|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
8.9.2009 13:44:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz sem pa danes spekla krompir in piščanca v pečici..... njamiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oooooooo!!!!! Kam pridemo, v Postojno? Si tam doma? Ni problemuser posted image

v logatec, sam sva z možekom vse snedlauser posted image user posted image

ok, si bom pa sama pripravlauser posted image

lahko prideš pa na pudink sem ga ravnokar skuhalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2651
8.9.2009 13:46:14   
Anonimen

user posted image

njami, to pa boljše izgleda kot je mojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2652
8.9.2009 13:48:17   
Anonimen
nč grem po sinka, uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2653
8.9.2009 13:49:13   
Tanja_
lake kdaj boš pa začela uvajat GH?Katera patronažna pa je bila-Mateja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
8.9.2009 14:31:15   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

lake kdaj boš pa začela uvajat GH?Katera patronažna pa je bila-Mateja?

Se spravljam že cel teden, mam korenje že od petka v hladilniku, pa kr neki ne morem. Bom drug teden user posted image . Ne Adrijana, taka mal mlajša.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
8.9.2009 14:32:15   
lake
Spala je celih pet minut, že vidm da bo zvečer pestro ko bo sitna. Že zdej je. Sva ble v trgovini že vmez.
s

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
8.9.2009 14:55:06   
maja1488
A bi ble lahko še bolj čvekaste. Prebrala sem, komentirala pa vmes nisem, zdaj se pa vsega ne spomnim kar sem hotla povedat.

KatMat, bravo za tijo!!

Flaša, kje so tile načrti? V albumu ne vidim.

Leela, brez tebe itak ni mitinga v postojni. Rabmo eno kvazi domorodko user posted image

Tanja, super za kolke.

Dudi, kako je luđkan Maj, pa ful zgleda večji odkar se nismo vidli.

Zarja je zaspala zdej v avtu, sva imeli ful opravkov, še za popoldan mi je ostalo. Tavečja ima jutri RD in v soboto fešto, v nedeljo ima od kolegice tamali v LJ, pa ena kolegica za 30 RD in ena za 40. Morm še po darila....sanja se mi ne kaj nej kupim.

Šibam kej skuhat.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
8.9.2009 14:57:56   
pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

madonca kaj nej še naredim, da niki ne bo več tojk gnojček teku iz učka, ma zamašen solzovod in ji čist skojz ven gnojček tečeuser posted image user posted image user posted image ji umivam skojz z kamelcami, kapelce ne pomagajo, kaj še lahko naredimuser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi mi imamo te težave. in mi je pediatrinja napisala recept za Tobrex kapljice, vendar mi je v lekarni potem dala mazilo, ker je v kapljicah baje nek konzervans ki ni rano ok za otročke. tako da mu zdaj dajemo tisto. treba pa dajt to 7 dni po 2-3x na dan. spiram mu pa s fiziološko...enkrat je boljše, drugič spet nič...pa skoz se mu solzi očka...tudi Niki?

Drugač me je pa zjutra vsekalo v križu da je groza. Prav hodit ne morm. Pa še mali je dans neki tečn, kot da bi vedu. Pa še nosit ga ne morm. Komaj čakam da pride moj domov...(čeprav bo to šele ob 18)user posted image

joj boga upa da bo boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja niki se skojz sovzijo in gnojijo skojz ima gnojček v očesuuser posted image
bom zdej probala z fiziološko pa bom vidla če bo kaj boljeuser posted image

Naš Anej je imel tole na začetku, ko smo prišli domov iz P. Smo tud dobli to mazilo in izpirali z fiziološko kak teden-dva...in masirali notranji del učke...tisto pikico v kotičku očke...ko solze vn tečejo. Tam je tist gnoj treba masirat, da čimprej vn steče vse.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
8.9.2009 15:02:32   
Anonimen
evo mi smo domauser posted image user posted image user posted image  user posted image tim že gleda risenke in je medvedke, nika pa fovšijo trajbauser posted image user posted image

sem pa glih prejle mal cujnce zlagala od nike, k sm jih prejšen teden ji kupila in madonca, skoraj vse roza sem ji kupila, pa tojk sem pravla da ji ne bom nič roza kupila

user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2659
8.9.2009 15:04:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

madonca kaj nej še naredim, da niki ne bo več tojk gnojček teku iz učka, ma zamašen solzovod in ji čist skojz ven gnojček tečeuser posted image user posted image user posted image ji umivam skojz z kamelcami, kapelce ne pomagajo, kaj še lahko naredimuser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi mi imamo te težave. in mi je pediatrinja napisala recept za Tobrex kapljice, vendar mi je v lekarni potem dala mazilo, ker je v kapljicah baje nek konzervans ki ni rano ok za otročke. tako da mu zdaj dajemo tisto. treba pa dajt to 7 dni po 2-3x na dan. spiram mu pa s fiziološko...enkrat je boljše, drugič spet nič...pa skoz se mu solzi očka...tudi Niki?

