|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
8.12.2009 15:37:55   
knorbalbo
Dan punce!

Danes je dan ko sem ga preživela na telefonu pri CSD in MOL in ŠOU in sem zbrala skoraj vse možne info o denarni pomoči študentskim družinam, ampak imam samo še eno vprašanje, če mogoče katera ve, kakšen je najnižji možni znesek za državno štipendijo???Sem si namreč izračunala da starševski in otroški dodatek zneseta 305€ kar je kar pošteno, plus štipendija?

Bi bila zelo vesela če bi mi lahko katera pomagala, ker sem vse zgoraj navedene organizacije preklicala in mi niso znali dat odgovora.

Hvala, hvala, hvala!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
8.12.2009 15:47:59   
emibu
hei heiuser posted image
jst bi sam neki na hitr uprašala na naslednjem pragledu mam to morfologijo (upam d je prou napisan user posted image )
a je katera že mela to ...no mene zanima če lahko ta pregled snemamo? in kakšna kaseta ali kaj podobnega se za to uporablja? jo prinesem sabo al majo tut oni kašno pa pol plačaš?user posted image user posted image user posted image
hodim v brežice na preglede če je mogoče tut katera iz tam?

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
8.12.2009 15:50:15   
frcefela
http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/trg_dela_in_zaposlovanje/stipendije/drzavne_stipendije/

tule imaš številke

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
8.12.2009 15:58:41   
knorbalbo
frcefela: hvala ti stokrat, jst sm iskala pa nisem našla! Si mi zelo pomagala!

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
8.12.2009 15:59:40   
fiška33
Emibu, če bo g posnela pregled, je odvisno od tega, če to ponuja. Moja mi na nuhalni ni hotla posnet, čeprav sem jo vprašala. Vsekakor pa vprašaj takoj, ko prideš tja. Če snemanje ponuja, potem ima verjetno cd-je tam, ti ga potem samo plačaš. Na nuhalni so punce plačevale za cd s posnetki od 12-15 €. Sem mislila, da pri tvojih letih kaset sploh več ne poznate user posted image .

Frcefela, 2 kg sem dobila v enem tednu user posted image , tak da jih je vse skupaj že 10+ user posted image .
Sem pa zdaj malo potolažena, sva z aprilčico C&A preštafnali, probali nekaj tunik, in sem vidla, da se bo dalo kaj dobit, če bom hotla. Pa trebušček se tak lepo pol vidi in kak se šele bo user posted image . No, za v soboto že rabim nekaj za obečt. Ima babica 79 let in bova dve nosečki tam. In ziher bo sestrična full spedenana user posted image . Sej do sobote je še precej časa. Bom ta teden še šla user posted image .
Drugače pa ne rabim nobene tolažbe glede mojih kg, ker nič ne pomaga user posted image . Hvala vseeno. Bom mogla to v glavi poštimat, da tak pač trenutno je, ker hujšat pa zdajle res ne gre in ne smem user posted image .

Zadnjič sem malo gledala po netu in se mi je ena dieta zdela precej zanimiva. (To bo interesantno potem, ko ne bova več 2v1, ampak plan mora bit user posted image ). Znano je namreč, da so npr. podgane na "low calorie district" veliko boj vitalne, nimajo nobenih tipičnih starostnih težav.... In pred nekaj leti je nek znanstvenik odkril, da se lahko ta gen za vitalnost pri človeku aktivira že, če kalorije omejimo samo vsak drugi dan. Tudi živali se ne najejo vsak dan, ampak samo kadar imajo hrano. Kljub vsemu pa ostajajo vitalne in zdrave. Torej en dan poješ normalno količino kalorij, naslednji dan pa precej manj. Odvisno pač, ali želimo hujšat ali ohranjat težo. V tem primeru telo ne vklopi varčevanja z energijo in ne upočasni presnove. Skupen seštevek kalorij pa je v vsakem primeru manjši in hujšamo. Pa še lažje je zdržat, ker je vedno samo do naslednjega dne user posted image . Več o dieti na http://www.johnsonupdaydowndaydiet.com/html/diet-landing.html, če bo slučajno katero kdaj zanimalo user posted image

Lep deževen dan še naprej user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
8.12.2009 16:00:24   
MiniMiska
Ojla. Spet en deževen dan, dolgčas. Naj bo sonce user posted image če bi bila pa doma in ne bi bilo treba nikamor it bi navijala za sneg user posted image
Sem že iz službe, kosilo se kuha, pa imam čas, da vas pozdravim. Nekaj zatišja je tukaj, upam, da niso krive kakšne viroze, se pa pozna v službi nori december, to pa vem.

