Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:33:33
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tudi mi smo že doma,zdaj pa kosilo...pol pa še ne vem kaj bomo...večji uživa in se vozi z traktrorjem po hiši ...maj pa ga gleda v ležalniku un se mu reži naš pa risenke gleda je medvedke nika pa z očmi požera in vsakič k tim da v usta nika čist znori dej ji za polizat...jaz mu dam vse po vrst za probat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:35:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem tudi kar zgodaj dobila uhane se mi zdi...samo jih skoraj nič več ne nosim - pa tudi drugega nakita skoraj nič - zaročni prstan pa ura - pa še to sem opustila, ker se mi v Živo zatika. . Ma....mam neko fobijo pred nakitom in mam skoz občutek ,da preveč kičasto zgledam in potem mi je isti filing pri punčkah. 6 mesecev mi je pa do skrajnosti prezgodaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:35:48
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch ooo fajn za šoping . Jaz tudi še čakam, da grem v kik malo pogledat. No...s temi stopnicami pa itak povsod isto s****. Ma, nikamor ne moreš pošteno...pa ok, voziček še prestaviš nekako, samo, da si pa na invalidskem vozičku, pa ti itak ostane samo to, da si doma. Vse je tako zanič narjeno...še tam ko je klančina, parkirata dva debilna cepca, pred bajto parkirajo reklamni avto in nastavijo panoje...eh...po eni strani prideš na pločnik, na drugi pa ne moreš dol...prav smilijo se mi invalidi, ker je vse tako narjeno, da ni za nikamor. Če pa z vozičkom rineš kam, te pa tud gledajo, kot da si z neba. sam to pa res, šele zdej ko voziček furam se počas zavedam kako grozno je za invalide se kam premaknit mam kar slabo vest da to šele zdej opažam, ker to pomen da sem ga kdaj pa kdaj najbrž tut jaz biksala s parkiranjem avta res je kar pravijo ... ko postaneš starš ... postaneš boljši človek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tudi mi smo že doma,zdaj pa kosilo...pol pa še ne vem kaj bomo...večji uživa in se vozi z traktrorjem po hiši ...maj pa ga gleda v ležalniku un se mu reži naš pa risenke gleda je medvedke nika pa z očmi požera in vsakič k tim da v usta nika čist znori dej ji za polizat...jaz mu dam vse po vrst za probat sem ji dala pa je sam debel gledala zdej sem ji pa puding dala je pa zacmokala, zdej se pa krega in hoče še
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica res je kar pravijo ... ko postaneš starš ... postaneš boljši človek ja upam, da res...ker je skrajni čas, da se poboljšam na vseh frontah
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:37:43
|
|
|
|
Dudica1
|
Z blue sva govorili in je rekla da jo še vedno želodec boli in vrti da se ji...pa bla je pr zdravniku(gužva)...pol je pa še rekla da je dobila napotnico za nevrologa in orl...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
jz pa nosim uhane in prstane in verižice , mam kr rada nakit sam vse sem dobila, uhane od tasta in tašče za RD, verižice, eno od none za poroko, eno pa za 18 RD od bivše šefice, prstani srebrn od staršev, en zlat od kolega, k ga je punca pustila pol ga je pa men dal , pa zaročenga od moža in seveda poročni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kaj pa je to zgrabilao blue kar na lepem??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:40:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tudi mi smo že doma,zdaj pa kosilo...pol pa še ne vem kaj bomo...večji uživa in se vozi z traktrorjem po hiši ...maj pa ga gleda v ležalniku un se mu reži naš pa risenke gleda je medvedke nika pa z očmi požera in vsakič k tim da v usta nika čist znori dej ji za polizat...jaz mu dam vse po vrst za probat sem ji dala pa je sam debel gledala zdej sem ji pa puding dala je pa zacmokala, zdej se pa krega in hoče še ja sej mal lohk daš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:41:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Z blue sva govorili in je rekla da jo še vedno želodec boli in vrti da se ji...pa bla je pr zdravniku(gužva)...pol je pa še rekla da je dobila napotnico za nevrologa in orl... oooooooooooo boga blu da čimprej ozdravi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz pa nosim uhane in prstane in verižice , mam kr rada nakit sam vse sem dobila, uhane od tasta in tašče za RD, verižice, eno od none za poroko, eno pa za 18 RD od bivše šefice, prstani srebrn od staršev, en zlat od kolega, k ga je punca pustila pol ga je pa men dal , pa zaročenga od moža in seveda poročni hehe maš celo zlatarno. SEj mam jaz tudi precej tega...samo nič ne nosim...pa ful so mi dobre te ogrlice pa zapestnice a la accessories - kič pa to...ampak da bi kaj preveč na sebe dala me je pa kar sram...me je mama fajn vzgojila... " Glej, da ne boš nikol po svetu taka hodila, da bo kdo reku, da maš več na glavi kot v njej." No...pa mamo primanjkljaj na obeh polih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:47:57
|
|
|
|
ledenka
|
ste pa res čveke še enkrat ponavljam za plavanje - meni četrtek žal ne ustreza... morda naslednja runda! se bom pač sama prijavila na DIF
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 16:10:29
|
|
|
|
HM84
|
Kakšen dane ne pošpegam sem gor, pa je takoj 30 strani za predelat Vidim, da je bil "babji fight"... upam, da ste se pomirile punce Mi pa smo bli v nedeljo v Zoo - ju na Vrzdencu pri Horjulu... Drugač smo pa tud mi včeraj kuhal...38,5°. No, danes sem že v redu, ju hu Blu, upam, na čimprejšnje okrevanje Napišem še kej več, ko predelam snov za nazaj...
