|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
30.12.2009 11:57:38   
bubolin
Daaaan.

Pingvinkica - tako nekako sem jih občutila kot da bi me nekdo parkrat frcnil znotraj trebuščka, al pa da bi mi nekaj utripalo tam notri. Sej najprej sploh nisem poštekala, potem ko pa se je to mal začel ponavljat sem pa vedla da je to to user posted image

Melia - čimprej se pozdravi in bravooo bravoo za tvojega user posted image da je tudi on začutil svojega bodočega potomca.

Zivepo - tudi vidve s Pio se čimprej pozdravita. No strokovnajakinja za vozičke user posted image hi hi - povej mi kakšno mnenje imaš o Implast Bolderju3?? Poznaš?? Poznaš koga ki ga ima - kaj pravi??? Men je fuuul luškan sam bi rada še kakšno mnenje slišala.

Punce še nekaj mi povejte: ali se bo katera odločila za samoplačniški pregled 3D/4D??? Najbolj optimalen čas za izvedbo tega pregleda je med 24-25 tednom, tako da bomo kmalu tu.

Lep dan še naprej vsem user posted image (šibam zdej mal v BC pofirbcat) user posted image Paa paa

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
30.12.2009 12:10:39   
charlyka
Ja, jaz bom šla na ta pregled, samo se še odločam kam - kakšen nasvet?

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
30.12.2009 12:37:41   
Pingvinkica
zivepo, glede na to da si pravi strokovnjak glede vozičkov me zanima tvoje mnenje o Jane Slalom Formula Strata in Chico Trio S3. Rabim nekaj kompletnega (košara, športni del, lupinica) in ne pretežkega, pa sta mi ta dva modela nekako najbolj všeč. Jih bom šla pa tudi v živo pogledat, da bo odločitev lažja...

Neposredna povezava do sporočila: 4528
30.12.2009 12:41:55   
Pingvinkica
bubolin, bom pozorna na frcike, brcike in utripanje. Vsak večer ko se uležem v posteljo in umirim poskušam kaj občutiti. Vse kar ponavadi občutim je srčni utrip, ampak moj...  Parkrat me je sicer rahlo zabolelo oz. špiknilo, ampak pomoje je to le maternica, ki se razteza... Bomo videli, če nam bo dedek Mraz prinesel prvo dovolj močno brciko, ki jo bom začutila...

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
30.12.2009 12:54:09   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Ja, jaz bom šla na ta pregled, samo se še odločam kam - kakšen nasvet?

Jaz sem bila včeraj na 4d. Sem sicer v 18t (junij), ampak mi firbec ni dal mira in sem hotela izvedeti spol.

Šla sem v Slovenj Gradec v Ginekološko ambulanto Štorklja ( http://www.bizi.si/podjetje/o-podjetju.aspx?UZO4fZ3iXQOoGsruJRaA%2BWvrMTVjFUasygiYQXagR/o%3D spletna stran jim nekaj šteka). Imajo promocijsko ceno 4d pregleda in sicer 50EUR. Brezplačno ti tudi posnamejo na ključek ali CD. Jaz sem dobila preko 20 filmčkov... če katera ve kako se doda video na forum vam z veseljem pokažem našega korenjaka :D, da boste videle kako zgleda rezultat.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
30.12.2009 13:33:56   
bubolin
Jaz bom šla na ta 3D/4D pregled v Septum (na Šmartinski cesti v Ljubljani). Pregled pa pride 85 eur.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
30.12.2009 13:37:22   
bubolin
Aja punce, dejte mi povedat a boste uporabljale Isofix za lupinice ali ne?? Zanima me v katere avtomobile vse to gre? Bila sem namreč v BC pa mi prodajalka ni znala povedati ali gre v Renault Senic letnik 97. Če ima katera kakšne izkušnje naj se mi javi. Tiste ki tega ne boste uporabljale: ali boste lupinice samo pripasale s pasom? Ali se vam to zdi dovolj varno??

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
30.12.2009 14:11:48   
frcefela
jaz ga ne bom kupila za tistih par mesecev, ko je otrok v lupinici. Bom ta denar raje prišparala in dodala za boljši avtosedež, v katerem je potem bejbi več let.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
30.12.2009 15:26:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: bubolin

Aja punce, dejte mi povedat a boste uporabljale Isofix za lupinice ali ne?? Zanima me v katere avtomobile vse to gre? Bila sem namreč v BC pa mi prodajalka ni znala povedati ali gre v Renault Senic letnik 97. Če ima katera kakšne izkušnje naj se mi javi. Tiste ki tega ne boste uporabljale: ali boste lupinice samo pripasale s pasom? Ali se vam to zdi dovolj varno??

