|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
28.10.2009 10:07:21   
Melia
Štajerka26 moja prijateljica je bila pri Mujezinoviču in je bila res zelo zadovoljna...tako da je on tudi ful super.....konec koncev pa je tak vseeno kam greš samo da je vse ok....user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
28.10.2009 10:13:36   
Stajerka26
Maš prav ja user posted image
Jaz zdaj že komaj čakam da prideva iz poročnega potovanja, ker imam dva dni kasneje pregled pri svoji G nato pa še 5 dni kasneje NSuser posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
28.10.2009 10:19:43   
fiška33
Če bi jaz lahko še enkrat izbirala, bi šla na NS nekam, kjer dobim več slikic in CD. Kar pogrešam pikca, ker ga ne morem še enkar pogledat, kako se premika :(

Neposredna povezava do sporočila: 1528
28.10.2009 10:23:58   
Stajerka26
friška33 kje si bila na NS??

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
28.10.2009 10:31:47   
fiška33
V Slovenj Gradcu, pri Katji Juvan Kramer, ki je tudi moja g. Zdaj živim že skoraj 3 leta v MB, pa sem kar njo obdržala. Ob pregledih pa še svoje starše in prijateljice obiščem user posted image . Rodila bom pa v MB. Upam, da se bo dalo potem proti koncu nosečnosti zamenjat ginekologa, ker se bom verjetno bolj težko vozila sama na preglede user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1530
28.10.2009 10:37:01   
Stajerka26
Mb in okolica, kdaj bo čaz za kavico???
Da malo počvekamo še v živo??

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
28.10.2009 10:43:49   
fiška33
Jst sem za user posted image . Se bom prilagodila tistim, ki bojo od malo dalj prišle user posted image
Zdajle šibam v bolnico na pregled za ščitnico. Sem mela v srednji šoli probleme, pa je g rekla, da bi blo fajn prečekirat.

Se javim kasneje.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1532
28.10.2009 11:30:19   
charlyka
fiška33 - kakšne težave pa si imela, če lahko vprašam? tudi jaz sem mela v času faxa povečano ščitnico in hodila 1 krat letno na pregled, ampak kakšnih posebej težav pa nisem imela? misliš, da bi morala na to opozorit svojo G?

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
28.10.2009 11:57:26   
janapan
ičkauser posted image , pa če ti je kaj v tolažbo sem tudi jaz dala pred tole nosečnostjoa dva ss skozi in je res hudo, sploh če si otroka zelo želiš- Želim ti da bi čimprej zagledala nov  user posted image user posted image pa ne sekiraj se kar takoj v akcijo. po abraziji vem da moraš počakat en cikel al dva. pri nas je bilo tako da sem zanosila takoj po splavu ( res da nisem potrebovala abrazije) in danes sem vstopila v 14 teden. Tako da pozitivne misli, razmišljaj da je bilo bolje tako, raje zdaj kot kasneje. Narava že ve.....mene je to ful držalo pokonci. Sem pa tudi jaz dala obdobje žalovanja skozi in ko sem spet zanosila sem bila tako negativna, kar zdelo se mi je da bo kaj narobe...pa je na srečo zaenkrat vse ok.

Kreme proti strijam: Zadeva je taka, če si nagnjen k strijam ti nobena niti najbolj draga krema ne bo pomagala. jaz sem v prvi nosečnosti uporabljala vse sorte od vichy, do najbolj navadnih krem in rezultat nekaj strij po prsih in stegnih....tokrat uporabljam kokosovo maslo, mandljevo maslo in karitejevo maslo......

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
28.10.2009 12:31:08   
larisa2002
Dober danuser posted image ,

Evo mene, včeraj sem imela nuhalno.user posted image

Z našim bebijem vse v najlepšem reduuser posted image .

Je kr velik včerj je bilo 12 tednov in 6 dni in je bil velik 7,2 cm. Danes je 13 teden. Rok ostal nespremenjen 5.5.2010

Namignila je da naj bi bil fantekuser posted image samo je rekla da ni 100% in naj še malo počakama da se bo bolje videlo.

kak je skakal, mahal in nas gledal. Sma dala naredit tudi CD.

Nepopisno lepi trenutki, da od sreče kr letim (brez redbula-ha ha).

Koliko so paj kaj veliki vaši sončki?

Lepo boditeuser posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
28.10.2009 12:34:36   
bubolin
Pozdravljene souser posted image

Evo mene. Sem se vrnila iz prvega prgleda. Wiiiiii happy happy,.... Vse je u redu. user posted image bil ko norc user posted image Noseča sem 9t in 3d. Pdp ostaja 26.5. Naslednji pregled pa imam 2.12.