< Sporočilo je popravil HM84 -- 8.9.2009 16:11:57 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 16:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz pa nosim uhane in prstane in verižice , mam kr rada nakit sam vse sem dobila, uhane od tasta in tašče za RD, verižice, eno od none za poroko, eno pa za 18 RD od bivše šefice, prstani srebrn od staršev, en zlat od kolega, k ga je punca pustila pol ga je pa men dal , pa zaročenga od moža in seveda poročni hehe maš celo zlatarno. SEj mam jaz tudi precej tega...samo nič ne nosim...pa ful so mi dobre te ogrlice pa zapestnice a la accessories - kič pa to...ampak da bi kaj preveč na sebe dala me je pa kar sram...me je mama fajn vzgojila... " Glej, da ne boš nikol po svetu taka hodila, da bo kdo reku, da maš več na glavi kot v njej." No...pa mamo primanjkljaj na obeh polih. jz pa nosim pa tud včasih v glavi ni nič druzga k slama
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 16:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
no super sam da ste užival no samo da je boljš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 16:13:09
|
|
|
|
Tanja_
|
Punce, kako operete podlogo od igralnega centra?Piše da lahko v stroju na 30. Najbrž ne smem centrifuge?Pa verjetn morm dat v vrečko za pranje?K se drgač razštela... Lake, kako pa je kej v RA za Bežigradom?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 16:32:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flaša, kje so tile načrti? V albumu ne vidim. Maja, moraš bit najprej moja prijateljica Blue Kaj pa to zdej, to pa ni čist nedolžno očitno Cveki Ja, ona bi jedla no Uhani in luknje- čim kasneje
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 16:33:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce, kako operete podlogo od igralnega centra?Piše da lahko v stroju na 30. Najbrž ne smem centrifuge?Pa verjetn morm dat v vrečko za pranje?K se drgač razštela... Lake, kako pa je kej v RA za Bežigradom? Jaz dam na občutljivo, 30°, centrifugo dam pa samo tolk, da mi ne teče od podloge. Je bilo do zdaj vse OK.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 16:38:53
|
|
|
|
HM84
|
FLAŠA - a si gledala D90 Jst bi tuuuuud Dojenje - o ja, se dojimo in samo dojimo! a nucate kej mleka? Mesečno, koliko se zredijo...preveč Rojstvo: 3400g 1.mesec: 4400g 2.mesec: 5800 g 3. mesec: 6750 g Drugače bova pe že pr 4. mesecu začela z GH. Cveka - za učke Dudi - haha, super slikce dito - uživajte na morju IZVIRNO SPOROČILO: lake No zdej sm jo pa naučila eno neumnost, tolčt po računalniku Bravo mami!!! tubby - vse najboljše in najlepše No, zdej pa moram it... Je Alex spal od 13.30 do zdaj Pa še baterija na lap topu se mi bo spraznila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 16:52:32
|
|
|
|
lake
|
Pa je končno mal zaspala, sm že perilo obesla. Likat se mi pa ne da. Uhani Se mi zdi da punčkam pred desetim letom sploh ne pašejo, tko čudn mi zgledajo, tko da jst ji ne bom dala, si bo že ko bo hotla met. Jst sm jih mela tm nekje pri desetih letih, ampak so se mi ušesa tko zagnojila, da mo še zdej izluknje včasih gnojček ven priteče. Cveka Jst ji uček pucam z vatko, in to od zunanjega roba proti notranjemu. Tanja Men je razvojna zdravnica v Bežigradu všeč, si vzame velik časa, da se posveti otroku, se še mal poigra z njim, pove vse kar hočeš vedet. Sva ble prvič not zihr ene 45 minut. Bomo vidl jutri. Blu da bo čimprej boljš. Pa zakaj nevrolog, a ni viroza, al kej podobnega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 16:57:21
|
|
|
|
lake
|
Jst si sploh ne upam oprat tiste podloge, če je pa gor polhn enih igrač, pa neka troblja...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 17:05:57
|
|
|
|
Tanja_
|
flaška thanks.Če naum znala, bom pa kr k teb prnesla.A kul?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 17:14:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ flaška thanks.Če naum znala, bom pa kr k teb prnesla.A kul? Komot. Ampak ne garantiram, da bo oprana predno naši otroc shodijo. Sem grozna glede pranja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 17:16:24
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce, kako operete podlogo od igralnega centra?Piše da lahko v stroju na 30. Najbrž ne smem centrifuge?Pa verjetn morm dat v vrečko za pranje?K se drgač razštela... Jaz dam loke dol...pa zraven dam oprat tud kr vse igrače k so iz blaga...dam pa na 30-minutno nastavitev in 800 obratov centrifuge...nč druzga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 17:34:53
|
|
|
|
AKP
|
Punce, punce nevarno se približujete mojim letom . Jaz sem malce starejša mamica. Sem se prehladila in kiham, imam polni nos, boli me glava, boli me grlo. Mislim, da bi lahko polovico dneva prespala. Moja pikica se je zbudila zato pridem kasneje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?