Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:57:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jst pa mojega še ne morem menjat oz. bi bilo škoda... je komaj 3 leta star Uuuu, pa bi ga... Dudi... med čem se odločate? med opel zafiro,toyoto verso in zadnjega smo zdaj dodali ta novega scenica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 10:59:04
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jst pa mojega še ne morem menjat oz. bi bilo škoda... je komaj 3 leta star Uuuu, pa bi ga... Dudi... med čem se odločate? Ja, jaz bi tudi mojega, pa je tudi šele 2 leti star Mam že nagledanga, kateri bo naslednji, če bojo dinarčki seveda. Upam, da bom kej kmalu specializantka, da bo plača malo boljša. Jaz sem tud vse pospravila zdele, ker je Hana zaspala. Tko da sem posesala, kar z njo v kengurujčku, pol je bla pa tok hin, da sem jo nahranila, dala spat, pomila kopalnico in vse po tleh.Zdej si pa zaslužim mal počitka. Me je pa možek včer lepo presenetil za obletnico in mi prinesel šopek lake a si že začela Taji uvajat GH?Kako ste pa ostale kej s tem?Jaz zdej vsak večer dam Hani riževe kosmiče, pa je čist navdušena k lahko z žličko je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 11:01:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jst pa mojega še ne morem menjat oz. bi bilo škoda... je komaj 3 leta star Uuuu, pa bi ga... Dudi... med čem se odločate? med opel zafiro,toyoto verso in zadnjega smo zdaj dodali ta novega scenica meni je tvoja zlata sredina najboljša jest sem pa včeraj mojega prodala in zdaj ne vem kaj naj kupim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 11:05:02
|
|
|
|
zoja10
|
Tanja jaz nč še ne dajem,... bo še dost časa za to... Jaz avta trenutno sploh ne rabim tko da še dobro da ga nimam,.. si bomo mogli pa družinski avto nov nabavit ker je ta karavan sam je že mal majhen,.. pa hiško sezidat,...uf ja,... pa na loto zadet,... se odpravljam likat sam najbrž bo Taja se prej zbudila,..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 11:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, zoja10 pa loto zadet,... je Urban zaspal, tako da se šibam zrihtat, potem pa loto vplačat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 11:21:57
|
|
|
|
petra a
|
k.tja-uredu, tekmujeva...čeprav ne štartava iz iste pozicije...moram pa začeti z okvirnim kazalom, ga hoče profesorica...zakaj boš delala kazalo, saj ti računalnik vse sam naredi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 11:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz sem bla pa pridna sem naredila šobsko solato, pa zimski vrt sem pospravla, mater ma tašča rož , no zdej moram pa se spolnit kaj bo za kosilo nekaj lahkega pa mal po stanovanju pospravt, da ne bo obiskov kap k bojo pršel no nika si je pa vzela čas in mi spi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 11:36:53
|
|
|
|
KatMat
|
evo tija je zaspala koncno...dvakrat sem jo mogla komplet preoblect ker je bla polulana ceprav ne vem kako ji je ratalo... je pa bila vsa naudusena ko je pila mamin caj iz tavelke šalce....ooo kaj je vriskala...in kar ni hotla nehat pit...