Oj, jaz sem prodajalko enostavno prosila, če gre z mano in da to namontirava v avto. A isofix imaš? Sicer pa je na spletni strani (MAxi cosi, Roemer,... - ne vem kaj kupuješ) tudi seznam avtov v katerega paše. Glede na to, da MC paše v naš avto, ki ima res visoke sedeže, sem skoraj prepričana, da gre tudi v Senica.
Mi ga bomo imeli - sem namreč precej "terenska" (beri ves čas nekaj v avto pa iz avta,...) in mi je zelo pomembno, da lahko lupinico v in iz avta dam v sekundi.
Glede varnosti zagotovo je razlika, samo dvomim, da tako bistvena.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
30.12.2009 15:48:28   
knorbalbo
Oj!

Glede isofixa: meni ni važno koliko stane ker je zame varnost na prvem mestu! Za MC lupinice so sedaj novi isofix sistemi-FamilyFix, ki se ga da uporabljat z lupinico in tudi s tistim sedežem ki potem sledi. To je nova kolekcija in sem se odločila in včerej kupila, saj tisti MC tobi in drugi sedeži nimajo možnosti isofixa, ta nova kolekcija Pebble in Pearl ala Cabriofix in Tobi pa se s tem nastavkom oba pritrdita na isofix. Tko da maš potem 3 leta mirno vest.  Sam Familyfix stane 160€ je drag nič ne rečem ampak imam raj dober občutek kot kakšno drugo lepo  materialno stvar.-moje mnjenje....pa sem tut zelooo na knap z evrčki. V BC se da izkoristit tole akcijo, jaz sem dobila za 30€ bonov včerej!Aja, pa še lažje in hitreje se namontira lupinica gor, sicer to je samo bonus.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
30.12.2009 15:56:28   
san
vam samo voščim srečno in pa zdravo novo leto, pa naj se ve miru začne in v miru izteče in seveda vsem nam želim zdrave štručke!!!!
lepo praznujteuser posted image

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
30.12.2009 16:36:11   
frcefela
Knor, hvala za info. Če je to res, da gre gor na Family fix tudi otroški sedež, potem ga bom kupila tudi jaz, ampak definitivno ne v BC, ker so oderuhi. Na Ebayu isto zadevo dobiš za 100 EUR :) JEbeš bone user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
30.12.2009 16:41:53   
emibu
zivepo- hvala za nasvet..imaš čisto prau sem potem tudi poklicala v lesnino tak d use štimauser posted image
bubolin- tut jst mal razmišlam o tem nisem pa še čist odločena bom vidla kako se bo odvila morfologija...
isofix sem pa jaz dobila čisto nov ker ga je sorodnica dobila v kompletu z jajo za darilo pa ga ni nitit enkrt uporabljala tako da ga je sedaj meni podarilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4538
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 16:43:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 4539
30.12.2009 17:08:47   
nusi
Živjo user posted image , me kr en čas ni bilo, sem pa za nazaj prebrala, bolj na hitro sicer, pa gremo po vrsti

nanny.girll - res srčkana sobica
recinko - od njih bova vzela previjalno mizo, so pa drugač dobra firme s kvalitetnimi izdelki - moje mnenje, plus da so invalidsko podjetje
3d/4d - bom šla v dravlje, tam sem bla na NS ful zadovoljna
(isofix) base - ga dobim pr lupinci, se mi zdi praktičen, da ni treba vsakič pasu napenjat
posteljnina - recinko ima kdaj akcije pa je kr ugodno, js bom v ikei kupla blago za 6 €, ful luštni motivi, pol pa dala kolegici zašit posteljnino, ker nek hud mojster ni treba bit za tiste kvadrate skp zašit user posted image

brcike - končno dočakali user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
30.12.2009 17:40:05   
nanny.girll
hvala punceuser posted image

sabri midva sva vso dekoracijo kupila v BC. hehe sej jih morva še kr kupit. je še preveč praznega prostora user posted image user posted image

mi2 sva kupila complet bebe comforta  in na žalost isofix ne paše na lupinco. sva pa kupila un base k je za to lupinco. je bolj varno in fiksno vse skupaj user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
30.12.2009 18:25:45   
fiška33
Zivepo, glede vozičkov si res prava enciklopedija, pa tudi glede veliko drugih stvari. Res smo ti tiste, ki smo prvič nosečke, hvaležne user posted image .
Pa tudi ostale ste v redu, ko kakšne poceni stvari kje zvohate in posredujete info. Kaj bi jaz brez vas user posted image . BC je res full navit. Tašča se je že včlanila v klub in nabavlja tudi oblekice, ker je npr. oblekca zdaj znižana iz 40 € na 20€ user posted image . To je meni še vedno too much za zadevo, ki jo bo mala takoj prerastla. Pa tolko rabljene opreme je na bolhi...

