|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
27.10.2009 10:28:04   
knorbalbo
Lunanai8: ob kateri uri imaš Ns pri Strahovi, jaz sem naročena ob 15.40!!!!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
27.10.2009 10:55:18   
m_o_i
kar se user posted image  tice, je bil tak moj pobudnik; tocno 7ega aprila mi je na licu mesta vsekal, da kaj pa ce bi midva dojencka melauser posted image  datum sem si pa zato zapomnla, ker sem sla potem na net in vidla, da je moj plodn danuser posted image  tak smo potem bli vsak mesec v nepricakovanju M in mi je blo vedno hudo mu rect, da je spet prisla user posted image  no, septembra sem mu pa koncno lahko rekla, da nem vec sitna tri dni na mesec (samo se ni vedo, da bom pa sitna 9 mesecev al kolko bo pac trajalo user posted image user posted image -zdaj mu je ze jasno).
se pa se vedno izogiba izbiri imena; sem rekla, da to je pa cist njegovo delouser posted image  no, malo bom ze pokomentirala izbrano user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
27.10.2009 11:06:30   
Teja K
Moi tudi pri meni je bil pobudnik moj, sicer se datuma ne spomnim, ampak sem nekaj zamuštrala z receptom za tabletke (mi je potekel) in sem prišla cela divja iz lekarne, ... pa je rekel, ja kaj pa če bi nehala tabletke jeset, jaz sem potem še razmišljala malo, ker trenutno živimo v podkletnem stanovanju, ker si še zidamo, ampak potem sem se vdala in moram rečt da nama je kar takoj ratalao, je sta bila samo dve M zmes, po morju pa je več ni bilo user posted image user posted image ...

Midva pa sva se dogovorila, da za fantka izbere on ime (trenutno je prepričan da bo fantek in ga sedaj kliče Franclj, ker hoče eno lepo slovensko ime), za punčko pa jaz (se nagibam k Lani, ali pa kaj podobnega)...

Ampak o tem bom bolj poglobljeno razmišljala ko bo za mano prvi pregled in kasneje ko bom vedela še spol...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
27.10.2009 11:16:16   
m_o_i
nas user posted image  je pa kr đunioruser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
27.10.2009 11:18:15   
EvaRok
Pozdravček vsem.

Najprej Fiška33-lepa slikica (jaz je na ns na žalost nism dobla, pol sm bla pa itak v šoku, da bi zanjo vprašala... user posted image )

Uh, danes sem ko bi me traktor povozil....

Me zanima, kako kaj čustveni izbruhi  oz. hormoni pri vas?

Včeraj se me je moj user posted image  skoraj odrekel. Ena taka malenkost me je tako vrgla iz tira, da sem potem skoraj tri ure jokala kot dež (danes sploh ne vem zakaj user posted image )

Vsake toliko (na 7 dni) me kakšna malenkost, ki je v tistem trenutku katastrofalno velika napaka tako vrže iz tira, da potem rabim ene tri ure da se pomirim... pol sem seveda user posted image  naprej... res upam, da so to samo nosečnostni hormoni, pa da me ne bo kdaj v službi prijelo, ker imam opravka z ljudmi... user posted image

zdaj, ko toliko pišete o pregledih, pa res že komaj čakam, da bom vidla svojo pikico (šele 10.11. user posted image  )

Štajerka26 - nič se sekirat zarad potovanja, le uživajta, saj bosta zadnjič tako "sama" (bi se še sama najraj poročila, da bi bil izgovor za eno fajn potovanje user posted image )

Janapan - tako kot je rekla Knorbalbo; tisti, ki mislijo da bodo zboleli za gripo itak ne bodo šli kam, tako da boste na ladjici res sami zdravi in polni veselja ljudje user posted image )

Knorbalbo - midva za bejbija še nisva kupila kaj (tifol hehe user posted image ), ker imava podobno strategijo. Njegovim še nisva povedala in bi verjetno ugotovili, če bi se po bajti začeli potikati vozički itd. user posted image  Bova (če se bo dalo tako dolgo skrivat) za božička namesto darila tašči in ostali njegovi žlahti v kuverto vtaknila eno kopijo slikice iz UZ in gor napisala Eva al pa Rok (menda bo bolj Eva kot pa Rok); pol pa bojo že sami ugotovili, da bodo babice, dediji, strice in tete user posted image . drugače pa tudi pričakujem, da se bo kar dosti stvari nabralo od sosedov, prijateljev, žlahte.... tako da potem samo dokupiva, česar ne bo...

