|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
29.10.2009 10:26:10   
m_o_i
nosecniskih cotk jaz ze mamuser posted image
no, v nabavo spodnjega perila morm it, vse ostalo pa prejela od prjatlce, ktera je mamica od julija daljeuser posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
29.10.2009 10:28:59   
charlyka
m_o_i - ja, to je pa v redu, da si vse dobla user posted image

kaj priporočaš, da so taki najbolj uporabni in nepogrešljivi kosi, ki jih je treba nabavit?user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
29.10.2009 10:33:15   
Teja K
Charlyka jaz sem si zadnjič v C&A nagledala kavbojke v, ki so ugodne, saj stanejo samo 24 €, nisem jih sicer poskusila, to bom po pregledu naredila, pa tudi H&M ima oddelek za nosečke, jaz sem se odločila, da bom bolj cenejše varjante iskala za moje obleke, bom raje dinarčke prihranila, da gradnjo in dober otroški voziček...

V prvi nosečnosti pa sem tudi v Mother care dobila kar ugodne hlače in srajco, res da je bil stari model, ampak men je bil čisto ok.... žal sem vse iz prve nosečnoti podarila naprej user posted image , sem bila skoraj 100% da več ne bom imela otrok, sedaj pa sva se z mojim (je drugi kot pri prevem otroku) odločila za bebiko user posted image ... Prva zgodba je bila žalostna in se je tudi grdo končala, sem pa srečna, da imam sinčka, ki je priden (no kolikor so pač mali vrageci lahko user posted image ) in se zelo dobro razume z mojim partnerjem, kar pa ni čudno, saj ga njegov oče redko vidi, denarja sploh ne da, in še otrok se ga full boji (tako kot jaz v začetku...-ahhh žalostna zgodba, ampak zame se je srečno končala, sem prišla iz vsega tega močnejša, modrejša,...)... SEdaj pa mi je full lepo user posted image

Nosečke imejte se krasno

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
29.10.2009 10:35:29   
fiška33
Še vprašanje o vozičkih ... Jih imam že kar naštudirane, kaj je fino, da imajo in na kaj naj bom pozorna. Me pa zanima... Ali bomo sploh rabile košaro za na voziček, glede na to, da bodo naši bejbiji zaradi vremena kar na toplem? OK, razumem pa, da mora imeti tisti splošni - športni del, možnost, da se ga naštima čisto v horizontalo.
S krstom pri nas ne bo problema... Jaz in moj brat že nisva krščena, moj pa še je, pa še to so ga babice nesle, pa še te niso ble kaj preveč pobožne. Hehe, ja, moja babica po mamini strani pa je pobožna, kar precej. Trenutno na sestrično pritiska, ki je nekaj mesecev več noseča, kdaj se bosta onedva poročila. Za mene še ne ve, da sem, sem čakala na NS. Glede poroke pa moj pravi, da prvi mora biti itak pankrt user posted image .

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
29.10.2009 10:39:39   
nusi
vozički - jaz ne bom kupila košare, ker bo poletje, bom samo športni voziček, ki se da v horizontalo kupila

NS - danes sem dobila datum in jo imam jutri, ker sem že pozna. Namreč po vlikosti ploda sem v 11 t, po menstruaciji pa dva tedna več in za NS je pomembna zadnja menstruacija, malo sem pobrkljala vse skupaj, no bo že user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
29.10.2009 10:39:50   
Teja K
Fiška ko boš imela vse o vozičnih naštudirano mi prosim sporoči user posted image user posted image , ker tu pa sem čisto nevedna... kriva moja mam, ki je zgago naredila v prvi nosečnosti s tisto ropotijo od vozička user posted image user posted image , to bom začela preučevat po prvem pregledu... marička jaz bom od naslednjega petka dalje polno zasedena z vsemi mogočimi stvarmi za bebija user posted image user posted image ... ker vem, da bo vse ok user posted image

A bo katera nabaavla Angle Sound? Mene full mika, bi kr ga šla kupit user posted image .. na ebayu so poceni...

