fiška33
|
Zivepo, glede vozičkov si res prava enciklopedija, pa tudi glede veliko drugih stvari. Res smo ti tiste, ki smo prvič nosečke, hvaležne . Pa tudi ostale ste v redu, ko kakšne poceni stvari kje zvohate in posredujete info. Kaj bi jaz brez vas . BC je res full navit. Tašča se je že včlanila v klub in nabavlja tudi oblekice, ker je npr. oblekca zdaj znižana iz 40 € na 20€ . To je meni še vedno too much za zadevo, ki jo bo mala takoj prerastla. Pa tolko rabljene opreme je na bolhi... Jaz imam zdaj pri preučevanju in nakupovanju bejbi opreme malo pavze, ker imam stvari dokaj naštudirane in jih je potrebno samo še nabavit. Trenutno se bolj ukvarjam z rožicami, da splaniram, kaj bom sejala in kasneje posadila . To delam po eni full preprosti in poceni metodi, tak da dobim tolko sadikic, da ne vem kam z njimi . Če bi jih lani tolko kupila, kolker sem jih vzgojila, bi ziher plačala med 500 in 1000 €. Na nekem forumu sem vse opisala, tak da če kera rabi link, naj sporoči. Pa tudi en fajn način za sušenje rožic sem našla na netu, tako da cvet ostane skoraj v svojih barvah in ohrani 3d obliko in se zdaj malo s tem igram. Kupujem si vijolice, ker majo veliko cvetov, da testiram, kolko sekund in kolko wattov v mikrovalovni potrebujejo, da je rezultat najboljši . Pol začnem pa s svojimi orhidejami . Vse tole in še več sem lani vzgojila iz semena. Trajnice bojo cvetele šele letos. Tudi naš očka je včeraj prvič čutil brcike . Jaz sem v 23t in res je fajn, ko vem, da je pupa živahna . Še prejšnji torek sem rekla g, da se mi zdi, da jo mogoče čutim, zdaj pa se že orng premika. Hehe, če bo po mamici, potem bo divjak. Moja mama pravi, da sem splezala na vsako drevo, strelovod, stepalnik za preproge...in da me je prvič vidla počasi hodit šele pri dvanajstih letih . Ne bom imela nič proti, če bo takšna kot jaz, edino čelado ji bomo kupili . Ja, varnost... koliko je sedaj drugače, kot je bilo včasih... Hehe, mene je dal ata v avtu kar na kahlo sedet, sem bla vsaj pri miru . Se je pa tudi zgodilo, da sem celo pot iz morja delala prevale iz zadnje police dol na sedež (baje v kiklci brez spodnjih hlačk ). No, lepo se imejte in še naprej tak pridno tipkajte .
|