|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
27.10.2009 18:15:16   
m_o_i
supeeer user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
27.10.2009 20:26:11   
ička
Punce...jaz vam samo sporočim, da sva se včeraj poslovila od najine pikice. Danes sem bila na abraziji...user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
27.10.2009 20:29:11   
kittyy
ej punce,ful ste pridne ker s tako hitrostjo pisete,......
fullll ste fajn,:)
nic nisem se gledala nazaj,ampak a je kaksen seznamcek kdaj imamo PDP,sem vas vse zmesala,....
utrujenost je pa res na prvem mestu,....pa spanje je tud zakon,...
a ima se katera tko potiho kaksen strah v sebi,da nebi se nasuser posted image obdrzal,...tko mal strahu in pomisleke,...sej vem da ne smem to razmisljat,sam vseen

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
27.10.2009 20:30:39   
kittyy
ICKA,...kaj je zdaj to,....vem da sta zelo zalostna,samo,....
kolko tedneov si pa bila,....a si mela kasne znake?
oprosti ker te to sprasujem

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
27.10.2009 20:47:13   
fiška33
Pozdravljene, sem se full razveselila, ko sem vidla, da ste tri strani natipkale v enem dnevu user posted image . Luštno vas je brat, sploh zdaj, ko se že vse počasi bližamo "varnejšim" tednom in ni več toliko slabih novičk user posted image .
Carly, krasno user posted image
Kittyy, čestitke in dobrodošla. Sem šla takoj poguglat, kaj je to IUI. Upam, da čimprej pomagajo še moji zelo dobri prijateljici user posted image . Skoraj bo 1 leto, pa še nič ni ratalo.
Janapan, glede križarjenja ... Bodi optimistična in močna, okoli sebe si zvizualiziraj en mehurček dobre aure, tako da noben nepovabljen virus ne bo mogel do tebe. Pa še za malo in dragega naredi enako, pa boste varni. Predvsem pa uživajte! user posted image
Štajerka26, enako kot Janapan, pa javi se nam kaj :) user posted image .

Nakupi ... midva nisva še nič. Včeraj mi je mama rekla, da lahko izbereva eno stvar, ki jo plačata onedva. Tako so začeli pri mojem bratu user posted image . Posteljica in jogi, rjuhe, posteljnina so v Ikeji res poceni, tak da to ne bi, bonus bom raje za kaj dražjega izkoristila. Vozičkov je rabljenih na bolhi tudi celo morje. Se bo dalo najt tudi kaj ugodnega. Razmišljam o pralnih pleničkah. Teh rabljenih ne bi kupila, nove pa so kar velik enkratni strošek. Mogoče katera mamica tukaj uporablja pralne pleničke? Jaz mislim, da sem se že fiksno odločila, da bomo uporabljali pralne, razen ponoči, da ne bo nočnega previjanja in nepotrebnega bujenja.

Hormoni... dajejo user posted image . Se mi zdi, da sem precej bolj občutljiva. Moj je kolerik, jaz sem flegmatik in me je zadnjič 3x v enem dnevu v solze spravil.

Joj, Ička, preden sem stisnila send, sem še refresh. Pa ne no, ... ne več, prosim user posted image .
Zelo zelo mi je žal user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
28.10.2009 7:33:31   
m_o_i
ička user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
28.10.2009 8:02:30   
Lunanai8
Ička, tudi z moje strani en veeeeeliiiik objem user posted image in držim pesti na čimprejšnjo ponovno user posted image .

Kittyy, dobrodošla, Štajerka26 in Janapan, vama pa želim obilo užitkov na potovanju!! Sprostita se, ne razmišljajta preveč user posted image in imejta se supeeeer!!! user posted image

Kar se tiče hormonov, pa imam totalno srečo - nič slabosti, hrana mi vsa paše... Skoraj vse ok. Se pa mi pozna na koži - mozoljčki se kar množijo (MiniMiska, popolnoma te razumem!!) - nikoli jih nisem imela, zdaj pa se mi podkožni delajo, da jih še stisnit ne morem. user posted image