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
29.10.2009 10:42:26   
charlyka
Teja K - ja, sem že opazila nosečniški oddelek v H&M -čudno, prej ga moje oko nikoli ni zaznalo user posted image user posted image user posted image ja, tudi jaz nameravam nekaj osnovnega nabavit - še malo večjo trenirkouser posted image , pa kake hlače, da ne bom na kako večerjo šla v trenirkiuser posted image , pa kako malo večjo mikico ... ne mislim preveč zapravljat, bom tudi raje dinčke šparala za voziček (in upam, da tudi kakšno gradnjo kmalu)

in še to TejaK - mislim, da je človeku včasih usojeno iti čez kakšno slabo in žalostno izkušnjo, zato da je v drugo toliko lepše in tudi bolj cenjeno ... mislim, da je čudovito, da se dobro razumete in vse lepo za naprej user posted image

Fiška33 - tudi jaz mislim, da ne bo treba velike košare, saj maja je pa ja že toplo user posted image user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
29.10.2009 10:45:44   
charlyka
a se srček z angel sound-om sliši že zdaj ali šele kasneje ko je bibi že večji?user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
29.10.2009 10:46:52   
Stajerka26
Čveeeeeeeeeke!
Tako ste se razpisale, da vam sploh ne sledim...pa vozički, pa tašče, pa obleke pa spet vozički pa mojo rakete user posted image
Ok rakete se imenujejo nekaj na B taka belo zelena škatlica, so pa kot žele ki se stopijo v nožnici, dobila sem jih zaradi močnega belega toka in vnetja, kar pa je pri meni čist običjano, imam s tem težave že iz osnovne šole.
Tašča...no jaz čez mojo ne morem nič rečt res!user posted image  V bistvu je full skulirana ženska, ki me ima enako rada, kot svoja otroka, res pa je, da se vidimo enkrat na dva tedna,zaradi razdalije,  tako da je vse skupaj malo lažje user posted image
Sicer se je pa že ponudila za varstvo in pomoč ob prihodu iz porodnišnice in glede na to, da se dobro razumeva mislim, da bom kr sprejela, bo vsaka pomoč pri dveh pamžih prišla prav user posted image
Glede vozička pa še jaz nimam pojma... kako in kaj... sicer pa pri dvojčkih izbira pade za vsaj 50%, tako da bo potrebno nekaj pametnega, priročnega in ugodnega najt ... bomo vidli!

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
29.10.2009 10:48:40   
Teja K
Charlyka sliši se že zdaj, pravijo da od 8. tedna naprej. Ene dve tri strani nazaj je ravno ena opisovala tu pri majčicah, da se je sicer full namučla, da je našla srček, ampak potem pa ga je našla in je bila čisto happy...

To bi jaz za kasneje imela, ko je potrebno gibe štet, pa da se potolažiš če jih ne našteješ 10... tako, da resno razmišljam o tem... drgače stane pri nas 60€, na e-bayu pa dobiš že od 23 € naprej, pa mogoče se tudi pri nas na bolhi ali pa katerem forumu najde kakšen oglas, ampak resnično grejo takoj...

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
29.10.2009 10:50:45   
charlyka
ja, super, bomo nabavli tudi mi ... na kakšnem oglasniku seveda, 60 eur je pa malo huda

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
29.10.2009 10:58:33   
m_o_i
ce mene vprasas: kavbojkeeeee
pa nekaj mikic in to je to (mene ne sprasevat o garderobi in modi hihi, ker sem nastaljena na "simpl je pa nartabuls")
bemtis, iscem farmerke pa jih ne najdem! za polet mam ene take platnene, bele, bi pa mela se take iz jeansa user posted image
tut v dezeli kavbojk-italiji-jih ni za dobituser posted image  

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
29.10.2009 11:00:13   
Melia
hej,

jaz pa še nisem kupila nič nosečniških cotik.....sem pa pred kratkim v H&M probala enih 5 različnih hlač...in so bile super lepe....samo nisem kupila, ker zdaj še nimam takega bušija pa ne vem kak dolgo mi bojo potem prav....sem pa gledala ene legice.....pa ker sem bolj močne postave si jih ne upam kar tak kupit....da ne bom kot kotaleča žogica v njihuser posted image

mi je pa ful lepo legice in tunika in škorenčki ali pa gamaše tako kot nekatere nosite.....
no, naj pa povem, da se pa zdaj ko sem noseča čisto manj obremenjujem s tistimi parimi odvečnimi kilogrami kot pa sem se prej....pa še vsak teden se zvagam in nič še ni šlo gor....user posted image .....edino moje prsi so še večje....kot so tak že ble...

kaj spodnje perilo si tudi v H&M kupujete za nosečnice....

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
29.10.2009 11:11:43   
Lunanai8
Hej, punce!

Jaz sem pisala par strani nazaj o AngelSound, sem ga ravno ta teden prejela po pošti - naročila sem ga preko ebaya in odštela s poštnino vred 26 eur. Meni se zdi super - sva z mojim že poslušala user posted image  srček. Sem pa na drugih forumih brala, da ga ni dobro predolgo naenkrat uporabljat, ker se segreva... 

