|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
15.9.2009 10:04:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Moj je pojedel že na pediatrični 120, tudi 150 bi, če bi mu dali...user posted image

Sem gledala spot iz mojega najljubšega filma zdajle user posted image ... Patrick se je pa poslovil...user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

jap...Patricka ni več...kaj češ...morda v nebesih snemajo remake, pa ga rabjo.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
15.9.2009 10:07:33   
Anonimen

Moj je pojedel že na pediatrični 120, tudi 150 bi, če bi mu dali...user posted image

Sem gledala spot iz mojega najljubšega filma zdajle user posted image ... Patrick se je pa poslovil...user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

ja on je pa šeluser posted image user posted image user posted image pa tojk je bil fajn igralc .... pa za pogledat tuduser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
15.9.2009 10:09:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz pa zdele sem skoraj doktorat naredila, se je nika drla za BZ sej jz sem tko misenla user posted image user posted image user posted image user posted image misle punca je lačna že po dveh urahuser posted image kaj je zdej to a ji premal dam (180ml mi poje naenkrat) al kaj???

relax...user posted image naša skoz na 2 ure je...razen ponoči. Pa ma tud obrok 120-150.

a tvoja celo noč prespi k moja jouser posted image verjeten je zarad tega ol tojk hiter lačnauser posted image al kajuser posted image user posted image user posted image

ja spat gre od pol 7 do 7, pa spi do 6, vmes pa ma okol 4 eno hitro malco -včasih pa še to ne.

ja k moja je nazadnje tm okol7h pol pa spi do 7huser posted image user posted image pol pa zato rab mal več pa bl popogostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3728
15.9.2009 10:10:53   
petrazg
No, zdaj pa rečte, če znajo še takšne filme delat, da jih gledaš lahko večkrat... Dirty dancing sem lahko gledala xkrat, pa mi ni bilo nikoli dolgčas...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
15.9.2009 10:12:06   
PapuaNG
Pri nas smo pa fino spali, je bilo prvo bujenje šele ob pol šestih user posted image Seveda je imel potem ob sedmih dovolj spanja user posted image Danes sem pa spet sama cel dan, mora moj kmalu delat in ga do večera ne bo. Se že hecam, da si bom umislila ljubimca, samo zato, da me nekdo zabava user posted image Itak se mi nič ne da počet...mam še pol kupa cunj za polikat od včeri.
Aja, glede noskov-mi mu z babyvacom pucamo, zadnje čase kr na 'suho', ker se mu ponavad tak šmrkl nardi, da gre komot ven. Bo pa zgleda po men, ker se mu skos paca to...pa ušeska skos umazana. Mu moram kar s tistimi palčkami za otroke, ker s pleničko bi bolj težko vse tisto ven spravila, pa še bolj miren je, ko mu s palčko pucam.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
15.9.2009 10:14:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

naš maj pa je na 3 ure ker na manj mu ne dam ker ma dost kg user posted image ...poje pa 210ml
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
15.9.2009 10:16:28   
Anonimen

No, zdaj pa rečte, če znajo še takšne filme delat, da jih gledaš lahko večkrat... Dirty dancing sem lahko gledala xkrat, pa mi ni bilo nikoli dolgčas...

ja, al pa duh tega bi tud miljonkrat gledala pa se ga ne bi naveličala...

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
15.9.2009 10:18:15   
Anonimen
jaz bi pa non stop gledala Draculouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
15.9.2009 10:18:18   
petrazg
Ja, duhec je bil tudi... Čaki, poiščem še to...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
15.9.2009 10:20:37   
Anonimen
nč grem delat, k se samu ne bo nič prštimal za popoldneuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3735
15.9.2009 10:20:38   
zoja10
dobro jutro,..
tudi mi po doooolgrem času spali šekar normalno...user posted image čeprou se to s tem smrkljam sploh ne neha...

sm jedla jajčke za zajtrk,...njami,....user posted image

Kat čestitke,....a že veste kej bo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
15.9.2009 10:22:03   
Anonimen
veš, Dudica, ko si danes napisala, da Maj čisto lepo preživi čas z očkom... pa tvoja otročka se tudi tako ali drugače lepo razumeta med sabo in več ali manj sta bolj pridna otročka, spita vsak v svoji sobici, vidva pa si tudi lahko in si vzameta čas zase in za prijatelje,... ne vem, ampak to, kar napišeš, se mi zdi prav harmonično... prav nič stresno!

