Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
evo otroci spijo....sem dala tristanu eno svečko in je zaspal ko šus. bova verjetno šla jutri dopoldan kar do dežurnega P. Sicer sva bila že včeraj pri svojem P, pa dala kri in je bilo vse ok. ne vem, je bilo mogoče še prekmalu ? me prav zanima kakšna bo noč.... a gledaste košarko ? naš je cel teden tako zabrakadiran zvečer, da sem mu hotla dones že letalsko karto kupit, pa naj gre tja gori za cel vikend....mater, nč nimam od njega te službe so res ubitačne !!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:13:34
|
|
|
|
Dudica1
|
LINA jaz ne maram košarke...praktično me ne zanima noben šport...edino smučanje še mogoče kdaj pogledam...tko da mi je vseen za košarko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:14:24
|
|
|
|
Anonimen
|
tisto vrečo za voziček sem pa tudi kupila - sicer pred 3 leti in je že takrat stala dobrih 7tisočakov. Sem pa res uporabila takrat ko je bilo zares fullll mrzlo ali pa ko je pihalo. Drugače pa je bolj prevladovala kombinacija kombinezon-dekica-pa kadar je pihalo kar tista prevleka za dež.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 LINA jaz ne maram košarke...praktično me ne zanima noben šport...edino smučanje še mogoče kdaj pogledam...tko da mi je vseen za košarko jest sem pa čist športni tip - če moram izbirati med filmom in športom, bo ziher zmagal šport...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:17:09
|
|
|
|
Dudica1
|
ne sej mene tud film ne premaga...sej sploh ne vem za kaj bi se opredelila ...zdej bom začela hodit na aerobiko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:20:36
|
|
|
|
petrazg
|
Dober večer... Za nami sta 2 pestra dneva, včeraj cepljenje, danes pa rentgen in ultrazvok ledvičk. Lukec je bil priden in ni niti na ultrazvoku jokal, pravi pogumni fantek. Stanje ledvičk se je malce poslabšalo, samo glede na to da Lukec raste, so nekak v sorazmerju z rastjo, kar pomeni da se stvar malo umirja. Sedaj mora samo še začeti izginjati... Naslednji pregled ledvičk imamo nove. ali dec. dobimo datum... Zdaj sem pa samo doma, z enim ušesom poslušam košarko, perem, pospravljam... Mi prav paše, da mojega ni in imam malo miru. No, in kmetijo rihtam ... :))) Grem še malo nazaj brat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:21:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica Boga tvoja teta, to se ti more kr zmešat. KatMat Kdaj si pa ti rodila v 6. mesecu? Al si se ti rodila v 6. mesecu. Pokica Vem kako ti je, nam je tud kuži pred parimi leti poginu ko je mel 16 let, smo vsi jokal, pa še petek 13. je bil. mal manj kot eno leto preden smo spocel tijo...moj Jan je bil rojen v 26.tednu....na pregledu je bilo ugotovljeno da mu srcek ne bije vec...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:21:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati kam si ga pa ti naterala... na morje so sli z starsi podret prikolco...ga ne bo cel vikend aha...boga boš sama...dej si kakšnga najt ...am mogoče ma pa un čas za potaplat učit leela jaz mam tako vrečo-žaklček original že pri vozičku zraven ja ze klepetava hihi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:23:33
|
|
|
|
lake
|
Ojoj KatMat, grozno. Drgač ste me pa čist navdušle nad tisto trgovino, bom najbrž naročila pižamce. Dudica povej če bi kej rada, pa ti lahko naročim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:24:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dober večer... Za nami sta 2 pestra dneva, včeraj cepljenje, danes pa rentgen in ultrazvok ledvičk. Lukec je bil priden in ni niti na ultrazvoku jokal, pravi pogumni fantek. Stanje ledvičk se je malce poslabšalo, samo glede na to da Lukec raste, so nekak v sorazmerju z rastjo, kar pomeni da se stvar malo umirja. Sedaj mora samo še začeti izginjati... Naslednji pregled ledvičk imamo nove. ali dec. dobimo datum... ...bravo za Lukca...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:24:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica Boga tvoja teta, to se ti more kr zmešat. KatMat Kdaj si pa ti rodila v 6. mesecu? Al si se ti rodila v 6. mesecu. Pokica Vem kako ti je, nam je tud kuži pred parimi leti poginu ko je mel 16 let, smo vsi jokal, pa še petek 13. je bil. mal manj kot eno leto preden smo spocel tijo...moj Jan je bil rojen v 26.tednu....na pregledu je bilo ugotovljeno da mu srcek ne bije vec... no važno je da je zdaj z vama Tija
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:25:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ojoj KatMat, grozno. Drgač ste me pa čist navdušle nad tisto trgovino, bom najbrž naročila pižamce. Dudica povej če bi kej rada, pa ti lahko naročim. A res???...povej kdaj boš naročala pa ti povem kaj...super
