|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
19.10.2009 16:01:16   
petruscha
Pa slikic tudi fil dobiš iz vseh vzornih kotov user posted image user posted image , nekje pa menda tudi posnetek na CD. 

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
19.10.2009 16:13:14   
MiniMiska
Hej punce. Pridno čvekate.
Dobrodošle nove majčice!

NS: ja, jaz bom šla na ta pragled, datuma še nimam, moram konec meseca poklicat.

Kuha: če imam čas, skuham kosilo, med tednom nikoli kaj zakompliciranega :), včasih kuhava skupaj z mojim, včasih pa pridna mami skuha ... kaj bi brez zlatih mam. Ko se nama pa kaj specifičnega zlušta, pa greva ven, na primer v mehiško restavracijo ali kaj takega :) Se malo razvajat :) Drugače pa bi zaradi slabosti včasih tudi raje videla, če bi kuhinjo kar zbrisali iz zemljevida stanovanja user posted image , ker že misel na to, da bom morala vonjat kako praženo čebulo odvrača od kuhe. Na "srečo" so se slabosti zdaj pomaknile na večerni čas, tako da prej že nafilam želodček user posted image

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1202
19.10.2009 16:27:27   
fiška33
Meni se zdi NS kot čisto normalen pregled. Nič se ne bom pustila zapsihirat user posted image user posted image Če nam v nosečnosti pripadata samo 2 UZ, in če je Zivepo napisala, da pri njeni g stane dodaten UZ 40 €, potem je 60€ samo 20 € več, pa verjetno se ti g bolj posveti, kot pri običajnem pregledu. Če se pa slučajno izkaže, da bi znali biti kakšni problemi, bomo pa testirali. Ne bi želela rodit kakšnega revčka in si ne bi odpustila, da nisem šla na testiranje, če sem imela to možnost.
PS Komaj čakam, da se začne bebica premikat user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
19.10.2009 16:28:59   
m_o_i
to je vse lepo in prav, ampak kaj, ko so se tagrde stvari. ocitno bom mogla nehat brat forume; sicer pa vse prjatlce govorijo isto : kaj bos pa naredla, ce izvid ne bo dober...
sicer je dejstvo, da se jaz ze nekaj let (uspesno) zanasam na svoj sesti cut in VEM, da bo vse OKuser posted image  sej zato pa tut vem, da bo fantekuser posted image
mogoce mam pa samo prevec casa: ob vsem norenju naokol, kterga sem zganjala se dva meseca nazaj, mi je 24 ur "gledanja v zrak" obcutno prevec... 

Neposredna povezava do sporočila: 1204
19.10.2009 16:31:54   
m_o_i
aja, hrana : ko bi mi le kaj zasmrdelo! vse disi, vse bi pojedlauser posted image  nenavadnih kombinacij se ne zganjam, zna pa se zgodit, da jih se bomuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
19.10.2009 17:55:17   
Kratka
Ja, dokler bom še pri mami sem preskrbljena, ampak greva v kratkem na svoje in potem nevem kako bo s kosili. Upam, da mi bo do takrat vsaj malo bolje in bom lahko vsaj za silo kaj skuhala.

Jaz imam v četrtek nuhalno. Sem sprva mislila, da ne bi šla, ampak sem se odločila da vseeno grem. Ne grem z namenom, da vidim, če je kaj narobe z otročekom, ampak zato, da ga po dolgem času spet vidim in da vidim kako je že zrasel. Če pa zvem še spol, pa toliko bolje. No ja, pa upam tudi da ima vse ude na svojem mestu. user posted image
Če bojo pa kaki slabi rezultati, se pa tud ne bom psihirala, ker itak ni nič 100% in ga bi v vsakem primeru obdržala. Sicer me je pa že G potolažila na prvem pregledu, da sem itak mlada in da nima bit kaj narobe.

