|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
21.10.2009 8:56:44   
bubolin
Pozdravljene.

Kako kaj? Danes je spet slabo vreme v LJ tako da se bom bolj notri držala user posted image
Drugače počutje je trenutno u redu, pa pri vas??

Za seznam NS 10.11
- komaj čakam, drugi teden v sredo pa prvi pregled, joooj kolk se to že vleče user posted image ampak sej bo če že toliko časa čakam bom pa tud ta teden še preživela user posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
21.10.2009 8:59:27   
Melia
Larisa2002: jaz sem iz voličine....malo pred lenartom je ta lep kraj...user posted image

res škoda, da se ne bomo videle....mogoče pa kdaj drugič......aja...a že ve katera kako je s cd-jem pri pelkičevi???

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
21.10.2009 9:19:40   
m_o_i
mene pa zanima, kak mate resen stanovanjski problem? ste ze vse na svojem!?

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
21.10.2009 9:31:38   
frcefela
morgen,

kar se kajenja tiče, sem nehala 4 mesece nazaj, tako po histeroskopiji, ker sem vedela, da bova kmalu začela delati na pikici. Na začetku je bilo zelooooo težko, ampak sem imela v mislih svoje zdravje in svojo pikico. Najtežje se je bilo odpovedati čikom v obdobjih stresa in pa ob kavici. Ko gre to mimo, je boljše. Do začetka nosečnosti so mi čiki blazno dišali, zdaj pa mi smrdijo user posted image

stanovanjski problem imava midva rešen, sva v lastniškem stanovanju, dvosobnem, vendar že pogledujeva proti gradnji hiške nekje na obrobju LJ. user posted image

Danes sem dobro začela, zajtrk - kava in 3 mandarine user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
21.10.2009 11:27:33   
frcefela
... in sem se že pregrešila ... pol nosečniška sendviča user posted image user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
21.10.2009 11:28:39   
Melia
m_o_i : midva še nimava rešenega stanovanjskega problema....naju je malo presenetila najina pikica...seveda pozitivno....tako da sva zaenkrat pri starših....v hiši...je kar velika, tako da ni takšne stiske...vendar si čimprej želiva imeti svoje lastno gospodinjstvo čeprav se s starši zelo zelo razumemo....zdaj pa razmišljava o nakupu stanovanja....kar meni sicer ne diši ker več ni tak svobode kot pa v hiški....oziroma si bova naredila prizidek....ločen vhod in vse ločeno...saj veš kaj mislim....

pa ti?

je pa pri nama problem, ker dela samo partner....jaz sem pred kratkim diplomirala in še nisem bila zaposlena....tako da je samo ena plača in zato morava poiskat najcenejšo varianto.....verjetno kar prizidek...

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
21.10.2009 11:44:30   
Kratka
Midva še tudi nimava rešenega stanovanjskega problema. Sva zaenkrat vsak za sebe oz. on večkrat prespi pri meni. Mama je sicer rekla, da sva lahko tu ampak bova šla za sebe v najemniško stanovanje čim najdeva kaj primernega. Pri meni doma ni ravno veliko prostora in bi si bili samo v napoto. Pa še babica živi pri nas in furat 3 gospodinjstva v eni kuhinji je zelo stresno. No, brez problema bi pa lahko bila pri njem, ker imajo veliko stanovanje ampak je njegova mama tako "zlata" da nama ne pusti svojega stanovanja v uporabo- ona drugače živi pri njenem tipu in je to stanovanje prazno user posted image . Mislila sem, da se bodo okoliščine malo spremenile, ko bo izvedela da bo babica ampak je sploh nič ne gane to dejstvo, tako da sem jaz z njo opravila do nadaljnega. Nikoli ne bom razumela tega, da ti lastna mama otežuje življenje namesto da bi ti pomagala user posted image . Očitno so pač različne mame, moja bi vse naredila za naju, da bi nama bilo čim lažje, ker pač vsi vemo, da so začetki najtežji, ampak tole čudo od moje bodoče tašče skrbi samo za svojo rit user posted image .
Drugače je pa tudi pri nama kar problem, ker je samo on zaposlen in še to v firmi s porazno plačo. Jaz pa kot diplomantka v enem letu nisem uspela najti službe user posted image . Tako, da bo šlo na tesno, ampak bova pa vsaj za sebe in imela svoj mir.

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 11:53:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frcefela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
21.10.2009 12:22:33   
bubolin
No, midva imava stanovanjski problem rešen, oziroma ga bova imela čez ene tri-štiri mesece (takrat bo vse približno končano). Si gradiva eno majhno hišico-pritlično. Sva parcelo podedovala, tako da...ja imava veliko sreče. Ker če ne bi bil kar problem ja, ker je pri nama tudi samo moj zaposlen, jaz pa pišem diplomo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
21.10.2009 12:26:28   
ks
midva še nimava rešenega stanovanjeskega problema - gradiva sicer hišo in nekje okrog novega leta naj bi bila končana, selila pa naj bi se marca, tako da recimo da se bo sešlo.. user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
21.10.2009 12:28:11   
ks
Aja - še naslednji pregled - imam pa 1. decembra.

