fiška33
|
Caia, super si to napisala o pralnih pleničkah . Pranje stroja ni nobeno delo . Veš kaj me zanima, v čem si shranjevala umazane pleničke? Ne vem, ali si naj nabavim tisti koš ali je kaka cenejša alternativa? Ja, finta pri pralnih plenicah je tudi, da dobi otrok občutek, kdaj je moker oziroma, kaj je posledica, če se kar polula , ali pa je mogoče bolje, da nam že prej nakaže (seveda se moramo v tem izurit), da prepoznamo, kdaj je pravi čas, da gre na kahlico. No, sedaj prodajajo že tudi takšne pralne pleničke, da ostane notranja plast suha, tako da otrok ne ve, če je moker in je verjetno odvajanje od plenic enako težko, kot pri ostalih. Hmm, papirnata plenična podloga pa verjetno ne ostane suha . Vsekakor pa sem mnenja, da je odvajanje prej ali kasneje enako zahtevno in je dobro, če otroka odvadimo čim prej. Jaz sem se naročila na newsletter od Part Time EC!, tako da me kar naprej spominjajo, da je tudi to možno, prej kot mislimo; ali pa vsaj delno - kar je vsekakor bolje kot umazana plenička non stop do 3 let:) Evo, za ostale, ki o tem še niste kaj prebrale link http://www.parttimeec.com/index.htm . Obstajajo tudi videoti. LP
|