|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
28.10.2009 14:43:23   
m_o_i
user posted image  za stajerko user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
28.10.2009 14:44:23   
Stajerka26
hvala, hvala moi

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
28.10.2009 14:45:35   
fiška33
Na žalost jaz ne vidim nobenih vaših trakcev, fancy avatarjev, samo osnovno slikico pri avatarju user posted image . Zadnjič sem jih za moment vidla, zdaj pa nikoli več. V nastavitvah mam nastavljeno, da bi to mogla videt ampak ne kaže. Grrr. Sem si pa zato dala v moj igoogle 8 widgetov, kjer vsak dan preverjam, kolko je baybi velik in razvit, kolko dni še do poroda. Bi pa tako rada vidla vaše trakce, widgete ...user posted image

Frcafela, hvala za informacije glede ščitnice user posted image

lp

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
28.10.2009 14:47:07   
Teja K
Štajerka, slabe misli na stran, daj pozitivno misli, mogoče samo premalo tekočine piješ... to se je tudi meni enkrat na vodi naredilo, ko sem imela pregled za delo, pa sem prišla do svoje zdravnice, pa mi je rekla, da premalo pijem...

vse bo še ok, bolj se boš mogla pazit, to je pa to...

Neposredna povezava do sporočila: 1554
28.10.2009 14:50:45   
frcefela
hahaha, jaz bom očitno morala zamenjat uporabniško ime, ker me prav vse kličete FRCAFELA user posted image Sem pa FRCEFELA

Babe. babe user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
28.10.2009 14:52:07   
barvar
Da se samo na hitro oglasim. Včeraj na NS je bilo vse OK, user posted image je velika za svojo starost, tako da bo zgleda kak dan prej prišel na obisk user posted image . Nas je pa precej jezil in se ni hotel obrnit, tako da sem bila 1 uro na UZ. Vmes sem se mogla še za 20 min it sprehajat pa nič. Ne vem po kom je tako "žleht". Gotovo po atiju user posted image user posted image user posted image .
Ja Melia mislim, da sva se videle. Sem imela tak črtast siv pleten puli-brezrokavnik, pa deca poleg za moralno oporo.
Lepo se imejte in se zvečer kaj oglasim...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1556
28.10.2009 14:52:09   
Stajerka26
hej bejbe moje, kaj bi jaz brez vas!!!
Ja pijem res malo, sicer pa sem mojega klicala, da mu to povem in kot kaže je že on zasvojen z ringarajo...me je ravno klical in rekel na tvoji ringaraji punce pišejo da je možno da nisi ujela srednjega curka...
Hmmm nič glavo gor, pičim po izvid, jutri pa ponovi vajo!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
28.10.2009 14:56:03   
Teja K
Fiška poskusi na ime samo puščico naslonit, nič klikat, pa boš verjetno videla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1558
28.10.2009 15:01:18   
m_o_i
STAJERKA: jaz se vcasih tk zvecer mal okegam, ker ko pomislim, kolko sem cez dan spila, vedno ugotovim, da PREmalouser posted image  pa mal barvo vode glej; ce je bolj rumena, si definitivno dehidriranauser posted image  jaz ze prav razmisljam, da si naredim opomnik na mobiju za vsako uro-spij kozarec vodeuser posted image
BARVAR: itak, da je po atiju zleht; po mamici bo lep/a pa pameten/a user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
28.10.2009 15:04:43   
Stajerka26
moi voda je čist svetla, skor kot tista iz pipe, je pa res da sem dobila prejšnjič neke čudne "rakete" za vstavit v nožnico, ki sem jih začela šele zdaj uporabljat, ker jih v lekarni niso imela na zalogi.
Tako da se malo s tem tolažim da je vnetje zdaj že v boljšem stanju, ker jemljem te rakete user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
28.10.2009 15:06:52   
m_o_i
ti pa si za po nagi riti nasekat!! si jim ti to povedala, ko si dajala vodo?!

Neposredna povezava do sporočila: 1561
28.10.2009 15:09:03   
Stajerka26
sem sem seveda!
Če mi je htela še bris vzet, pa sem rekla da nima smisla...saj najbrž je vse ok...ne najbrž, seveda je ;) zdaj pa res grem lubi že čaka pred službo
diiiiiijo

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
28.10.2009 15:09:45   
m_o_i
user posted image  ok pol

Neposredna povezava do sporočila: 1563
28.10.2009 15:15:44   
m_o_i
ce lahko nadaljujem s svojim pametovanjemuser posted image :
se drzite tega, da se pred dajanjem vode oz. ginekoloskim pregledom en dan ne seksa!?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
28.10.2009 15:16:58   
frcefela
Bejbe,

če jemo za dva (ali tri user posted image ), moramo tudi več piti user posted image Jaz ziher spijem ene 3,4 l vode na dan.