Vozički: pri nama sta v ožjem izboru TFK Joggster X in High trek, GT3 mi je všeč a je ful velik tudi ko je zložen. Mutsy - pogrešam zavoro.

Oprema: komaj čakam še UZ srčka konec meseca in potem prva nakupovanja v januarju user posted image

Slike trebuščka: bubolin user posted image , druge sem že včeraj pohvalila. Se bom tudi jaz slikala in dala v album, se mi pa zdi, da nimam tako velikega bušija še, najbrž zato, ker so mi rekli, da nosim bolj zadaj.

Lepo se imejte.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
8.12.2009 16:05:39   
fiška33
Aja, še to... meni se pogosto zgodi, da predolgo pišem sporočilo in mi ga noče več sprejeti. Potem stisnem BACK, se sporočilo ponovno pojavi, ga skopiram COPY, zaprem, in odprem novega, prilepim starega in je user posted image .
Se mi je pa že zgodilo, da pri ZS tega ne napiše, da sporočila ni sprejelo in jaz veselo čakam na odgovor, ki ga potem seveda ni user posted image .

LP

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 16:05:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
8.12.2009 17:02:38   
_katja_
Športni del/košara: pri prvem, ki je novemberski smo imeli sposojeno košaro in nam je zelo prav prišla, saj je otrok bolj zaščiten. Smo se veliko sprehajali po mrazu in včasih vetru in je noter tolk lepo zaščiten. Zdaj bomo pa vidli, glede na to, da bo konec maja. Če kolegi ne bojo rabili košare si jo bomo izposodili, drugače pa športni del. Saj je čisto raven, pa tudi zaščita je kar vredu.

Melia: super, da je bilo spodbudno na zavodu. Včasih si prav presenečen. Jaz sem sept. nastopila novo službo in takoj zanosila....mi je bilo ful zoprno ko sem sla povedat ravnateljici. Ampak je bila vesela, vsaj izgledalo je tako. In meni je odpadlo breme user posted image

knorbalbo: glede štipendije ti je že frcefela odgovorila. Jaz sem bila do nedavnega študentka in sem dobivala tudi državno štipendijo. Prav pride. Vložiš pa lahko šele takrat ko rodis, ko je več družinskih članov. Pa glej da vložiš še isti mesec ko rodiš, ker ti potem odobrijo s tistim mesecem, drugače pa šele z naslednjim. Jaz sem 20. rodila, pa je moj nesel 1. naslednji mesec, ker nisva vedla, pa je bila tolk prjasna na CSDju, da mu je pisala en dan nazaj in smo dobili potem ze z mesecem rojstva.

emibu: če ne bo posnetka, pa vsaj kaksno slikco dobis. To pa je zastonj.

A pri kjeri sneži?!? Tukaj tko grdo dežuje....
K

Neposredna povezava do sporočila: 3709
8.12.2009 18:17:32   
Melia
pozdravljene

_kati_super, da si dobila službo, ravno pravi čas. user posted image

košara res ne vem kako je s tem...jaz bi rada imela vse, torej cel komplet, košaro, športni del, lupinico....ampak včasih berem, da košare niti ni tako potrebno imet sploh ko rodimo že v toplejših mesecih....da je dovolj športni del, ki se lahko ravno poleže....ne vem....ker spet drugič pa berem, da je za otrokovo hrbtenico boljša košara, ker je malo trša od športnega dela, pa da se tudi dojenček bolj varnega počuti v košari....tako, da res ne vem kako se bom odločla....pomagajte tiste, ki imate izkušnje s tem

zivepo daj malo več povej o tej možnosti, ker sem jaz tud brezposelna in bom torej dobila le 198 eur. ....bi pa prišlo prav še tistih 50 dodatnih....če te razumem je potrebno biti zaposlen, ko nastopimo s porodniško in to je to?