< Sporočilo je popravil KatMat -- 15.9.2009 11:42:13 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 11:39:03
|
|
|
|
KatMat
|
babnce a vi ze vse jeste???tiste ki dojite...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 11:39:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo tija je zaspala koncno...dvakrat sem jo mogla komplet preoblect ker je bla polulana ceprav ne vem kako ji je ratalo... je pa bila vsa naudusena ko je pila mamin caj iz tavelke šalce....ooo kaj je vriskala...in kar ji hotla nehat pit... ja še mal pa si bo sama vzela kar bo hotla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 11:41:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jst pa mojega še ne morem menjat oz. bi bilo škoda... je komaj 3 leta star Uuuu, pa bi ga... Dudi... med čem se odločate? med opel zafiro,toyoto verso in zadnjega smo zdaj dodali ta novega scenica pa ne da bos zamenjala legendarno rdeco kripo????pa to je del tebe!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 11:43:41
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo tija je zaspala koncno...dvakrat sem jo mogla komplet preoblect ker je bla polulana ceprav ne vem kako ji je ratalo... je pa bila vsa naudusena ko je pila mamin caj iz tavelke šalce....ooo kaj je vriskala...in kar ji hotla nehat pit... ja še mal pa si bo sama vzela kar bo hotla ja pa res
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 11:53:51
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat babnce a vi ze vse jeste???tiste ki dojite... Jaz jem vse,razen stvari,ki tudi mene napenjajo. Torej fižol, kislo zelje.Ampak zdej bom počas tud fižol probala,pa bom vidla.Nima pa Hana nobenih težav ob katerikoli hrani, ki jo jaz pojem. Verjetno, če bi jih imela, bi jaz pazila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 11:58:55
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: KatMat babnce a vi ze vse jeste???tiste ki dojite... Jaz jem vse,razen stvari,ki tudi mene napenjajo. Torej fižol, kislo zelje.Ampak zdej bom počas tud fižol probala,pa bom vidla.Nima pa Hana nobenih težav ob katerikoli hrani, ki jo jaz pojem. Verjetno, če bi jih imela, bi jaz pazila. Ma jst tudi jem skorej vse. Zarjo še vedno krči, al jem al ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:02:30
|
|
|
|
KatMat
|
ker opazam da nasa nima vec krcev in ne vem ce bi ze kaksno solatko zmazala al pa sadje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:03:52
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ker opazam da nasa nima vec krcev in ne vem ce bi ze kaksno solatko zmazala al pa sadje A ti to nisi nič jedla?!Kako si zdržala?Probej, pa boš vidla, kako bo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:06:54
|
|
|
|
KatMat
|
nic...tud mal ne....komi sm zdrzala...tamalo je tok trgal da si nisem upala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:11:42
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat nic...tud mal ne....komi sm zdrzala...tamalo je tok trgal da si nisem upala Tko je Zarjo. Pol sem začela Milycon dajat in je blo boljše. Zdej pa kak dan ni treba, kak dan pa ja. Najbrž od sadja al kdo ve česa. Če ne jem sadja in zelenjave pojem sam čokolado, kruh, slakarije... Nič zdravega. Pa se mi je zdelo boljše, da dobi kak vitamin, četudi zraven Milycona. Ne vem no, jst nisem zdržala več brez tega. 3 mesece sem se matrala bit čisto na dieti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
še vedno drnjoha,... sem si privošila tuš in se spodobno napravila, plačala položnice,... gospodič pa še kar spi! KatMat, jaz jem sadje in zelenjavo že od vsega začetka!!! izjema so citrusi... petra a, če bi računalnik sam naredil kazala, potem bi jih že imela... no, saj kazala res niso problem,... je potrebno še literaturo uredit pa grafe in tabele... pa mentorja spomnit, da še obstajam in da še nisva oddala moje diplomske... in v tem času bo ugotovil, da mi še nekaj manjka,... pa ga bom opomnila, da mi ne gre za kakšno visoko oceno in da se bo ta diploma tako ali tako potem samo prašila v arhivu... ti imaš zagon, zato si v prednosti!!! mene je pa treba v rit brcnit, po domače povedano. bom//ta teden, ko bo moj tri noči odsoten, bom imela zvečer več časa ... če bosta le otroka čez dan pridna, da ne bom zvečer samo padla v posteljo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:17:21
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A oj. Oj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:17:50
|
|
|
|
KatMat
|
mene glave solate ze v sanjah preganjajo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:18:38
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A oj. flaska....a si ga naklofala???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:20:28
|
|
|
|
KatMat
|
no mi smo ze brez kapljic za proti krcem in man gre kr dobr...jo nic ne matra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 12:21:11
|
|
|
|
KatMat
|
grem se mal ulect...pa kej na tv-ju pogledat...se beremo pop...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?