|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
27.12.2009 10:24:25   
JB007
Dobro jutro!

Zdajle še malce lenarim, nato grem pa kuhat. Vreme je bolj gnilo, tako da bomo šli kasneje ven.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
27.12.2009 10:27:35   
JB007
Ne vem kako mi je uspelo predčasno zaključit.
MUBI-pomoje se nepoznava, ker jaz sem priseljena, pa še kar precej starejša. Se pa bova če ne prej na pilatesu za  nosečnice ali pa ko bova vozičke vozili okoli Skirceuser posted image user posted image .
Drugače pa rada kofetkam pri Grajskem parku ali Navigatorju. Kadar nisem v Ljubljani.

(odgovor članu JB007)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
27.12.2009 10:48:20   
Melia
pozdravljene

tako, pa je prvi del praznikov za nami....zelo lepi prazniki so bili....sploh ko vem, da naslednjo leto bo en družinski član več.....jupiiiii!!!!!user posted image

včeraj sem zvedela da je moja zelo, zelo dobra prijateljica tud noseča.....in bo  začetku septembra zibala....joooj, sem vesela, sem včeraj kar jokala od veselja ko mi je povedala.....boma lahko skupaj vozičkale in na izlete skupaj hodli.....uf, bo veselo....

moram pa mojega dragega pohvalit.....me je tak presenetil z darilom.....se je spomnil, da imam ene športne čevlje že zelo dolgo rezervirane ampak si jih nisem hotla kupit, ker niso ravno poceni....kljub temu da so znižane.....no, pa mi jih je on kupil......sem bila taaaak vesela,.....ker jaz sem že malo pozabila da jih imam rezervirane.....user posted image ......user posted image za mojega dragega

drugače pa sem se skoraj zjokala, ko mi je brat z njegovo družino prinesel dojenčkov album.....da boma za bodočim atijem lahko noter pisala vse pomembne stvari o našem baucu.....sem bila zelo vesela......in to je v bistvu prva stvar ki je namenjena našemu baucu....druga še nimama nič kupljeno....user posted image

pa brat in svakinja sta še nama rekla, da si naj izberema previjalno in bosta jo onadva kupila.....sem jima res hvaležna,.....pa še postlce ne boma rabla kupit, ker jo dobim od nečaka.....tak da niti ne bo tolko stroškov...user posted image

sem se zdaj kr preveč razpisala.....

pridne bodite....pri nas je taaaaak tečno, brezvezno vreme da to res niuser posted image

pa, pa!user posted image

(odgovor članu JB007)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
   [Brisano sporočilo]
27.12.2009 12:03:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4479
27.12.2009 16:23:52   
emibu
v albumčku si lahko ogledate mojga bušija=) zdi se mi gromozanski na slikiuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
27.12.2009 16:50:12   
Anonimen
Oj.

Eno vprašanje imam. Se pogovajrate o hrani, pa me zanima, zakaj je francoska vprašljiva? A zaradi majoneze ali je še kaj drugega? Pa kupljena majoneza pomojem tudi ni panike, a ne? Pomojem je bolj problematična, če jo sami doma delamo? Me kar malo mori, ker jo imam zelo rada in si ne predstavljam silvestrske večerje brez nje.  user posted image

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4481
27.12.2009 17:01:57   
bribiki
Mislim, da je problematična samo doma narejena majoneza, glede kupljene naj ne bi blo panike.

Jaz se oglašam po dolgem času, nisem šla vsega nazaj brat, zato niti nisem na tekočem o čem teče debata...
Smučanje smo preživeli, sem smučala cele 4 dni od 6 user posted image Sicer malo manj kot ponavadi, pa dragi mi je moral pancarje zapenjat zaradi trebuhauser posted image user posted image ampak je blo pa super. Ni mi žal, da sem poslušala ginekologa, ki je rekel, da lahko brez problema smučam, samo naj bolj pazim.
V torek sva bila na morfologiji- težki smo že 550g, drugače pa je mali/a zdrav/a kot riba in miga na polno. Spola se ni videlo, ker je otroček res full živahenuser posted image tako da sva se zdaj odločila, da ne bova več spraševala. Naj bo presenečanje.user posted image