morfologija jaz sem dobila pri svoji G napotnico za porodnišnico v MB kjer mi bojo naredili ta UZ....slikico menda dobim, CD pa ne....ne vem niti....je pa to brezplačen pregled...sem pa zadnjič klicala in so mi rekli da naj kar lepo po praznikih kličem spet, ker še nimajo razporeda, za takooooo daleč naprej....pa meni se sploh ne zdi to več tak daleč, saj sem noseča 17T 3 dni....

nič, malo sem spet napisala par stavkov....aja...da se malo pohvalim....sem bila danes kar pridna...sem takoj po kosilu (ki sem ga jaz skuhala seveda) šla malo čistit in pospravljat in razne papire sem sortirala in proč zmetala kar se več ne rabi....uf, kolk se v kratkem času naber nepotrebne navlake user posted image

uživajte....pri nas tud dežuje...nič snegauser posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
8.12.2009 19:15:08   
JB007
Živjo!

Glede vozičkov je pa res prava znanost. Tisto kar je všeč eni, ni nujno da bo drugo. Jaz sem pri prvem imela košaro in mi je fajn prišla. Dva meseca je spal kar v njej ,direkt pri postelji. In sem zadnjič razmišljala, da čeprav bo to dete letno bo tudi fajn. Ko bova šla na sprehod ga bom lažje skrivala pred soncem, kod v sami mareli. Prvih šest mesecev naj otrok ne bi bil nič na soncu. Da ti gre pa lupinica na voziček je pa itak super. Skočiš v trgovino, otrok spi, pa ga nič ne budiš in samo z sedežom prestaviš.

Jaz sem se danes cepila proti gripi. So nam organizirali v službi. Sem zadnjič povedala za svoje namene kolegicam ,pa so me tako napadle, da sem bila pol raje kar tiho. Našim doma se pa sploh ne upam povedati. Mi je pa svetovala ginekologinja. Pa v službo hodim, pri sinu v vrtcu je eden že imel to gripo, pa včasih tudi na avtobus. Vsakič ko sem brala o kakšni nosečnici, meje malo paranoja začela dajati. V službi sem bila čisto živčna ko je kakšen tako kod vedno prišel na pol bolan v službo. Upam, da bo vse v redu.

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
8.12.2009 19:27:26   
sabri
Oj, da se na hitro javim, buši slikan, ampak sem leva in mi ni uspelo na hitro ga nalimat v album, tako da obljubim, da čimprej. Drugače pa sem na hitro videla, da je še vedno debata vozički popularna, midva ga imava tudi namen kupit, ampak po pravici se mi ne da še iskat. Mam namen šele enkrat februarja, marca, sem hitra auser posted image . Počutje drugače ok, sem pa kar nekaj utrujena tkole zvečer, zjutraj se mi pozna, da vstanem ob 5.30. Se še beremo, čao

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
8.12.2009 21:09:23   
carly
Ojla, je bila debata o motorjih, moj ga ima tudi, pa ko sva prvouser posted image dobila je reku da ga bo najbrž prodal, no pa je še kar pri hiši čeprav se v celem letu ni niti enkrat pelal, si je pa kao namesto motorja kupil štirikolesnik, s tem je pa šel kakšno soboto al pa nedeljo, ma sej nej mu bo neki pa more imetuser posted image .

Košara na vozičku, pri nas je tudi prva novemberka in mi je pozimi zlo fajn pršla košara, pa tudi sedaj jo imam namen uporabljat, se mi zdi da če imaš user posted image samo v športnem delu more bit nujno privezan, meni pa nekak ni da bi tolk mejhno štručko še med spanjem privezovala, se mi zdi da je košara bolj varna.

Bušija pa jest nisem še nič slikala, imam v albumu še od prve nosečnosti, se morm enkrat ko bo cajt tudi tega projekta spet lotit.

Nič gremo spat, user posted image raste nov zobek pa bo verjetno bl taka noč, pa že tako in tako vstajamo.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
9.12.2009 8:10:55   
knorbalbo
Jutro nosečke!