Zdaj pa vsaka po dva deci vode za bejbija user posted image Meni npr pomaga, da imam flašo vedno pri sebi, jaz še ponoči pijem user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
28.10.2009 15:17:53   
frcefela

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

ce lahko nadaljujem s svojim pametovanjemuser posted image :
se drzite tega, da se pred dajanjem vode oz. ginekoloskim pregledom en dan ne seksa!?

jaz nimam težav s tem, nisem seksala že skoraj 2 meseca user posted image Fakof izcedki.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
28.10.2009 15:18:50   
m_o_i
jaz nimam težav s tem, nisem seksala že skoraj 2 meseca user posted image Fakof izcedki.

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 28.10.2009 15:20:01 >

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
28.10.2009 15:20:08   
Teja K
Frcka user posted image fakof je pa težko če ne sexsaš, jaz tudi imam termin 1x na teden, v nedeljo user posted image user posted image nekak je konstanta postala user posted image user posted image , sam ne vem kako bo potem ko bom potrebna ratala user posted image user posted image , vsak dan 3x user posted image user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
28.10.2009 15:21:20   
m_o_i
shit, a cem js tut pocas zracunat, kak dolgo me ze vsak vecer sprasuje, kak se pocutim?! niti ne upamuser posted image
srce nam je kamenuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
28.10.2009 15:26:00   
frcefela
trenutno si sploh ne predstavljam, da bi postala potrebna user posted image

Potrebo po seksu je zamenjala potreba po hrani user posted image

Ful ste čudne, kako vam sploh paše seksat v tem obdobju??? user posted image Jaz se pomoje bolj navlažim ob izcedkih kot bi se ob potencialnem seksu user posted image Še dobro, da je moj frajer razumevajoč, upam le da mu ne bo razneslo dvojice spodaj user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
28.10.2009 15:52:10   
MiniMiska
Dober dan. Ta prave čveke.

frcefela me je v zadnjih postih nasmejala ... ja ampak sej je pri meni ravno tako ... user posted image tko da niti ne vem če je smešno, najbrž še najmanj mojemu user posted image Bo že bolje, se tolažim.

ička - user posted image user posted image user posted image ampak za pogum za bodoče: user posted image user posted image user posted image

Melia, Bubolin in Larisa: super! Še takih novičk...

Spijem pa tudi jaz premalo, kaka 2 litra na dan, je pa res, da zjutraj pijem čaj, pol kak liter vode med službo in popoldne kak liter, no malo čez dva pride vse skupaj, pa sem skoz na wc-juuser posted image Evo zdajle grem 2dcl za bejbija spit.

Zdaj pa šibam, lepo se imejte.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
28.10.2009 16:07:45   
san
Melia, Bubolin in Larisauser posted image user posted image user posted image

ička, zelo mi je žal. držim pesti, da hitro zopet ugledata črtici in da bo vse kot mora bitiuser posted image

štajerka, kot so ti že ostale napisale, veliko vode in ujami srednji curek

no, jaz sem imela pa posvet pri genetičarki in je rekla, da po njenem ne bi smelo biti nič narobe, da pa mi priporoča ns in da bo napisala, da mi morajo vse uz-je narediti temeljito in vse lepo pregledatuser posted image

no, to je bilo res na hitro, ker vsi trije otroci okol mene skačejo

papauser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 28.10.2009 16:08:11 >

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
28.10.2009 16:15:53   
knorbalbo
Ja, meni tudi ni pasal sex do pred kratkim, sem mela res slabo vest, ker tut če sem se potrudla sem mela bedn filing da je še prezgodej in da lahk dojenček kej trpi zarad tegauser posted image No zdej je pa že boljš in kadar lahko in se nama da potem zelo uživam, tko da brez skrbi  stvari se bojo umirile oz razburkale user posted image

Sem bla pa včerej po dolgem času fuuuuuul jezna na mojga glede službe, pa sem samo olje na ogen polila ker je biu tko zmatran ker je ravno iz 12urnega šihta pršou in mam tko slabo vest, vsako jutro mi da lupčka predno gre v službo, danes pa neuser posted image očitno je še jezen name, čeprov sem se mu opravičla (pa sem mela jaz prov!!!!) in je še zmerej mulo kuhov...........user posted image Skratka bom danes rekla da me hormoni dajejo če ne bo bolšuser posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
28.10.2009 16:18:45   
charlyka
super za dobre novičke user posted image user posted image user posted image

hvala za info glede ščitnice - bom malo opomnila svojo G

glede vode - tudi jaz premalo pijem user posted image , se bom morala prisilit ali pa res naredit opomnik na 1 uro. pol pa mi bo itak celi dan telefon piskal, imam že opomnik za folno, pa 2 krat dnevno za dabroston ... user posted image user posted image

sex - kaj je že to? user posted image mi nič ne paše, raje kaki sendvič trenutno user posted image

zdaj pa grem gledat gilmore girls user posted image papa

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
28.10.2009 16:20:52   
charlyka
knorbalbo - tako je, hormoni so krivi za vse, mož pač mora razumet in potrpet user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.