Kar se pa krem proti strijam tiče - jaz imam že tako bolj ne elastično kožo in sem jih kar nekaj po stegnih in zadnjici že v dobi rasti pridelala, tako da se non stop mažem z raznoraznimi kremami, zdaj pa že od prvega meseca dalje bolj intenzivno z olji, ki so res super. Sem si ravno zadnjič tudi jaz kupila Sanosan olje, ki se mi zdi ok, sem pa drugače zadnje leto uporabljala kar jojobino olje (iz lekarne) in je tudi super. Tako da ko porabim Sanosan, bom šla mogoče kar nazaj na jojobo. Je pa pri oljih pomembno (so me opozorili), da se jih nanaša na še mokro, vlažno kožo, se vmasira in se nato samo preostalo vlago z brisačo popivna. Ker olje na suho kožo baje še bolj izsuši kožo. Je pa potem po nanosu na mokro res super občutek - jaz imam še cel dan res mehko kožo. user posted image Tako da upam na najboljše - nič strij! user posted image

Vam pa moram povedat, da je včeraj prispel AngelSound, ki sem ga nestrpno čakala skoraj 10 dni. Naročila sem ga kar preko e-baya, kjer (nov) stane s poštnino vred dobrih 26 evrov, pri nas pa se ga dobi za 70 eur!! user posted image Sem ga takoj priključila, se malo matrala, preden mi je uspelo najti pikico, ampak potem sem pa le zaslišala: SRČEK!! Kako hitro je bil. user posted image

Joj, punce, tokrat je pa mene malo zaneslo in sem se razpisala.

Se oglasim še kaj čez dan.

Imejte se super!!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
28.10.2009 8:34:02   
bubolin
Pozdravljene.

Ička user posted image user posted image user posted image zate.

Se vam samo na hitrico javim, ker hitim na moj prvi pregled. Držite pesti zame, pa vam potem javim kako je bilo.

Pa pa...

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
28.10.2009 8:36:43   
Lunanai8
Držimo pesti! Vse bo ok, bubolin! user posted image  

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
28.10.2009 8:42:39   
Stajerka26
Jutro bejbe :)
Kako kaj danes? Slabo kateri??
Jaz sem danes imela zelo obilen zajtrk, ravno pa se nisem mogla upret še  čokoladi user posted image
Včeraj sva z lubijem opravili prvi uspešni nakup za najina dva sončka user posted image
Posteljici sta že domauser posted image  sicer bosta še par mesecev zapakirani pod posteljo ampak je fajn občutek ko veš da sta že nekje blizuuser posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
28.10.2009 8:47:48   
charlyka
ička en velik user posted image zate ...
upam, da boš čimprej lahko na novo začela štet tedne ... vem kako je to, jaz sem imela že dva ss, zdaj v tretji user posted image ,še vedno je prisoten velik strah, upam na najboljše ... (ns imam 11.11. in se bom takrat dala na seznam majčic, če lahko)

čestitke vsem, ki ste videle pikice na ns

lp

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
28.10.2009 8:51:28   
ička
Sinoči se mi je tako spalo...sem vam dolžna še malce več napisati... kako je najin user posted image postaluser posted image ...

V petek med službo sem čutila v križu bolečine, občasno, ampak večkrat. Sem si razlagala, da bom došpolnila 10 tednov in me že od 8. tedna ni nič špikalo, torej maternica raste... V petek zvečer po spolnem odnosu pa grem na WC in opazim roza izcedek na hlačkah... Spet pomislim, da sva nekej ranila... Okrog polnoči grem še enkrat na WC in na papirju opazim čiiisto majhno pikico temno rdeče krvi- PANIKA V HIŠI!!Sva oba sedela na tleh in jokala...najhuje je to, ker midva sploh in sploh nisva pomislila, da nama lahko gre kaj narobe...same pozitivne misli skozi od pluska naprej!!! In šok je bil nepopisen...
V soboto in nedeljo me je malo špikalo, izcedek je bil čez obadva dneva temno-svetlo rjav, brez krvi. V nedeljo zvečer pa spet bolečine v križu kot jih imam par ur preden dobim menstruacijo - na wc papirjupa spet sluzasta kri - res ne veliko!
Ker moj G dela ob ponedeljkih, sem poklicala in ga dobila na telefon - je reku (preden sem mu povedala za kri!!) naj pridem na UZ...Sva iskala na unem ekranu pikico, je najprej nisva našla. Ko pa končnmo najdeva ... sem mu že v očeh videla kaj je na stvari...ni rabil veliko govorituser posted image Pravi, da je zelo majhna za dopolnjenih 10. tednov in še enkrat izmeri - ubogih 5 mm je imela! Na prvempregledu pred dvema tednoma pa 7mm! Srčka ni bilo in je napisal napotnico.
Sem šla včeraj na abrazijo...Sama sebi se čudim, kako močna sem bila, niti solze v celem dnevu...zvečer doma (tako kot prejšnje dneve) pa od 22h naprej mokra blazina za odtisnit...

