san
|
pozdravljene nove majčice jaz sem se danes odločila da grem na ns, ker imam drugače naslednji pregled šele 20.11., tko bom pa potem 3.11. vsaj ponovno dobila slikco in vidla pikico, pa še itak sem g obljubila, da bom šla, zarad zdravil. sem pa tudi naročena pri pušenjaku. njega imam v dobrem spominu, je pomagal pri mojem 2. porodu. glede hrane, bi jaz tudi raje videla, da bi mi bilo slabo, men se ravno kontra dogaja. nimam nobenih težav s pripravo in kuho, jaz ves dan skoz samo nekaj jem, pa še tak apetit imam, da se prenajem in mi je pol od tega slabo, ker imam težek želodec . kolk smo si različne. mi pa ne pašejo kakšne majoneze al pa sendviči. men bolj repa, pa zelje, pa kruh z olovam, pa sirček, pa zdej nisem kar precej časa jedla meso in se mi meso mega lušta, posledično sem si ga tud naredila . ampak sem bila v vsaki nosečnosti tako mahnjena na hrano... seks je pa pri nas ok. men paše, res da sem utrujena zvečer, ampak se pol kar zbrihtam . se pa spomnim, da po prvem rojstvu mi je bilo prvo leto prav težko, ker sem imela neverjetno izsušeno maternico, zarad notranjih treh šivčkov, no pa je minila nadloga potem. kajča, držim pesti za naju obe, da nama v drugem trimesečju uspe. je pa pri nas čez vikende tut kriza, ker smo ves dan skupaj, ampak sej bo.
|