|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
18.9.2009 22:24:50   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Leela to je pa full lepa vreča. No mi na vozičku imamo zimsko vrečo, tko ko majo Peg peregoti, drugač pa sem še danes naročila rdeč kombinezon z rokavičkami za na voziček. Da mu bo udobno in toplo predvsem!!!user posted image

Haha Oliva, sem se nasmejala za tega tvoja cigaretarja! user posted image

Kati, sam povej kaj te tare...smo same dobre poslušalke tle.
nic me ne tare...super se mam ,sem v sami imenitni druzbi,le malo sem osamljena

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
18.9.2009 22:25:00   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

kje ste babnce?????pa glih danes k ga ni doma....se lahko umiru zlajam...ker vsaj vem da mi on ne bere tega....zanc sem jaz tuki gor on pa zuni...pa je bla tema pa ni vidu da sem zravn prsla...pa vidim da rr bere...kreten

Potem pa nisem edina user posted image , pri nas imajo tudi nekateri preveč časa in nimajo kaj druga početi kot po rr zasledovat ljudi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaksni firbcki so nasi fantje a???morjo pogledat ce so zadost pomembni da se o njih pogovarjamo

Ne, ne, ni moj dragi... Njemu ni treba takšnih stvari počet, da bi vedel kaj se z mano dogaja...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
18.9.2009 22:25:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Kati, ne tko razmišljat. Eno pivo spij zraven, pa navijej, tko k midva. user posted image  user posted image user posted image Res so ful dobri letos, svaka čast.

vazn da spilamo...sej ne druzga...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
18.9.2009 22:26:31   
KatMat

kje ste babnce?????pa glih danes k ga ni doma....se lahko umiru zlajam...ker vsaj vem da mi on ne bere tega....zanc sem jaz tuki gor on pa zuni...pa je bla tema pa ni vidu da sem zravn prsla...pa vidim da rr bere...kreten

Potem pa nisem edina user posted image , pri nas imajo tudi nekateri preveč časa in nimajo kaj druga početi kot po rr zasledovat ljudi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaksni firbcki so nasi fantje a???morjo pogledat ce so zadost pomembni da se o njih pogovarjamo

Ne, ne, ni moj dragi... Njemu ni treba takšnih stvari počet, da bi vedel kaj se z mano dogaja...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
18.9.2009 22:29:19   
pokica_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj tud nima takih želj in idej. Sicer pa itak rabim njegov služben rač. in bi lahko kdarkoli pogledal kaj pišem. Ga ne interesira. user posted image  No, sj vsaj pohvale bi pa lahko kdaj prebral. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
18.9.2009 22:34:33   
ledenka

ledenka, a to še zmeraj tistega - kriza srednjih let ali nekaj podobnega? user posted image

jaaa user posted image je punca objavla slike gor od tipa... pa moram njo prepričat, da jih skine, njega pa, da končno pove njej, da je konec user posted image user posted image user posted image

A vi to kar po fb... user posted image user posted image user posted image

najbolj simpl user posted image smo vsi gor user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
18.9.2009 22:34:38   
petrazg
Pokica ... ti si pa dala eno fajn stran za zapravljat user posted image Če bom kregana, ker bom preveč zapravla boš ti kriva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
18.9.2009 22:34:45   
KatMat
grem mal nogu u luft vrect...se vrnem

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
18.9.2009 22:36:58   
KatMat
mah bom kr ugasnla ker se mi pol ne bo vec dalo ustat...se beremo jutr nocko

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
18.9.2009 22:37:01   
lake
Ma men je vseen če kej prebere, bi se mogoče vsaj mal zamislu, hm al pa ne.

Košarka me ne zanima, itak kar kol gledam ponavad zgubijo, tko da reaj ne bom .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
18.9.2009 22:37:25   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ma men je vseen če kej prebere, bi se mogoče vsaj mal zamislu, hm al pa ne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
18.9.2009 22:38:09   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaaa user posted image je punca objavla slike gor od tipa... pa moram njo prepričat, da jih skine, njega pa, da končno pove njej, da je konec user posted image user posted image user posted image

U madona, to je cela mehiška nadaljevanka. user posted image user posted image

najbolj simpl smo vsi gor

Jaz te še nisem našla! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
18.9.2009 22:38:16   
ledenka
noč, KatMat user posted image

moj po moje ne bere user posted image pa tud če, kar naj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
18.9.2009 22:38:54   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ja pol pa res ni treba, ti bomo povedale, ko bo konec. user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
18.9.2009 22:39:30   
majana79
Nočko Kati!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
18.9.2009 22:41:09   
petrazg
Kati nočko...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
18.9.2009 22:41:52   
ledenka