Vidim da so vozički še vedno na tapeti. Jaz sem načeloma že odločena: Mutsy 4rider

Je pa ena napisala da se je šla cepit, in če po pravici povem, mene tudi malo črviček daje.......sicer sem malo bolj seznanjena s temi stvarmi ker sem v medicini, še vedno pa se težko odločim......

Če bi zdaj načrtovala nosečnost bi se pomoje kar šla cepit, tudi s tem cepivom ki ga imamo pri nas čeprav se ne spomnim kdaj sem nazadnje zbolela za navadno gripo in se tudi NIKOLI nisem cepila;
zdaj ko sem noseča bi se šla cepit samo s tistim cepivom, ki je rezervirano za alergike, s katerim so se poslanci cepili, pa ga navadni smrtniki ne dobijo; Pravijo da cepivo ne prehaja skozi posteljico,kar pa še niso dokazali če se ne motim. Res je, da je cepivo na osnovi "osnovne" gripe in da je dodanih le "nekaj" drugih oz drugačnih adjuvansov-in ravno ti me skrbijo.
Kot nasprotnica cepljenju sem kot bodoča mamica resnično v dilemi, če zbolim imam 6-krat večjo možnost da ima bolezen hud potek z dihalno stisko, kar pomeni da je v dihalni stiski tudi otrok.....dojenček se dobesedno duši v trebuščkuuser posted image
Če se slučajno izognem in ne zbolim, lahko po porodu okužim otroka, ki je nezaščiten do drugega leta ko je priporočljivo prvo cepljenje.
Meni je najbolj pomemben moj otročiček in bom še malo razmislila o cepljenju če je to res tisto s čimer mu lahko pomagam.user posted image

No pa še eno vprašanje za debatirat, ali ste kaj razmišljale o izvornih celicah? Jaz si nazalost ne morem privoščiti privatnega hranjevanja proti plačilu in ker nisem vedela da obstaja tudi javna banka ki je brezplačna sem bila pripravljena vzeti tudi kredit. Zdaj se mi zdi javna banka nekako dobra ideja saj otročku pravtako odvzamejo popkovnično kri in jo dajo v javno banko, le to kri oz matične celice lahko porabi kdor jih pač potrebuje in s tem pomaš drugim hudo bolanim otrokom, hrati pa BOG NE DAJ da zboli tvoj otrok še vedno lahko dobiš te celice, nisem pa prepričana ali svoje ali čigave druge....to morm še mal raziskat. Skratka zanima me kaj ve mislite oz če ste sploh že kaj razmišlale v tej smeri?

Uuuuff....hude teme za tako uro, ah kaj čmo taka je realnost!user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
9.12.2009 8:15:40   
Angel_Tian
Dobrjo jutro vse, ki ste že pokonci user posted image

Upam, da ste se dobro naspale. Moj včerajšnji dan je bil nekak "mučen", sem zvečer skupaj z malim kr "dol padla" user posted image . Pa take velike plane za likanje sem imela user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 8:18:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu carly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3716
9.12.2009 8:46:28   
emibu
jutro jutro...

no učeraj se nisem tako razpisala se bom pa danes zato bolj...
bila sem na pregledu kjer me je pogledala in opazila da imam povečn beli tok nakar mi je napisal tabletke in kremo canesten.sedaj to jemljem prau tako pa mažem tudi partnerjevega lulčka user posted image user posted image da ne omenjam kake frise zganjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no poslušale smo srčka in morem povedat da sem se skoraj zjokala prvič sem slišala njegovega srčkaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no in potem mi je povedala da gremo naslednjič na morfologijo seveda mislim sabo uzet tudi dragega da bo mal vidu svojga potomca user posted image user posted image user posted image .
že komi čakam...
no glede ceplljenja js ne odstopam od tega da se nikakor ne dam cepit user posted image user posted image men se zdi to grozno v švici so že takoj prepovedali cepivo za nosečnici sedaj so ga prepovedali za use in ga tam sploh ni mogoče dopit zdravilo ni dougo na tržišču in sploh ne poznajo useh stranskih učinkov?? umes še spremlal use to po tv in ni šans a za slovence je cepivo dobro tudi za nosečnice v švici in sedaj to poteka tudi na nizozemskem je pa PREPOVEDANOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SAJ NE MOREM VERJET....

