@mber
|
Hi so , se javljam po dolgem času.. tolk napišete, da komaj spremljam .. cepljenje - eni ginekologi so za (moj je), eni niso (tam, kjer sem delala nuhalno).. Tako da zaenkrat tudi jaz mislim, da se ne bom. Čeprav pravijo, da je lahko več škode z gripo kot s cepivom.. Mislim, da bi me, glede na to, da imamo maja rok, nekako še ušle valu (če gledamo,kdaj bomo v tretjem tromesečju), no vsaj upam, da bo temu tako.. Sem pa jaz tudi slišala, da počasi upada.. pa ves ta rompompom glede tega mi je že mal tečn. voziček že mam izbran, in sicer na e-bayu:http://cgi.ebay.de/ABC-DESIGN-2010-KOMBIKINDERWAGEN-MAMBA-BEIGE-DARK-BROWN_W0QQitemZ310175180579QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item4837e1a723#ht_3242wt_1165 Je skoraj 100€ ceneje kot v Sloveniji. Sem edino mal premlevala, ali 3 kolesnik ali 4? Ima katera izkušnje s tem? Slišala sem, da je bolj stabilen 4, sej logično je? Kaj pravite, babnice? kilogrami - no, jst sem tud šla gor za 3kg od prvega pregleda, tako da sem zadovoljna. Sem pa opazla, da zdaj ne meljem več toliko, ko sem v 16.tednu, kot sem pa prej. Prej sem vse živo jedla, sam da mi ne bi blo slabo, sam ni nič pomagal. morfologija - a mogoče veste, če je pri tem pregledu partner lahko zraven? Moj bi rad šel, zdaj pa ne vem... beli tok - tudi jaz se lahko pridružim tej skupini , ampak zaenkrat nič ne srbi ali peče...
|