Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 13:44:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz sem pa danes spekla krompir in piščanca v pečici..... njami Oooooooo!!!!! Kam pridemo, v Postojno? Si tam doma? Ni problem v logatec, sam sva z možekom vse snedla ok, si bom pa sama pripravla lahko prideš pa na pudink sem ga ravnokar skuhala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 13:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A njami, to pa boljše izgleda kot je moje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 13:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
nč grem po sinka, uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 13:49:13
|
|
|
|
Tanja_
|
lake kdaj boš pa začela uvajat GH?Katera patronažna pa je bila-Mateja?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 14:31:15
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ lake kdaj boš pa začela uvajat GH?Katera patronažna pa je bila-Mateja? Se spravljam že cel teden, mam korenje že od petka v hladilniku, pa kr neki ne morem. Bom drug teden . Ne Adrijana, taka mal mlajša.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 14:32:15
|
|
|
|
lake
|
Spala je celih pet minut, že vidm da bo zvečer pestro ko bo sitna. Že zdej je. Sva ble v trgovini že vmez. s
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 14:55:06
|
|
|
|
maja1488
|
A bi ble lahko še bolj čvekaste. Prebrala sem, komentirala pa vmes nisem, zdaj se pa vsega ne spomnim kar sem hotla povedat. KatMat, bravo za tijo!! Flaša, kje so tile načrti? V albumu ne vidim. Leela, brez tebe itak ni mitinga v postojni. Rabmo eno kvazi domorodko Tanja, super za kolke. Dudi, kako je luđkan Maj, pa ful zgleda večji odkar se nismo vidli. Zarja je zaspala zdej v avtu, sva imeli ful opravkov, še za popoldan mi je ostalo. Tavečja ima jutri RD in v soboto fešto, v nedeljo ima od kolegice tamali v LJ, pa ena kolegica za 30 RD in ena za 40. Morm še po darila....sanja se mi ne kaj nej kupim. Šibam kej skuhat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 14:57:56
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 madonca kaj nej še naredim, da niki ne bo več tojk gnojček teku iz učka, ma zamašen solzovod in ji čist skojz ven gnojček teče ji umivam skojz z kamelcami, kapelce ne pomagajo, kaj še lahko naredim tudi mi imamo te težave. in mi je pediatrinja napisala recept za Tobrex kapljice, vendar mi je v lekarni potem dala mazilo, ker je v kapljicah baje nek konzervans ki ni rano ok za otročke. tako da mu zdaj dajemo tisto. treba pa dajt to 7 dni po 2-3x na dan. spiram mu pa s fiziološko...enkrat je boljše, drugič spet nič...pa skoz se mu solzi očka...tudi Niki? Drugač me je pa zjutra vsekalo v križu da je groza. Prav hodit ne morm. Pa še mali je dans neki tečn, kot da bi vedu. Pa še nosit ga ne morm. Komaj čakam da pride moj domov...(čeprav bo to šele ob 18) joj boga upa da bo bolje ja niki se skojz sovzijo in gnojijo skojz ima gnojček v očesu bom zdej probala z fiziološko pa bom vidla če bo kaj bolje Naš Anej je imel tole na začetku, ko smo prišli domov iz P. Smo tud dobli to mazilo in izpirali z fiziološko kak teden-dva...in masirali notranji del učke...tisto pikico v kotičku očke...ko solze vn tečejo. Tam je tist gnoj treba masirat, da čimprej vn steče vse.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mi smo doma tim že gleda risenke in je medvedke, nika pa fovšijo trajba sem pa glih prejle mal cujnce zlagala od nike, k sm jih prejšen teden ji kupila in madonca, skoraj vse roza sem ji kupila, pa tojk sem pravla da ji ne bom nič roza kupila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 madonca kaj nej še naredim, da niki ne bo več tojk gnojček teku iz učka, ma zamašen solzovod in ji čist skojz ven gnojček teče ji umivam skojz z kamelcami, kapelce ne pomagajo, kaj še lahko naredim tudi mi imamo te težave. in mi je pediatrinja napisala recept za Tobrex kapljice, vendar mi je v lekarni potem dala mazilo, ker je v kapljicah baje nek konzervans ki ni rano ok za otročke. tako da mu zdaj dajemo tisto. treba pa dajt to 7 dni po 2-3x na dan. spiram mu pa s fiziološko...enkrat je boljše, drugič spet nič...pa skoz se mu solzi očka...tudi Niki? Drugač me je pa zjutra vsekalo v križu da je groza. Prav hodit ne morm. Pa še mali je dans neki tečn, kot da bi vedu. Pa še nosit ga ne morm. Komaj čakam da pride moj domov...