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:30:35
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lake Ojoj KatMat, grozno. Drgač ste me pa čist navdušle nad tisto trgovino, bom najbrž naročila pižamce. Dudica povej če bi kej rada, pa ti lahko naročim. A res???...povej kdaj boš naročala pa ti povem kaj...super Kakšno trgovino ste našle? Še nisem na tekočem.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:33:08
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica Boga tvoja teta, to se ti more kr zmešat. KatMat Kdaj si pa ti rodila v 6. mesecu? Al si se ti rodila v 6. mesecu. Pokica Vem kako ti je, nam je tud kuži pred parimi leti poginu ko je mel 16 let, smo vsi jokal, pa še petek 13. je bil. mal manj kot eno leto preden smo spocel tijo...moj Jan je bil rojen v 26.tednu....na pregledu je bilo ugotovljeno da mu srcek ne bije vec... no važno je da je zdaj z vama Tija O marija KatMat ... in vse , ki ste imele ss... Ne vem zakaj nas tako preizkuša tisti tam zgoraj... Tako kot je rekla Dudi, hb da imasta TIJO, Jan pa pazi na vas....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:36:28
|
|
|
|
lake
|
Lina Naj ji vzamejo urin, lahko da ma uroinfekt, če ima samo vročino in nič druzga. http://www.next.co.uk/ To je ta trgovina. Dudica ti bom povedala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:38:24
|
|
|
|
Dudica1
|
nč grem jaz zdej proti postelji je moj pršu domov... LAKE si bom jutri kej izbrala pol pa ko se boš odločila pa povej da ti povem kaj... petrazg http://www.next.co.uk/
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:38:46
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mal manj kot eno leto preden smo spocel tijo...moj Jan je bil rojen v 26.tednu....na pregledu je bilo ugotovljeno da mu srcek ne bije vec... uffff Tega res nikomur ne privoščim...si sploh ne predstavljam, da se že tako navežeš na malo bitjece, potem je pa kar naenkrat konec...se spomnim, da sem bila proti koncu nosečnosti skos pozorna, če je dovolj gibov na dan, pa skrbela, če slučajno kak dan tamal ni bil tako aktiven... Jst sem šla pa do citiparka pa mal pošnofala po štacunah, nč nabavla, razen kalcija v dm-u Me neki kolena zadnje čase bolijo, pa bomo probal s kalcijem, če je to od tega. Po kosilu sva jo pa s tamalim mahnila še malo ven na sprehod, tako da sem danes nabrala enih kilometrov Se mi je tak smejal, je bil čisto razpoložen. Lahko bi bil še ponoči razpoložen za spanje, da se tut jst kej naspim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:40:48
|
|
|
|
KatMat
|
tija je sonce mojega zivljenja... res.... imela sem more da se mi to ponovi pri tiji....okoli 6 meseca nisem zatisnila ocesa v miru...le takrat ko sem izmucena padla v posteljo....se vedno slisim vcasih besede ki so me sesule....v stotinki mi je obstal svet....
< Sporočilo je popravil KatMat -- 18.9.2009 21:41:37 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:40:56
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ojoj kati... Naš je imel hudo vnetje ledvičnih čašic,je isto sam kuhal en teden tudi do 40st.urin so mu večkrat pregledali pa niso nič odkrili,jim je šele na inf.kl.ratalo.Po antibiotiku je vročina padla. Moj je šel po cigarete,sam ne vem kam..mogoče v Maribor
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 18.9.2009 21:41:37 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:42:29
|
|
|
|
KatMat
|
ja desci so pa res obupni...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:44:29
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ja ma res.. pol mi pa še naroči da naj ga počakam,da bo v 15 min nazaj,japajade..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:44:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kati!!! Kaj to jaz berem Kar kocine so mi šle pokonci Joj, Tija, si pa res zlati sonček za mamico in atija Poki Žal mi je za kužeka... In dudi, grozna novica za tvojo teto Kaj mora človek vse prestati... Nič, se grem umit pol pa spat. Nočko!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:46:05
|
|
|
|
OliveOyl
|
Flaska papa,dobro spi..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:47:01
|
|
|
|
Leela
|
kati (se spomnem si že enkrat pisala o tem ) petrazg naj se Lukec čimprej pozdravi in da ne bo hudega oliva najbrž se je ustavil v kakšni oštariji in gledajo košarko lahko noč
< Sporočilo je popravil Leela -- 18.9.2009 21:48:40 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:48:19
|
|
|
|
OliveOyl
|
Klinc ga gleda cigaretarja,grem si lase posušit pa spat,on itak na sedežni spi..je preveč moteč v spalnici...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?