Drugač me je pa zjutra vsekalo v križu da je groza. Prav hodit ne morm. Pa še mali je dans neki tečn, kot da bi vedu. Pa še nosit ga ne morm. Komaj čakam da pride moj domov...(čeprav bo to šele ob 18)user posted image

joj boga upa da bo boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja niki se skojz sovzijo in gnojijo skojz ima gnojček v očesuuser posted image
bom zdej probala z fiziološko pa bom vidla če bo kaj boljeuser posted image

Naš Anej je imel tole na začetku, ko smo prišli domov iz P. Smo tud dobli to mazilo in izpirali z fiziološko kak teden-dva...in masirali notranji del učke...tisto pikico v kotičku očke...ko solze vn tečejo. Tam je tist gnoj treba masirat, da čimprej vn steče vse.

aha, a masirat je treba, bom jz to delat začela dons in upam da se bo umirilouser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2660
8.9.2009 15:05:06   
maja1488

evo mi smo domauser posted image user posted image user posted image  user posted image tim že gleda risenke in je medvedke, nika pa fovšijo trajbauser posted image user posted image

sem pa glih prejle mal cujnce zlagala od nike, k sm jih prejšen teden ji kupila in madonca, skoraj vse roza sem ji kupila, pa tojk sem pravla da ji ne bom nič roza kupila

user posted image

tudi jst sem pri maši tko pravla, pol pa dobiš ful roza in najlažje kombiniraš z roza, viola, belo in temno rjavo. In pol je sam v teh parih barvah. Je imela ene lepe živo zelena hlače, sam je bla tko malokrat v njih, ker sem imela sam 2 majčki ki sta pasali zraven. No zdej se že da mal bolj, ker je večja.
Pa mi je ratala roza všeč. Jih nardi tko ljubke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
8.9.2009 15:05:25   
Anonimen
jo grem preoblečt, se je spet pokakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2662
8.9.2009 15:07:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

tudi jst sem pri maši tko pravla, pol pa dobiš ful roza in najlažje kombiniraš z roza, viola, belo in temno rjavo. In pol je sam v teh parih barvah. Je imela ene lepe živo zelena hlače, sam je bla tko malokrat v njih, ker sem imela sam 2 majčki ki sta pasali zraven. No zdej se že da mal bolj, ker je večja.

jz pa roza sploh ne maram, pa sem ji vseeno kupila rozauser posted image user posted image user posted image   vglavnem, zakaj punčkam najbelj pašejo rozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa skoraj vse dobiš samo v roza barviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2663
8.9.2009 15:14:30   
Dudica1
tudi mi smo že doma,zdaj pa kosilo...pol pa še ne vem kaj bomo...večji uživa in se vozi z traktrorjem po hiši user posted image ...maj pa ga gleda v ležalniku un se mu režiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
8.9.2009 15:16:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

amen. Oblekce dobiš samo v roza ali pa v modri...potem se pa fajn mej.user posted image Jaz sem tudi dobila en kup roza stvari, tako da me je že kar g-roza...sej ne rečem, da ji ne paše bit punčka...sej ko bo večja bo pa itak hotla črno met, pa bo emo pa metal pa kaj pa vem kaj še vse. Sem rekla mami, da jo bom zdaj razvajala s cunjami po svoje, dokler se pusti, potem me bo pa itak nekam poslala. Tako da...roza...nimaš kaj.user posted image

jz pa roza sploh ne maram, pa sem ji vseeno kupila rozauser posted image user posted image user posted image   vglavnem, zakaj punčkam najbelj pašejo rozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa skoraj vse dobiš samo v roza barviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2665
8.9.2009 15:17:06   
Anonimen
joj...kam sem to natipkala...valda se vidi...koza glupauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2666
8.9.2009 15:17:47   
Anonimen
me pa neki zanima? a lahko fiziološko kapneš v oko ali ne??? al samo z vato umiješ oko?

sej vem?? sam tim tega ni imel!!!!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
8.9.2009 15:17:57   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: dito
Tiste, ki dojite- koliko g se vam mesečno zredijo vaši user posted image ?

