|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
27.10.2009 12:19:53   
m_o_i
ves kaj, ce mas svojega zraven, ne bo nobenega nic bolelouser posted image  ziher je ziher!!

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
27.10.2009 12:22:05   
vekybel
Pozdravljene so user posted image ,
da se še tu malo oglasim.
Sicer pa sem marčevka 2010, sem v 22t.
Vidim da se pogovarjate o NS, to je res lep pregled ko lahko uživaš in gledaš svojega user posted image . Za CD ali DVD sm jz vzela s seboj sam ti oni dajo tam, tako da če si vzamete s seboj ne bo nič odveč pa takoj ko stopite noter morate povedat da bi rade mele posnetek na CD, če ne pol pozabijo snemat sproti.

No tako če bo katera imela kako vprašanje, glede na to da sem malo pred vami, me lahko vpraša.

Pa lepo nosečnost vam želim in zdrave user posted image .

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
27.10.2009 12:22:06   
m_o_i
tudi jaz sem to opazla, da dlje bedim in da dopoldan ni vec zivljenjsko pomembno kitice lepotnega spanca oddremat!
in sem dobila danes ringarajin vodic po nosecnosti in so mi napovedali, da se bo tudi zelja po seksu povecalauser posted image  
danes smo zaceli bit v 10 tednuuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
27.10.2009 12:26:10   
m_o_i
iiii, obisk smo dobileuser posted image
zivijouser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
27.10.2009 13:22:06   
kajča
Miki Miška jaz sem iz Gorenjske in v sredo začnem hodit na telovadbo za nosečnice v mega center

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
27.10.2009 13:28:57   
bubolin
Pozdravljena Kittyy  user posted image    Vekybel lepo da si nas prišla pogledat. M_o_i jaz grem v Dravlje ampak šele 10.11 joooj še daleč. Bribiki definitivno mora kakšna kavica past  user posted image    V Borovnico se selim ker sva z mojim tam dobila parcelo in zdaj dokončujeva najino hišico user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
27.10.2009 13:31:33   
m_o_i
jaz grem sele 13ega
mah, dvakrat se obrnemo, pa bo dan D tu user posted image user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
27.10.2009 13:47:48   
Mubi
točno tako m_o_j! še mal pa bodo tukaj naši datumi NS user posted image in bomo vidli naše male kako so živahni tam notri user posted image

Nekaj me pa še zanima.....ali mogoče katera že uporablja kreme proti strijami, katere naredijo kožo prožnejšo in da se ti potem po porodu ne poznajo tok tiste grde strije...?
Jest sm jo šla zadnič kupit v lekarno. Dala mi je kremo Galenic. Zdi se mi ok, sam piše da jo kao začneš uporablat šele v tretjem mesecu....pa me zanima a se katera že zdej maže al boste še mičkn počakale? sej do tretjega meseca nam pa ne manjka več veliko!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
27.10.2009 13:59:13   
m_o_i
ze prej nisem nasedala komercialnim fintam in tudi zdaj NE BOM!
suho kozo sem resevala na tisocstomilijonov nacinov, kreme ni, ktere nisem kupla, potem pa mi prjatlca priporoca sanosan-ovo olje (v intersparu, taka modra, pollitrska plastenka za slabe 3 evre), s kterim se naj u bistvu umivam-torej voda, mazanje z oljem in tapkanje z brisaco.
da vidite vi to mehko, diseco kozo!!!
aja, da ne skrenemuser posted image  tudi v nosecnosti bo tole olje v uporabiuser posted image  mogoce mal debelejsi nanos tudi na suho kozo, ne samo med tusiranjem (za to delo se je ati ze prijavu)

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
27.10.2009 14:01:53   
nusi
Mubi - jaz že od prvega dneva uporabljam sanosan, mi ful ogdovarja, pa še pocen je in se prav zalivam z njim user posted image

Mislim, da je bolje, da začneš kožo pripravljati čimprej, ko te že vse srbi in veže je pomojem prepozno

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
27.10.2009 14:13:41   
Stajerka26
Ok to pa rews več ni normalno....
Sem komaj stopila čez domača vrata in že visim na netu, da vidim,kaj ste napisale v tem času ko me ni bilo gori :)
Groza prava odvisnica sem postala od ringaraje user posted image
Sicer psa zraven čveka celo danes kuham kosilo user posted image to se zadnja dva tedna ni zgodilo, sva z lubijem jedla bolj pri mojih user posted image pač tako je user posted image je mogla veliko pančat user posted image
Kar pa se tiče kremice, mene moj lubi maže že dober teden, ker bauhi raste, kot da so notri trije ne dva user posted image
tudi jaz uporabljam najcenejšo kremo proti strijam, ki sem jo imela že doma, tako da še je ni bilo potrebno kupit, če pa bo potreba, pa zdaj vsaj vem kam se napotit :)
Sicer pa sem si mimogrede iz službe danes kupila še kompresijske dokolenke za na letalo, tako da sem že pripravljena za akcijo ;)
No, kopalk še nisem probala, upam, da bodo še šle čez joškice...hehehe

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
27.10.2009 14:15:41   
Mubi
hmmm.....kaj pa je to? Zanimivo se sliši.... Kje se pa kupi to?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
27.10.2009 14:18:38   
Stajerka26
Mubi kaj misliš, kaj je to in se zanimivo sliši???

