|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
8.9.2009 15:33:33   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tudi mi smo že doma,zdaj pa kosilo...pol pa še ne vem kaj bomo...večji uživa in se vozi z traktrorjem po hiši user posted image ...maj pa ga gleda v ležalniku un se mu režiuser posted image

naš pa risenke gleda je medvedke nika pa z očmi požera in vsakič k tim da v usta nika čist znoriuser posted image user posted image user posted image

dej ji za polizat...jaz mu dam vse po vrst za probat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
8.9.2009 15:35:36   
Anonimen
jaz sem tudi kar zgodaj dobila uhane se mi zdi...samo jih skoraj nič več ne nosim - pa tudi drugega nakita skoraj nič - zaročni prstan pa ura - pa še to sem opustila, ker se mi v Živo zatika.user posted image . Ma....mam neko fobijo pred nakitom in mam skoz občutek ,da preveč kičasto zgledam in potem mi je isti filing pri punčkah. 6 mesecev mi je pa do skrajnosti prezgodaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
8.9.2009 15:35:48   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ooo fajn za šopinguser posted image . Jaz tudi še čakam, da grem v kik malo pogledat.

No...s temi stopnicami pa itak povsod isto s****.user posted image Ma, nikamor ne moreš pošteno...pa ok, voziček še prestaviš nekako, samo, da si pa na invalidskem vozičku, pa ti itak ostane samo to, da si doma. Vse je tako zanič narjeno...še tam ko je klančina, parkirata dva debilna cepca, pred bajto parkirajo reklamni avto in nastavijo panoje...eh...po eni strani prideš na pločnik, na drugi pa ne moreš dol...prav smilijo se mi invalidi, ker je vse tako narjeno, da ni za nikamor. Če pa z vozičkom rineš kam, te pa tud gledajo, kot da si z neba.user posted image

sam to pa res, šele zdej ko voziček furam se počas zavedam kako grozno je za invalide se kam premaknit user posted image

mam kar slabo vest da to šele zdej opažam, ker to pomen da sem ga kdaj pa kdaj najbrž tut jaz biksala s parkiranjem avta  user posted image

res je kar pravijo ... ko postaneš starš ... postaneš boljši človek user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
8.9.2009 15:35:51   
Anonimen

tudi mi smo že doma,zdaj pa kosilo...pol pa še ne vem kaj bomo...večji uživa in se vozi z traktrorjem po hiši user posted image ...maj pa ga gleda v ležalniku un se mu režiuser posted image

naš pa risenke gleda je medvedke nika pa z očmi požera in vsakič k tim da v usta nika čist znoriuser posted image user posted image user posted image

sem ji dala pa je sam debel gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem ji pa puding dala je pa zacmokala, zdej se pa krega in hoče šeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
8.9.2009 15:37:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

res je kar pravijo ... ko postaneš starš ... postaneš boljši človek user posted image user posted image

ja upam, da res...ker je skrajni čas, da se poboljšam na vseh frontahuser posted image

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
8.9.2009 15:37:43   
Dudica1
Z blue  sva govorili in je rekla da jo še vedno želodec boli in vrti da se ji...pa bla je pr zdravniku(gužva)...pol je pa še rekla da je dobila napotnico za  nevrologa in orl...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
8.9.2009 15:40:00   
Anonimen
jz pa nosim uhane in prstane in verižiceuser posted image user posted image user posted image , mam kr rada nakit sam vse sem dobila, uhane od tasta in tašče za RD, verižice, eno od none za poroko, eno pa za 18 RD od bivše šefice, prstani srebrn od staršev, en zlat od kolega, k ga je punca pustila pol ga je pa men daluser posted image , pa zaročenga od moža in seveda poročniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
8.9.2009 15:40:19   
Anonimen
ja kaj pa je to zgrabilao blue kar na lepem??

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
8.9.2009 15:40:39   
Dudica1

sem ji dala pa je sam debel gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem ji pa puding dala je pa zacmokala, zdej se pa krega in hoče šeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej mal lohk dašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
8.9.2009 15:41:14   
Anonimen

Z blue  sva govorili in je rekla da jo še vedno želodec boli in vrti da se ji...pa bla je pr zdravniku(gužva)...pol je pa še rekla da je dobila napotnico za  nevrologa in orl...user posted image

oooooooooooo boga bluuser posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej ozdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
8.9.2009 15:43:29   
Anonimen

jz pa nosim uhane in prstane in verižiceuser posted image user posted image user posted image , mam kr rada nakit sam vse sem dobila, uhane od tasta in tašče za RD, verižice, eno od none za poroko, eno pa za 18 RD od bivše šefice, prstani srebrn od staršev, en zlat od kolega, k ga je punca pustila pol ga je pa men daluser posted image , pa zaročenga od moža in seveda poročniuser posted image

hehe maš celo zlatarno. SEj mam jaz tudi precej tega...samo nič ne nosim...pa ful so mi dobre te ogrlice pa zapestnice a la accessories - kič pa to...ampak da bi kaj preveč na sebe dala me je pa kar sram...me je mama fajn vzgojila...user posted image " Glej, da ne boš nikol po svetu taka hodila, da bo kdo reku, da maš več na glavi kot v njej." No...pa mamo primanjkljaj na obeh polih.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
8.9.2009 15:47:57   
ledenka
ste pa res čveke user posted image

še enkrat ponavljam za plavanje - meni četrtek žal ne ustreza... morda naslednja runda! se bom pač sama prijavila na DIF user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
8.9.2009 16:10:29   
HM84
Kakšen dane ne pošpegam sem gor, pa je takoj 30 strani za predelatuser posted image