Kar se tiče oblek, sem si jaz tudi že privoščila, ker me moje stare hlače že pošteno tiščijo. V nosečniškem H&M sem si kupila ene kavbojke, športne hlače, pajkice in dolgi pulover, ki se ga lahko nosi na pajkice. Super se počutim v novih oblačilih! user posted image

Vozičke sem pa tudi že gledala in moram rečt, da sem enako razmišljala - da maja pa me že ne bomo potrebovale košare... ampak potem sem glede na moje zahteve ugotovila, da ni prav veliko takih vozičkov, ki bi meni odgovarjali: rada bi imela takega z velikimi kolesi, ki se dajo napihnit - zračnice, da se sedež obrne v obe strani, da je nastavljiv ročaj po višini, da je lahek in enostaven za zložit, da ima samo športni sedež, ki se da v čisto vodoraven položaj, da se da blago oprat v stroju, pa še lep mora bit... (ja, vem, zelo zahtevna!user posted image ) in se je izbira kar zožila. Trenutno je prvi na moji lestvici Mutsy 4rider (ki je baje najbolj prodajan voziček). Ni najcenejši, ampak se mi zdi res kvaliteten. Edino, kar me moti je, da bom morala uporabljat košaro, ker se športni del ne da čisto položit. user posted image   Ampak saj je še čas, lahko da po novem letu pridejo kakšni novi... user posted image  So mi pa v Babycentru rekli, da moram pazit, da ga bom dovolj zgodaj naročila, ker je dobavni rok cca 2 meseca.

S taščo imam pa jaz tudi blazno srečo - super je, v nič se ne vtika in noro prijazna. user posted image  Se pa zaenkrat nič še nismo pogovarjali, da bi starši (njegovi ali moji) karkoli kupovali za user posted image . Tudi za to je še čas.

Nič, babe, grem ven na sonček! Uživajte!! user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
29.10.2009 11:11:54   
Mubi
Hej!
Aha nekaj na B user posted image ...
Jest sm isto - zaradi močnega belega toka, zaradi katerega je G sklepala da je vnetje, dobila Gyno-Daktarin svečke. Vse lepo in prav, samo da bo bolje.
Venda imam odkar jih uporabljam - 3dni - še močnejše izcetke. Enkrat v temni barvi, skoraj rjavkasti, drugič čisto beli, tretjič čisto svetlo rdeči..... In me je kar strah vsakič ko vidim to "kri", da bi blo slučajno kaj narobe. Seveda sem poklicala tudi G in jo vprašala če je to normalno in je rekla da je....samo ne vem....ne vem zakaj, a v meni je strah. Komaj čakam drugi teden NS, da mi povejo da je vse ok :D

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
29.10.2009 11:12:06   
Teja K
Moi farmerke imajo v C&A-ju, tudi za 24 €user posted image , jaz si jih tudi mislim nabavit za športni del dneva user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
29.10.2009 11:22:42   
charlyka
sem si hitro pogledala kakšen je ta voziček mutsy 4rider, pa je res lep in praktičen videt...

ja, to bo še treba dobro naštudirat user posted image

takole, pralni stroj je opral, bo treba obesit, pol pa grem tudi jaz malo na sončka user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
29.10.2009 11:23:01   
m_o_i
uuu tole pa morm it videt user posted image  pa kupit user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
29.10.2009 11:32:28   
Kratka
Se vam še jaz malo javim po nekajdnevnem zatišju. Ste take čveke, da mi je vzelo veeeeliko časa, da sem vse prebrala.
Poseg je za menoj, ni bilo prijetno, sedaj pa strogo počivanje. Pred posegom sem imela še UZ kjer mi je G našla ogromno cisto za maternico, katere moja G še ni opazila user posted image . Nuhalne imam po novem celo več-7,6mm user posted image user posted image
Zdej pa čakamo in se tresemo vsak dan in upamo, da ne bo nobenega klica. V roku treh tednov naj bi klicali, če bo kaj narobe...Boste držale pesti ne?

Da se pa vrnem nazaj k slabostim....ko sem prišla v torek po posegu domov, mi je takoj ratalo slabo in potem sem bruhala še do včeraj. Danes vidim da je bolje. Zanimivo mi je pa to, da mi cel dan ko sem bila v Lj ni bilo slabo, no razen zjutaj ko sem vstala. Čim sem prišla domov pa takoj, nič jest, slabo za znoret in hello wc školjka...to je že alergija na dom izgledauser posted image .

