Angel_Tian
|
Melia - super, da so na zavodu tako odreagirali na tvojo nosečnost. Sicer pa, saj se nimajo kaj bunit, se bojo zdaj nekaj časa z eno manj ukvarjali Mi je pa bilo malo hudo, ko sem o tvoji dvojni porciji prebrala. Težko si predstavljam, kako to mora biti nadležno, ker nikol nisem tega skoz dala. Ampak vam verjamem, da ne uživate ravno :) zivepo - sem se nagledala slik. In ti nam sploh nisi povedala, da imaš to že ves čas gor? Lepa mlada družinica ste frcefela - kaj boš kr hujšala, saj malo se pa lahko vidi, kaj si že skoz dala ;) No ja, saj imaš prav, že tak dovolj, da bodo zize čisto ožete TIste, ki imamo že original košarico A, si lahko predstavljaš, kaka polomija je to potem po dojenju? SO pač res edino v času dojenja taprave bombe hahahaha Sky3 - saj veš, da vmes mora vedno bit mal o kg , drugače ne bi ble prave babnce hihi fiška33 - ti povem najenostavnejšo dieto? (čeprav je jaz še nisem rabla prakticirat) Samo zebst te more Ko te zebe, telo začne grabit po tvojih zalogah, da bi se grelo in tako ti lepo pobira kalorije dol. Torej, ne hodit pa v savno zarad tega švicat vozički - ne morem žal nobeni nič pomagat, pa tudi priporočat ne, ker se s tem sploh ne ubadam. Od Tiana imamo v bistvu nov voziček z vso opremo, ki pa je itak ni hotu koristit. Nekako ni hotel biti v vozičku in smo hitro kar na kengurujčka prestavli Tako bomo pač ta voziček tudi zdaj imeli, pa tak tudi vprašanje, koliko se bo zares koristil :) knorbalbo - o hranjenju celic nisem še nikoli razmišljala. Pravzaprav se z ničemer v zdravstvu ne ubadam tolk, je tebi res verjetno zarad poklica tako. Jaz sem bolj tip - manj ko vem, lažje je vse zivepo - pri avtih so moški sami svoji mojstri :) Midva sva februarja kupila čisto novega forda c-max, seveda na polog + kredit. Ampak takrat še nisva vedela, da bova lahko dobila kredit za gradnjo. Zdaj je pač prišlo tako, da je gradbeni del malo več stal kot sva planirala in sva ta nov avto prodala. Zdaj imava dva mala (cliota še od prej in ibizo namesto forda, pa na žalost imata oba avta samo 3 vrata). Ampak sva se odločla malo potrpet in kako leto takole zdržat, ker hiša je pa le hiša. Bomo pač najprej to porihtali, potem pa šli v nabavo novega in večjega avta. Pa takrat bomo verjetno tudi samo enega imeli, ker bo imel moj dragi dovolj blizu za peš it v službo Za cepljenje sem pa jaz še vedno proti, ker se še nikoli nisem proti nobeni gripi cepla, se tudi tokrat ne mislim. Pol bi se itak mogli vsi okrog mene, pa še to vprašanje, če bi pomagalo, ker lahko še vedno kdo kaj od kod drugod prinese...