|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
28.12.2009 21:05:34   
Caia
sem šla malček za nazaj brat...
vam mal zavidam, ko že veste spol.
fiška33 - čestitke za lepotičko in izbrano ime, super ime ;-)
Mi v prvo nismo vedeli za spol, se mala ni hotla pokazat, zdaj pa upam, da izvemo, 15.1. na morfologiji. Navijam za še eno punčko, če bo kajmed nogami se bom pa tud sprijaznila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
28.12.2009 21:48:56   
biba88
helo! jest mam tut maja rok sam bl mal pišem user posted image
emibu drgač lohk postelnino tut cenej dobiš v baby centru je kompletek (obroba+odejica+jogi rjuha+ vzglavniček..) za 50 evrov pa je kr luštkan no drgač pa pejt na net mal gledat se da kej cenej dobit. jest sem kupla v mothercare k je blo odprtje pa je blo cenej tko da sem res dala mal več ampak mi je fullll všeč včasih si privošči kako stvar za dušo user posted image  prov paše veš user posted image

http://www.srcek.si/si/presita-odeja-i663.shtml

http://www.galeb.eu/si/otroska-posteljnina-120x60/kompleti-kmd-g142.shtml  (MAL POGLEJ VČASIH JE KEJ UGODNO)

http://www.3suisses.si/si/shop/otroci/dojenckova-soba/vsa-posteljnina/9,26333,31800.html

http://www.recinko.si/5delni-komplet-posteljnine-posteljico-120-p-2372.php
http://www.lovecnacene.si/posteljnina-7-delni-komplet-posteljnine-za-posteljico-120-x-60-cm/m/1356292/

Evo tuki s4em ti dala neki linkov od trgovin kjer se včasih najde kaj uporabnega po ugodnih cenah upam da kaj najdeš

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
29.12.2009 8:04:24   
emibu
hei hei

dans sm pa jst bol zgodna...najlepša hvala k ste se potrudle z linkiuser posted image
sm pregledala pa mi je zlo ušeč ponudba pri recinko.si k ma še baldahin in stojalo za baldahin pa use skup je 80 euru se mi zdi dost ugodno sam morm zmert postlco če ma take mereuser posted image user posted image bom pa še šla enkrt u baby center čeprou sm bla učeri pa se mi zdi taka trgovina k direkt nabijajo ceneuser posted image
a ve že nakupujete kaj take stvari za bejbija? razn te grobe opreme? jst nebi rada use zadn dan sam morm počakat do 5.1 če se bo vidu spol pol pa takoj naročimuser posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim jst se grem pa počasa oblečit in zajtrkovat user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
29.12.2009 8:43:07   
knorbalbo
Jutro!!!!

emibu: tudi jaz ne bi rada čakala do konca...sicer pa itak ne bi mogla ker me tooooolk prsti srbijo! Midva mava že voziček in lupinico, danes greva pa še po isofix in ležalnik ker je v BC akcija z boni.....za vsakih 50€ dobiš bon za 10€!!!!!

Posteljnina....nekje je res draga, jaz bom pomoje kaj v ikei nabavla ko bom šla po "pohištvo" za bejbija.

Tudi jaz imam 5.1. v porodnišnici Lj morfologijo, komaj čakam, in upam da se bo kaj videlo!!! Prov zoprno mi je hodit po štacunah in gledat luškane oblekce pa so al za user posted image al pa user posted image , in komej čakam da pride nova kolekcija ven, jest bi kr vse kupila!!!

Mene pa zadnje dni fuuuuuul joškice bolijo, ne vem kaj nej naredimuser posted image Danes grem v nabavo za nove modrce in bom mogla kupit take k so za spat ker ponoč gravitacija naredi svoje....ležanje na boku pa touser posted image
Ste tudi ve že kakšne nove modrce kupile? Tiste ki imate izkušnje....kakšne se najbolj splača kupit? Naj kar une za dojenje nabavim da ne bom mela dvojnih stroškov? Kolk se dejansko še povečajo med dojenjem, ker jest sm z mojimi čist zadovoljna res ni treba da pridem do DD ali Fuser posted image Zaenkrat so stojijo še strumno kot so prej in to hočem ohranit kolkr se da dolg tko da rabim podporo!!!Help!