(odgovor članu ks)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
21.10.2009 12:33:44   
cebeluga
Zivjo,

za tvoj seznam:

rok imam 19. 5.

nick: cebeluga
otroci: 0
starost: 37
Prvi pregled: imela 15.10
Naslednji pregled: 1.12.
NS ?

lp

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
21.10.2009 13:05:59   
m_o_i
tudi midva sva se vsak pri svojih doma, ceprav sva vsak dan pri meniuser posted image  malo naju je "presenetlo" oz.je bil nakup stanovanja cez kako leto v planu, zdaj pa se mi zdi, da bo treba malo pohitet...zaradi preteklih izkusenj vem, da je najboljse it za sebe, pa cetudi na 20 m2 (verjemite mi!!!), kot pa furat neka skupna gospodinjstva....moj se vztraja, da cez eno leto nekje se bova na svoje spravla, jaz pa mislim, da bova to mogla uredit do majauser posted image
je pa dejstvo, da moram upostevat to, da bo nakup stanovanja (financno) njegov podvig; jaz si lahko privoscim samo moralno podporo, brskanje po netu in primerjanje/izbiranje.
ne vem, mori me tole, no.

MELIA: stari in mladi ne grejo skup! tudi ce se odlicno razumete, verjemi, da se slej ko prej zgodijo trenja (been there done that!)
KRATKA: govoriva o gorenju,ane?! drzim pesti za vaju, tasci pa bog pozegnej tisto prazno stanovanje (le upa naj, da ko bo ona koga potrebovala cez nekaj let ali se prej, ne bo se kr prazno...)

pocas bo cas za kratek lepotni spanecuser posted image

uzivajte!user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
21.10.2009 13:22:12   
Kratka
jup, gorenje, gorenje- katastrofa user posted image .

Meni je pa danes tako smotano! Včeraj sem se krasno počutila, danes se mi pa zdi da je po več kot enem tednu prišel spet dan za obisk školjke. Nič mi ne tekne za jest, silim se ampak vseeno ne morem dovolj pojest in zato mi je slabo od lakote, tako da čakam kdaj bom morala na wc. Upam, da bo minlo samo od sebeuser posted image . Pa tako sem bila vesela, da sem pa že ven iz te slabosti!!!!!user posted image
Hm, mogoče me je pa začela samo trema malo matrat, ker grem jutri na nuhalno user posted image ?
Pa še tako me nekaj boli notri po trebuhu že od včeraj zvečer. Pa sploh nevem kako bi to opisala...nevem prvo se mi zdi, da me črevo boli, potem da me maternica (kot nek krč drži) ali pa mišice???? Nimam pojma, vem samo da malo driskam danes, ampak ponavadi imam vedno drisko kadar je dan slabosti in bruhanja. Vglavnem, na trenutke me tako zaboli, da se ne morem zravnat user posted image .

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
21.10.2009 13:29:43   
m_o_i
vidis, jaz sem pa v hcerinskem podjetju gorenja, ki je pri zadnjem dogovoru skoz padlouser posted image  in tako ima zdaj navadni delavec v gorenju visjo placo kot tehnolog s 13imi leti delovne dobe in izkusenj v tem hcerinskem podjetju...in jaz mocno verjamem, da moj bolec zelodec ni samo posledica nosecnosti-tale vsakodnevno boj za prezivetje me krepko najeda!

ko bi clovek lahko vsaj v bolniski odmislu vse tole!!

AMPAK (vedno je nek ampak user posted image ) : kot je bilo nedolgo nazaj napisano nekje v tem postu - ze junija al pa se prej bo svet veeeeliiiikooooo lepsi in vreden vsake sekunde zivljenjauser posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
21.10.2009 13:46:47   
Melia
m_o_i hvala za nasvet...saj vem....ampak v stanovanje it mi res ni...to je zadnja možna varianta pri nama....sicer pa sva z mojimi v isti bajti že 4 leta in super je....tak da mislim, da bi se v 4 letih že pokazala trenja...s tem da imamo zdaj isto kuhinjo in to....potem pa bi imela v prizidku čisto vse svoje....bi bili s starši pač bližnji sopsedi...user posted image

drugače pa poznam veliko primerov da se ne razumejo....samo se že od začetka ne tak da mi ni jasno zakaj sploh nekateri rinejo skupaj.....