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3737
15.9.2009 10:25:13   
Anonimen
petrazg, avtomobilčkov pa ne bodo dobili več (v skladišču jih niso več imeli in tista gospa mi je rekla, da dobijo samo enkratno pošiljko)...
ah, saj bo še kakšna reklama!

Oskar je danes ves zadovoljen v vrtec nesel s seboj Pucca štampiljko... ki jo je dobil v McDonald'su. upam, da ne bo vseh sten poštempljaluser posted image ... mi je moj rekel, da je otrokom že roke štempljal (saj me bodo starši še grdo gledaliuser posted image )... upam, da ga bo vzgojiteljica pravočasno ustavila,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
15.9.2009 10:28:34   
Anonimen
prav nič se mi ne da,.. je tudi Urban bolj takšen danes... samo da on to izraža z jokom in jezouser posted image . čakam, da postane zaspan, da se vsaj malo uredim (ne bi smela prespati jutranje priložnosti za to)...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
15.9.2009 10:29:03   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

veš, Dudica, ko si danes napisala, da Maj čisto lepo preživi čas z očkom... pa tvoja otročka se tudi tako ali drugače lepo razumeta med sabo in več ali manj sta bolj pridna otročka, spita vsak v svoji sobici, vidva pa si tudi lahko in si vzameta čas zase in za prijatelje,... ne vem, ampak to, kar napišeš, se mi zdi prav harmonično... prav nič stresno!

aja oh tud pride kakšen dan ki je stresen,če me ne ubogajo user posted image ...drugače pa večinoma je res tako ja,pol bom dala oba spat in šla v lj. da bom kmalu nazaj pa jih bo imel očka...tako da bomo popoldne imeli še kaj skupnega časa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
15.9.2009 10:30:05   
Dudica1
katja avtomobilčkov so včeraj imeli še polno na vrhniki...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
15.9.2009 10:30:24   
petrazg
K.tja... eh, otroci v tem uživajo. Starši se pa ne bodo razburjali. Mi pridemo iz zoo vedno čisto polni štempiljk...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
15.9.2009 10:33:02   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3743
15.9.2009 10:34:31   
Anonimen

a ti si tud bolj za grozljivke in take reči? Meni je sicer dirty dancing čist fajn film zarad muzike pa plesa, samo me ljubezensko zgodbe ne ganejo, tako da tega žanra sploh ne gledam rada.

Zdaj grem pa pod tuš, pol pa pospravit. Živa je zaspala, tako da imam kako urico. Če me dobite na RR, me nažente pucat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3744
15.9.2009 10:35:16   
Anonimen
joj, do Vrhnike pa ne gremuser posted image ...

sem opazila, da mi jevinjeta potekla in ker bom avto prodajala, je ne bom kupila,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
15.9.2009 10:40:07   
Dudica1

joj, do Vrhnike pa ne gremuser posted image ...

sem opazila, da mi jevinjeta potekla in ker bom avto prodajala, je ne bom kupila,...

jah je maldaleč samo zaradi avtomobilčkov...

In kaj boste potem kupili?(avto)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
15.9.2009 10:43:00   
Anonimen
bova videla, kaj nama bo padlo v oči in bo prijazno do denarniceuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3747
15.9.2009 10:45:05   
Dudica1

bova videla, kaj nama bo padlo v oči in bo prijazno do denarniceuser posted image

user posted image user posted image
naš seznam se tudi podaljšuje...zdej mamo v ožjem izboru 3 avtomobile user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
15.9.2009 10:47:25   
Anonimen

a ti si tud bolj za grozljivke in take reči?

samo moram priznati, da so mi, odkar sem rodila Oskarja, včasih tako grozljive, da jih ne morem gledati v celoti... kot da bi se nekaj premaknilo v meni.
romantična klasika!
pa kakšen Brezglavi jezdec,...

zdaj sem bolj družinska in uživam v romantičnih komedijahuser posted image

ampak film, ki mi da energijo, zagon pa je Velika riba... dobro, da sem se spomnila, si ga moram danes ogledati!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3749
15.9.2009 10:47:55   
petrazg
Jst pa mojega še ne morem menjat oz. bi bilo škoda... je komaj 3 leta star user posted image Uuuu, pa bi ga...

Dudi... med čem se odločate?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?