Tko, zdej grem pa mal pogledat na net kaj vse bom še kupila danes v BC, moj je sicer sam zavijou oči ampak če rabimo in bomo to itak prej al slej kupil ne vem zakaj bi čakal če je pa akcija ane!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
29.12.2009 8:46:31   
polkadus
Punce, lep pozdrav, malo se bom vmešala, ker sem videla vaše fajn linke in me zanima, če ste že kaj kupovale na recinko.si? Sem naročila brisačo, ker se mi zdi poceni pa odejico, samo ne kupujem po netu ponavadi in sem malo skeptična, če je poceni, da potem ni ok. Lepo nosečnost.

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
29.12.2009 9:06:17   
Lunanai8
Dobro jutro, majčice!

Po dolgem času se spet oglašam, čeprav vas vsak dan redno berem in prav uživam zraven! Super ste! user posted image

Caia, spraševala si za mehiško bolo. Na tej strani sem eno našla, verjetno pa se jo da še kje dobit. Bom kasneje malo še pobrskala po spletu, pa ti javim, če kaj najdem. user posted image

http://www.carobni-svet.si/nosecnost/zvoncek-bola-srcki

Babe, zdej pa držite pesti, da se bo vidlo, kaj ima naš-a user posted image med nogami - grem na morfologijo.

Se javim še kaj kasneje.

Papa! user posted image

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
   [Brisano sporočilo]
29.12.2009 9:47:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu polkadus)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
29.12.2009 10:29:46   
petruscha
Dobro jutro ;),...oziroma že dober dan user posted image user posted image !!

Kje je ostal zadnji seznam, na kateri strani?user posted image user posted image user posted image

Mislim, da tam okoli 160 strani,.... uff me čaka veliko za prebrat.user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
29.12.2009 11:38:33   
m_aja
jaz bom pa po novem letu začela nakupovati zdaj sma v finančni krizi z dragim user posted image se njegov šef norca dela z njega tak da februarja bomo bolj aktivni pa bo to to user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
29.12.2009 12:01:14   
emibu
knorbalbo-ja sej mene tut zlo prsti srbijo jst bi že use zdj nabaulauser posted image ja jst sm misnla nabaut postelnino pa podlogo za previjanje pa nism mogla zrd barve me tko jezi upam da se bo vidlo januarja ker smo že usi tok nestrpni da joojuser posted image user posted image za modrčke je pa tko kok sm jst opazla še kr rastejo tak da jst bi še počakala s tistimi za dojenje ker lahko da ti bo premali pol boš pa spet mogla po novga pa še dražji so od navadnih nedrčkov..je pa zlo fino če kupuješ bombažne usaj mene pr drugih tako srbijo prsi pol sploh ta sintetika jeki bleki user posted image jst sm bla učeri mal u šopingu pa morm poudart das majo v trgovini mango use -50% tak da je res poceni glede na njihovo kvaliteto nevem no men je zelo ušeč če pa nebi blo popustov pa sigurno nebi nč kupila..drugače pa nedrčki v new yorkerju sm jih vidla poceni čeprou je večinoma sintetika n ažalost...drugače pa za ponoi si kupi kašne tope bombažne ki podpirajo in držijo prsi.

polkadus-jst še nisem imam pa namen takoj ko izvem spol ker mi je zelo ušeč tist komplet za 80 euru tut na strani recinko.si ampak če dajejo v pakete pri csd-ju pa po opisu sledeč al je dobra reklama al pa so tut izdelki kj vredni čene pa lahko tak al tak pošlješ nazaj. upam da bodo izdelki ki si jih naročila v redu.

lunanai8-vso srečo*

m_aja-sj bo tut jst nebom use naenkrt ampak tlo lepo strpnouser posted image user posted image

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
29.12.2009 14:22:04   
san
sploh vas ne moremn sledit, mam vse tri razgrajače doma, pa mi ne pustijo dihat.
upam, da ste vse ok

uživajteuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
29.12.2009 14:29:41   
K_a_t_i
Čao punce,
vidim, da se kar z istimi stvarmi ukvarjamo - kako dat roke preč od otroških stvari in ne začet zapravljat že 5m prej user posted image . Sicer smo pa mi tudi danes nabavili prvo stvar - mal hecen sicer - easy fix base za maxi cosi lupinico - smo izkoristili tole ugodnost v BC (prej smo preverili, če nam sploh gre v avto, ker po njihovi spletni strani v Golf Plus-a kao ne paše user posted image - no, h sreči gre user posted image ). Lupinico dobimo, voziček grem naročt enkrat po morfologiji (ali pa morda še malo kasneje - mi gre, da bi imel čim dlje garancijo, saj ko ga bom prodajala, bo to velik plus.) Pazite edino pri teh bonih v BC - jih je treba porabiti do konca februarja - tako da, pustite kak kos opreme še za takrat user posted image .

