|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
18.9.2009 21:48:38   
KatMat
hvala za objemcke....prisilim se da gledam naprej,vedno bo v mojem srcku....

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
18.9.2009 21:50:42   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Naš je imel hudo vnetje ledvičnih čašic,je isto sam kuhal en teden tudi do 40st.urin so mu večkrat pregledali pa niso nič odkrili,jim je šele na inf.kl.ratalo.Po antibiotiku je vročina padla.

to se ful rado ponovi,pa ledvice bolijo za pop.....ker sem imela tud jaz iste probleme...zdaj si ledvic ne pazim vec ker mam fentane in zbolim le ce jih pregrejem...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
18.9.2009 21:53:06   
lake
Grem tud jst pod tuš, pa pridem nazaj, gledam neko grozljivko na tv3, ki sm jo sicer že gledala, ampak spet me bo strah. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
18.9.2009 21:53:09   
KatMat
morm pa rect in pohvalit da so drustvo solzice ena a....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
18.9.2009 21:56:21   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Grem tud jst pod tuš, pa pridem nazaj, gledam neko grozljivko na tv3, ki sm jo sicer že gledala, ampak spet me bo strah. 
jest sem jo tud ze gledala...hihi...pa se je ne upam se enkrat...ze tko me je groza ker slisim vsako skripanje v bajti ko sem sama

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
18.9.2009 22:09:53   
KatMat
ooo kaj je men dolgcas....pa nc pametnega po tvju.....ce bi mela varstvo bi sla mal lumpat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
18.9.2009 22:11:03   
petrazg
Oliva pri vas se pa res vedno dogaja...user posted image user posted image user posted image Še za ledvičke... mi sicer imamo razširjen votli sistem in hipospadija, ampak vseeno, meni je danes Lukčev zdravnik rekel, da takoj ko ima vročino, da moram peljati na odvzem urina. Bojda pokaže voda takoj, če je z ledvičakmi kaj narobe. In tudi vedno, ko je več kot kakšen dan drugačen kot drugače (ne spi, ne je, je sitkan) takoj na pregled.... ma me bo vesela naša pediatrinja. Že tako sem panik....

Košarka... fantje trnutno zgubljajo...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
18.9.2009 22:11:15   
Anonimen

Lina Naj ji vzamejo urin, lahko da ma uroinfekt, če ima samo vročino in nič druzga.

http://www.next.co.uk/  To je ta trgovina.

bom jutri predlagala.....ampak za uroinfekt naj bi bilo pekoče in smrdeče lulanje ? jest tega nisem opazila....

kakšno telefonsko ste navedle pri registraciji nexta ? mene konstatno zavrača....

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
18.9.2009 22:11:47   
KatMat
kje ste babnce?????pa glih danes k ga ni doma....se lahko umiru zlajam...ker vsaj vem da mi on ne bere tega....zanc sem jaz tuki gor on pa zuni...pa je bla tema pa ni vidu da sem zravn prsla...pa vidim da rr bere...kreten(prek telefona)

< Sporočilo je popravil KatMat -- 18.9.2009 22:17:28 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
18.9.2009 22:13:53   
majana79
Kati, ti kar pričaj, te beremo. user posted image To pa ni lepo od tvojga, da takole tvoje bere... 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
18.9.2009 22:14:30   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Lina Naj ji vzamejo urin, lahko da ma uroinfekt, če ima samo vročino in nič druzga.

http://www.next.co.uk/  To je ta trgovina.

bom jutri predlagala.....ampak za uroinfekt naj bi bilo pekoče in smrdeče lulanje ? jest tega nisem opazila....

kakšno telefonsko ste navedle pri registraciji nexta ? mene konstatno zavrača....
ni nujno... mene so kaksnkrat samo fajn ledvice bolele...pa miljonkrat sem sla na wc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
18.9.2009 22:15:55   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Kati, ti kar pričaj, te beremo. user posted image To pa ni lepo od tvojga, da takole tvoje bere... 
ooo majana!!!!!!!!!ja mal je smotan se sam sabo pogovarjat

