Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:22:17
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mene glave solate ze v sanjah preganjajo! Mene preganja vse tisto iz farme :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:24:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A oj. flaska....a si ga naklofala??? ja, z onim za tepihe Kako ste kej? Vidim, da avte kupujete... Katmat bo končno začela jest... Kar pestro
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:29:42
|
|
|
|
lake
|
Pa smo s shopinga, spet nisem za sebe nč kupla, razen kruha, za tamalo pa ful. Smo ble v shopingu vse 4 generacije žensk v naši familiji . Je še prababica neki za Tajo kupla. Tanja Korenje je še vedno v hladilniku, bo treba že pomoje novga kupt. Bo res treba počas začet uvajat. Krst Sm bla v eni trgovini v Mercatorju na Letališki, kjer majo ful lušne oblekice za punčke za krst, take k jih lahko še kdaj oblečejo, tko da pejte tja pogledat tiste ki še niste krstile. Za fantke sicer nisem gledala. Majo ful lušne oblekice na splošno, neka Argentinska roba, pa niti ni tko drago.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:29:57
|
|
|
|
maja1488
|
Mi nč ne kupujemo. Naše kripe so del nas. KatMat je bojda noseča...vsaj tako se počuti. A to si spustila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:33:10
|
|
|
|
maja1488
|
Aja sem pozabla pojokat, da me je tast ne ravno prosil ampak tko pojokal, da bo treba vse slive in rdečo peso proč vrečt, ker tašča ne bo mogla vlagat in marmelado kuhat. To je bil namig, da če nebi jst to nardila, ker je škoda, da sta vse pridelala, zdej bo šlo pa v smeti. In sem se javla, da bom pa jst to nardila. In zdej me čaka kuhanje marmelade in vlaganje pese. Še nimam plana kako naj se tega lotim. Če obstaja kaka hitra varianta, kr na plano z njo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:43:33
|
|
|
|
Anonimen
|
še vedno spi,... prejle se je zbudil, najedel in nazaj zaspal. ne verjamem, da bova danes šla kaj ven,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
sem mogla prit mal prebrat, če ne bo za pol preveč . SEj ne..glih sem si mal malce privoščla...pucam pa še zmeri. Zdaj mam še hujšo štao, tak da moram do konca nardit..ajde
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:57:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja sem pozabla pojokat, da me je tast ne ravno prosil ampak tko pojokal, da bo treba vse slive in rdečo peso proč vrečt, ker tašča ne bo mogla vlagat in marmelado kuhat. To je bil namig, da če nebi jst to nardila, ker je škoda, da sta vse pridelala, zdej bo šlo pa v smeti. In sem se javla, da bom pa jst to nardila. In zdej me čaka kuhanje marmelade in vlaganje pese. Še nimam plana kako naj se tega lotim. Če obstaja kaka hitra varianta, kr na plano z njo. vse majcice povabis na marmeladamaking party pa bo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 13:06:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch sem mogla prit mal prebrat, če ne bo za pol preveč . SEj ne..glih sem si mal malce privoščla...pucam pa še zmeri. Zdaj mam še hujšo štao, tak da moram do konca nardit..ajde no jz sem pa že pospravla, tako da zdaj sam še počakam da se nika zbudi, kruh speče in da prideta fanta domov, da bomo neki pojužnal pol pa dokonca prštimat....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 13:15:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mi nč ne kupujemo. Naše kripe so del nas. KatMat je bojda noseča...vsaj tako se počuti. A to si spustila? Ja, čestitke ane
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 13:23:22
|
|
|
|
KatMat
|
jaja....sanjajte
< Sporočilo je popravil KatMat -- 15.9.2009 13:26:04 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 13:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Urban še spi,... jaz pa sem našla slikico Oskarja krstno oblečenega (star je bil 5.5 mes) in jo malo obrezala, da nisva še midva zraven, ker bi vse pokvarila žal se ne vidi belega frakca, ki ga je imel in bele srajčke z metuljčkom... bo Urban verjetno enako napravljen pa se bom takrat potrudila, da bo slikano bolj nazorno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 13:36:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jaja....sanjajte KatMAt, pa si preverila? meni je bilo na vožnji z morja domov tako slabo, da sem šla naslednji dan takoj kupit CB test... je pokazalo samo eno črtico... in takrat sem se odločila, da treh pobčkov pa ne bi zmogla... bom ostala samo pri dveh biserčkih!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 13:41:07
