|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
18.10.2009 19:14:28   
frcefela
čer,

jaz se malce izogibam forumom, ker sem totalno napsihirana od vsega. Danes sem se npr zbudila zjutraj in svojemu rekla, da nisem več noseča user posted image user posted image user posted image Od vsega tega branja, ki ga prakticiram in za katerega krivimsamo sebe in če bi se lahko, bi se ornk oklofutala, se tako sekiram, da grem naslednji teden na samoplačniški UZ.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
18.10.2009 19:23:14   
barvar
Frcafela ne smeš tako razmišljat. Pa saj ti si že imela prvi pregled, a ne? Pa je bilo vse OK? Misli pozitivno, pa slabe novive kar preskoči. Preberi samo tisto kar "ti sede".
Sicer pa ne bom preveč pametovala, ker sem bila do sedaj tudi sama čisto panična, predvsem zaradi SS, ki sem ga imela letos marca. Zdaj pa sem se "odločila", da je tokrat drugače in da gremo srečno do konca user posted image user posted image user posted image .
Vsem nam pa za srečo en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
18.10.2009 19:36:39   
bubolin
Dober večer.

Kako ste preživele vikend? Jaz zelo dobro user posted image zdaj sem pa utrujena in samo še pod tuš in kar v pojstelco user posted image

Frcefela pogum v roke in negativne misli stran. Sploh če si že imela pregled za sabo in je itak vse ok. Jaz ga sploh še nisem imela pa vem da bo vse ok. Samo ne se sekirat user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
18.10.2009 19:57:23   
carly
Glede NS - pri meni je bilo prvič isto, s tem da je svetlino izmeril 2.4, razmerje pa je bilo potem sicer nekaj večje ampak mi je tudi predlagal še odvzem krvi.Sva bila vsa na trnih tistih deset dni, no potem me je poklical in razložil da je vse ok in naj me ne skrbi.Tako da dobro vem kaj preživljaš in upam da bo tokrat drugače ( še dva dni ), grem pa kar k istmu, mi je sicer smotan d ani kej, ker tolk enih nepomembnih stvari razlaga pa sprašuje k nimajo veze z nosečnostjo, ampak je kljub temu dober diagnostik pa še po pravici povedano se mi ne da drugam vozit.

Sem pa danes prov vesela sem izvedela da bom teta in to samo dva dni za mano, to bomo imeli pestro.Sem šla tapru seznam gledat če je kakšn nick tak da bi vedla da se že nekaj časa pogovarjava ne da bi vedla, no pa ni blo vidt.Jo moram ob priliki vprašat.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
18.10.2009 19:58:35   
carly
Aja pa Korina žal mi je zate, upam da boš kmalu spet user posted image .

Pa pozdravljeni novi.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
18.10.2009 19:58:50   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: frcefela

čer,

jaz se malce izogibam forumom, ker sem totalno napsihirana od vsega. Danes sem se npr zbudila zjutraj in svojemu rekla, da nisem več noseča user posted image user posted image user posted image Od vsega tega branja, ki ga prakticiram in za katerega krivimsamo sebe in če bi se lahko, bi se ornk oklofutala, se tako sekiram, da grem naslednji teden na samoplačniški UZ.

Joj, ne no frcefela, res ne beri vsega sr.... na internetu, men je včasih kar user posted image od tega, kar lahko vse prebereš tle gor, sploh ko se babe kregajo in uveljavjajo samo svoj prav user posted image user posted image user posted image . Dobro, nekaj drugega so izpovedi o SS, samo vseeno ne beri res več tega in začni rajši misliti na kaj drugega. Npr, kaj vse boš potrebovala za svojega user posted image : kako mu boš prebarvala sobo, pa uredila posteljico, previjalno,....pa vozički (to se ponavadi najprej nabavi),... skratka nekaj kar te bo prevzelo s pozitivnimi mislimi in energijo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
18.10.2009 20:10:43   
frcefela
Punce, hvala. user posted image Veste, saj jaz se vsega tega zavedam, ampak ne morem iz lastne kože, sem že po naravi drama queen in pri vsaki stvari se pripravim na najslabši scenarij. Vem, da pesimističen odnos do sveta ni OK,pa vendar potem v daih trenutkih ne morem biti čisto šokirana in razočarana. Recimo temu obrambni mehanizem.

Pregled je za mano in res je, bilo je vse OK, ampak je toliko zgodb, ko je bilo na prvem pregledu vse BP, potem pa je srček preprosto nehal biti in slednjega se bojim trenutno. user posted image Sploh ker naj bi bil znak odmrtja ploda, da ti kar naenkrat neha biti slabo user posted image Ok, vem da smo si blazno različne in vsako telo drugače reagira, ampak je res scarry prebrati zgodbo, ki govori o prenehanju nosečniških slabosti in kasnejšemu odmrtju ploda.