Vidim, da je bil "babji fight"... upam, da ste se pomirile punceuser posted image

Mi pa smo bli v nedeljo v Zoo - ju na Vrzdencu pri Horjulu...

user posted image

user posted image

user posted image

Drugač smo pa tud mi včeraj kuhal...38,5°. No, danes sem že v redu, ju huuser posted image
Blu, upam, na čimprejšnje okrevanjeuser posted image

Napišem še kej več, ko predelam snov za nazaj... user posted image

< Sporočilo je popravil HM84 -- 8.9.2009 16:11:57 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
8.9.2009 16:10:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

hehe maš celo zlatarno. SEj mam jaz tudi precej tega...samo nič ne nosim...pa ful so mi dobre te ogrlice pa zapestnice a la accessories - kič pa to...ampak da bi kaj preveč na sebe dala me je pa kar sram...me je mama fajn vzgojila...user posted image " Glej, da ne boš nikol po svetu taka hodila, da bo kdo reku, da maš več na glavi kot v njej." No...pa mamo primanjkljaj na obeh polih.user posted image

user posted image user posted image user posted image

jz pa nosim pa tud včasih v glavi ni nič druzga k slamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
8.9.2009 16:13:05   
Anonimen
no super sam da ste uživaluser posted image user posted image user posted image user posted image

no samo da je boljšuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2690
8.9.2009 16:13:09   
Tanja_
Punce, kako operete podlogo od igralnega centra?Piše da lahko v stroju na 30. Najbrž ne smem centrifuge?Pa verjetn morm dat v vrečko za pranje?K se drgač razštela...

Lake, kako pa je kej v RA za Bežigradom?

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
8.9.2009 16:32:39   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Flaša, kje so tile načrti? V albumu ne vidim.

Maja, moraš bit najprej moja prijateljicauser posted image

Blue user posted image user posted image user posted image Kaj pa to zdej, to pa ni čist nedolžno očitnouser posted image

Cvekiuser posted image Ja, ona bi jedla nouser posted image

Uhani in luknje- čim kasnejeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
8.9.2009 16:33:56   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Punce, kako operete podlogo od igralnega centra?Piše da lahko v stroju na 30. Najbrž ne smem centrifuge?Pa verjetn morm dat v vrečko za pranje?K se drgač razštela...

Lake, kako pa je kej v RA za Bežigradom?

Jaz dam na občutljivo, 30°, centrifugo dam pa samo tolk, da mi ne teče od podloge. Je bilo do zdaj vse OK.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
8.9.2009 16:38:53   
HM84
FLAŠA - a si gledala D90user posted image Jst bi tuuuuuduser posted image

Dojenje - o ja, se dojimo in samo dojimo! a nucate kej mleka?user posted image Mesečno, koliko se zredijo...prevečuser posted image
Rojstvo: 3400g
1.mesec: 4400g
2.mesec: 5800 g
3. mesec: 6750 g

Drugače bova pe že pr 4. mesecu začela z GH.

Cveka - user posted image user posted image user posted image za učke

Dudi - haha, super slikceuser posted image

dito - uživajte na morjuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake

No zdej sm jo pa naučila eno neumnost, tolčt po računalniku 

Bravo mami!!! user posted image user posted image user posted image

tubby - vse najboljše in najlepšeuser posted image user posted image user posted image

No, zdej pa moram it... Je Alex spal od 13.30 do zdajuser posted image Pa še baterija na lap topu se mi bo spraznila user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
8.9.2009 16:52:32   
lake
Pa je končno mal zaspala, sm že perilo obesla. Likat se mi pa ne da.

Uhani Se mi zdi da punčkam pred desetim letom sploh ne pašejo, tko čudn mi zgledajo, tko da jst ji ne bom dala, si bo že ko bo hotla met. Jst sm jih mela tm nekje pri desetih letih, ampak so se mi ušesa tko zagnojila, da mo še zdej izluknje včasih gnojček ven priteče.

Cveka
Jst ji uček pucam z vatko, in to od zunanjega roba proti notranjemu.

Tanja Men je razvojna zdravnica v Bežigradu všeč, si vzame velik časa, da se posveti otroku, se še mal poigra z njim, pove vse kar hočeš vedet. Sva ble prvič not zihr ene 45 minut. Bomo vidl jutri.

Blu user posted image user posted image user posted image da bo čimprej boljš. Pa zakaj nevrolog, a ni viroza, al kej podobnega.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
8.9.2009 16:57:21   
lake
Jst si sploh ne upam  oprat tiste podloge, če je pa gor polhn enih igrač, pa neka troblja...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
8.9.2009 17:05:57   
Tanja_
flaška thanks.Če naum znala, bom pa kr k teb prnesla.A kul?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
8.9.2009 17:14:33   
FLASK_A

flaška thanks.Če naum znala, bom pa kr k teb prnesla.A kul?

user posted image

Komot. Ampak ne garantiram, da bo oprana predno naši otroc shodijo. Sem grozna glede pranjauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
8.9.2009 17:16:24   
Dudica1

Jaz dam loke dol...pa zraven dam oprat tud kr vse igrače k so iz blaga...dam pa na 30-minutno nastavitev in 800 obratov centrifuge...nč druzga

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
8.9.2009 17:34:53   
AKP
Punce, punce nevarno se približujete mojim letom user posted image . Jaz sem malce starejša mamica.
Sem se prehladila in kiham, imam polni nos, boli me glava, boli me grlo. Mislim, da bi lahko polovico dneva prespala. Moja pikica se je zbudila zato pridem kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?