Teja K
|
Kitty ojla! Sočustvujem s tabo, ampak polagam ti na srce, da pri izbiri vstrajaj pri svojem, lepo na mirni način poskusi mami razložit, da so ti novi vozički čisto drugačni kot tisti na katere je bila ona navajena in da bi ti res mela voziček, ki ti bo dobro in zadovoljivo služil, da bo mel lupinico, razne nastavitve, da bo mel košaro za nakup, da ne bo pretežek,... Jaz sem imela to nesrečo, da je moja ljuba mama v moji prvi nosečnosti, oz. že pred njo kupila en voziček nekoč nekje na razprodaji in ga je potem cela vesela privlekla iz nekega skrivališča... bil je najbolj beden voziček, ki ga lahko vidiš v tem času... sreča je bil samo za ležat in ni bil nastavljiv, kolesa so bila mala, v avto ga nisem spravila, mislim čisti poden... Zato sem sedaj mojemu rekla, da tokrat bom pa kupla tak voziček kot ga si bom sama zbrala ker bom jaz največ odvisna od vozička, in da je to edina stvar pri kateri ne bom gledala na ceno, res da bom poskusila kakšnega rabljenega kupit, ampak za nakup si bom pa res vzela čas in pretuhtala in prekomentirala odločitev z drugimi nosečkami, ki imajo podoben življenski slog kot jaz... Ker jaz sem tako trpela pri prvem vozičku, za znoret... Kitty pokliči mamo in ji povej, da nisi ne hvaležna in da te je včeraj z izjavo full prizadela, ampak, da voziček bi rada sama izbrala, ker boš ti odvisna od njega.... poskusi na lep nači, poskusi brzdat nosečniške hormone, če pa bo mama spet "znorela" pa ji povej, da tebi in tvoji bebi z tem zelo škodi ker se ti potem sekiraš...
|