Punce, se opravičujem za to negativnost, to je ja vesel forum user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
18.10.2009 20:36:52   
frcefela
no zdaj se mi je še sedmica odkrušila ... user posted image Kako je zdaj z zobarjem v prvem tromesečju, grem lahko poporavit zob ali ne? Ful so deljena mnenja ... user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
18.10.2009 21:25:03   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: frcefela

no zdaj se mi je še sedmica odkrušila ... user posted image Kako je zdaj z zobarjem v prvem tromesečju, grem lahko poporavit zob ali ne? Ful so deljena mnenja ... user posted image

Jaz grem tudi zobarju čez 3 tedne in komaj čakam, da mi jih malo pregleda in zrihta user posted image .  Do sedaj sem mislim, da samo enkrat dobila injekcijo proti bolečinam, tako da bom tudi sedaj zmogla brez user posted image . Kakor se spomnim v materinski šoli so nam rekli, da lahko  obiskujemo zobozdravnika, še zlasti, ker se nekaterim nosečkam baje poslabša "zobovje" med nosečnostjo. Jaz sem imela samo občasne krvavitve iz dlesni, katerih drugače ravno nimam pogosto.

Ti si kar pojdi zrihtat zob, če te boli,...če te je pa vseeno strah zaradi ploda, pa raje počakaj, da se otreseš črnih misli. Pa ne beri več teh stvari po forumih, ker ti lahko glavo razneseuser posted image , raje se posevetuj s svojo ginekologinjo. Povej ji svoje strahove, saj ne boš prva s takšnimi in drugačnimi dvomi in strahovi,... lahko ti pomaga.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
18.10.2009 21:41:30   
bejbobo
 Bolj ko vas berem, bolj vidim, da sem se kar prav odločila. Namreč, ne grem na NS. Vse ki grejo, se potem sekirajo pa  ne vejo če bo, pa če ne bo, pa kaj bo...in zase vem da tudi če bi šla, sem že po naravi taka, da bi se zelo sekirala kako in kaj, sploh če bi bili rezultati malo slabši. Ker pa vem, da bom pikico ali pikca sprejela takšnega kot je sem rekla.. jst pa neuser posted image
Edini problem pa mi je, ker sedaj tako doooolgo čakam na naslednji pregled, ki je šele v sredini novembra. to me pa ubija.
Ampak sedaj sem že tako daleč, da so se slabosti že končale, pa trebušček je začel kazati svoj obraz, tako da sem skoraj prepričana, da se pikica razvija in to me poganja iz dneva v dan proti novembru.user posted image

Lepo se imejte in pazite na svoje trebuščke...user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
19.10.2009 6:59:06   
kajča
frcefela tudi meni se je v petek odkrušila štirka, no pol štirke user posted image , grem poklicat zobarja, upam, da mi čimprej popravi, ker me neskončno moti

(odgovor članu bejbobo)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
19.10.2009 9:01:55   
Melia
dobro jutro

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
19.10.2009 9:05:17   
Melia
še enkrat dobro jutro

sem prej malo prehitro stisnila potrdi....ups.... user posted image

kako ste kaj? jaz sem fajn....čeprav danes spet na WC-ju in bruhala.....pa sem mislila da bo počasi konec s tem...pa še kar ni.....no, saj ni tak hudo....

no, jaz pa grem na NS....sem ravno v soboto bila obveščena da imam NS 27.10......tak da še malo pa spet vidim malo pikico....jupiiiii!!!!!....pa tokrat gre še ati lahko zraven.....uf, to bo lepo....se že veselim.....user posted image

lepo bodite vse skupaj in pozitivno razmišljajte!!!! vedno in povsod!

pa, pa

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
19.10.2009 10:17:54   
san
frčafela, odženi črne misli proč, zdej moraš 9 mesecev uživat, ne pa se sekirat. to je en najlepših trenutkov tvojega življena in še redek povrhu. raje se opazuj, kako se ti spreminja telo in bodi srečna, ker potem to hitro pozabiš. pa še tvoje malo detece sedaj čuti, da si ti živčna, pa bi bilo bolje, da čuti, da je mama srečna in sproščena. sej nas vse po malem gloda, ampak se ne smeš pustit tem črnim mislim. raje vzemi v roke knjigo o negi otroka, ali pa o starševstvu, ne brat žalostnih zgodb. žal je tako, da se tudi to zgodi, ampak v večini primerov se vse lepo konča s porodom in zdravim otročkom. nosečnost ni bolezen, ampak prečudovito stanje v tvojem življenju. uživaj ga!!!
me veseli, da je bilo na pregledu vse ok, zdej pa le s pozitivnimi mislimi naprej.

zobar - v bistvu je zelo priporočljivo, da si zobe porihtaš sedaj, da bojo v dobrem stanju, ker nam toliko hormončki nagajajo in je treba skrbet za dobro ustno higieno in ne potem, ko boš mela že otročka. edino, ne smeš na slikanje zob, pa injekicije verjetno ne smeš dobit.