Zdej pa moram it, se je naš mali mož zbudil (trka po vratih svoje sobe in govori - sem že dolgo spal... - ven pa ne upa brez povabila user posted image ). Gremo špinačo mlatit! Papa.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
29.12.2009 15:48:37   
MiniMiska
Hej, user posted image .

Vidim, da smo vse čist "not padle" v nakupe, pa saj normalno, ker če si razdeliš po mesecih izdatke, bo šlo lažje. Midva sva si za december zadala kupit lupinico, ker je popust pri Recaru. TO bova storila jutri po UZ - držite pesti, hvala!
Včeraj sva bila v Kiki, malo pogledala tudi previjalne - nama je všeč tale: http://www.kika.com/at/katalog/m/baby/kleines-zuhause/wickelkommoden/16184244/wickelkommode-cube/, samo barve nama nikakor ne sedejo, tko da bi jo morala čisto al prelepit z nalepkami oz. najverjetneje bova še firbcala naokrog za kakšno tako veliko in funkcionalno in barvno bolj skladno z najino spalnico.
Sva pa gledala tudi posteljnine, pa so res to med dražjimi stvarmi za naše user posted image .
BTW, a katera ve, ali imajo v RUtarju/Lesnini/HarveyNormanu kake previjalne komode?

Nanny.girll: sem pofirbcala album, ful dobro sta opremila sobico, a to vse sta zdaj kupila za user posted image ? Super.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
29.12.2009 15:52:33   
bubolin
Pozdravljene čvekice.

Jeeeej jaz sem pa danes prvič začutla mojo bubo - wiiii sem tako vesela (zelo lepi občutki). Sem pa v 19.tednu. Končnoooo - sem komaj čakala na ta trenutek user posted image

Dejte mi nekaj povedat: Do kdaj pa veljajo teli popusti v BC???? A samo danes???

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
29.12.2009 16:04:33   
nanny.girll
hei hei!
bubolin do konca tega leta traja akcija.
mi2 sva lihk dons dobila postlico in sva mela kar srečo, da je tale akcija sva dobila za 80€ bonov user posted image user posted image zdj mava pa že vse za sobico. so v albumu slikice.lahko pošpegate user posted image

MiniMiska ja zdj je vse od opreme že kupljeno. čakamo samo uporabnika =) sva mal pohitela z nakupom za sobico, ker zdj naja čaka še večji denarni zalogaj- kuhnjica user posted image
sva se pa odločila, da bova za spol počakala ko se pikec rodi =) bo zelo lepo presenečenje ;) če sm do polovice zdržala bom pa še pol user posted image user posted image

fsm

< Sporočilo je popravil nanny.girll -- 29.12.2009 16:07:19 >

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
29.12.2009 16:18:33   
bubolin
Nanny.girll - wauuu fuuul lepa sobica. Ufff sta pa pohitela user posted image Sej prov. Bo za drugo leto manj stroškov user posted image Bi se mogla jaz tudi že počasi mal v nabavo podati. Hvala za odgovor.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
29.12.2009 19:19:37   
emibu
jst pa še nism use naenkrt kupla ker mi bo pol dougočasno čakat tak da takoj ko zvemo ka je gremo naročit baldahin in ostalo za v posteljico pol bomo spet mal počakal da se bo use lepo odvijal počasiiiiiii....ja no umes pa še nakup opreme za celotno stanovanje! in največji del v stanovanju kopalnicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
29.12.2009 20:16:15   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: bubolin

Dejte mi nekaj povedat: Do kdaj pa veljajo teli popusti v BC???? A samo danes???