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
27.10.2009 14:27:45   
Teja K
jaz pa kremo oz olje proti strijam uporablam že od kar sem zvedela, ampak ne redno, občasno, ko čutim, da je koža čisto suha. Uporabljam pa linijo od Muellerja za nosečnice, sem vzela in olje im masažni gel.

Me včasih z oljem moj srček pocarklja user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
27.10.2009 14:39:26   
san
živjo klepetulje, sploh ne morm sledit, sem preletela samo zadnjo stranuser posted image

jaz se tudi sem pa tja namažem kar z mandljevim oljem takoj po tuširanju na še mokro kožo in počakam da se vpije - ma m tud bolj suho kožo in to uporabljam tudi za strije. do sedaj jih nisem pridelala, upam, da jih tudi v četrto ne bom.

včerajšnji dan je HB za mano, mi je bilo tako slabo, pa tako me je glava bolela, da em bila čisto preč. no, danes razen napenjanja nimam glavobola. slabo mi je bilo prej, ko sem jedla, sedaj je že bolje. trebuh imam pa danes tako napihnjen, kot bi imela žogo v trbuhu. res. zgoraj nič pod prsmi in potem žogicauser posted image . ne vem, če je to ravno od nosečnosti, imam občutek, da od napenjaja. sem jajce včeraj pojedla in mi sploh ne ustreza trenutno. pa sploh mi ne ustreza nobena hrana od petka. upam, da mine, ker mi je prav mem jest brez užitka. ponavadi namreč prav uživam v hrani.

pa ena je dala tako lepo slikco uz goruser posted image , si nisem zapomnila imena

no, zdele vas grem mal prebrat, če mi bo uspelo

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
27.10.2009 14:44:55   
Mubi
Zanimalo me je kaj je to sanosan......

Neposredna povezava do sporočila: 1491
27.10.2009 14:50:21   
Teja K
mubi verjetno si že dojela user posted image , to je najbolj znana krema proti strijam, je v eni takšni mali tubici, ampak jaz je v Muellerju nisem zasledila, vem da sem jo v privi nosečnosti kupovala v DM-ju in sem bila s to kremo full zadovoljna, sem jo uporabljala še po rojstvu.

drugače pa vem, da je 7 let nazaj, ko sem prvič rodila ravno prišla na trg Vichy krema, ki je strije, ki so ostale skrila, no vsaj tako mi je frendica povedala, jaz pa je nisem preizkusila, ker ni bilo potrebno, namreč v 1. nosečnosti nisem pridelala niti ene strije user posted image .

Lepo bodite, grem še jaz počasi po mojga fakina oz. starejšega brata in domov user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
27.10.2009 14:52:37   
m_o_i
ce si mislila "moj" sanosan je to baby olje iz interspara (v sparu ga, vsaj pri nas, nimajo).
mislim pa, da je tudi nusi govorila o tem baby olju user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
27.10.2009 14:57:16   
san
janpan, jst bi kar šla na križarjenje, mal bi bolj pazila na higieno rok in to je to.

srečno na ns, tistim, ki jo imate danesuser posted image
pa čestitke za opravljene pregledeuser posted image

stajerka, verjamem, da je bil dvojni šok v službi

pri meni za nosečnost vejo samo ožji člani moje družine, pa moja mama in par prijateljic, s katerimi sem si blizu, ostali pa še ne. v bistvu vem, da bo veliko pripomb, ker je že četrti, pa že pri tretjem so bile, pa tudi pri drugem, ma nekatere vedno kaj moti... recimo, ko sem rodila tretjega se je našlo veliko takšnih, ki so komentirali, ja kdaj bo pa četrti?.. ampak to ni bilo v pozitivnem smislu in tem tudi ne mislim govorit, pač ko se bo že toliko poznalo in bodo vprašali bom pa potrdila. nekateri bodo celo ven padli (tašča, moj brat...), pa mi dol visi, če se grdo izrazim. nam je superuser posted image

jutri imam pa genetika, me malenkost skrbi, drugače sem pa kar optimistična

moi, bravo za lubijauser posted image

ime, jst sm pa sanjala, ko sem bila že ene 5 tednov noseča, da sem rodila Ivano Vesnouser posted image , pa mi je ful všeč in če bo pupa, bo mogoče kar tole ime dobila. doma se sicer ne strinjajo, ampak do sedaj nisem imela niti enkrat prava glasanja, tko da si tokrat pridržujem pravico izbire imena. zaenkrat je pa pikec

hormoni men tud mal nagajajo. ne preveč, samo moja kolerična plat precej buta ven, si grem mal na jetra in upam, da hitro mine

kupovanje oblek in ostalega pride na koncu. no, v bistvu bo verjetno dobil oblekico za iz porodnišnice pa kaj z mojo dušouser posted image , ostalo vse dobim oz. že imam.