Letim. Adijooo

(odgovor članu larisa2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
28.10.2009 12:39:43   
Lunanai8
user posted image user posted image user posted image Bravo srečke nosečke!!! To, take novice rabimo! user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
28.10.2009 12:54:54   
Teja K
Bubolin in Larisa čestitke user posted image user posted image user posted image , upam, da bom tudi jaz naslednji teden imela veselo novico... ahh itak da bom!!! verjet moram v to!

drugače pa mi je danes tako slabo postalo, da sem mislila, da bom prvič tudi jaz obiskala školjko, ampak sem šla malo na zrak, v trgovino po smoothi pa po salame in sir, pa še tople štručke sem dobila z zeliščnim maslom in se zdaj veselo bašem...

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
28.10.2009 13:12:08   
m_o_i
sem prebrala Tejin post in sem mogla it kr jestuser posted image  sicer je pa pocasi ze cas za kosilouser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
28.10.2009 13:14:22   
Stajerka26
Jaz sem tudi bila ravno pri starših na kosilu, ker moj bo pojedel še čufte od včeraj user posted image
Sicer pa je danes doooooooolga sreda za nas uradnikeuser posted image user posted image
Pa še na bruhanje mi gre že ves dan grrrrrrrrrrrrrrrrrrr paglavcauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
28.10.2009 13:22:48   
Teja K
Dober tek vsem, ki jeste!!!

ampak ta topla štručka z zeliščnim maslom je bila pa pika na iiiiiiiiiii. mnjami, sedaj pa tudi bebija čutim, hihihihi, veselo premete dela not...

vedno, ko se kakšen ss zgodi me zaskrbi... saj me že zdaj bebika tolaži..

Držite se in slabosti vržte skoz okno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1541
28.10.2009 13:31:48   
fiška33
Melia, Bubolin in Larisa, super novičke user posted image Bi še katera pokazala kakšno slikico? Jaaaaaa user posted image
Charlyka, glede ščitnice. Po enem od sistematskih pregledov v srednji šoli, nas je skoraj polovica punc dobila tiste jodove tabletke za ščitnico. Se nam je pa zdelo full čudno, da bi nas melo tolko punc težave. Zdaj se niti spomnim ne več, koliko časa sem jih jedla in kdaj sem nehala. Danes so mi naredili UZ ščitnice in odkrili mičkeno nepravilnost veliko 3mm, ampak je zdravnik rekel, da verjetno ni nič. Vzeli so mi tudi kri. Izvidi bojo čez kak teden. Jst sem prepričana, da je vse OK in da mi samo čas kradejo user posted image .
PS Ena od boljših stvari pri s.p. je, da ni treba za vsak problemček k zdravniku po bolniški list, zdaj pa kr naprej po čakalnicah visim user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
28.10.2009 14:11:08   
frcefela
Oj,

sama imam že 16 let težave s ščitnico - Hashimotov tioriditis ali premalo delujoča ščitnica. V nosečnosti je bistvenega in kritičnega pomena, da je problematična ščitnica pod kontrolo, saj lahko pride do nevroloških nepravilnosti pri plodu. Sama osebno moram v vsakem trimestru na kontrolni UZ na Polikliniko, vsak mesec pa pri splošnem osebnem zdravniku preverjati vrednosti TSH, T3 in T4 hormonov + antiTG in antiTPO vrednosti.

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
28.10.2009 14:18:17   
m_o_i
frcafela: mi je bil tvoj pregnology.com trakec cist prevec usec in sem si sla po svojegauser posted image  hualauser posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
28.10.2009 14:21:45   
frcefela
you're welcome. račun pride po pošti user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
28.10.2009 14:26:00   
Teja K
Moi in Frčafela... še jaz sem mogla idejo sunit user posted image , da bom lahko sinku doma pokazala...

Frčafela račun pa kr pošlji user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
28.10.2009 14:26:55   
m_o_i
a ce ceva zment za en nasmehuser posted image

user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
28.10.2009 14:27:52   
m_o_i
al pa recmo takole: poracunamo v zivo, ko realiziramo tisto naso kavo user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
28.10.2009 14:39:43   
frcefela

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

a ce ceva zment za en nasmehuser posted image

user posted image

misliš, da si bom lahko zgolj z nasmehom nosečniški sendvič kupila? I don't think so user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
28.10.2009 14:40:54   
Stajerka26
Jaaaaaaaaa kava, kava, kava user posted image
Mene so ravno klicali iz ambulante moje G., da so prišli izvidi in da voda ni vredu.
Baje imam fejst povišane levkocite in ne vem kaj še vse.... tako da grem zdaj po novo napotnico in jutri spet dat vodouser posted image
Upam da bo vse okuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.