EvaRok
|
Pozdravček vsem. Najprej Fiška33-lepa slikica (jaz je na ns na žalost nism dobla, pol sm bla pa itak v šoku, da bi zanjo vprašala... ) Uh, danes sem ko bi me traktor povozil.... Me zanima, kako kaj čustveni izbruhi oz. hormoni pri vas? Včeraj se me je moj skoraj odrekel. Ena taka malenkost me je tako vrgla iz tira, da sem potem skoraj tri ure jokala kot dež (danes sploh ne vem zakaj ) Vsake toliko (na 7 dni) me kakšna malenkost, ki je v tistem trenutku katastrofalno velika napaka tako vrže iz tira, da potem rabim ene tri ure da se pomirim... pol sem seveda naprej... res upam, da so to samo nosečnostni hormoni, pa da me ne bo kdaj v službi prijelo, ker imam opravka z ljudmi... zdaj, ko toliko pišete o pregledih, pa res že komaj čakam, da bom vidla svojo pikico (šele 10.11. ) Štajerka26 - nič se sekirat zarad potovanja, le uživajta, saj bosta zadnjič tako "sama" (bi se še sama najraj poročila, da bi bil izgovor za eno fajn potovanje ) Janapan - tako kot je rekla Knorbalbo; tisti, ki mislijo da bodo zboleli za gripo itak ne bodo šli kam, tako da boste na ladjici res sami zdravi in polni veselja ljudje ) Knorbalbo - midva za bejbija še nisva kupila kaj (tifol hehe ), ker imava podobno strategijo. Njegovim še nisva povedala in bi verjetno ugotovili, če bi se po bajti začeli potikati vozički itd. Bova (če se bo dalo tako dolgo skrivat) za božička namesto darila tašči in ostali njegovi žlahti v kuverto vtaknila eno kopijo slikice iz UZ in gor napisala Eva al pa Rok (menda bo bolj Eva kot pa Rok); pol pa bojo že sami ugotovili, da bodo babice, dediji, strice in tete . drugače pa tudi pričakujem, da se bo kar dosti stvari nabralo od sosedov, prijateljev, žlahte.... tako da potem samo dokupiva, česar ne bo... Teja K - tudi sama komaj čakam, da bom lahko kupila prve nosečniške hlače, se mi zdi, da se bom potem počutila pa dejansko nosečko uh, danes sem se pa lepo razpisala (hehe, spet mam preveč časa v službi ) Nič, lepo bodite, pa se tipkamo kaj. papa
|