Upam, da vam nisem zamorila z prigodo...rada bi vam položila na dušo le nalsednje: opazujte se!!, pozitiva ostane do konca!! in nekje čisto v kotičku srca in glave imejte misel, da se ahko zgodi karkoli!! Midva nisva bila pripravljena in to je bilo najhuje...

Vas še pridem pogledat, majčiceuser posted image !

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
28.10.2009 8:55:06   
charlyka
kaj pri prvem pregledu pa si slišala srček?

(odgovor članu ička)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
28.10.2009 9:02:15   
charlyka
ne vem, če si kaj vprašala za naprej, ampak ponavadi se počaka dve menstruaciji, pa lahko spet začneš delat na bebici; tudi midva sva tako naredila ...

držim ti pesti za naprej!
user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
28.10.2009 9:02:59   
kittyy
STAJERKA 26
Koliko T si ti noseca?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
28.10.2009 9:08:48   
Stajerka26
Včeraj je bilo 10 tednov.... s tem da sta moja sončka nekoli manjša ker sta dva...na zadnjem pregledu prejšnji teden  sta bila velika  10,5 in 11 mm user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
28.10.2009 9:08:50   
nusi
Draga ička sploh ti ne morem povedat, kako hudo mi je zate, sploh zato, ker si zgodbo tako podrobno delila z nami. Res ti želim, da se čimprej potolažiš in nas ponovno razveseliš z dobro novico user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
28.10.2009 9:14:13   
m_o_i
STAJERKA: a PDPja ti niso nic spreminjali po odkritju dveh srckov!? sem firbcna,ane user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
28.10.2009 9:16:39   
Stajerka26
Hej moi seveda so mi ga!
Za full!!!!
Iz 23.5 na 9.6, ker sta pač manjša.... pa rekla je naj ne računam na to, da se dvojči rodijo veliko prej, mogoče samo kakšen teden prej user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
28.10.2009 9:19:12   
m_o_i
ja, ker se dvojcki prej rodijo, bi vsaj jaz pricakovala, da bo PDP prej-a teb pa kr kasnej hihi
no ja...samo da bo vse OK, pa naj bo maj al pa junij user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
28.10.2009 9:21:29   
Stajerka26
se stinjam moi....saj me je full presenetilo, ko je rekla junij,ampak potem že more tako bit ;)

Sicer pa ju mami in ati že zdaj nestrpno pričakujeva user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
28.10.2009 9:30:49   
ička
Punce - hvalauser posted image

charlyka
- srček na prvem pregledu je bil zelo lepo, samo pikica je bila že takrat premajhna (slabih 7mm). Verjetno je ta majhnost povezana s splavom - ni bil plodek prav razvit...

Grem iz teme ven, tja...med SSjeuser posted image ker imate tako lepe pogovore - uživajte!!user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
28.10.2009 9:48:02   
markicaa
ička user posted image user posted image user posted image
želim ti, da bi čimprej ugledala user posted image ali user posted image

(odgovor članu ička)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
28.10.2009 9:49:09   
Melia
jutro vsem skupaj

ička user posted image

no, jaz pa sem včeraj popoldne imela NS...in vse je super! z mojim sva ful ful vesela.....edino mi je PDP prestavila za en teden.....ampak en teden gor ali dol....se pa spol ni videl tako da ni upala nič rečt,.....bo še to malo moralo počakat....pa nič za to....važno da je dete zdravo! drugače pa je to bila zelo zelo lepa izkušnja in vse pohvale dr.pelkičevi....tiste ki ste iz štajerskega konca vam jo toplo priporočam. dobila sva kar 5 slikic in CD.....user posted image

Barvar, a sva se videle??? user posted image Kako si ti bila zadovoljna in tvoji občutki?

Lep dan vsem.

(odgovor članu ička)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
28.10.2009 9:56:19   
Stajerka26
Melia komaj sem čakala tvoj post user posted image
Super samo da pikica raste user posted image
Jaz grem k Mujezinoviču na NS, ga tudi vsi full priporočajo....

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.