fiška33
|
Pozdravljene, sem se full razveselila, ko sem vidla, da ste tri strani natipkale v enem dnevu . Luštno vas je brat, sploh zdaj, ko se že vse počasi bližamo "varnejšim" tednom in ni več toliko slabih novičk . Carly, krasno Kittyy, čestitke in dobrodošla. Sem šla takoj poguglat, kaj je to IUI. Upam, da čimprej pomagajo še moji zelo dobri prijateljici . Skoraj bo 1 leto, pa še nič ni ratalo. Janapan, glede križarjenja ... Bodi optimistična in močna, okoli sebe si zvizualiziraj en mehurček dobre aure, tako da noben nepovabljen virus ne bo mogel do tebe. Pa še za malo in dragega naredi enako, pa boste varni. Predvsem pa uživajte! Štajerka26, enako kot Janapan, pa javi se nam kaj :) . Nakupi ... midva nisva še nič. Včeraj mi je mama rekla, da lahko izbereva eno stvar, ki jo plačata onedva. Tako so začeli pri mojem bratu . Posteljica in jogi, rjuhe, posteljnina so v Ikeji res poceni, tak da to ne bi, bonus bom raje za kaj dražjega izkoristila. Vozičkov je rabljenih na bolhi tudi celo morje. Se bo dalo najt tudi kaj ugodnega. Razmišljam o pralnih pleničkah. Teh rabljenih ne bi kupila, nove pa so kar velik enkratni strošek. Mogoče katera mamica tukaj uporablja pralne pleničke? Jaz mislim, da sem se že fiksno odločila, da bomo uporabljali pralne, razen ponoči, da ne bo nočnega previjanja in nepotrebnega bujenja. Hormoni... dajejo . Se mi zdi, da sem precej bolj občutljiva. Moj je kolerik, jaz sem flegmatik in me je zadnjič 3x v enem dnevu v solze spravil. Joj, Ička, preden sem stisnila send, sem še refresh. Pa ne no, ... ne več, prosim . Zelo zelo mi je žal
|