|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
15.9.2009 19:50:03   
petra a
k.tja-jst ne vem kako si se ti te diplome lotla, ampak jaz se definitivno ne mislim **** z kazalom, par klikov z miško in bo vrglo kazalo ven...???...res

oh, kako luštni otročiči

a katmat je pa noseča?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
15.9.2009 19:56:34   
KatMat
lahko noc žabe

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
15.9.2009 20:04:59   
KatMat
ja pa kaj seuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
15.9.2009 20:10:21   
Leela
dudi še dobra da mi poveš kaj je novega user posted image , NKD je zraven cicibana sem videla. Iščem pa trenirke spodnji del za tavelkega pa nič ne dobim - ali pretenke ali šuškavce.

Tanja - katero riževo kašico pa daješ? Ali zmešaš s svojim mlekom ali je mleko že notri? Tudi jaz bom začela z riževo kašico.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
15.9.2009 20:14:57   
Blueeyes
Babe, zdej sem utrujena.. se mi nč ne da, tko da bom jutr prebrala kaj se je kej dogajalo danes...

Skratka javljam podatke s pregleda:
veliki smo 63cm in težki 6250g... smo bli tud cepljeni že drugič in je prov dobr prenesla (se je zajokala samo ko jo je špiknila, pol se je pa takoj umirila k sem jo ogovarjala in je začela full pet... se je padiatrinja prov smejala.... naslednji pregled (in tudi cepljenje) imamo 27.10.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
15.9.2009 20:16:56   
Blueeyes
user posted image user posted image user posted image punce, dejte mi povedat kje je ta NKD trgovina... sm gledala na netu pa majo full lepe strani.. a obstaja tud kakšna naša spletna stran - je možno online naročevat - a kera kej ve??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
15.9.2009 20:18:00   
Blueeyes
aja, spet imam stari rr.. sm pisala administratorjem, pa so mi rekli, da nisi ničesar spreminjali in da nej pogledam v svoje nastavitve... dons pa pržgem rr in vse po starem user posted image  user posted image  user posted image  dudi, lahko ti bom spet pomagala pri seznamih user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
15.9.2009 20:22:12   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Tanja - katero riževo kašico pa daješ? Ali zmešaš s svojim mlekom ali je mleko že notri? Tudi jaz bom začela z riževo kašico.

jz sm glih dons kupila Riževa žitna kašica in Moji prvi kosmiči od Milupe.. pa sem ji dala to riževo kašco,m samo je ni hotla jest.. mogoče k je bla glih v elementu dretja, pa se ji ni dalo govtat - k ni tko tekoče k mleko... bom jutri spet poskusila k bo dobre volje

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
15.9.2009 20:33:43   
Dudica1

dudi še dobra da mi poveš kaj je novega user posted image , NKD je zraven cicibana sem videla. Iščem pa trenirke spodnji del za tavelkega pa nič ne dobim - ali pretenke ali šuškavce.

a tam je,dobro da vem če bom kej okrog hodila...jaz sm mu kupila tam spodnji del trenirke zdej,mi je všeč zato sm jo kupla.user posted image

riževo kašico mam jaz od milupe in se meša z vodo ker je mleko adaptirano že notr!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

punce, dejte mi povedat kje je ta NKD trgovina... sm gledala na netu pa majo full lepe strani.. a obstaja tud kakšna naša spletna stran - je možno online naročevat - a kera kej ve??

ne online ne moreš naročevat...čak sej se mi zdi da bo tud na rudniku...te trgovine se zdej odpirajo po sloveniji user posted image
SUPER ZA PREGLED IN CEPLJENJEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
15.9.2009 20:35:15   
Biba Maja
Živjo čvekice. Vas preberem, ko utegnem (moram priznati da vas komaj folgam user posted image ). Danes smo imeli posvetovalnico. Podatki za 3,5 mesece: teža: 6.715 g, velikost: 63 cm, obseg glave: 42,5. Dobili smo prvo pikico, pa je bil naš Aleks tako priden, da kar nismo mogli verjeti - zgledalo je tako, kot da ga sploh ni cepila user posted image user posted image user posted image .  Naslednji pregled imamo: 14.10.2009
Aja, smo imeli tudi UZ kolkov, pa sta sedaj oba 1a user posted image  (moram priznat, da me je bilo kar malo strah, ker ga nisem povijala široko cel mesec, ko je bilo tako vroče user posted image ).

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
15.9.2009 20:40:55   
lake
Taja je zaspala, je bla čist fuč, ker čez dan ni skor nič. Zdele pa pride ena prjatlca na obisk, na en čvek. 

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
15.9.2009 20:46:24   
Dudica1
uuu lake maš pa pozne obiske 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
15.9.2009 20:47:56   
lake
Ja drgač se ne zmanva, se menva že par mesecev, pa delala je do zdele, tko da drgač ne gre. Ja no sej ne bo dolg. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
15.9.2009 21:55:32   
Tanja_

Dajem Sunvalovo. Imajo jo v BC, ali pa jih naročiš tuki:http://www.biosvet.si/.Je pa brezmlečna. Jst ji kar z vrelo vodo prelijem pa potem dam svoje mleko notri itak zaenkrat poje samo par žličk, tako da rabim maksimalno 20 ml mleka.Ko bo več pojedla, bom pa vidla, če si bom lahko tok mleka načrpala, k mi s črpalko neki ne laufa.Sploh se mi ne sproži izcejalni refleks, če si črpam. In sm se zanč mučla in sm si v 1 uri načrpala 10 ml, pol sm jo dala pa na joško, tok da je začel tečt, pol sem pa v pol minute 50 ml dobila.user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
15.9.2009 22:13:19   
lake
Obiski so šli.
Jsm mam tud riževo kašico od Milupe, pa sm jo zmešala z vodo in mi ni pojedla niti dveh žličk, tko da sm jo nalednjič zmešala z Aptamilom in je bla velik bolj zadovoljna.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
15.9.2009 22:19:23   
Andrejka9386
dober večer...

http://www.milupa.si/pdf/Milupa_nagrajuje.pdf

tole izpolnite in dobite milupino kašico za darilo :D mi smo jo že dobili, tako da je to potrjeno da je res user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
15.9.2009 22:44:21   
lake
Samo tole je že mim, je blo samo do 31.8. 

