Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:04:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Moj je pojedel že na pediatrični 120, tudi 150 bi, če bi mu dali... Sem gledala spot iz mojega najljubšega filma zdajle ... Patrick se je pa poslovil... http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo jap...Patricka ni več...kaj češ...morda v nebesih snemajo remake, pa ga rabjo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Moj je pojedel že na pediatrični 120, tudi 150 bi, če bi mu dali... Sem gledala spot iz mojega najljubšega filma zdajle ... Patrick se je pa poslovil... http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo ja on je pa šel pa tojk je bil fajn igralc .... pa za pogledat tud
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:09:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz pa zdele sem skoraj doktorat naredila, se je nika drla za BZ sej jz sem tko misenla misle punca je lačna že po dveh urah kaj je zdej to a ji premal dam (180ml mi poje naenkrat) al kaj??? relax... naša skoz na 2 ure je...razen ponoči. Pa ma tud obrok 120-150. a tvoja celo noč prespi k moja jo verjeten je zarad tega ol tojk hiter lačna al kaj ja spat gre od pol 7 do 7, pa spi do 6, vmes pa ma okol 4 eno hitro malco -včasih pa še to ne. ja k moja je nazadnje tm okol7h pol pa spi do 7h pol pa zato rab mal več pa bl popogost
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:10:53
|
|
|
|
petrazg
|
No, zdaj pa rečte, če znajo še takšne filme delat, da jih gledaš lahko večkrat... Dirty dancing sem lahko gledala xkrat, pa mi ni bilo nikoli dolgčas...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:12:06
|
|
|
|
PapuaNG
|
Pri nas smo pa fino spali, je bilo prvo bujenje šele ob pol šestih Seveda je imel potem ob sedmih dovolj spanja Danes sem pa spet sama cel dan, mora moj kmalu delat in ga do večera ne bo. Se že hecam, da si bom umislila ljubimca, samo zato, da me nekdo zabava Itak se mi nič ne da počet...mam še pol kupa cunj za polikat od včeri. Aja, glede noskov-mi mu z babyvacom pucamo, zadnje čase kr na 'suho', ker se mu ponavad tak šmrkl nardi, da gre komot ven. Bo pa zgleda po men, ker se mu skos paca to...pa ušeska skos umazana. Mu moram kar s tistimi palčkami za otroke, ker s pleničko bi bolj težko vse tisto ven spravila, pa še bolj miren je, ko mu s palčko pucam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:14:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 naš maj pa je na 3 ure ker na manj mu ne dam ker ma dost kg ...poje pa 210ml
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, zdaj pa rečte, če znajo še takšne filme delat, da jih gledaš lahko večkrat... Dirty dancing sem lahko gledala xkrat, pa mi ni bilo nikoli dolgčas... ja, al pa duh tega bi tud miljonkrat gledala pa se ga ne bi naveličala...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi pa non stop gledala Draculo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:18:18
|
|
|
|
petrazg
|
Ja, duhec je bil tudi... Čaki, poiščem še to...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:20:37
|
|
|
|
Anonimen
|
nč grem delat, k se samu ne bo nič prštimal za popoldne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:20:38
|
|
|
|
zoja10
|
dobro jutro,.. tudi mi po doooolgrem času spali šekar normalno... čeprou se to s tem smrkljam sploh ne neha... sm jedla jajčke za zajtrk,...njami,.... Kat čestitke,....a že veste kej bo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
veš, Dudica, ko si danes napisala, da Maj čisto lepo preživi čas z očkom... pa tvoja otročka se tudi tako ali drugače lepo razumeta med sabo in več ali manj sta bolj pridna otročka, spita vsak v svoji sobici, vidva pa si tudi lahko in si vzameta čas zase in za prijatelje,... ne vem, ampak to, kar napišeš, se mi zdi prav harmonično... prav nič stresno!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
petrazg, avtomobilčkov pa ne bodo dobili več (v skladišču jih niso več imeli in tista gospa mi je rekla, da dobijo samo enkratno pošiljko)... ah, saj bo še kakšna reklama! Oskar je danes ves zadovoljen v vrtec nesel s seboj Pucca štampiljko... ki jo je dobil v McDonald'su. upam, da ne bo vseh sten poštempljal ... mi je moj rekel, da je otrokom že roke štempljal (saj me bodo starši še grdo gledali )... upam, da ga bo vzgojiteljica pravočasno ustavila,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:28:34
|
|
|
|
Anonimen
|
prav nič se mi ne da,.. je tudi Urban bolj takšen danes... samo da on to izraža z jokom in jezo . čakam, da postane zaspan, da se vsaj malo uredim (ne bi smela prespati jutranje priložnosti za to)...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:29:03
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja veš, Dudica, ko si danes napisala, da Maj čisto lepo preživi čas z očkom... pa tvoja otročka se tudi tako ali drugače lepo razumeta med sabo in več ali manj sta bolj pridna otročka, spita vsak v svoji sobici, vidva pa si tudi lahko in si vzameta čas zase in za prijatelje,... ne vem, ampak to, kar napišeš, se mi zdi prav harmonično... prav nič stresno! aja oh tud pride kakšen dan ki je stresen,če me ne ubogajo ...drugače pa večinoma je res tako ja,pol bom dala oba spat in šla v lj. da bom kmalu nazaj pa jih bo imel očka...tako da bomo popoldne imeli še kaj skupnega časa.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:30:05
|
|
|
|
Dudica1
|
katja avtomobilčkov so včeraj imeli še polno na vrhniki...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:30:24
|
|
|
|
petrazg
|
K.tja... eh, otroci v tem uživajo. Starši se pa ne bodo razburjali. Mi pridemo iz zoo vedno čisto polni štempiljk...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jaz bi pa non stop gledala Draculo a ti si tud bolj za grozljivke in take reči? Meni je sicer dirty dancing čist fajn film zarad muzike pa plesa, samo me ljubezensko zgodbe ne ganejo, tako da tega žanra sploh ne gledam rada. Zdaj grem pa pod tuš, pol pa pospravit. Živa je zaspala, tako da imam kako urico. Če me dobite na RR, me nažente pucat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:35:16
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, do Vrhnike pa ne grem ... sem opazila, da mi jevinjeta potekla in ker bom avto prodajala, je ne bom kupila,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:40:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja joj, do Vrhnike pa ne grem ... sem opazila, da mi jevinjeta potekla in ker bom avto prodajala, je ne bom kupila,... jah je maldaleč samo zaradi avtomobilčkov... In kaj boste potem kupili?(avto)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:43:00
|
|
|
|
Anonimen
|
bova videla, kaj nama bo padlo v oči in bo prijazno do denarnice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:45:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja bova videla, kaj nama bo padlo v oči in bo prijazno do denarnice naš seznam se tudi podaljšuje...zdej mamo v ožjem izboru 3 avtomobile
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:47:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jaz bi pa non stop gledala Draculo a ti si tud bolj za grozljivke in take reči? samo moram priznati, da so mi, odkar sem rodila Oskarja, včasih tako grozljive, da jih ne morem gledati v celoti... kot da bi se nekaj premaknilo v meni. romantična klasika! pa kakšen Brezglavi jezdec,... zdaj sem bolj družinska in uživam v romantičnih komedijah ampak film, ki mi da energijo, zagon pa je Velika riba... dobro, da sem se spomnila, si ga moram danes ogledati!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:47:55
|
|
|
|
petrazg
|
Jst pa mojega še ne morem menjat oz. bi bilo škoda... je komaj 3 leta star Uuuu, pa bi ga... Dudi... med čem se odločate?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?