|
|
|
|
KatMat
|
nisem sam nisem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 13:42:18
|
|
|
|
KatMat
|
jest ga mam doma...a ga ne bom naredila...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 14:29:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest ga mam doma...a ga ne bom naredila... trma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 14:30:45
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Pa smo s shopinga, spet nisem za sebe nč kupla, razen kruha, za tamalo pa ful. Smo ble v shopingu vse 4 generacije žensk v naši familiji . Je še prababica neki za Tajo kupla. Tanja Korenje je še vedno v hladilniku, bo treba že pomoje novga kupt. Bo res treba počas začet uvajat. Krst Sm bla v eni trgovini v Mercatorju na Letališki, kjer majo ful lušne oblekice za punčke za krst, take k jih lahko še kdaj oblečejo, tko da pejte tja pogledat tiste ki še niste krstile. Za fantke sicer nisem gledala. Majo ful lušne oblekice na splošno, neka Argentinska roba, pa niti ni tko drago. Tuki sm jst kupila-Mimo&co.Men se pa zdi fuuullll drago.Ni blo bodija izpod 15€.Majo pa res krasne stvari,še dobr da ne hodim v ta Mercator, k bi me sigurno skoz tja vleklo zapravljat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 15:05:14
|
|
|
|
AKP
|
Mi smo pa danes imeli super noč. Se je ob 3. zbudila in najedla spala do 6 se najedla in nazaj zaspala z mamico do 7.30. Majch meni je včeraj pediatrinja svetovala naj ji kupim mazilo za nos in ji večkrat namažem, po potrebi pa še uporabim fiziološko in bo ponoči lažje dihala. Stekleničke poje moja 90 - 120 ml na vsake 2,5 ali 3 ure. Dodajanje mi je rekla p. da lahko začnem z mlečnimi kašicami. Mi je, kar rekla naj DM -ove vzamem so poceni in dobre. Ostalo hrano pa bom videla če ima otrok željo naj probam po 5 mesecu. Smo pa probali sokove in jih žal naša dama nima rada. In takšna je bila njena sestrica. Ni marala sokov, sadja in vsega ostalega. In ker se mi dozdeva, da bo ista se mi nič ne mudi z dodajanjem, ker bo mogoče samo jeza in vik in krik. Tako zdaj pa je sirena.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 16:02:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jst pa mojega še ne morem menjat oz. bi bilo škoda... je komaj 3 leta star Uuuu, pa bi ga... Dudi... med čem se odločate? med opel zafiro,toyoto verso in zadnjega smo zdaj dodali ta novega scenica pa ne da bos zamenjala legendarno rdeco kripo????pa to je del tebe!!!!!!! ja treba se bo ločit od nje... ...kooooončno ker kooooomaj čakam nov avtek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 16:23:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest ga mam doma...a ga ne bom naredila... če ga ne nardiš, še ne pomeni, da nisi . Pa brez zamere, katmat...po moje smo še vse mal nostalgične ob spominih na lanski tak cajt, pa bi se rade mal naslajale. Drugač sem VSE spucala, spekla palačinke, da bo za večerjo/pozno kosilo piščanec v palačinkah. Živa spi - sicer je mal tečka, ampak bo že...tudi stuširala sem se, oprala glavo in populila obrvi. Mogoče bi zdaj še eno manikuro nardila, sam ne morem hkrati tipkat . Cunje se perejo...uh...moram še obesit, pa dat še en stroj prat...pa še kmetijo sem uštimala. . Pol pa naj mi še kdo reče, da je na porodniški en sam čohanje po riti. Aja..debata o avtih? Jaz dobim spomladi moj čisto prvi avto. Uh...pri nevemkolkindvajstih....Hehehe. Bo pa skor ziher opel meriva. Še kaj? Ma ne vem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 16:37:17
|
|
|
|
Dudica1
|
majch super za avto...mi rabimo malenkost večjega ker je že tolk otrok pa še eden bo...moramo razmišljat bolj v prihodnost ker bo moral zdržat nekaj časa...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 16:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
wow, Dudica, sta se potem resno odločila še za enega? kar veselo na delo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 16:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ma to bo naš 2 avto. mamo že karavana.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 16:43:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja wow, Dudica, sta se potem resno odločila še za enega? kar veselo na delo! ...ja jaz že skoz govorim da bom imela 3 otroke tako da...sicer bomo še malo počakali da bo nekje toliko razlike kot med Tejem in Majem... IZVIRNO SPOROČILO: Majch ma to bo naš 2 avto. mamo že karavana. aha potem pa ja ja...mi pa zaenkrat imamo enega tako da pride kaj večjega zdaj v poštev...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?