Jaz imam zdaj pri preučevanju in nakupovanju bejbi opreme malo pavze, ker imam stvari dokaj naštudirane in jih je potrebno samo še nabavit. Trenutno se bolj ukvarjam z rožicami, da splaniram, kaj bom sejala in kasneje posadila user posted image . To delam po eni full preprosti in poceni metodi, tak da dobim tolko sadikic, da ne vem kam z njimi user posted image . Če bi jih lani tolko kupila, kolker sem jih vzgojila, bi ziher plačala med 500 in 1000 €. Na nekem forumu sem vse opisala, tak da če kera rabi link, naj sporoči. Pa tudi en fajn način za sušenje rožic sem našla na netu, tako da cvet ostane skoraj v svojih barvah in ohrani 3d obliko in se zdaj malo s tem igram. Kupujem si vijolice, ker majo veliko cvetov, da testiram, kolko sekund in kolko wattov v mikrovalovni potrebujejo, da je rezultat najboljši user posted image . Pol začnem pa s svojimi orhidejami user posted image .

Vse tole in še več sem lani vzgojila iz semena. Trajnice bojo cvetele šele letos.
user posted image

user posted image
Tudi naš očka je včeraj prvič čutil brcike user posted image . Jaz sem v 23t in res je fajn, ko vem, da je pupa živahna user posted image . Še prejšnji torek sem rekla g, da se mi zdi, da jo mogoče čutim, zdaj pa se že orng premika. Hehe, če bo po mamici, potem bo divjak. Moja mama pravi, da sem splezala na vsako drevo, strelovod, stepalnik za preproge...in da me je prvič vidla počasi hodit šele pri dvanajstih letih user posted image . Ne bom imela nič proti, če bo takšna kot jaz, edino čelado ji bomo kupili user posted image . Ja, varnost... koliko je sedaj drugače, kot je bilo včasih... Hehe, mene je dal ata v avtu kar na kahlo sedet, sem bla vsaj pri miru user posted image . Se je pa tudi zgodilo, da sem celo pot iz morja delala prevale iz zadnje police dol na sedež (baje v kiklci brez spodnjih hlačk user posted image ).

No, lepo se imejte in še naprej tak pridno tipkajte user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4542
30.12.2009 19:48:57   
carly
O Fiška33 tole tvoje sušenje rožic pa tudi mene znima, sem prov prebrala da jih sušiš v mikrovalovki?

Isofix imamo, smo ga že pri prvi uporabljali in ga bomo tudi sedaj.Sicer pa imamo lupinico Recarro, pa potem sedež tudi, pa sem najprej mislila kupiti tistega ki gre tudi na isofix potem pa sva se z mojmu odločila kar za tistega ki je za vsa starostna obdobja tako da nam ne bo treba še enega kupovati ( oz.bomo še enega istega za tega bejbija),vendar pa ta ne gre na isofix.

Na 3d/4d uz ne grem, mi itak moja gin vedno dela uz, pa ima novega tako da je večinoma 3d, včasih preklopi na navaden uz.

Sicer pa vsem skupaj želim srečno in veselo novo leto.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
30.12.2009 20:14:29   
K_a_t_i
Punce, vem, da sem za časom - ampak a katera ve za kakšno telovadbo za nosečnice za Bežigradom? Po možnosti nekje med 17:30 in 19:30, ne četrtek (mater mam veliko zahtev user posted image ). Brskam in brskam pa očitno ne na pravem mestu user posted image . Doma se mi ne da, vedno najdem kak izgovor, samo nekaj bi blo nujno začet. Lahko tudi kje drugje v Lj, samo da je parking. Hvala!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
30.12.2009 20:24:48   
MiniMiska
Čer, samo na hitro javim, da je z našim user posted image vse OK. Prim.Sketelj v LJ Porodnišnici se je ful potrudila in naredila natačno morfologijo user posted image , največ časa je posvetila srčku ploda in je vse OK. Tako sva dobila najlepše novoletno darilo in takoj mirne vesti kupila lupinico Recaro, izkoristila sva praznični popust ter kupila še podstavek Isofix, vse skupaj je bilo dobrih 200€. Na prvem mestu je varnost, tako sva izbirala tudi lupino in je prav lepa user posted image

Se potrudim jutri še kaj več napisat, danes sem utrujena, lepo se imejte in hvala, ker ste držale pesti.

sabri: a mi poveš prosim, katero sobo sta vzela, da sta dobila to "fajn omaro s predali in potem samo gor namontirala veliko desko s previjalno"? Hvala za info.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
30.12.2009 20:28:27   
carly
minimiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sedaj pa kar veselo v nakupe.