Punce uživajte v nosečnosti, vam zavidam, ker jaz se ne upam niti malo veselit.

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
29.10.2009 11:38:18   
toja12
Hey pozdravljene so user posted image . Ker ste že začele temo tašče bi vas prosila za en nasvet. V nedeljo boma njegovim povedala da pričakujemo. Z taščo se pogovarjava a posebno ne razumeva. Na srečo živi 80km stran. Njeno reakcijo že poznam: UPAMO da bo FANTEK! A jaz ne vem kak naj reagiram in kak ji naj dopovem da je nam vseeno. Ko ima moja sončica plesni nastop ali rojstni dan njegovih tak nikoli ni, za taščo štejeta le dva vnuka od njegove sestre, ki sta fanta. Ne vem zakaj je tak obsedena s tem. Jaz ne vem kak naj tak zavrti ženski dopovem, da je vseeno in da je tudi punčka njena vnukica. Ko sem rodila leta 2005 se je v dežju pripeljala z njegovo sestro in v porodnišnici s kavo dosegla da so ji pokazali mojo punčko, da je videla da je vse o.k. Kasneje jih tak ni več zanimalo. Moj pravi naj vzdržujemo neka odnose, saj ga moti a vseeno je to njegovo sorodstvo in si pokriva oči. Hvala za predloge. Ne bi rada dosegla spora rada bi na diplomatski način pretentala  njeno reakcijo.

Res lep dan je danes. Kaj se tudi kateri zdi da jo bebica boža še posebej okrog popija?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
29.10.2009 11:41:18   
m_o_i
osebnemu zdravniku, ginekologu in frizerki je treba 1000% ZAUPAT (ce govorimo o "neznanih" ljudeh)

kratka...na tvojem mestu bi sla do tvoje ginekologinje in jo vprasala, kako je mozno, da je zadevo spregledala!!! mislim, pogreje me sama misel na to; rajsi niti ne pomislim, kak bi po luftu letelo v ZD, da sem jaz v tvoji koziuser posted image user posted image

drzimo pesti za tebe, seveda user posted image user posted image
misli pozitivnouser posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
29.10.2009 11:42:07   
markicaa
kratka močno držim pesti zate pa eno user posted image za srečo...
lepo počivaj

(odgovor članu toja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
29.10.2009 11:43:44   
m_o_i
jaz ji ne bi nic dopovedovala, ampak bi ji samo povedala, da je pomembno le to, da je user posted image  zdrav/a.
njene neumestne pripombe pa preslisiuser posted image

(hudimanek, se vedno sem razkurjena, ko sem prebrala Kratkin postuser posted image )

(odgovor članu toja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
29.10.2009 11:45:51   
Melia
Kratka, seveda bomo držale pesti!!! in to zelo zelo zelo močno!!! saj bo vse vredu, ker mora bit. user posted image user posted image

no, jaz tudi k sreči nimam problemov ne s taščo in ne z mamo.....obe sta fajn, z mamo pa sem tako in tako ful povezana in sva res dobri prijateljici.

Toja12, ne obremenjuj se z njeno reakcijo.....glavno je da sta ti in tvoj dragi presrečna.....še najlepše bo, ko bo videla da sta nasmejana, srečna in zadovoljna....to jo bo še kako bolelo, če je tako trdosrčna......ne razumem takih ljudi....in sploh ne, kako je lahko en otrok bolj pomemben kot drugi samo zato ker je po njenem mnenju pravega spola....halo??? važno da so zdravi in veseli otroci. drži se!!! in naj ti bo tvoj v oporo...in naj ji on kakšno reče, ti pa se ne razburjaj,,,...ni vredno.

(odgovor članu toja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
29.10.2009 11:50:03   
frcefela

IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

Fiška ko boš imela vse o vozičnih naštudirano mi prosim sporoči user posted image user posted image , ker tu pa sem čisto nevedna... kriva moja mam, ki je zgago naredila v prvi nosečnosti s tisto ropotijo od vozička user posted image user posted image , to bom začela preučevat po prvem pregledu... marička jaz bom od naslednjega petka dalje polno zasedena z vsemi mogočimi stvarmi za bebija user posted image user posted image ... ker vem, da bo vse ok user posted image

A bo katera nabaavla Angle Sound? Mene full mika, bi kr ga šla kupit user posted image .. na ebayu so poceni...

Jp, jaz sem ga naročila preko Ebaya, pride enkrat te dni user posted image KOMAJ ČAKAM user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.