prvi mesec 1,4kg
drugi in tretji mesec 1,4kg
četrti mesec 600g

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Moja se vedno pokaka v svežo plenico. Prov čaka očitno 

naš pa spet 6.ti dan abstinira user posted image user posted image user posted image pa že prejšnjo rundo je šele osmi dan kakal. Mava kr hude probleme pri dojenju, ker ga začne šraufat. Včeri sem kupla olje od welede pa ga dans masiram in upam da se pokaka

Sva pa bila dans s Timotejem v Kik-u tam v Šiški, sem mu mogla kupit mal toplejših stvari. Ne vem kaj nej rečem, poceni je zelo, cunjice so tko-tko velik je poliestra ampak za vrhnja oblačila itak ni take panike. Sem pa bila presenečena da so štenge za prit do trgovine (sicer samo par njih). Ven grede sem nažicala dvigalo za invalide (rabiš met ključ) ampak nikol več, ker je tako trdo in glasno pristal na tleh da se je mali ful ustrašil in revček v totalen jok user posted image . Ampak hvalabogu se ga je dalo pomirit (včas ga v takem joku samo ziza pomiri).
Sem pa nabrala žabice, majčke, hlačke, tople površnike ... sem bila ful presenečena da je samo 57 € naneslo user posted image sem čakajoč na blagajni mal od oka računala pa sem ocenila da bo ene 100€

zdej pa čakam da se zbudi, pa šibava še peš na Metelkovo

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
8.9.2009 15:20:09   
meduzica

me pa neki zanima? a lahko fiziološko kapneš v oko ali ne??? al samo z vato umiješ oko?

sej vem?? sam tim tega ni imel!!!!

fiziološko lahko kapneš v oko. Jaz si občasno, če imam kaj preveč suhe oči (kakšne klime znajo bit problem) kar s fiziološko vlažim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
8.9.2009 15:23:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

joj...kam sem to natipkala...valda se vidi...koza glupauser posted image

ni panike sem našlauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja maš čist prov, zdej k lahko jih bomo posvoje oblačil pol nas bojo pa tako in tako oni v trgovino peljal in sami povedal kaj hočejouser posted image user posted image user posted image   me je že kr strah kaj bojo hoteluser posted image user posted image

ve k imate punce? kdaj jim boste dale uhane v ušesa, če jih boste dale sploh, jz premišljujem da bi ji dala pa ne vem kdaj ji naj?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2670
8.9.2009 15:24:06   
Anonimen
ooo fajn za šopinguser posted image . Jaz tudi še čakam, da grem v kik malo pogledat.

No...s temi stopnicami pa itak povsod isto s****.user posted image Ma, nikamor ne moreš pošteno...pa ok, voziček še prestaviš nekako, samo, da si pa na invalidskem vozičku, pa ti itak ostane samo to, da si doma. Vse je tako zanič narjeno...še tam ko je klančina, parkirata dva debilna cepca, pred bajto parkirajo reklamni avto in nastavijo panoje...eh...po eni strani prideš na pločnik, na drugi pa ne moreš dol...prav smilijo se mi invalidi, ker je vse tako narjeno, da ni za nikamor. Če pa z vozičkom rineš kam, te pa tud gledajo, kot da si z neba.user posted image

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
8.9.2009 15:25:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tudi mi smo že doma,zdaj pa kosilo...pol pa še ne vem kaj bomo...večji uživa in se vozi z traktrorjem po hiši user posted image ...maj pa ga gleda v ležalniku un se mu režiuser posted image

naš pa risenke gleda je medvedke nika pa z očmi požera in vsakič k tim da v usta nika čist znoriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
8.9.2009 15:27:32   
Anonimen
ja nekateri bi radi da si damo voziček za vrat in gremo po opravkihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
8.9.2009 15:28:15   
Anonimen
uhane? Čim kasneje. Meni se zdi škoda takih lepih punčk. Kar kičaste so mi z uhani - kar je seveda samo moje mnenje...bi počakala vsaj do enega 10 leta. (pol bo pa itak sama iz 3 razreda prišla domov s pirsingom v popku hehehe)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
8.9.2009 15:31:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

uhane? Čim kasneje. Meni se zdi škoda takih lepih punčk. Kar kičaste so mi z uhani - kar je seveda samo moje mnenje...bi počakala vsaj do enega 10 leta. (pol bo pa itak sama iz 3 razreda prišla domov s pirsingom v popku hehehe)

al pa na jezikuuser posted image

ne jz tako vprašam, men je mami dala uhane v ušesa k sem bla stara tri leta,( neki tazga) vsaj mislim da sem bla tojk starauser posted image user posted image user posted image uglavnem, nekatere pa vidim da imajo že ful majhni otroc uhane, glih eno sem zadnjič srečala k je tm nekje 6mesecev stara pa že ima uhane notuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?