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
30.12.2009 20:34:36   
fiška33
Carly, imaš ZS.

LP

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
30.12.2009 22:26:22   
Sapin
Pozdravljene user posted image !

Sem bila ta teden in prejšnji malo odsotna - sva si z mojim dragim privoščila še zadnji malo daljši romantični izlet v dvoje.

Moja ljubezen me bo službeno zapustila v prihodnjem letu za približno eno leto in mi zato zelo ustreza, da bom imela pomoč družine pri prvih korakih materinstva in mi iskanje novega bivališča, v katerem bom sama z malo zverino, ne diši preveč.
Prostora imamo zaenkrat v hiši, v kateri živim, še za silo dovolj. V prihodnjem tednu (letu) se bom lotila beljenja - rumenenja sobe, ki bo namenjena za otroče. Mi je kar fino, ker me malo daje sindrom gnezdenja in sem se spravila pospravljati in urejati prostore (v normalnih okoliščinah sem pristašica kreativnega nereda).

Nakupov za otročka sva z dragim že opravila nekaj in upam, da bom do poroda ugotovila kaj vse rabim. Se pa tolažim, da so ženske tudi v preteklosti rojevale in so novorojenčki preživeli v dosti manj optimalnih razmerah, kot jih imamo danes. 

Imam voziček - sem naložila dragemu, da dokaže svoj moški ponos in izbere vozilo.
Male cote sva kupovala unisex, ker si želiva več kot enega otroka. Pa tudi za tega, ki ga nosim pod srcem, ne vem spola.
Za plenice pa sem si omislila pralne, ker imamo v našem okraju silne probleme z odpadki (eko okraj) in ne vem, če bi kanta zdržala še tak dodatek, kot so plenice za enkratno uporabo. Številčno jih še nimam dovolj, ker še ne vem kako se to obnese. Imam pa minipaket od Little lamb, ki mi je všeč, ker je mehak in nima ostrih elastik okoli nogic in Wonderoos.
Posteljico baje dobim za novo leto.

Od stvari, za katere vem, da mi manjkajo je previjalna mizica in zakonsko zahtevan avtosedež.

Nakupovanje za novoletna darila je bilo strašno. Čisto sem izgubila občutek in zapravila kakih 5x več kot prejšnja leta. Hormoni divjajo user posted image !

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
30.12.2009 22:56:55   
Caia
Hej!
Bo katera imela Bugaboo-ja. Ali pa ga že ima? Jaz imam skoraj nerabljenega Bebe confort hiht trek - mega voz, ampak mi hormoni sedaj naročajo Bugabooja. Upam, da se umirijo ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 4549
30.12.2009 23:48:29   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Caia

Bo katera imela Bugaboo-ja. Ali pa ga že ima?

Po dolgih bitkah med mojim racionalnim jazom (money, money, money) je tokrat zmagala želja, kakovost in predvsem pohvale 3h ZELO zahtevnih uporabnic. Pika na i je bil podatek, da ima 2 letno garancijo (ko ga bom prodala bo še sigurno pol leta v garanciji) ter, da ga je prijateljica (sicer skupaj z lupinico, ki pa je preživela že 2 otroka), prodala naprej za 700€). Tako da - ja, naš bo!

Kaj ti pa ni všeč pri high treku? To pa je ja tudi prima voz? (no, meni ne gre v avto, zato ni bil niti a seznamu)

Sapin, men bi se odtrgalo, če bi moj šel kam za eno leto... user posted image

Eko varianta plenic - če preračunaš ves prašek, ki steče skozi pralni stroj zaradi pranja plenic ter vso elektriko, ki jo za to porabiš, je vprašanje kaj je bolj eko... Če se spomnim, da si pri prvem otroku do ene 6m starosti nisem imela časa niti kosila skuhat (!!!!!) - je mel revež grozne krčke in nič ni spal čez dan, popoldne je od 17h do 1h zjutraj neutolažljivo jokal user posted image - si niti ne predstavljam kdaj bi še vse te plenice porihtala.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 30.12.2009 23:54:55 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?