Teja K - tudi sama komaj čakam, da bom lahko kupila prve nosečniške hlače, se mi zdi, da se bom potem počutila pa dejansko nosečko  user posted image

uh, danes sem se pa lepo razpisala (hehe, spet mam preveč časa v službi user posted image )

Nič, lepo bodite, pa se tipkamo kaj.

papa

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
27.10.2009 11:25:11   
Stajerka26
No da vam še jaz povem kako je bilo pri nama....
Tudi mi2 sva že kr nekaj časa govorila o naraščaju, ampak nič kaj resnega.
Tabletke sem nehala jest lani oktobra, v juniju sva kupila svoje stanovanje in se končno preselila iz najemniškega. Potem pa sva začela hodit na priprave za poroko pa sva še samo o dojenčku razmišljala. user posted image
Poleg tega sva rekla, bova začela delat, ker ni nujno da se bo takoj prijelo, želela pa sva si, da bi se izteklo tako, da bi šla na porodniško pred junijem, ker imam do takrat pogodba in da bom še eno leto prejemala normalno porodniško.
Spomnim se, da sva bila na morju, bil je možev rojstni dan in rekel je, si pripravljena, da začneva delat bebico??
Samo nasmejala sem se in rekla, se razume....user posted image
In potem že ni bilo več M, tako da je ratalo takojuser posted image
Morem priznati, da nama velika večina zavida, da se imava super, da sva srečna in da nama najini načrti gredo res čisto po planu, še posebej zdaj mi je smešno ko me vsi sprašujejo, če so to dvojčki po naravni poti user posted image
Me včasih kr ma da bi komu rekla, ja so in to v prvem šubu user posted image
Skratka glih včeraj sva se pogovarjala, da je včasih tako slišat, kot da poslušaš kako romantično zgodbico s srečnim koncem.... pravzaprav si nikoli nisem mislila, da nama lahko gredo stvari tako po planu....ampak bosta že mala srčka poskrbela, da bosta pane malo zmešala, ko prideta na svet, sicer pa sta jih že, ker imava le eno otroško sobouser posted image , ampak itak imava v planu v parih letih postavit hiško, tako da ko malo odrasteta bo prostora dovolj za oba, ali pa še za kakšnega raven ;)

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
27.10.2009 11:30:04   
Stajerka26
EvaRok očitno nisi edina z veliko časa v službi, čeprav sem jaz danes bila že tako produktivna, da ravno razmišljam da ni uradni dan in bo treba na kakšen teren skočit in malo na sonček user posted image user posted image
Aja tudi mi2 ju imava za pikici, paglavca, sončka, škratka,...
Sicer pa sva za vsak slučaj izbrala kar štiri imena, ki so že zmagovalna:
Če bosta parček bosta Lia in Taj
Če bosta dve punčki bosta Lia in Pia
Če pa dva fantka pa Maj in Taj

Taka odločitev je padla in moj lubi od nje ne odstopa, jaz pa sem z njo več kot zadovoljnauser posted image user posted image daj pa res dovolj pisanja, se mi zdi, da imam danes tu gori kar monologe user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
27.10.2009 11:34:42   
kittyy
caw caw
sem bila prej na temmi,IUI,zdej sem pa na tejle user posted image user posted image user posted image

posrecilo se nama je da sva na dopustuuser posted image in  9.10 sem zagledala magicniuser posted image
sla sem do G,in dolocila mi je PDP 31.5.2010

18.11.09 imam pri G DR;Strah nuhalno svetlino
upam da vas ne moti,ker sem se vam pridruzila,.....
vsem user posted image iskrene cestitke,...

Neposredna povezava do sporočila: 1458
27.10.2009 11:35:54   
m_o_i
a v dravlje pa nbena ne gre!?

iii, nas je ze spet vec user posted image user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
27.10.2009 11:37:33   
m_o_i
stajerka o nekih monologih govori, jaz se pa ze skor eno uro v trgovino spravljam-ce pa morem vse sproti prebrat user posted image
feerbecuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
27.10.2009 11:39:30   
Stajerka26
Kittyy dobrodošla :)
Več nas je, bolj je zabavno :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
27.10.2009 11:39:37   
bribiki
bubolin, super, bo treba it na kako kavico? Kako to, da se seliš v B.?

Midva sva se že nekaj časa pogovarjala o tem, da bi mela otročka, na morju sva se pa dokončno odločila in je potem ratalo takoj. user posted image Sicer tabletk ne jemjem že 3 leta, sva pa vmes pazila pa še full sva bila pod stresom (njegova služba, moja služba+faks), tako da itak ni ratalo. Povedala sva že vsem bližnjim- staršem, prijateljem, kolegom. Sej sva mislila skrivat nekje do 3.-4. meseca, pa zaradi moje slabosti nisva mogla. Sva povedala po 1. pregledu, takrat sem bila v 7. tednu. Vsi so full veseli- mami pravi, da že sanja dojenčke.user posted image user posted image

Danes mi ni nič slabouser posted image user posted image včeraj pa sem pol dneva prespala, to mi še najbolj pomaga.user posted image

Glede potovanj mislim, da ni nič narobe, kar uživajte. Edino mogoče mal pazit pri hrani in vodi.user posted image