štajerka, sej za dvojčke je super, če so skupaj, sploh kor so majhni. kolegica ju je imela celo kar v eni postelji, ker sta v trebuhu že navajena, da sta dva. sprašujejo pa zato, ker je zadnje čase tak bum dvojčkov po umetnih oploditvah

pozdravljene noveuser posted image

moi, jaz grem na ns v dravlje, sem se naročila k pušenjaku. 3.11. ob 19-tih

utrujenost mene še kar matra, sploh popoldan in zvečer je hudo. res upam, da mine. sumim, da spet nosim fanta, ker mi je bilo pri obeh fantih tudi tako neznansko slabo. pri punci sem pa prekipevala od energije

mislim, da sem vas uspela prebrat
lep dan vam želimuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 27.10.2009 14:58:47 >

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
27.10.2009 14:58:13   
Mubi
Aha dobro, hvala!
Jest v življenju nisem še imela ene same strije, tako da teh krem ne poznam, ker mi jih ni bilo treba uporabljati.....Zato sprašujem, Teja.
Sedaj se pa malo bojim da jih bom dobila, pa sem vas uprašala kaj uporabljate kaj.
Za enkrat sem kupila tale galecin v lekarni in je bil kr zlooo drag. ko mi ga zmanka, grem pa definitivno v mullerja, pa kšno pocen pa vseen dobro različico kupim....

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
27.10.2009 15:00:33   
san
mubi, važno je da je krema mastna, lahko je tudi otroško olje ali pa hladilna krema. pa če ima še vitamin e za elatičnost, še toliko bolje. ostalo je itak odvisno od tvoje kože. če pa dosedaj še nisi nobene pridelala, tudi po nogah npr. ne, se pa po moje nimaš česa bat.

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
27.10.2009 15:17:51   
Stajerka26
Bejbe z lubijem greva v Ikeo po postlici za najina dva sončka :)
Jih imajo v akciji iz bukve za 35€, glede na to, da bo treba kupit dve se absolutno splača...če bom pri močeh, se oglasim še zvečer, sicer pa ste jutri
Diiiiiiijo

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
27.10.2009 15:46:17   
MiniMiska
Ojla... danes ste bile pa zelo produktivne, sem se komaj prebila čez vse.

Fiška33: vauuu, kaka lepa slikca, in čestitke za pregled user posted image

Vsem, ki imate danes/jutri NS - da bo vse v redu, že veste, vseeno user posted image za srečo ... jaz imam NS naslednjo sredo, komaj čakam. Ker potem bova lahko povedala veselo novico širnemu in daljnemu "občinstvu", user posted image , pa kako stvar kupila za user posted image - tako iz gušta.

Hormoni: najbolj očitna sprememba so mozolji, vsak dan kakšen nov na obrazu. Čustvenih izbruhov na srečo nimam, sem pa zelo utrujena in ob 7 ali 8 zvečer samo da se uležem spim user posted image Moj me zafrkava, a počasi razume, zakaj sem taka "zaspanka". Res pa je da tudi zgodaj vstanem, ob pol 5, tako da količina spanca ni ravno ogromna user posted image

O čem ste še klepetale? Hmm, ne vem, grem zdaj na kosilo, če se še kaj spomnim, dopišem kasneje.
Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1498
27.10.2009 16:48:57   
toja12
Štajerka 26: super da te ne skrbi. Jaz ne bi mogla iti na potovanje saj mi je slabo in glede hrane sem izbirčna, sem pa bila na tajskem in vem kaj tam strežejo. Bat se moraš tudi solat in sadja oz. sadje moraš oprat s svojo stekleničeno vodo, ker solate tudi perejo s svojo vodo, zato ti jih ne priporočam za jest. Uživajta na potovanju in prinesi sonce nazaj.

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
27.10.2009 18:01:12   
carly
Ste načvekale pa še ni blo cajta za prebrat, bom kasneje če bom utegnila.

Samo poročam da sem imela danes pregled, je vse ok, pikec pridno raste, sem dobila tud slikco za spomin.nasledjič ga imam pa 24.11.
Aja pa krvne rezultate sem tudi dobila in je vse ok, tko da mi ni treba več skrbet.

(odgovor članu toja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.