Jaz te še nisem našla! user posted image

daj mi na ZS tvoje koordinate user posted image te takoj dodam!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
18.9.2009 22:43:56   
petrazg
Fantje so zmagali user posted image user posted image user posted image   Super...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
18.9.2009 22:44:47   
lake
No evo sm prestavla glih ko je blo konc, in očitno smo zmagal, jeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
18.9.2009 22:45:51   
lake
In pol odprem FB in 10 ljudi napiše zmagaaaaaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
18.9.2009 22:49:40   
majana79
lake, še dobro da nisi gledala prej. user posted image

Punce, zmajčice ste zakon. Hvala, da mi pustite klepetat z vami, zdej pa tut jst odpujsam v mižale, dokler se Jure ne zbudi.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
18.9.2009 22:50:46   
lake
Majana, ti kr čvekej z nami, boš velik pametnih stvari zvedla. user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
18.9.2009 22:53:07   
PapuaNG
grem tut jst u mižule. Sem spremljala tekmo po radiu (old school varianta) in zraven knjigo brala. Kaj čmo, multipraktik. Cunje in likalnik pa še kar čakajo, ampak kdor čaka, dočaka user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
18.9.2009 23:02:21   
Anonimen
pozdravček!

sem skoraj zaspala z otrokoma... ne vem, kaj me je zbudilo, a bom kaj kmalu šla nazaj v mižalčke... se opravičujem izrazu, ampak j...š pospravljanje... se bom jutri ukvarjala z urejenostjo prostorskega bivanja.

sem šla po O. v vrtec in ga vprašala, ali bi šel v zoo ali domov. seveda smo šli v zoo! (in na vhodu dobili brezplačen čips... konec meseca mu poteče rok) mi je bilo luštno tam, še sonček se je prikazal... je moj klical in O-ju obljubljal prikolico za traktor... upam, da mu jo bo res prinesel, ker ne maram, da mu obljublja stvari, ki jih potem ne izpolni... nas pa verjetno res že pogreša. ampak mi smo dokazali, da se lahko imamo fino tudi brez njega!

se pa dogaja, da U. položim na tla, grem v drug prostor in ko pridem nazaj, je on na drugem koncu prostora... ne, ne premika se sam, temveč ga O. povleče za noge (in mulček dojenčkasti pri tem "transprotu" celo uživa!!) O. enostavno razloži, da tam, kjer je bil prej U. potrebuje prostor. HB ga ne nosi okrog.

pa U. danes prvič spi v spalni vreči. se mi zdi, da mu je kar všeč. tudi meni je že bolj všečna ta Kikova vreča.
Leela, mi imamo za ven tudi vrečo... pravzaprav dve (eno za lupinico, drugo za voziček)... tvoja je prav čedna!
dokler bom lahko, bom prakticirala zimski pajac in ovčka + dekica (ker sem ena tistih mam, ki svoje otroke dviguje v naročje in je tako v tem primeru bolj praktično) no, bom videla, kakšna bo zima. imamo namen pozimi na Pokljuko it, tam pa zna biti kar ledeno...

zunaj navijajo, kaj naši zmagujejo??? kje ste rekle, da igrajo? košarko? imam ugasnjen TV, ker mi gre na živce (poklicna deformacija v kontra smeruser posted image )

na svojo srečo ne vem, kako je, če doživiš splav in upam, da tega občutka ne bom nikoli poznala. vseeno pa me vsakič prizadane, ko slišim, da se to vendarle dogaja... in tudi obe nosečnosti me je bilo strah tega.
KatMat, za tvojega Jana nisem vedela, a zelo zelo pogumna si, ker si poskusila ponovno!! HB za Tijo!!!
Dudica, upam, da se tvoja sorodnica čimprej opomore!

grem pogledat še kmetijo... prej(le) sva z Ojem malo živalce premikala... mi je vsakič rekel "veš, mami, še traktor potrebujeva" jaz pa njemu "ja, ampak nimava dovolj dinarčkov" saj je kot v resničnostnem življenju!

lahko noč! prijetno spite!user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4549
18.9.2009 23:21:06   
lake
Tud jst grem v pojstlo, moj je itak spet v kleti na računalniku.

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?