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
19.10.2009 18:21:31   
m_o_i
uuu, sele zdaj sem registrirala, da si ti tudi velenjcankauser posted image
ma ja, grem tut jaz na NS-da si ne bom kdaj ocitala, da nisem izkoristla vseh danih moznosti....vprasanja v stilu "kaj bi naredil/a, ce bi xxxx" so pa itak vedno brez odgovora, dokler tako vprasanje ne postane dejstvo.
zdej pa grem na kuhan kostanj user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
19.10.2009 18:48:28   
kajča
San tudi jaz upam, da se bova vsaj do začetka tretjega trimesečja odstavili, midve sva se sedaj ponoči in zvečer nehale dojit. Zvečer ji naredim obilno večerjo in sedaj že 4 dni spi v svoji sobi in to celo noč. Preden je bila v svoji sobi, je bila pri meni v postelji in se je dojila praktično po malo celo noč, tako da nič nisem spala. Na začetku nosečnosti, ko so me bradavice ful bolele, je eno noč malo jokala, ker ni dobila mleka, sedaj pa čudežno spi celo noč. Čez dan mi pa še ne uspe, se hoče po vrtcu pocrkljat, za vikende je pa sploh hudo čez dan. Ginekologa nisem še nič vprašala, sem čisto pozabila, moram na naslednjem pregledu čez 14 dni. Sicer pa vem, kaj mi bo rekel, da naj neham.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
19.10.2009 19:32:38   
Kratka
m_o_i,  jaaaa... končno ena iz mojega kraja user posted image . Si prav iz mesta al iz okolice?
Kam boš pa šla na nuhalno? Js bom šla k svoji G- Mohorkotovi.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
20.10.2009 7:24:04   
m_o_i
prav iz mesta sem, jauser posted image
Mohorkotovi sem jaz poslala mail, da mam sicer napotnico, pa mi je po treh dnevih (celo!) odpisala, da prek napotnice ne jemlje vec do konca leta, samoplacniske pa niti omenla ni... se dobr, ker kar sem prebrala po forumih, niti sla ne bi k njejuser posted image
in ker sem razposlala 4 maile tisti dan, sem se prijavla tistemu, ki mi je kr datum dal in to je bil dr. Reš iz Dravelj user posted image

aja, napotnico mi je G dala, ker "mogoce bo pa slo kje skoz prek napotnice"user posted image

lep torek si naredite user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
20.10.2009 8:30:53   
barvar
Dobro jutro!
Jaz se počasi pripravljam na službo,pa vmes še malo forum pregledujem. Vidim, da ste bile včeraj res pridne user posted image user posted image user posted image .
Melia mene pa zanima kam greš na nuhalno? Mene so namreč tudi v soboto klicali in naročili za 27.10. Pa se mi je zdelo tako nenavadno, da v soboto sploh delajo, da sem postala pozorna ko sem tvoj post prebrala. Mogoče pa greva na isti konec?!
Mene slabosti počasi minevajo, me pa blazno bolijo prsi user posted image . Da sploh ne vem več kakšen modrc si naj dam gor. Pa trebušček se je že tudi lepo izbočil. Zdaj se že malo bolj počutim prava user posted image .
Lep dan vam želim...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
20.10.2009 8:57:06   
Teja K
Dobro jutro user posted image !

Jaz se z NS za sedaj ne bom obremenjevala, saj še niti prvega pregleda nisem imela user posted image (še dva tedna in 3 dni) potem pa bom videla kako in kaj.

Mene pa je koža začela boleti user posted image , verjetno od raztezanja, predvsem okrog pasu, tudi trebušček se je že izbočil in pa prsa me ponovno bolijo, ampak ne bradavičke, pač pa tudi koža, kot da bi jih kdo namesto boksarske vreče uporabil user posted image .

Slabosti počasi minevajo, razen takrat ko spijem kavo, takrat pa mi je slabo... Hrana, diši mi vse, še najbolj pa sendviči in pice, tok o zdravi prehrani user posted image user posted image ... Ampak kljub temu poskušam čim bolj zdravo kuhat, sem si pa dodala dve malici, k prejšnjima dvema obrokoma (ki sem zaužila pred nosečnostjo) in pri teh malicah pridno papcam nosečniški sendvič in kak kos pice...

No lepo bodite nosečke, aja se mi je porodila misel, da kolikor je forum dober, da izmenjaš izkušnje malo potarnaš, je pa tudi toliko slab, ker izveš vse grozote, ki se ti lahko zgodijo, tudi take, ki so se zgodili prijeteljici od mamine prijateljice user posted image ...
Nič grdih mislim vse bo lepo in konec maja, v začetku junija bomo lepo špancirale z vozički v sončnih pomladno-poletnih dneh user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
20.10.2009 9:06:06   
Melia
Dobro jutro.

