|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.12.2009 9:02:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4551
   RE: Majčice 2010
31.12.2009 10:08:05   
bubolin
Ojlaa.

Nooo se vam samo na hitro javim, ker imam danes še par opravkov za porihtat.

Jaz hodim na telovadbo v ZD Fužine in moram reči da je prov fajn.Zelo tako sproščeno vzdušje in medicinska sestra ki vodi telovadbo je fuuul u redu.Poteka pa v ponedeljek in sredo ob 19.15, ter torek in četrtek ob 13.45.

Nč šibam jaz zdaj. Naj vam zaželim samo še lep silvesterski večer in vse lepo v letu 2010.Božajte svoje bušije user posted image

Paa paa user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
31.12.2009 10:50:00   
bribiki
Lep silvestrski večer danes, majčice.user posted image Pri nas bo bolj mirno, večerja, filmi, kak kozarec vina in to je to.user posted image

V novem letu 2010 vam in vašim najbližjim želim veliko zdravja, sreče, uspeha, denarja in zadovoljstva. Pa seveda zdrave user posted image . To leto bo za nas itak najlepše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
31.12.2009 12:13:45   
emibu
Tut jst vam želim lepo preživet silvestrski večeruser posted image .
joii se vam da telovadit jst sm utrujena sam k pomislim na touser posted image user posted image sprehod na 14 dni in to je touser posted image user posted image
drugač pa pri nas bomo tut doma lepo preživeli ta dan mal raketk in to je to..naš mali že eu dan brca je čist navdušen nad novim letom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
   [Brisano sporočilo]
31.12.2009 15:46:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4555
31.12.2009 17:10:54   
Kratka
Pozdravček od bivše majčice2010!

Lepo praznujte danes, pa vse lepo vam želim v tem letu...najlepše user posted image vas pa itak že čaka maja.

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

Neposredna povezava do sporočila: 4556
31.12.2009 18:30:28   
emibu
zivepo-upam da se kmalu pobotata in da lepo preživite ta večeruser posted image
kratka-kljub usemu upam da tudi ti lepo preživiš ta večer in da kmalu zopet občutiš veselo brcanje v trebuščkuuser posted image pa srečno novo leto 2010 ti želimuser posted image user posted image

tako kot tudi usem ostalim majčicamuser posted image ...

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
31.12.2009 18:30:53   
fiška33
Kratka, hvala enako!
Upam, da tudi tebe spet kmalu doleti ta sreča!

Lepo praznujte tudi ostale!

Aja, zadnjič je ena napisala, da je dobila za darilo rock uspavanke. Ker sem tudi sama bolj rock generacija, sem šla malo raziskat, in se jih da na You tube nekaj poslušat, kot npr. Rockabye Baby - One (Metallica) ( http://www.youtube.com/watch?v=rc2g9lbi4TQ&NR=1 ) user posted image Hehe, kak smo včasih čupali na tole user posted image . No, na http://thepiratebay.org se da en kup albumov uspavank dobit (od Led Zeppelin, Nirvane, Green Day, No Doubt, Radiohead, Bob Marley,... ). Jst si že downloadam, ziher se bo dala kako kompilacijo luštnih uspavank narest user posted image .

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 31.12.2009 18:31:38 >

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
   [Brisano sporočilo]
31.12.2009 18:47:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4559
31.12.2009 19:28:45   
fiška33
Zivepo, upam da si dobila na mail nekaj muzik :)
Odlične so, Queeny so the best :)

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4560
31.12.2009 20:13:49   
barvar
Punce vse najlepše vam želim v prihajajočem letu 2010. Za vse nas bo tako ali tako nekaj posebnega! Zapomnimo si ga po drobnih pozornostih, objemih naših najdražjih in najlepšem darilu, ki nas čaka v mesecu ljubezni user posted image .

SREČNO!!!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
31.12.2009 21:22:26   
milena2222
Večer vsem!Zadnje dni se nisem kaj javljala,sem imela malo gužve.Vsem želim, da lepo preživite današnji večer, v prihajajočem letu pa vam žeim izpolnitev vseh želja, mislim pa da je glavna želja vseh nas, da čimprej pride maj pa da končno držimo svoje user posted image v naročju!!!
SREČNO

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
1.1.2010 0:30:52   
sabri
Vsem želim srečno, zdravo in polno ljubezni Novo leto 2010! Jaz sem ga dočakala sama, moj v službi, tamalo je pa petnajst minut pred polnočjo zvil spanec in me je zapustila samo odštevatuser posted image . Ampak smo ga dočakali. Lepo noč še naprej.

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
1.1.2010 2:18:27   
aischa1
Srečno zdravo in veselo novo leto 2010 0d bivše majčice.user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
1.1.2010 9:39:49   
K_a_t_i
Punce, naj bo srečno, zdravo in polno ljubezni!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 9:56:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4566
1.1.2010 12:48:04   
MiniMiska
SREČNO 2010!

Vse, kar si želite, naj se uresniči!

