san
|
janpan, jst bi kar šla na križarjenje, mal bi bolj pazila na higieno rok in to je to. srečno na ns, tistim, ki jo imate danes pa čestitke za opravljene preglede stajerka, verjamem, da je bil dvojni šok v službi pri meni za nosečnost vejo samo ožji člani moje družine, pa moja mama in par prijateljic, s katerimi sem si blizu, ostali pa še ne. v bistvu vem, da bo veliko pripomb, ker je že četrti, pa že pri tretjem so bile, pa tudi pri drugem, ma nekatere vedno kaj moti... recimo, ko sem rodila tretjega se je našlo veliko takšnih, ki so komentirali, ja kdaj bo pa četrti?.. ampak to ni bilo v pozitivnem smislu in tem tudi ne mislim govorit, pač ko se bo že toliko poznalo in bodo vprašali bom pa potrdila. nekateri bodo celo ven padli (tašča, moj brat...), pa mi dol visi, če se grdo izrazim. nam je super jutri imam pa genetika, me malenkost skrbi, drugače sem pa kar optimistična moi, bravo za lubija ime, jst sm pa sanjala, ko sem bila že ene 5 tednov noseča, da sem rodila Ivano Vesno , pa mi je ful všeč in če bo pupa, bo mogoče kar tole ime dobila. doma se sicer ne strinjajo, ampak do sedaj nisem imela niti enkrat prava glasanja, tko da si tokrat pridržujem pravico izbire imena. zaenkrat je pa pikec hormoni men tud mal nagajajo. ne preveč, samo moja kolerična plat precej buta ven, si grem mal na jetra in upam, da hitro mine kupovanje oblek in ostalega pride na koncu. no, v bistvu bo verjetno dobil oblekico za iz porodnišnice pa kaj z mojo dušo , ostalo vse dobim oz. že imam. štajerka, sej za dvojčke je super, če so skupaj, sploh kor so majhni. kolegica ju je imela celo kar v eni postelji, ker sta v trebuhu že navajena, da sta dva. sprašujejo pa zato, ker je zadnje čase tak bum dvojčkov po umetnih oploditvah pozdravljene nove moi, jaz grem na ns v dravlje, sem se naročila k pušenjaku. 3.11. ob 19-tih utrujenost mene še kar matra, sploh popoldan in zvečer je hudo. res upam, da mine. sumim, da spet nosim fanta, ker mi je bilo pri obeh fantih tudi tako neznansko slabo. pri punci sem pa prekipevala od energije mislim, da sem vas uspela prebrat lep dan vam želim
< Sporočilo je popravil san -- 27.10.2009 14:58:47 >
|