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
15.9.2009 22:46:22   
Andrejka9386
uf...nisem niti gledala datuma. ampak jaz sem izpolnina prejšnji teden v ponedeljek. in sem v petek že dobla kašico...tako da ne vem kako je glede datuma

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
15.9.2009 22:55:06   
lake
Bom izpolnila, pa bomo vidl. 

Neposredna povezava do sporočila: 3844
15.9.2009 23:03:54   
Andrejka9386
probaj pa boš videla...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
15.9.2009 23:30:53   
lake
Ni mi hotl poslat, lahko da je kej z mojim računalnikom.

Lahko noč, komej gledam.

Neposredna povezava do sporočila: 3846
16.9.2009 7:13:56   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Obiski so šli.
Jsm mam tud riževo kašico od Milupe, pa sm jo zmešala z vodo in mi ni pojedla niti dveh žličk, tko da sm jo nalednjič zmešala z Aptamilom in je bla velik bolj zadovoljna.

a potem se lahko zmeša z mlekom,sem se že jaz spraševala če lahko ker je res boljše z mlekom kot vodo...

Jaz sem na bazarju pri milupini stojnici izpolnila ta obrazec in sem dobila riževo kašico user posted image user posted image user posted image

Naš Maj se pa vedno zbudi okrog 6h...ma danes še oba spita,kr ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj bosta pridna user posted image .Jaz pa že vstala user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
16.9.2009 7:14:00   
Blueeyes
dobro jutro majčice... vas grem zdej za nazaj brat

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
16.9.2009 7:38:04   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
kwa je pa ušpiču?

uh!
Ni tako resno kot pri zoji, mi pa še vseeno pisker rukne do zvezd.
si se elegantno izrazilauser posted image user posted image user posted image user posted image dej ga smotkota

user posted image
Moram ostat mirna in prisebna. Da ga bom žvajznila s stilom
user posted image     
user posted image

ha ha ha user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jst na mojga sploh ne morem bit jezna, ker cel dan dela, poje, gre za računalnik, in pride spat ko midve že zdavnej spiva. Sej ne najdeva časa za kreganje user posted image No ja pol pa čez vinekd vse nadoknadva.

user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
ugotavljam: Urban je prišel v "mama fazo", kar pomeni: mama je ena sama, če je ni, sem nesrečen! oz. hočem svojo mamo!!! kaj pa pri vas??

pr nas tega ni HB

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
No, zdaj pa rečte, če znajo še takšne filme delat, da jih gledaš lahko večkrat... Dirty dancing sem lahko gledala xkrat, pa mi ni bilo nikoli dolgčas...

itak da ne znajo več takih filmov delt... jz sm glih zanč spet gledala DD.. sam mi je 1 del fuuuuuuull boljši k drugi..

jaz bi pa non stop gledala Draculouser posted image user posted image

se bom zadržala kmentarja user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majch
jaz bi pa non stop gledala Draculouser posted image user posted image

a ti si tud bolj za grozljivke in take reči? Meni je sicer dirty dancing čist fajn film zarad muzike pa plesa, samo me ljubezensko zgodbe ne ganejo, tako da tega žanra sploh ne gledam rada.

mene tud načeloma ljubezenski filmi ne ganejo.. kakšnega sem pa tja že pogledam... drgač pa obožujem grozljivke... amak une dobre.. ne take k so texas chainsaw massacre al pa kej podobnega... to je živa bedarija in dolgčas.... jz sm se smejala zraven od bedarij, prov nč groznega ni blo

user posted image user posted image babnce a vi ze vse jeste???tiste ki dojite...

jz že neki časa... sam s kislim sm zadržvala, zdej pa tud to jem, valda v nekih normalnih količinah

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
mene glave solate ze v sanjah preganjajo!

Mene preganja vse tisto iz farme :)

jz si pa tko želim narest svojo solatko... tako k mam rada... full slano in full kislo... tega še ne upam... komi čakam zdej da neham dojit.. to je prva stvar na seznamu k si jo bom prvoščla... druga pa se bom nabazala uloženih kislih šampinjonov user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
KatMat je bojda noseča...vsaj tako se počuti. A to si spustila?

user posted image  user posted image  user posted image

jaja....sanjajte

KatMAt, pa si preverila?

zarečenga kruha se največ poje

IZVIRNO SPOROČILO: Majch
wow, Dudica, sta se potem resno odločila še za enega?user posted image user posted image user posted image
kar veselo na delo!user posted image

kaj čmo stavnico odpret kera bo spet noseča?

jz sem za.... prvo mesto zasede katmat, drugo dudi

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
ja čez zimo bo notri poleti pa ga damo ven in tudi za v bazenček bo pasal user posted image user posted image
je blo treba takoj sprobat
user posted image  
user posted image  
tkole pa je danes previjal Maja

user posted image  user posted image  user posted image  bravo starejši bratec

zdej pa šibam k gaja serje... da ne bo vse po pojstli.. pridem pol nazaj

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
16.9.2009 7:39:15   
Anonimen
jutro!

se še spomnite kijev?

... danes so pod našim blokom, v baru nekoga ustrelili....

šment!user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?