žal mi je za tiste, ki ste izgubile otročkauser posted image , si po pravici ne predstavljam kako hudo vam je... držim pa pesti, da kmalu zopet zagledate user posted image user posted image in srečno donosite malo pikico

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
19.10.2009 10:22:59   
san
bejbobo jst tud do sedaj nisem v nobeni nosečnosti šla na ns, ker sem vedela, da končala nosečnosti ne bi, samo še bolj bi se sekirala, če kaj ne bi štimalo. tokrat sicer grem, ampak samo zaradi nekih injekcij, ki sem jih dobila v 6 tednu, pa je G rekla, da kar morm it, da se tam na tistem uz boljše vse vidi. no, pa sm rekla, ok, ampak zdej bi se pa najraje odjavilauser posted image . sem mal čudna, vemuser posted image .

uživajte

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
19.10.2009 10:37:36   
Teja K
Dobro jutro user posted image

vsem, ki se vam tokrat ni izšlo pa en velik objemček in dobre želje za prihodnost.

Tudi jaz sem vedno manj berem formum, ravno zaradi teh žalostnih zgodb in zato, ker ne vem kako je z menoj, ker bom še kar čakala na prvi pregled in hočem biti pozitivna, tako zase kot za svojo pikico za katero verjamem, da se lepo in veselo razvija v meni.

Tudi jaz sem se odločila, da na NS ne grem... razen če bo tako naročila ginekologinaj, žal se mi zdi, da je to ena velika, podla marketinška poteza, kjer gre za veliko denarja, ki pa ne prinese miru nosečnici, ampak še dodatno finanančno obremenitev zaradi drugih pregledov, ki jih naj opravi zaradi malo slabših rezultatov - zdi se mi podlo in grdo dejanje, predvsem od zdravnikov, ki bi naj v tem obdobju stali nosečnosti ob strani... Raje dam denar in grem 2x na 3D ultrazvok...

Lep dan vam želim nosečke, polno veselih in srečnih misli in dobrega počutja user posted image

< Sporočilo je popravil Teja K -- 19.10.2009 10:38:30 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
19.10.2009 13:09:22   
san
danes je pa kar mal zatišje tuki gor...

sm hotela vprašat, če morda katera od vas, ki že imate otročka od prej še doji?

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
19.10.2009 13:14:42   
kajča
san mi se še dojimo oziroma počasi se odvajamo. So me nenormalno na začetku bolele bradavice, sedaj pa je ok. Hčerka bo decembra stara 2 leti, tako da je res že čas da se odvadimo, sej za spanje je že ok, samo ko pridem domov iz službe in ona iz vrtca, me pa napade user posted image  in se je ne morem rešit. Vseskozi upam, da ji bo moje mleko postalo zanič, pa vse kaže, da ne bo tako.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
19.10.2009 13:28:42   
san
jaz sm tut upala, da se bo moj mali sam kej odstavil, pa nima te želje. v bistvu bi se on kar še veliko dojil. čez teden mi še uspe, ker je v vrtcu in ga zamtim, no po vrtcu se morava skor obvezno mal podojit, potem mi pa do večera uspe, da ga ne, ampak on potem to nadoknadi zvečer in ponoči... pa tko lepo je spal, zdej se pa kar zbudi, ne vem ali je to manjko dojenja čez dan, ali kaj drugega. no jaz ga tudi nameravam odstavit do konca nosečnostit. je pa star leto in pol. sm pa prejšnje dva tut kar dolgo dojila, sam so toliko razlike v letih, da sta se predno sem zanosila, že odstavila.
a ti je tvoj G kaj rekel na to temo? men je namreč svetovala, da se odstaviva, ker me gotovo fizično utruja, ampak me v bistvu sploh ne...

