Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:48:38
|
|
|
|
KatMat
|
hvala za objemcke....prisilim se da gledam naprej,vedno bo v mojem srcku....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:50:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Naš je imel hudo vnetje ledvičnih čašic,je isto sam kuhal en teden tudi do 40st.urin so mu večkrat pregledali pa niso nič odkrili,jim je šele na inf.kl.ratalo.Po antibiotiku je vročina padla. to se ful rado ponovi,pa ledvice bolijo za pop.....ker sem imela tud jaz iste probleme...zdaj si ledvic ne pazim vec ker mam fentane in zbolim le ce jih pregrejem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:53:06
|
|
|
|
lake
|
Grem tud jst pod tuš, pa pridem nazaj, gledam neko grozljivko na tv3, ki sm jo sicer že gledala, ampak spet me bo strah.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:53:09
|
|
|
|
KatMat
|
morm pa rect in pohvalit da so drustvo solzice ena a....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 21:56:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Grem tud jst pod tuš, pa pridem nazaj, gledam neko grozljivko na tv3, ki sm jo sicer že gledala, ampak spet me bo strah. jest sem jo tud ze gledala...hihi...pa se je ne upam se enkrat...ze tko me je groza ker slisim vsako skripanje v bajti ko sem sama
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:09:53
|
|
|
|
KatMat
|
ooo kaj je men dolgcas....pa nc pametnega po tvju.....ce bi mela varstvo bi sla mal lumpat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:11:03
|
|
|
|
petrazg
|
Oliva pri vas se pa res vedno dogaja... Še za ledvičke... mi sicer imamo razširjen votli sistem in hipospadija, ampak vseeno, meni je danes Lukčev zdravnik rekel, da takoj ko ima vročino, da moram peljati na odvzem urina. Bojda pokaže voda takoj, če je z ledvičakmi kaj narobe. In tudi vedno, ko je več kot kakšen dan drugačen kot drugače (ne spi, ne je, je sitkan) takoj na pregled.... ma me bo vesela naša pediatrinja. Že tako sem panik.... Košarka... fantje trnutno zgubljajo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:11:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Lina Naj ji vzamejo urin, lahko da ma uroinfekt, če ima samo vročino in nič druzga. http://www.next.co.uk/ To je ta trgovina. bom jutri predlagala.....ampak za uroinfekt naj bi bilo pekoče in smrdeče lulanje ? jest tega nisem opazila.... kakšno telefonsko ste navedle pri registraciji nexta ? mene konstatno zavrača....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:11:47
|
|
|
|
KatMat
|
kje ste babnce?????pa glih danes k ga ni doma....se lahko umiru zlajam...ker vsaj vem da mi on ne bere tega....zanc sem jaz tuki gor on pa zuni...pa je bla tema pa ni vidu da sem zravn prsla...pa vidim da rr bere...kreten(prek telefona)
< Sporočilo je popravil KatMat -- 18.9.2009 22:17:28 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:13:53
|
|
|
|
majana79
|
Kati, ti kar pričaj, te beremo. To pa ni lepo od tvojga, da takole tvoje bere...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:14:30
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: lake Lina Naj ji vzamejo urin, lahko da ma uroinfekt, če ima samo vročino in nič druzga. http://www.next.co.uk/ To je ta trgovina. bom jutri predlagala.....ampak za uroinfekt naj bi bilo pekoče in smrdeče lulanje ? jest tega nisem opazila.... kakšno telefonsko ste navedle pri registraciji nexta ? mene konstatno zavrača.... ni nujno... mene so kaksnkrat samo fajn ledvice bolele...pa miljonkrat sem sla na wc
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:15:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Kati, ti kar pričaj, te beremo. To pa ni lepo od tvojga, da takole tvoje bere... ooo majana!!!!!!!!!ja mal je smotan se sam sabo pogovarjat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:18:11
|
|
|
|
ledenka
|
sem tud jaz tu sam ene ljubezenske probleme rešujem na FBju... ne mojih, HB
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:18:57
|
|
|
|
majana79
|
Ah kje pa, imaš potem naboljšega možnega sogovornika. Kati, košarko glej, je ful napeto.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:19:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem tud jaz tu sam ene ljubezenske probleme rešujem na FBju... ne mojih, HB
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:19:17
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje ste babnce?????pa glih danes k ga ni doma....se lahko umiru zlajam...ker vsaj vem da mi on ne bere tega....zanc sem jaz tuki gor on pa zuni...pa je bla tema pa ni vidu da sem zravn prsla...pa vidim da rr bere...kreten Potem pa nisem edina , pri nas imajo tudi nekateri preveč časa in nimajo kaj druga početi kot po rr zasledovat ljudi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:19:49
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, a to še zmeraj tistega - kriza srednjih let ali nekaj podobnega?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:20:32
|
|
|
|
KatMat
|
ne da se mi...itak vem da bomo zgubil....se vedno smo...ker ce slovenci kej znamo pol je to to da zgubimo pod pritiskom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:21:11
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem tud jaz tu sam ene ljubezenske probleme rešujem na FBju... ne mojih, HB A vi to kar po fb...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:21:45
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje ste babnce?????pa glih danes k ga ni doma....se lahko umiru zlajam...ker vsaj vem da mi on ne bere tega....zanc sem jaz tuki gor on pa zuni...pa je bla tema pa ni vidu da sem zravn prsla...pa vidim da rr bere...kreten Potem pa nisem edina , pri nas imajo tudi nekateri preveč časa in nimajo kaj druga početi kot po rr zasledovat ljudi... kaksni firbcki so nasi fantje a???morjo pogledat ce so zadost pomembni da se o njih pogovarjamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:22:48
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ne da se mi...itak vem da bomo zgubil....se vedno smo...ker ce slovenci kej znamo pol je to to da zgubimo pod pritiskom Ah, Kati nehaj... Veš kako se dons trudijo... oz. celo prvenstvo že fajn igrajo in se zelo borijo... Pa še vodijo trenutno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:22:52
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ah kje pa, imaš potem naboljšega možnega sogovornika. Kati, košarko glej, je ful napeto. ja itak....kuharja...race nebi znal skuhat-mulo pa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:23:09
|
|
|
|
pokica_
|
Leela to je pa full lepa vreča. No mi na vozičku imamo zimsko vrečo, tko ko majo Peg peregoti, drugač pa sem še danes naročila rdeč kombinezon z rokavičkami za na voziček. Da mu bo udobno in toplo predvsem!!! Haha Oliva, sem se nasmejala za tega tvoja cigaretarja! Kati, sam povej kaj te tare...smo same dobre poslušalke tle. Jst pa moram nekaj dobrega deliti z vami!!! Moj lubi je zdaj bil 2 tedna na LD in je skoraj čisto use noči vstajal in nahranil Anejčka!!! Mamica pa lepo pančkala, pa še slišala ni, kdaj sta papcala. A ni pridn??? Mali ga prav obožuje,..skos gleda za njim in čaka da ga v roke vzame. Ati rula!!!
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 18.9.2009 22:24:58 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:23:39
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ne da se mi...itak vem da bomo zgubil....se vedno smo...ker ce slovenci kej znamo pol je to to da zgubimo pod pritiskom Ah, Kati nehaj... Veš kako se dons trudijo... oz. celo prvenstvo že fajn igrajo in se zelo borijo... Pa še vodijo trenutno ja sej je sam trenutno....ni problema...stavim za kavico in rogljicek 25.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 22:24:15
|
|
|
|
majana79
|
Kati, ne tko razmišljat. Eno pivo spij zraven, pa navijej, tko k midva. Res so ful dobri letos, svaka čast.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?