Barvar: meni je tudi bilo malo hecno, da me v soboto kličejo,,.....ampak že more bit tako. grem pa k dr. pelkičevi. a greš ti tudi? in kdaj? jaz imam šele ob 18.00 ...... sem pa vprašala če morem kaj zraven prinest pa so rekli da nič.....zdaj pa ne vem če naj cd vseeno vzamem....ker si ga res fulllll želim.....to je moja prva nosečnost pa bi res rada imela en tak lep spomin....

mene slabosti mučijo tak na 4 dni.....ni tako hudo.....pa malo se trebušček že vidi....prav fajn se počutim!!! user posted image

glede kuhanja...zaenkrat lahko skuham še vse.....nič mi ne smrdi.....tak da nimam s tem problemov.....

lep dan vam vsem želim in uživajte v sončku....vsaj pri nas že prijetno sije...user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
20.10.2009 9:08:10   
m_o_i
hm, meni je pa tole mal dolgo do prvega pregledauser posted image  vidim, da imava obe "se 217 dni to go"user posted image  pa sem jaz mela ze dva pregleda: potrditev nosecnosti z ultrazvokom in posledicno samoplacniskega drugega, da smo pogledali, ce đunior raste...
no ja, vsak G s svojimi fintamiuser posted image
lihkar sem zmazala sparov sendvic tete poly pa ze razmisljam, kaj bi se lahkouser posted image  do kosila je se dalecuser posted image

aja, jaz sem ugotovila, da so slabosti predvsem zvecer krute...in sem zacela povezovat zadevo z zobno pasto! kokr da se mi aquafresh usede na zelodec! cez dan je pac tak, da kr hitro po umivanju zob vsaj spijem kaj, ce ze ne pojem in dobim drug okus v usta, zvecer pa-groza. bom danes vidla, kak bo z drugo, mal manj sharf zobno pasto...
aja, pa ze dva lenorja sem dala v arhiv-poskusam z Duelom, ce je kaj prijaznejsi do mojega zelodckauser posted image  

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
20.10.2009 9:10:30   
frcefela
Danes me je skoraj kap, sem že pridelala 2 kili user posted image Pa še koza se vsak dan tehtam user posted image

Nosečniškega trebuščka še nimam, se mi je pa naredil un debeluškast trebušček user posted image Včeraj sem si odstranila piercing iz popka in zdaj upam, da se ne bosta luknjici ob naraščanju trebuha spreminjali v veliki luknji user posted image

Punce, zdaj pa ena resna tema - SEKS. Meni sploh ne paše user posted image Nazadnje sva seksala 9.septembra user posted image Ok, vmes sem sicer morala dvakrat kuro s svečkami narest, ker sem imela rumene izcedke in nisem smela seksat, ampak četudi jih ne bi jemala, mi ne bi bilo do spolnosti. Ima še katera podobne težave?

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
20.10.2009 9:12:34   
Teja K
M_o_i oj!

ja vem da je malo dalga do prvega pregleda, vendar je zakonsko določen prvi pregled v času do 12. tedna in jaz bom ravno rok ujela, user posted image , je pa res da tudi v prvi nosečnosti nisem šla prej, ampak se spominja, da sem takrat malega videla in da mi je moja tudi NS naredila, če prav brezplačno, ker je ravno v tisem času dobila novi mašin in sem dobila slikice, res da sem bila skor cel dan na pregledu (dala kri, vodo, ultrazvok,...) in potem sem bila potolažen oz. takrat nisem brala forumov in nisem imela niti skrbi...

No upam, da bo čim prej minilo to čakanje in da bo vse ok...

Ja umivanje zob je tudi pri meni cel projekt, ker se mi dogaja, da med umivanjem user posted image in potem jih moram še enkrat umit grozaaa....

Mogoče pa bi res morala pastao zamenja, dobra ideja Moiuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
20.10.2009 9:14:56   
Teja K
Fčafela sex, kaj je že to?

Pri meni ni težava v tem, da mi ne bi bilo, jaz bi samo zgodaj popoldan,ampak takrat ni mojga doma in še sine je prisoten, zvečer, ko sine zaspi pa sem jaz že tako crknjena, da mi gredo tudi dotiki na živce user posted image user posted image in pol se navadno med vikendom potrdim, da ne zaspim, saj ko se začne dogajat mi pa paše user posted image user posted image ...