(čeprav bo to šele ob 18) joj boga upa da bo bolje ja niki se skojz sovzijo in gnojijo skojz ima gnojček v očesu bom zdej probala z fiziološko pa bom vidla če bo kaj bolje Naš Anej je imel tole na začetku, ko smo prišli domov iz P. Smo tud dobli to mazilo in izpirali z fiziološko kak teden-dva...in masirali notranji del učke...tisto pikico v kotičku očke...ko solze vn tečejo. Tam je tist gnoj treba masirat, da čimprej vn steče vse. aha, a masirat je treba, bom jz to delat začela dons in upam da se bo umirilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:05:06
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 evo mi smo doma tim že gleda risenke in je medvedke, nika pa fovšijo trajba sem pa glih prejle mal cujnce zlagala od nike, k sm jih prejšen teden ji kupila in madonca, skoraj vse roza sem ji kupila, pa tojk sem pravla da ji ne bom nič roza kupila tudi jst sem pri maši tko pravla, pol pa dobiš ful roza in najlažje kombiniraš z roza, viola, belo in temno rjavo. In pol je sam v teh parih barvah. Je imela ene lepe živo zelena hlače, sam je bla tko malokrat v njih, ker sem imela sam 2 majčki ki sta pasali zraven. No zdej se že da mal bolj, ker je večja. Pa mi je ratala roza všeč. Jih nardi tko ljubke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:05:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jo grem preoblečt, se je spet pokakala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:07:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 evo mi smo doma tim že gleda risenke in je medvedke, nika pa fovšijo trajba sem pa glih prejle mal cujnce zlagala od nike, k sm jih prejšen teden ji kupila in madonca, skoraj vse roza sem ji kupila, pa tojk sem pravla da ji ne bom nič roza kupila tudi jst sem pri maši tko pravla, pol pa dobiš ful roza in najlažje kombiniraš z roza, viola, belo in temno rjavo. In pol je sam v teh parih barvah. Je imela ene lepe živo zelena hlače, sam je bla tko malokrat v njih, ker sem imela sam 2 majčki ki sta pasali zraven. No zdej se že da mal bolj, ker je večja. Pa mi je ratala roza všeč. Jih nardi tko ljubke. jz pa roza sploh ne maram, pa sem ji vseeno kupila roza vglavnem, zakaj punčkam najbelj pašejo roza pa skoraj vse dobiš samo v roza barvi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:14:30
|
|
|
|
Dudica1
|
tudi mi smo že doma,zdaj pa kosilo...pol pa še ne vem kaj bomo...večji uživa in se vozi z traktrorjem po hiši ...maj pa ga gleda v ležalniku un se mu reži
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:16:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 evo mi smo doma tim že gleda risenke in je medvedke, nika pa fovšijo trajba sem pa glih prejle mal cujnce zlagala od nike, k sm jih prejšen teden ji kupila in madonca, skoraj vse roza sem ji kupila, pa tojk sem pravla da ji ne bom nič roza kupila amen. Oblekce dobiš samo v roza ali pa v modri...potem se pa fajn mej. Jaz sem tudi dobila en kup roza stvari, tako da me je že kar g-roza...sej ne rečem, da ji ne paše bit punčka...sej ko bo večja bo pa itak hotla črno met, pa bo emo pa metal pa kaj pa vem kaj še vse. Sem rekla mami, da jo bom zdaj razvajala s cunjami po svoje, dokler se pusti, potem me bo pa itak nekam poslala. Tako da...roza...nimaš kaj. tudi jst sem pri maši tko pravla, pol pa dobiš ful roza in najlažje kombiniraš z roza, viola, belo in temno rjavo. In pol je sam v teh parih barvah. Je imela ene lepe živo zelena hlače, sam je bla tko malokrat v njih, ker sem imela sam 2 majčki ki sta pasali zraven. No zdej se že da mal bolj, ker je večja. Pa mi je ratala roza všeč. Jih nardi tko ljubke. jz pa roza sploh ne maram, pa sem ji vseeno kupila roza vglavnem, zakaj punčkam najbelj pašejo roza pa skoraj vse dobiš samo v roza barvi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:17:06
|
|
|
|
Anonimen
|
joj...kam sem to natipkala...valda se vidi...koza glupa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:17:47
|
|
|
|
Anonimen
|
me pa neki zanima? a lahko fiziološko kapneš v oko ali ne??? al samo z vato umiješ oko? sej vem?? sam tim tega ni imel!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:17:57