Držim pesti za vse, ki greste na NS, za tiste, ki ste to že dale čez pa sem vesela, da je vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1462
27.10.2009 11:40:58   
Stajerka26
Moi jaz tut govorim da grem na službeni teren, pa mi je danes prav fajn v pisarni....lepo imam svečko pa eterično olje prižagno, okno odprto za sveži zrak, da ne bi bilo spet kakih slabosti :)
In uživam, prav fajn mi je po dolgem času na delovnem mestu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1463
27.10.2009 11:41:29   
janapan
stajerka26: dolgega potovanja v nosečnosti se ni treba bati če je vse ok, jaz sem šla v prvi nosečnosti za 10 dni v NY v 8 tednu nosečnosti in nisem imela nobenih težav. Fajn pa je da si za na letalo omisliš najlonke, ker so nosečnice ne vem kolikokrat bolj tvegane za nastanek strdkov oziroma embolije ( večji krvni pretok in to) Tako da jaz sem jih takrat kar mela oblečena na letali, ker potuje visoko. Opozorila pa bi te še na to da se fajn pozanimaj kako je z zavarovanjem, ker če se ni kaj spremenilo nobeno zavarovanje ne krije nobenih stroškov glede nosečnosti - razen če se gre za življenje.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
27.10.2009 11:44:37   
m_o_i
zdej pa gremuser posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
27.10.2009 11:45:03   
Stajerka26
Janapan.... to za nogavice si imela kakšne posebne???
KAr se tiče zavarovanje, me je najbolj skrbelo samo to, če bi prišlo sdo kakih krvavitev ali česa podobnega, mi je pa bilo povedano da v primeru slabosti ali otečenih nog se ne šteje v zavarovanje, če se pa borijo za moje ali otrokovo življenje pa se....to mi je najbolj pomembno

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
27.10.2009 11:57:41   
Melia
Pozdravljene,

pa da še jaz povem kako je bilo pri nama....kakšno leto nisem več jemala tabletk ampak ker sem brez zaposlitve po diplomi sva se odločila da bom se prvo zaposlila pa potem bebica....in tako sva lepo pazila, pa kondomčke kupovala....ampak morje je naredilo svoje.....pa je dovolj da enkrat ne paziš....in doživela sva prav prijetno presenečenje.....M več ni bilo....jaz pa nosečka...user posted image  seveda sva bila zelo, zelo vesela čeprav hkrati izredno presenečena saj res nisva načrtovala....ampak zdaj ko pogledam na vso stvar mi je prav fino, da se je zgodilo čisto spontano...user posted image

kittyy, dobrodošla in čestitkeuser posted image

lep dan.....se odpravljam malo v mesto...je tak lep sonček....

Neposredna povezava do sporočila: 1467
27.10.2009 12:01:29   
Teja K
Kitty dobrodšla user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
27.10.2009 12:03:49   
Stajerka26
Bejbe pičim na teren, potem pa proti domu delat čufte...njaaaaami moja najljubša hrana :)

Ne preveč čvekat ;) hehe
Se tipkamo!
Diiiiiiiiiiijo

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
27.10.2009 12:04:07   
Mubi
Jest grem v Dravlje.
5.11. ob 18:15 user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
27.10.2009 12:07:11   
Lunanai8
Knorbalbo: jaz pa imam NS že ob 9h zjutraj... sem mislila, da se bova mogoče srečali. Potem pa srečno in uživaj(ta) ob pogledu na pikico! Pa sporoči, kako je šlo - pravijo, da je Strahova super! user posted image

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
27.10.2009 12:10:23   
m_o_i
js bom tam 8 dni za tabo - srecni petek 13user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
27.10.2009 12:15:34   
Mubi
Super!
Jest sm že tko nervozna :D Komi že čakam.
1. zato, da mi potrdijo da je z user posted image vse ok
2. zato, ker mi mogoče povejo lahko spol
3. zato ker se veselim nove slikce in cd-ja
4. zato, ker komaj čakam, da user posted image v meni vidi in sliši tudi moj dragi

user posted image user posted image

Ne vem pa, ali je potrebno s seboj prinesti svoj cd.....eni pravijo, da je dobro meti enega s seboj, če ga tam slučajno nimajo....sam nevem.....??

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
27.10.2009 12:16:52   
Teja K
kako pa je kaj pri vas z utrujenostjo?

Jaz ugotavljam, da se stanje izboljšuje, zadnja 2 dni sem že zdržala do 21.30 pokonci user posted image ... mogoče bom končno lahko spet začela študirat, ne pa da spim takrat ko bi morala bit študiozno usmerjena user posted image , vedno bolj se sprašujem kako bo to letos zmogla uh uhh....

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
27.10.2009 12:18:36   
m_o_i
takole! od danes naprej je tudi meni cisto jasno, da sem nosecauser posted image
v trgovini sem vidla tiste pripravljene solatke in ce bi meli kako zmesano, prisezem, da bi jo kr tam sred spara pojedla!! nisem mogla docakat, da pridem domov in si jo zmesam pa pojemuser posted image

aja, da vam bo vec jasno: solate sem pri kosilih pojedla kak listek, dva/teden; kako rdeco peso sem se jedla, zelene solate pa zarad mene tut sploh ni treba-danes pa navali na zeleno solato z mal fizolcka, korencka in koruze. njamiiiiuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.