eh, bo že....važno da bo otroček imel ljubezen....to je vse kar si želim

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
21.10.2009 13:50:31   
m_o_i
ah, da ne bos mislila, da sem ti vsiljevala svoje mnenje! samo povedala sem svoje izkusnje, "naslovljeno" je blo pac na tebe, ker si samo ti omenla, da furate skupno gospodinjstvo...
samo iskreno veselje in zeljo, da bo tako tudi ostalo se v bodoce v vasi hisi, lahko izrazim user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
21.10.2009 13:54:12   
Melia
ne, saj ne mislim da mi karkoli vsiljuješ...fajn da si povedala svojo izkušnjo.....
kot pa sem že prej rekla...samo ljubezen rabijo otroci....materialne stvari so zadnja stvar....jaz vem, da moj otrok ne bo imel naj naj igrač in oblekic....bo pa imel ljubeče starše.....pa čeprav v eni mali sobici ali prizidku ali nenazadnje v manjšem stanovanju....samo da smo skupaj...

lep dan želim vsem.....grem likat zdaj...user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
21.10.2009 13:57:19   
m_o_i
hihi, ko grem jaz likat, vedno recem, da se grem relaksirat user posted image  pa da vam povem: zdaj ze verjamem v to, da me likanje pomirja in ni vec tak tezko se zraven spravit!

ja, ljubezen rabijo otroc.kokr mam pa izkusenj s pamzeki, pa je zanimivo dejstvo, da je lahko dete cist srecno tudi z eno kuhlo in pokrovko pa mogoce se dva, tri posode zvlecene iz elementauser posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
21.10.2009 14:20:25   
frcefela
jaz tudi ne maram tašče, ker je toooook pametna!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
21.10.2009 14:23:04   
m_o_i
user posted image user posted image
celo znak za radioaktivnost si dodalauser posted image user posted image

tole me je pa RES nasmejalo; prav predstavljam si, kak si na trdo po tipkovnici udrihalauser posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
21.10.2009 14:28:12   
bribiki
hey hey!
No, da malo poročam o NS. Včeraj sva bila z dragim pri dr.Megličevi, pregled je trajal cca pol ure. Ne vem, če je to običajno, ampak je otroček spal in bil čisto pri miru, tko da smo ga mogli budit. Sem kašljala in delala trebušnjake, haha, po 10 minutah se je začel premikat in je lahko izmerila NS- vsi rezultati so super, user posted image se lepo razvija.user posted image Spol se še ne vidi, meni se pa zdi, da bo punčka...Ne vem zakaj, tak občutek imam.user posted image Slikce sem dobila na cd-ju, cena pregleda je pa 60€, za cd ni blio treba nič doplačat.

Kako ste s slabostjo, punce? Jaz sem imela 1 mesec mir, potem pa več kot en mesec grozne slabosti, po cel dan je trajalo. Tudi bruhala sem parkrat na dan, sploh zjutraj, po univanju zob. Zdaj je že dober teden mir.user posted image user posted image Tako, da grem končno lahko malo naokoli, prej sem bila večinoma doma.
Seksa je bolj malo, 1x na teden, bo zdaj bolje, ko mi ni več tako slabo.user posted image Sej ne da mi ne paše, ampak po kakšnih hitrih gibih sem šla pogosto bruhat, tako da sva se z dragim bolj stiskala....
Stanovanjski problem imamo rešen- mansardno stanoavnje pri mojih starših. Sem pa še študentka.

Za seznam:
starost: 24
naslednji pregled: 13.11.
srček sem že videla in slišala utripat

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
21.10.2009 14:48:54   
frcefela

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

user posted image user posted image
celo znak za radioaktivnost si dodalauser posted image user posted image

tole me je pa RES nasmejalo; prav predstavljam si, kak si na trdo po tipkovnici udrihalauser posted image

znak za radioaktivnost je še najmanj za njen opis. user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
21.10.2009 14:54:04   
MiniMiska
Hej punce. Smo že sredi delovnega tedna, user posted image , čakam na kosilo in na hitro napišem par vrstic.
Najprej Petruscha, za seznam: 4.11 NS, naslednji pregled 17.11. Hvala user posted image

Stanovanjski problem imava na srečo rešen, živiva pri meni doma. Se pa nekoč vidiva v hiški z zeleno okolico, zdaj sva v bloku.

Vsem lepo popoldne, upam, da ujamem še kak sončni žarek za sprehodek, zvečer pa itak samo padem v posteljo user posted image

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
21.10.2009 14:54:38   
janapan
Pozdravljene po dolgem času

Danes sem bila na NS in je bilo vse ok, izmerjena NS pri točno 12 tednih je bila 1mm, kar daje zelo nizko tveganje, če prištejejmo še moja ne prav rosna leta 31 .... je vse skupaj naneslo 1:2706....kar je po zdravničino zelo dober rezultat. Tako meni pa so danes na NS povedali tudi spol.....bilo je prav smešno. Z možem si namreč želiva izvedeti spol ampak sva vedela da to pri NS ni občajno pa je dr. Antonič Babnik kar izstrelila po parih minutah...želite vedeti spol in jaz ja....in mi je povedala in pokazala.....res zanimivo....kar ne morem verjet....prelepa izkušnja....

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.