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Tiste, ki dojite- koliko g se vam mesečno zredijo vaši ? prvi mesec 1,4kg drugi in tretji mesec 1,4kg četrti mesec 600g IZVIRNO SPOROČILO: lake Moja se vedno pokaka v svežo plenico. Prov čaka očitno naš pa spet 6.ti dan abstinira pa že prejšnjo rundo je šele osmi dan kakal. Mava kr hude probleme pri dojenju, ker ga začne šraufat. Včeri sem kupla olje od welede pa ga dans masiram in upam da se pokaka Sva pa bila dans s Timotejem v Kik-u tam v Šiški, sem mu mogla kupit mal toplejših stvari. Ne vem kaj nej rečem, poceni je zelo, cunjice so tko-tko velik je poliestra ampak za vrhnja oblačila itak ni take panike. Sem pa bila presenečena da so štenge za prit do trgovine (sicer samo par njih). Ven grede sem nažicala dvigalo za invalide (rabiš met ključ) ampak nikol več, ker je tako trdo in glasno pristal na tleh da se je mali ful ustrašil in revček v totalen jok . Ampak hvalabogu se ga je dalo pomirit (včas ga v takem joku samo ziza pomiri). Sem pa nabrala žabice, majčke, hlačke, tople površnike ... sem bila ful presenečena da je samo 57 € naneslo sem čakajoč na blagajni mal od oka računala pa sem ocenila da bo ene 100€ zdej pa čakam da se zbudi, pa šibava še peš na Metelkovo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:20:09
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 me pa neki zanima? a lahko fiziološko kapneš v oko ali ne??? al samo z vato umiješ oko? sej vem?? sam tim tega ni imel!!!! fiziološko lahko kapneš v oko. Jaz si občasno, če imam kaj preveč suhe oči (kakšne klime znajo bit problem) kar s fiziološko vlažim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:23:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch joj...kam sem to natipkala...valda se vidi...koza glupa ni panike sem našla ja maš čist prov, zdej k lahko jih bomo posvoje oblačil pol nas bojo pa tako in tako oni v trgovino peljal in sami povedal kaj hočejo me je že kr strah kaj bojo hotel ve k imate punce? kdaj jim boste dale uhane v ušesa, če jih boste dale sploh, jz premišljujem da bi ji dala pa ne vem kdaj ji naj?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo fajn za šoping . Jaz tudi še čakam, da grem v kik malo pogledat. No...s temi stopnicami pa itak povsod isto s****. Ma, nikamor ne moreš pošteno...pa ok, voziček še prestaviš nekako, samo, da si pa na invalidskem vozičku, pa ti itak ostane samo to, da si doma. Vse je tako zanič narjeno...še tam ko je klančina, parkirata dva debilna cepca, pred bajto parkirajo reklamni avto in nastavijo panoje...eh...po eni strani prideš na pločnik, na drugi pa ne moreš dol...prav smilijo se mi invalidi, ker je vse tako narjeno, da ni za nikamor. Če pa z vozičkom rineš kam, te pa tud gledajo, kot da si z neba.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:25:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tudi mi smo že doma,zdaj pa kosilo...pol pa še ne vem kaj bomo...večji uživa in se vozi z traktrorjem po hiši ...maj pa ga gleda v ležalniku un se mu reži naš pa risenke gleda je medvedke nika pa z očmi požera in vsakič k tim da v usta nika čist znori
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:27:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ja nekateri bi radi da si damo voziček za vrat in gremo po opravkih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
uhane? Čim kasneje. Meni se zdi škoda takih lepih punčk. Kar kičaste so mi z uhani - kar je seveda samo moje mnenje...bi počakala vsaj do enega 10 leta. (pol bo pa itak sama iz 3 razreda prišla domov s pirsingom v popku hehehe)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 15:31:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch uhane? Čim kasneje. Meni se zdi škoda takih lepih punčk. Kar kičaste so mi z uhani - kar je seveda samo moje mnenje...bi počakala vsaj do enega 10 leta. (pol bo pa itak sama iz 3 razreda prišla domov s pirsingom v popku hehehe) al pa na jeziku ne jz tako vprašam, men je mami dala uhane v ušesa k sem bla stara tri leta,( neki tazga) vsaj mislim da sem bla tojk stara uglavnem, nekatere pa vidim da imajo že ful majhni otroc uhane, glih eno sem zadnjič srečala k je tm nekje 6mesecev stara pa že ima uhane not
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?