Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 19:50:03
|
|
|
|
petra a
|
k.tja-jst ne vem kako si se ti te diplome lotla, ampak jaz se definitivno ne mislim **** z kazalom, par klikov z miško in bo vrglo kazalo ven...???...res oh, kako luštni otročiči a katmat je pa noseča?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 19:56:34
|
|
|
|
KatMat
|
lahko noc žabe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 20:04:59
|
|
|
|
KatMat
|
ja pa kaj se
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 20:10:21
|
|
|
|
Leela
|
dudi še dobra da mi poveš kaj je novega , NKD je zraven cicibana sem videla. Iščem pa trenirke spodnji del za tavelkega pa nič ne dobim - ali pretenke ali šuškavce. Tanja - katero riževo kašico pa daješ? Ali zmešaš s svojim mlekom ali je mleko že notri? Tudi jaz bom začela z riževo kašico.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 20:14:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
Babe, zdej sem utrujena.. se mi nč ne da, tko da bom jutr prebrala kaj se je kej dogajalo danes... Skratka javljam podatke s pregleda: veliki smo 63cm in težki 6250g... smo bli tud cepljeni že drugič in je prov dobr prenesla (se je zajokala samo ko jo je špiknila, pol se je pa takoj umirila k sem jo ogovarjala in je začela full pet... se je padiatrinja prov smejala.... naslednji pregled (in tudi cepljenje) imamo 27.10.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 20:16:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
punce, dejte mi povedat kje je ta NKD trgovina... sm gledala na netu pa majo full lepe strani.. a obstaja tud kakšna naša spletna stran - je možno online naročevat - a kera kej ve??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 20:18:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
aja, spet imam stari rr.. sm pisala administratorjem, pa so mi rekli, da nisi ničesar spreminjali in da nej pogledam v svoje nastavitve... dons pa pržgem rr in vse po starem dudi, lahko ti bom spet pomagala pri seznamih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 20:22:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Tanja - katero riževo kašico pa daješ? Ali zmešaš s svojim mlekom ali je mleko že notri? Tudi jaz bom začela z riževo kašico. jz sm glih dons kupila Riževa žitna kašica in Moji prvi kosmiči od Milupe.. pa sem ji dala to riževo kašco,m samo je ni hotla jest.. mogoče k je bla glih v elementu dretja, pa se ji ni dalo govtat - k ni tko tekoče k mleko... bom jutri spet poskusila k bo dobre volje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 20:33:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela dudi še dobra da mi poveš kaj je novega , NKD je zraven cicibana sem videla. Iščem pa trenirke spodnji del za tavelkega pa nič ne dobim - ali pretenke ali šuškavce. Tanja - katero riževo kašico pa daješ? Ali zmešaš s svojim mlekom ali je mleko že notri? Tudi jaz bom začela z riževo kašico. a tam je,dobro da vem če bom kej okrog hodila...jaz sm mu kupila tam spodnji del trenirke zdej,mi je všeč zato sm jo kupla. riževo kašico mam jaz od milupe in se meša z vodo ker je mleko adaptirano že notr! IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes punce, dejte mi povedat kje je ta NKD trgovina... sm gledala na netu pa majo full lepe strani.. a obstaja tud kakšna naša spletna stran - je možno online naročevat - a kera kej ve?? ne online ne moreš naročevat...čak sej se mi zdi da bo tud na rudniku...te trgovine se zdej odpirajo po sloveniji SUPER ZA PREGLED IN CEPLJENJE
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 20:35:15
|
|
|
|
Biba Maja
|
Živjo čvekice. Vas preberem, ko utegnem (moram priznati da vas komaj folgam ). Danes smo imeli posvetovalnico. Podatki za 3,5 mesece: teža: 6.715 g, velikost: 63 cm, obseg glave: 42,5. Dobili smo prvo pikico, pa je bil naš Aleks tako priden, da kar nismo mogli verjeti - zgledalo je tako, kot da ga sploh ni cepila . Naslednji pregled imamo: 14.10.2009 Aja, smo imeli tudi UZ kolkov, pa sta sedaj oba 1a (moram priznat, da me je bilo kar malo strah, ker ga nisem povijala široko cel mesec, ko je bilo tako vroče ).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 20:40:55
|
|
|
|
lake
|
Taja je zaspala, je bla čist fuč, ker čez dan ni skor nič. Zdele pa pride ena prjatlca na obisk, na en čvek.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 20:46:24
|
|
|
|
Dudica1
|
uuu lake maš pa pozne obiske
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 20:47:56
|
|
|
|
lake
|
Ja drgač se ne zmanva, se menva že par mesecev, pa delala je do zdele, tko da drgač ne gre. Ja no sej ne bo dolg.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 21:55:32
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela dudi še dobra da mi poveš kaj je novega , NKD je zraven cicibana sem videla. Iščem pa trenirke spodnji del za tavelkega pa nič ne dobim - ali pretenke ali šuškavce. Tanja - katero riževo kašico pa daješ? Ali zmešaš s svojim mlekom ali je mleko že notri? Tudi jaz bom začela z riževo kašico. Dajem Sunvalovo. Imajo jo v BC, ali pa jih naročiš tuki:http://www.biosvet.si/.Je pa brezmlečna. Jst ji kar z vrelo vodo prelijem pa potem dam svoje mleko notri itak zaenkrat poje samo par žličk, tako da rabim maksimalno 20 ml mleka.Ko bo več pojedla, bom pa vidla, če si bom lahko tok mleka načrpala, k mi s črpalko neki ne laufa.Sploh se mi ne sproži izcejalni refleks, če si črpam. In sm se zanč mučla in sm si v 1 uri načrpala 10 ml, pol sm jo dala pa na joško, tok da je začel tečt, pol sem pa v pol minute 50 ml dobila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 22:13:19