Še ju3 in v četrtek.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 29.12.2009 20:18:19 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
29.12.2009 23:16:59   
sabri
OJ punce, jaz sem pa imela danes morfologijo in je vse ok z bebijem, ampak spet nisem zvedela, kaj bo. A ni ponavadi na morfologiji kar bolj zihr spol? Kako je pri vas, ker meni je ugibala in ni zihr. Me je pa dala na bolniško za nekaj časa, počivat, tako da bom upam imela več časa za vasuser posted image .
nanny girl: ful lepa sobica, vidim, da imamo pri nas čist premal teh pajackov polimanih, ker so mi ful všeč te nalepke, prav lepo poživijo pohištvo. Kje se jih pa dobi tko po ugodni ceni?
bubolin: user posted image za brcike,zdaj bo pa kar vsak dan počasi. Meni vsak dan tako brca, sem v 22 tednu, je pa danes res rekla G, da je živahen otroček, kar nekaj skos brca, pa se premika.
mini miška: žal nisem gledala za previjalne, ker sva midva pri tamali s otroško sobo naročila tako fajn omaro s predali in potem samo gor namontirala veliko desko s previjalno in mi je tko ful všeč, pa še ceneje.
Jaz pa vidim, da premal bluzim po internetu in premal kupujem na tak način, ker se da res dobit kako fajn stvar cenej in dobr. Jaz sem pa kar nekaj leva za iskanje, ali pa mi volje prehitro zmanjka.
Grem spat, jutri pa že doma, jupi.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
29.12.2009 23:29:45   
Caia
Caia, spraševala si za mehiško bolo. Na tej strani sem eno našla, verjetno pa se jo da še kje dobit. Bom kasneje malo še pobrskala po spletu, pa ti javim, če kaj najdem. user posted image

http://www.carobni-svet.si/nosecnost/zvoncek-bola-srcki

hvala, to sem našla, pa sem preveč izbirčna. Sta mi bolj všeč ti varianti:
http://www.namaste-uk.com/product.php/4713
http://www.namaste-uk.com/product.php/3762

Joj, jaz komaj čakam morfologijo. Baje si preveč želim izvedet kaj bo, pa spet potem nič...

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
30.12.2009 8:51:39   
Pingvinkica
Jutro punce,

imam blazno gužvo v službi, tako da se ne oglašam kaj dosti, vas pa vsak dan z veseljem prebiram.

bubolin - čestitke user posted image  za prve brcike. Kako si jih pa občutila - lahko opišeš? Jaz sem tudi v 19 tednu, pa jih še kar čakam...

MiniMiska, previjalnih imajo v Rutarju kar precej, za Lesnino nisem sigurna (mislim da imajo bolj sobe oz. omare), v Harvey Norman pa nisem šla...

nanny.girl, full luštna sobica user posted image

Lepo se imejte in pazite na svoje bušije!

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
30.12.2009 9:51:43   
Melia
pozdravljene

se spet malo oglašam....ti dnevi tako hitro minevajo.....

kako ste kaj? mene se je lotil neki prehlad....upam, da hitro mine....se filam z vitaminčki in čajčki....hvalabogu vročine nimam in upam, da je ne dobim!

naj vam povem, da je včeraj zvečer moj dragi prvič čutil brcike našega malega bauca.....ufff, je bil vesel, jaz pa tudi! je zelo živahen in čez dan kar velikokrat začutim premikanje, zvečer ko pa se vležem, pa se tako in tako lepo čuti....sem pa v 21.tednu....

zivepo: ker si prava strokovnjakinja za vozičke mi malo povej prednosti/slabosti peg perego vozička UNO model.....sem opazla da lanska kolekcija ima ročno zavoro, kolekcija 2010 pa ne....no, vsaj iz slik ni razvidno, da bi jo imela.....morda se motim.....pa najbolj me zanima to, ko piše da se zlahka iz košar spremeni v športni del.....a misliš da je to vredu? potem ne rabim posebej košare kupovat? no, če ti je mi malo napiši kako je s tem vozičkom. pa hvala!user posted image

lepo se imejte in uživajte v praznikih!!!user posted image

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
30.12.2009 10:05:18   
emibu
hei heiuser posted image

no da se še jst mal oglasim danes morem dokončat načrt za stanovanje jooii pa mi gre use narobe sploh mi neki ne gre u glavo mi lahko pomagate?
pač,tkole je...na načrt hočm narisat kotno kuhinjo z merami 275x255,zdej pa nevem,če so obe mere od stene al pol? npr. 275 narišš ne,in pol hočm iz tega v desno narisat 255 pa nevem če nej to debelino štejem zraven al morm it od teh elementov pol naprejuser posted image user posted image sj vem zlo čudna razlaga sam neznam bolšuser posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
30.12.2009 10:50:00   
petruscha
Ojla punce!

Mogoče veste, če v BC prodajajo tudi omare od Lip Poljčan??

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 11:30:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?