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
20.10.2009 9:24:21   
m_o_i
seks je ze fajn, ce ti paseuser posted image  meni osebno se je tudi mal ustavlo, ampak sem mojemu razlozla, da to ni povezano z njim...na dolgo in na siroko sem mu razlozla, kake vse spremembe se dogajajo z mano in v meni (da pospeseno diham, je pa ze sam opazu hihi) pa pravi, da je cist OK, ce se sam stisnemo (aha, zdej smo trije za stiskanjeuser posted image ) in pobozamo.

s kilami je pa takole: mene je napihnilo ze v casu pricakovanja septembrske M,kar me pred menstruacijo naceloma ni. kila je sla ze takoj ena gor user posted image  je pa treba vedet, da se je treba vagat vedno na eni vagi!! meni je npr. v nedeljo pokazalo dve!!!! kili manj, kot v sredo pri G na pregledu...mah, nem se sekirala! kako skrb si pa morm za naslednje leto pustit hihi.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
20.10.2009 9:25:49   
Kratka
Meni se je pa že malo izbočil trebušček, tako kepico čutim tam. Mazat sem se že začela pod nujno, ker imam tako suho kožo, da se mi prav lušči. Joškice so me pa spet začele bolet, zgleda da spet rastejo.

Včeraj je bil tak blesav dan, cel dan mi je blo čudno slabo, če sem jedla pa tudi če nisem, sem imela občutek težkega želodca. Pa da ne govorim še o riganju in prdenju user posted image . No zvečer je pa minlo, danes sem pa super zaenkrat.

Kar se pa seksa tiče, hm, nevem kdaj sem nazadnje začutila željo user posted image . Mi ne paše že od vsega začetka. Še ko nisem vedla da sem noseča, mi ni pasalo, me je kar nekaj motilo, tak čuden občutek je bil. Zdej je pa tako, da želje res nimam nobene, ampak ko se pa spraviva k tem, mi pa tudi ful paše. Spraviva se pa redkokdaj, mogoče 1x na teden. Enostavno mi je eno figo mar za seks in tudi če ga ne bi blo, bi mi tako pasalo, ampak je treba malo zobe stisnat in se potrudit vsaj za svojega user posted image .

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
20.10.2009 9:41:43   
bubolin
Pozdravljene so user posted image

Hmm ja sex kaj je že to??? Tudi jaz trenutno ne čutim nobene potrebe po njem user posted image Baje se s časoma to spremeni, ko gredo prvi trije meseci mimo.

Tudi meni je danes malo slabo, tako da si bom morala hitro pripravit enega nosečniškega-ponavadi je potem zelo boljše user posted image

Mene pa zanima, če se je katera odločila, da gre na NS k dr. pušenjaku?? Ima katera tel. številko dr. pušenjaka??? Na netu je še nikjer nisem zasledila user posted image Malo kolebam ali naj grem k dr. pušenjaku ali dr. strah.

Lep dan še naprej.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
20.10.2009 9:49:35   
m_o_i
info@neplodnost.com
na tale mail napisi, da zelis NS in pripisi PDP. moja izkusnja je, da v roku dveh ur dobis odgovor oz. datum in uro

mislim, da tu dela tudi dr. Pušenjak (Lj-Dravlje)

sporoci nam,kdaj bo user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
20.10.2009 11:11:55   
bubolin
Evo sem se naročila pri dr. pušenjaku na NS-moj datum je 10. 11. Joooj komi čakam.
Drugače pa nisem pisala na tist mail, ampak sem dobila tel. št. od kolegice. Hvala vseeno m_o_i.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
20.10.2009 11:15:09   
frcefela
bubolin, bi mi dala please številko?

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
20.10.2009 11:19:31   
Teja K
Frčafela a ti namerno jeziš s to fotko user posted image , mmm zgleda dober sendvič mmmm, kile gor, gor, gor....

kot je že ena napisala je treba nekaj skrib za naslednje leto pustiti user posted image user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
20.10.2009 11:23:56   
frcefela
tejč, ne ta slikca je zame, da jo gledam,ko jem mandarine .. sem si rekla, da bom malce prenehala s sendviči, vsaj za kak dan user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.