|
|
|
|
lake
|
Obiski so šli. Jsm mam tud riževo kašico od Milupe, pa sm jo zmešala z vodo in mi ni pojedla niti dveh žličk, tko da sm jo nalednjič zmešala z Aptamilom in je bla velik bolj zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 22:19:23
|
|
|
|
Andrejka9386
|
dober večer... http://www.milupa.si/pdf/Milupa_nagrajuje.pdf tole izpolnite in dobite milupino kašico za darilo :D mi smo jo že dobili, tako da je to potrjeno da je res
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 22:44:21
|
|
|
|
lake
|
Samo tole je že mim, je blo samo do 31.8.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 22:46:22
|
|
|
|
Andrejka9386
|
uf...nisem niti gledala datuma. ampak jaz sem izpolnina prejšnji teden v ponedeljek. in sem v petek že dobla kašico...tako da ne vem kako je glede datuma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 22:55:06
|
|
|
|
lake
|
Bom izpolnila, pa bomo vidl.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 23:03:54
|
|
|
|
Andrejka9386
|
probaj pa boš videla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.9.2009 23:30:53
|
|
|
|
lake
|
Ni mi hotl poslat, lahko da je kej z mojim računalnikom. Lahko noč, komej gledam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 7:13:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Obiski so šli. Jsm mam tud riževo kašico od Milupe, pa sm jo zmešala z vodo in mi ni pojedla niti dveh žličk, tko da sm jo nalednjič zmešala z Aptamilom in je bla velik bolj zadovoljna. a potem se lahko zmeša z mlekom,sem se že jaz spraševala če lahko ker je res boljše z mlekom kot vodo... Jaz sem na bazarju pri milupini stojnici izpolnila ta obrazec in sem dobila riževo kašico Naš Maj se pa vedno zbudi okrog 6h...ma danes še oba spita,kr ne morem verjet ...kaj bosta pridna .Jaz pa že vstala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 7:14:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
dobro jutro majčice... vas grem zdej za nazaj brat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 7:38:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: petra a kwa je pa ušpiču? uh! Ni tako resno kot pri zoji, mi pa še vseeno pisker rukne do zvezd. si se elegantno izrazila dej ga smotkota Moram ostat mirna in prisebna. Da ga bom žvajznila s stilom ha ha ha IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst na mojga sploh ne morem bit jezna, ker cel dan dela, poje, gre za računalnik, in pride spat ko midve že zdavnej spiva. Sej ne najdeva časa za kreganje No ja pol pa čez vinekd vse nadoknadva. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ugotavljam: Urban je prišel v "mama fazo", kar pomeni: mama je ena sama, če je ni, sem nesrečen! oz. hočem svojo mamo!!! kaj pa pri vas?? pr nas tega ni HB IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, zdaj pa rečte, če znajo še takšne filme delat, da jih gledaš lahko večkrat... Dirty dancing sem lahko gledala xkrat, pa mi ni bilo nikoli dolgčas... itak da ne znajo več takih filmov delt... jz sm glih zanč spet gledala DD.. sam mi je 1 del fuuuuuuull boljši k drugi.. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jaz bi pa non stop gledala Draculo se bom zadržala kmentarja IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jaz bi pa non stop gledala Draculo a ti si tud bolj za grozljivke in take reči? Meni je sicer dirty dancing čist fajn film zarad muzike pa plesa, samo me ljubezensko zgodbe ne ganejo, tako da tega žanra sploh ne gledam rada. mene tud načeloma ljubezenski filmi ne ganejo.. kakšnega sem pa tja že pogledam... drgač pa obožujem grozljivke... amak une dobre.. ne take k so texas chainsaw massacre al pa kej podobnega... to je živa bedarija in dolgčas.... jz sm se smejala zraven od bedarij, prov nč groznega ni blo IZVIRNO SPOROČILO: KatMat babnce a vi ze vse jeste???tiste ki dojite... jz že neki časa... sam s kislim sm zadržvala, zdej pa tud to jem, valda v nekih normalnih količinah IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mene glave solate ze v sanjah preganjajo! Mene preganja vse tisto iz farme :) jz si pa tko želim narest svojo solatko... tako k mam rada... full slano in full kislo... tega še ne upam... komi čakam zdej da neham dojit.. to je prva stvar na seznamu k si jo bom prvoščla... druga pa se bom nabazala uloženih kislih šampinjonov IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 KatMat je bojda noseča...vsaj tako se počuti. A to si spustila? IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jaja....sanjajte KatMAt, pa si preverila? zarečenga kruha se največ poje IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: k.tja wow, Dudica, sta se potem resno odločila še za enega? kar veselo na delo! kaj čmo stavnico odpret kera bo spet noseča? jz sem za.... prvo mesto zasede katmat, drugo dudi IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja čez zimo bo notri poleti pa ga damo ven in tudi za v bazenček bo pasal je blo treba takoj sprobat tkole pa je danes previjal Maja bravo starejši bratec zdej pa šibam k gaja serje... da ne bo vse po pojstli.. pridem pol nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 7:39:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! se še spomnite kijev? ... danes so pod našim blokom, v baru nekoga ustrelili.... šment!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?