Upam, da ste lepo preživele božič in je božiček prinesel veliko daril.user posted image user posted image user posted image Pri nas je bilo bolj mirno, družinsko. Pa saj mi čisto paše tako. Lep teden in pa veliko lepega v letu 2010, če se vmes nič ne beremo.user posted image user posted image user posted image Najlepše darilo itak že nosimouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
27.12.2009 17:07:52   
Mubi
JB007 - Aha. Tudi jaz čajčkam v navigatorju občasno user posted image . Ja, se bove srečale kje na sprehodu ja, sigurno.

ja anonimen, francoska je vprašljiva zaradi majoneze, samo kupljena mislem da ni tak problem če jo ješ.....če bi blo tok grozno, potem bi že vsi dobili sarmonelo....tko da....ne vem, jest bom francosko za novo leto 100% jedla user posted image

(odgovor članu JB007)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
27.12.2009 17:30:35   
emibu
kok jst vem je majoneza toplotno obdelana nad 65 stopinj kar je meja...salmonela lahko pride v majonezo samo če jo pustimo dolgo časa odprto ali pa kje na toplem..če pa jo delamo doma je pa use skupaj bolj vprašljvo..mene pa bol skrbijo živali ne toliko hranauser posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
27.12.2009 18:42:52   
m_aja
jaz pa se ne obremenjujem s tem, raje pozitivno gledam na vse in je to to drugače pa majoneze nimam rada 

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
27.12.2009 19:03:09   
MiniMiska
Ojla, user posted image !
Kako ste preživele prazničen vikend?
Delate ta teden do novega leta? Jaz delam, v sredo pa grem prej, ker imam v LJ ultrazvok, komaj čakam, da spet vidimo user posted image in izvemo, da je zdrav.
Sva bila pa včeraj na novoletnem obdarovanju pri sorodnikih od mojega in dobila prva darila za najinega user posted image - user posted image - kaki fajni občutki. Komaj vsi že čakajo, da bo tu maj. ŠE dobro pa, da sem že na polovici user posted image - res gre hitro!

bribiki: super, da si se nasmučala, kje pa ste uživali zimske radosti? In seveda user posted image user posted image za vajinega user posted image - da je zdrav, živahen in tako velik. Super!

Francoska solata: sem jo že jedla v user posted image , samo ne veliko, ker se mi jo je luštalo, bila pa je s kupljeno majonezo. Jaz tudi mislim, da je lahko problem salmonela, ki bi izvirala iz domače majoneze.

Lepo se imejte!

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
27.12.2009 19:18:19   
m_aja
ne manjka več dosti pa bomo naše stručke že držale v rokah user posted image   komaj čakam user posted image   po novem letu bo hitro minlo vse 

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
27.12.2009 19:48:15   
emibu
jst tut že komi komi čakamuser posted image user posted image

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
27.12.2009 20:18:09   
K_a_t_i
Problem domače francoske je v surovem jajcu, ki ga zmiksamo v majonezo. Pri kupljeni ni problema, ker je "obdelana".

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
28.12.2009 8:02:58   
Mubi
pri nas naredimo francosko tako, da jajca skuhamo na trdo in potem samo beljak narežemo na kockice in vmešamo skupaj z ostalimi sestavinami.....za to, da se zmiksa, prvič slišim.....

za novo leto bova pri naših na večerji. jaz bi pa naredila torto user posted image . Sem se spomnila, da je enkrat tukaj na forumu ena od vas objavila recept za nutelino torto, ki jo dela doma......pa se mi ne da iskati na kateri strani je to bilo, ker smo že tolk napisale. Lahko avtorica recepta še enkrat objavi ali pa pove kje je recept našla....hvala user posted image mal se mormo posladkat user posted image

uživajte!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
28.12.2009 8:36:33   
Sky3
hmm... jst sm pisala o nutellini torti, ki jo delam za skoraj vsak r.d... sicer ne vem, če sm napisala tudi recept - se ne spomnim, ti ga pa lahko zdej napišem :)

torej:

35 dag moke
7 jajc
20 dag sladkorja
2 zavojčka vanilijevega sladkorja
1 zavojček pecilnega praška
1 dcl olja (jst uporabljam sicer sezamovega ali kaj podobnega, prav pride pa katerokoli)
čokolada v prahu (po občutku - jst je dodam na koncu toliko, da zmes dobi barvo malo močnejšega kakava)

beljake stepeš v sneg, rumenjake + sladkor + olje zmešaš in jih rahlo umešaš v sneg, dodaš moko s pecilnim in na koncu v že gladko zmes vmešaš čokolado.
pečeš na 180 stopinj cca 30-40 min (to raje preveri z zobotrebcem, če je že)

ohlajen biskvit prerežeš na 3 dele. jst vsak del navlažim s čokolanim mlekom (povsod raje uporabljam čokolado namesto kakava, ker gre lepše z nutello), nadevam pa ga s kremo iz stepene hulala smetane in nutelle + na kockice narezane banane.