Neposredna povezava do sporočila: 4567
1.1.2010 13:38:02   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

dobro jutro oz. dober dan!

srečno 2010!

naj povem da smo bili vsi doma v postleji speče dočakali novo leto ampak 30minut so ap tk pokala zunaj da sem se zbudila, Pia pa nič

To je bil naš lanskoletni scenarij user posted image . Letos smo pa ob 23:20 dirkali z večerje pri prijateljih domov, da smo tamalga dali spat preden je začelo na veliko pokati. In je ratalo user posted image . Je bil tko crknjen, da je samo mrknil.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 4568
1.1.2010 14:17:56   
JB007
Tudi pri nas smo spali za novo leto. Sin se je sam odločil za zgodnji odhod v posteljo. Midva z možem sva imela dober namen pogledati nekaj filmov, pa naju je pri drugem zmanjkalo. Zbudila sva se malo pred polnočjo, in lahko rečem da je bilo kod na bojišču. Sin je pa spal.
Mož je imel še neke blazne želje po praznovanju, pa sem bila jaz tako crknjena, da sem že vedela, da bo od mene bolj malo. Včeraj sem bila še v službi, ponoči me moj mladiček zbuja, tako da ob normalnih dnevih hodim s kurami spat. Sem za novo leto vseeno uspela potegniti za dve uri.
Smo bili pa danez že pridni in smo zdajle se vrnili s kar dolgega sprehoda.
Kratka-sem zelo hormonska in včeraj ko sem prebrala tvoje voščilo takoj jok. Iz lastne izkušnje povem, da se malo pozabi, vendar vse ne. Pri meni je zdaj ta nosečnost bistveno bolj panična in imam kar naprej neke domneve. Pa se zavedam da je vse samo glava. Pri prvi nosečnosti, se sploh nisem ukvarjala z ničemer ,je kar letela mimo. Zdaj pa komaj čakam morfologijo, da mi potrdi da je vse v redu. Pa na 3D bom tudi verjetno šla, samo še ne vem kam.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
1.1.2010 16:55:54   
emibu
hei!

tut jst sm napou speče prčakala novo letouser posted image user posted image

drugač pa usem use naj naj v letu 2010!

(odgovor članu JB007)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
1.1.2010 20:42:43   
Kratka
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

A v tekem primeru moraš tudi počakati 3user posted image ali lahko že kar začneš?

Nevem točno kako je s tem...eni pravijo, da je treba počakat 6 mesecev, drugi pa, da lahko že po 3 zanosim...nevem, niti me ne zanima, ker nimam trenutno želje po drugem otroku, še manj pa po nosečnosti, ker ta je bila res grozna.
lp

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

Neposredna povezava do sporočila: 4571
1.1.2010 20:54:19   
divans1
Punce, tudi jaz vam vsem skupaj želim srečno in zdravo novo leto 2010!!!! In da končno lepega meseca maja dobimo v roke naše težko pričakovane male štručke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
1.1.2010 22:08:37   
Caia
High trek mi je všeč, ampak sedaj me je obsedel bugaboo. edina slabša stvar od BC high trek je ta, da je otrok nižje. sicer je pa manjši in se lažje premikaš z njim, če ga spravljaš v avto...

sicer paČESTITAM vsem, ki ste se odločile za pralne plenice. so res zakon. Mi smo jih uporbljali 15 mesecev in potem smo postali SUHI - kar za Gajine sovrstnike težko rečem. S pranjem sploh ni toliko dela. Jaz sem jih dajala v poseben koš in na tri dni vrgla vse skupaj  v stroj. Ostalo je nardil stroj. Še največ dela imaš z obešanjem, če jih daš v sušilca pa sploh nič dela. Meni je bila na prvem mestu rit mojega otroka - že jaz ne prenašam umetnih vložkov, kaj šele dete, ki ima občutljivo kožo in je v plenicah NON STOP. Enkrat sem prebrala en dober članek, ki je imel na koncu napisano nekaj v smislu: "da bi moral vsak sam poskrbeti za razgradnjo plenic", neda se jih enostavno v smeti meče.. Veste kaki kupi odpadkov so to?? In to nerazgradljivih.... Je res enostavneje, ampak meni se v končni fazi niti ne zdi. Ali je otrok 3 leta v plenici, ali pa začne pri enem letu kahljo uporabljat??? Ne vem. Mi bomo sedaj poskusili "diaper free" od rojstva, če bo zneslo. Sicer pa stare dobre racmanke ;-)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
1.1.2010 23:45:03   
fiška33
Caia, super si to napisala o pralnih pleničkah user posted image . Pranje stroja ni nobeno delo user posted image . Veš kaj me zanima, v čem si shranjevala umazane pleničke? Ne vem, ali si naj nabavim tisti koš ali je kaka cenejša alternativa?
Ja, finta pri pralnih plenicah je tudi, da dobi otrok občutek, kdaj je moker oziroma, kaj je posledica, če se kar polula user posted image , ali pa je mogoče bolje, da nam že prej nakaže (seveda se moramo v tem izurit), da prepoznamo, kdaj je pravi čas, da gre na kahlico.
No, sedaj prodajajo že tudi takšne pralne pleničke, da ostane notranja plast suha, tako da otrok ne ve, če je moker in je verjetno odvajanje od plenic enako težko, kot pri ostalih. Hmm, papirnata plenična podloga pa verjetno ne ostane suha user posted image . Vsekakor pa sem mnenja, da je odvajanje prej ali kasneje enako zahtevno in je dobro, če otroka odvadimo čim prej. Jaz sem se naročila na newsletter od Part Time EC!, tako da me kar naprej spominjajo, da je tudi to možno, prej kot mislimo; ali pa vsaj delno - kar je vsekakor bolje kot umazana plenička non stop do 3 let:)
Evo, za ostale, ki o tem še niste kaj prebrale link http://www.parttimeec.com/index.htm . Obstajajo tudi videoti.

LP

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
2.1.2010 9:21:48   
emibu
jst bom pa menda uporablala kar navadne pleničke,za enkratno uporabo nevem men se pa le zdijo bolj praktične..user posted image ..so pa v mullerju pleničke iz bambusa in ostalih naravnih stvari..sicer niso čist naravne sigurn je kj not če mene uprašaš ampak useen...sam ka pa če si nekje in maš pralne pleničke npr. pozimi pa ga nemoreš takoj previt in pol je on čist moker pozimi ni mal večje tveganje za prehlad??

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?