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
18.9.2009 22:18:11   
ledenka
sem tud jaz tu user posted image sam ene ljubezenske probleme rešujem na FBju... ne mojih, HB user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
18.9.2009 22:18:57   
majana79
Ah kje pa, imaš potem naboljšega možnega sogovornika. user posted image  user posted image

Kati, košarko glej, je ful napeto.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
18.9.2009 22:19:00   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem tud jaz tu user posted image sam ene ljubezenske probleme rešujem na FBju... ne mojih, HB user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
18.9.2009 22:19:17   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kje ste babnce?????pa glih danes k ga ni doma....se lahko umiru zlajam...ker vsaj vem da mi on ne bere tega....zanc sem jaz tuki gor on pa zuni...pa je bla tema pa ni vidu da sem zravn prsla...pa vidim da rr bere...kreten

Potem pa nisem edina user posted image , pri nas imajo tudi nekateri preveč časa in nimajo kaj druga početi kot po rr zasledovat ljudi...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
18.9.2009 22:19:49   
majana79
ledenka, a to še zmeraj tistega - kriza srednjih let ali nekaj podobnega? user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
18.9.2009 22:20:32   
KatMat
ne da se mi...itak vem da bomo zgubil....se vedno smo...ker ce slovenci kej znamo pol je to to da zgubimo pod pritiskom

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
18.9.2009 22:21:11   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

A vi to kar po fb... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
18.9.2009 22:21:45   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

kje ste babnce?????pa glih danes k ga ni doma....se lahko umiru zlajam...ker vsaj vem da mi on ne bere tega....zanc sem jaz tuki gor on pa zuni...pa je bla tema pa ni vidu da sem zravn prsla...pa vidim da rr bere...kreten

Potem pa nisem edina user posted image , pri nas imajo tudi nekateri preveč časa in nimajo kaj druga početi kot po rr zasledovat ljudi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaksni firbcki so nasi fantje a???morjo pogledat ce so zadost pomembni da se o njih pogovarjamo

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
18.9.2009 22:22:48   
petrazg

ne da se mi...itak vem da bomo zgubil....se vedno smo...ker ce slovenci kej znamo pol je to to da zgubimo pod pritiskom

Ah, Kati nehaj... Veš kako se dons trudijo... oz. celo prvenstvo že fajn igrajo in se zelo borijo... Pa še vodijo trenutno user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
18.9.2009 22:22:52   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ah kje pa, imaš potem naboljšega možnega sogovornika. user posted image  user posted image

Kati, košarko glej, je ful napeto.

ja itak....kuharja...race nebi znal skuhat-mulo pauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
18.9.2009 22:23:09   
pokica_
Leela to je pa full lepa vreča. No mi na vozičku imamo zimsko vrečo, tko ko majo Peg peregoti, drugač pa sem še danes naročila rdeč kombinezon z rokavičkami za na voziček. Da mu bo udobno in toplo predvsem!!!user posted image

Haha Oliva, sem se nasmejala za tega tvoja cigaretarja! user posted image

Kati, sam povej kaj te tare...smo same dobre poslušalke tle.

Jst pa moram nekaj dobrega deliti z vami!!! Moj lubi je zdaj bil 2 tedna na LD in je skoraj čisto use noči vstajal in nahranil Anejčka!!! Mamica pa lepo pančkala, pa še slišala ni, kdaj sta papcala. A ni pridn??? Mali ga prav obožuje,..skos gleda za njim in čaka da ga v roke vzame. Ati rula!!! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 18.9.2009 22:24:58 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
18.9.2009 22:23:39   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ah, Kati nehaj... Veš kako se dons trudijo... oz. celo prvenstvo že fajn igrajo in se zelo borijo... Pa še vodijo trenutno user posted image

ja sej je sam trenutno....ni problema...stavim za kavico in rogljicek 25.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
18.9.2009 22:24:15   
majana79
Kati, ne tko razmišljat. Eno pivo spij zraven, pa navijej, tko k midva. user posted image  user posted image user posted image Res so ful dobri letos, svaka čast.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?