za tako torto porabim 0.5 l hulala smetane in eno veliko nutello (krema, s katero tudi na koncu premažem torto), cca 7 velikih banan.

upam, da ti bo všeč! user posted image

PS. biskvit je super tudi za druge torte. brez dodane čokolade je fajn za vse sadne reči, lahko pa mu dodajaš tudi kakav (namesto čokolade), cimet, malo kave... pač po okusu. vse že preverjeno, vse zelo dobro ;)

aja, pozabila omenit. v to torto tudi zelo zelo pašejo sveže jagode! user posted image pride potem malenkost bolj osvežilna, tko da v letnem času toplo priporočam tudi to varianto!

< Sporočilo je popravil Sky3 -- 28.12.2009 8:48:49 >

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
28.12.2009 9:22:16   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Mubi

pri nas naredimo francosko tako, da jajca skuhamo na trdo in potem samo beljak narežemo na kockice in vmešamo skupaj z ostalimi sestavinami.....za to, da se zmiksa, prvič slišim.....

Potem pa kar dober tek :) Ni nevarno.
Sicer pa se sama majoneza lahko naredi iz sirovih jajc (brez dodatkov kupljene).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
28.12.2009 12:14:45   
larisa2002
Pozdravljene user posted image ,

Tista nutell torta je zakon, tudi samo jo velikokrat naredim (naslednjič jo bom 15.1 ko jima najina hči rojstni dan).

Eno vprašanje: kako se vam zdi voziček TRES, ogleda si ga na  začetku ko odprete ringarajo. Če ga je katera mogoče že preizkusila. Meni se zdi zelo podoben Peg Peregotu pa še cenovno ugoden. Drugače imam pa nagledanega Jane Slalom.

Hvala za pomoč in lep danuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
28.12.2009 13:05:14   
bubolin
Pozdravljene majčice.

Noo tako, prvi del praznikov je za nami. Mi smo jih preživeli zeloo lepo, upam da tudi ve. Zdaj pa že priprave na drugi del praznikov user posted image (hmmm spet bomo jedli) user posted image

Končno je danes tudi v Lj sonček, juuuupiiii - tako da moramo to izkoristiti za kakšen sprehod.

In kje boste preživele silvestrovo??? Midva z mojim user posted image greva h eni kolegici na večerjo, čist tako na izi, kjer bomo trije parčki, in mi čisto tako tudi odgovarja. Malo bomo poljedli, popili, se zabavali, voščili novo leto potem pa domov spat user posted image

Lep dan vsem še naprej user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu larisa2002)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
28.12.2009 13:50:58   
Caia
Živjo!
Že kake tri mesece se vam poskušam pridružiti, pa nekako ne uspem. PDP imam 31.5. tako da lahko rodimo celo junija. Upam, da bo kar majski. Prvi otrok je zamujal 13 dni, tako da sedaj začenjam v 36. tednu vse aktivnosti za pospešitev poroda ;-)
lepo se imejte.
aha, ima katera mehiško bolo?
http://www.ribaracarak.si/rrr/cms.php?id_cms=7
Jaz si jo neznansko želim, pa ne vem kje se dobi.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
28.12.2009 14:37:24   
san
sam na hitr. sem imela danes pregled in baje da nam je lulček odpadu in bomo imeli pupouser posted image . drugo je vse super ok, tko da sem prav veselauser posted image

uživajte, imam vse tri škrate doma, pa nič časauser posted image

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
28.12.2009 16:47:06   
emibu
hehe vidim da se lulči čedaljde bolj spreminjajo v luliceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 17:14:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4498
28.12.2009 20:00:33   
emibu
jst bi mel eno uprašanje tko sm gledala mal te blazince al kak nj povem pa prevleko za otroško postlco pa je 150 euruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ka za vraga?? a je kšna trgovina kjer bi lahko take stvari dobila v primerni ceni k se mi zdi da u teh baby centrih pa drugih trgovinah samo za bejbije ful cene nabijajo?? bi bla vesela predlogov...sej ne da mi je težko dat tistih 150 sam mal pa še znam precent stvari in sigurno ni tok vredno tist blago pa mal oblazinjen za okol po postlci...nevem no...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 20:22:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?