< Sporočilo je popravil san -- 19.10.2009 13:30:32 >

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
19.10.2009 14:06:36   
Kratka
Punce, v kakšnem odnosu ste ve s kuho? Midve se sploh ne marava več sedaj odkar sem noseča user posted image . Ničesar ne morem skuhat za kosilo, mi gre res fejst na bruhanje že ob pogledu na hrano, kaj šele ob vonju in potem ne mine ta slabost. Pa tako bi rada spet počasi začela kuhat, ker se počutim čist nekoristno user posted image . Do zdej mi je pridna mama kuhala, ampak kmalu se bova selila in potem ne bo več mamime kuhinje user posted image . Mojga ne bi rada začela utrujat še s kuho, pa tudi roko na srce, niti ne zna nič kaj skuhat user posted image . Še umazane posode ne morem spravit v pomivalca, ker mi tako smrdi. Hladilnik odpiram in se držim za nos, čeprav tudi to kdaj ne pomaga. V glavnem, najraje se izogibam kuhinji in bi najraje prišla v kuhinjo samo takrat, ko je hrana že pripravljena in na mizi za pojest. JOJ, to me resnično tako moti!user posted image
Je še katera takšna?

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
19.10.2009 14:12:01   
Teja K
Joj Kratka, sočustvujem s tabo, ampak glej, če imaš mamo, ki ti kuha, daj izkoristi to, dokler se ne preseliš, ker potem boš ves čas sama za to, tako, da sedaj še uživaj v tem. Bliža pa se tudi konec prvega trimesečja in ti bo bolje in boš lahko začela kuhati, in boš potem mamo ob nedeljah ali pa sobotah povabila na obisk in ji ti skuhala kosilo za zahvalo, ker ti je v tem času pomagala user posted image .

jaz sem tudi ta vikend šla domov in me je mama ravzajala, sem samo poležavala in jedla domačo kuhinjo user posted image , pa na kratek sprehod s psom, ampak to je bilo pa tudi vse :-), moram rečt, da sem to prav pogrešala in da sem se končno uspela malo odpočite, med tednom tako ali tako samo skačem iz enega konca na drugega, prvo po sina, pol v knjižnico, pa brat s sinom doma, pa kuhat večerjo, pa likat, čistit, na koncu pa še za knjige usest in študirat... No ta vikend nisem počela nič od tega, in tudi pogrešala nisem nič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
19.10.2009 14:23:05   
frcefela
jaz pa zelo rada kuham ... edin kar me matra je hladilni, nekaj mi blazno smrdi pa še ne vem kaj. Danes kuham zelenjavno juhico, tako njami dobro s krompirjem, za sladico pa čokoladni mousse user posted image

Jutri pa chilly con carne user posted image

Lačna. Ful. user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
19.10.2009 14:25:45   
Teja K
Jaz tudi full rada kuham, ampak če bi mi tako smrdelo kot Kratki se pa tudi potrudla ne bi!

jaz pa bom danes naredila piščančjo rižotko z velikoooooooooooo zelenjave, mnjami in pa zraven radič s krompirčkom v solati mnjami pa sladica jagodni sladoled sladoled od carte d'or, prelit z čokolado, mnjamiiiiiiiiiii.. user posted image user posted image in pol se čudim od kg rastejo user posted image user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
19.10.2009 15:35:25   
m_o_i
hudimanek! ze dva dni me preganja NS - naj grem ali neuser posted image  narocena sicer sem, ampak...
in od vsega tega tehtanja bi/ne so me zacele spet slabosti preganjat....in podiranje kupckovuser posted image

vcasih so me dajale pomladanske utrujenosti, zaj pa so se ocitno zacele jesenske (EMŠO?!user posted image )

naredite si sonckast danuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
19.10.2009 15:59:18   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

hudimanek! ze dva dni me preganja NS - naj grem ali neuser posted image  narocena sicer sem, ampak...
in od vsega tega tehtanja bi/ne so me zacele spet slabosti preganjat....in podiranje kupckovuser posted image

vcasih so me dajale pomladanske utrujenosti, zaj pa so se ocitno zacele jesenske (EMŠO?!user posted image )

naredite si sonckast danuser posted image

Moja izkušnja na NS je zelo lepa, samo škoda da moj user posted image sedaj ne bo zraven. Plodek je v teh tednih že lepo razvit in se vse lepo vidi. Rokice, nogice .... moj  1.user posted image se je ravno hranil na pregledu user posted image , skratka nisem odšla omremenjena na ta pregled, ampak vesela da bom spet videla svojega pikca, pa spol so mi tudi takrat že potrdili.
Jaz sem se ravno danes naročila za drug teden v sredo 28.10., sem mislila da bom prišla na vrsto še en ali dva tedna kasneje, no pa tudi to bo super, ker bom videla svojega user posted image .

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.