FIŠKA33 JAH veš kako je glede na to kak izgledajo te aparature stara mi sploh na pamet ni padlo d bi meu kaj veze scdjemuser posted image user posted image user posted image user posted image prej s kaseto al pa še čem bol zastarelimuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan morem se oblečit pa hitro nekaj pozajtrkovat je mali že lačennuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

papa**

Neposredna povezava do sporočila: 3717
9.12.2009 9:07:04   
knorbalbo
emibu: jaz sem tudi napisala da se ne bi cepila s tem cepivom ki je na voljo pri nas in sicer od proizvajalca GlaxoSmithKline, pač pa s tistim ki je za alergike od drugega proizvajalca, Bexter če se ne motim. Ti dve cepivi se razlikujeta. Jaz se bom v ponedeljek posvetovala s svojo g ki je tudi moja sorodnica in ji zaupam in če bo kakšna možnost da mi zrihta to drugo cepivo bom resnično premislila kaj naredit. 

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
9.12.2009 9:23:40   
Angel_Tian
Melia - super, da so na zavodu tako odreagirali na tvojo nosečnost. Sicer pa, saj se nimajo kaj bunit, se bojo zdaj nekaj časa z eno manj ukvarjali 
Mi je pa bilo malo hudo, ko sem o tvoji dvojni porciji prebrala. Težko si predstavljam, kako to mora biti nadležno, ker nikol nisem tega skoz dala. Ampak vam verjamem, da ne uživate ravno :)

zivepo - sem se nagledala slik. In ti nam sploh nisi povedala, da imaš to že ves čas gor? Lepa mlada družinica ste

frcefela - kaj boš kr hujšala, saj malo se pa lahko vidi, kaj si že skoz dala ;) No ja, saj imaš prav, že tak dovolj, da bodo zize čisto ožete TIste, ki imamo že original košarico A, si lahko predstavljaš, kaka polomija je to potem po dojenju? SO pač res edino v času dojenja taprave bombe hahahaha

Sky3 - saj veš, da vmes mora vedno bit mal o kg , drugače ne bi ble prave babnce hihi

fiška33
- ti povem najenostavnejšo dieto? (čeprav je jaz še nisem rabla prakticirat) Samo zebst te more Ko te zebe, telo začne grabit po tvojih zalogah, da bi se grelo in tako ti lepo pobira kalorije dol. Torej, ne hodit pa v savno zarad tega švicat

vozički
- ne morem žal nobeni nič pomagat, pa tudi priporočat ne, ker se s tem sploh ne ubadam. Od Tiana imamo v bistvu nov voziček z vso opremo, ki pa je itak ni hotu koristit. Nekako ni hotel biti v vozičku in smo hitro kar na kengurujčka prestavli Tako bomo pač ta voziček tudi zdaj imeli, pa tak tudi vprašanje, koliko se bo zares koristil :)

knorbalbo - o hranjenju celic nisem še nikoli razmišljala. Pravzaprav se z ničemer v zdravstvu ne ubadam tolk, je tebi res verjetno zarad poklica tako. Jaz sem bolj tip - manj ko vem, lažje je vse

zivepo
- pri avtih so moški sami svoji mojstri :) Midva sva februarja kupila čisto novega forda c-max, seveda na polog + kredit. Ampak takrat še nisva vedela, da bova lahko dobila kredit za gradnjo. Zdaj je pač prišlo tako, da je gradbeni del malo več stal kot sva planirala in sva ta nov avto prodala. Zdaj imava dva mala (cliota še od prej in ibizo namesto forda, pa na žalost imata oba avta samo 3 vrata). Ampak sva se odločla malo potrpet in kako leto takole zdržat, ker hiša je pa le hiša. Bomo pač najprej to porihtali, potem pa šli v nabavo novega in večjega avta. Pa takrat bomo verjetno tudi samo enega imeli, ker bo imel moj dragi dovolj blizu za peš it v službo

Za cepljenje sem pa jaz še vedno proti, ker se še nikoli nisem proti nobeni gripi cepla, se tudi tokrat ne mislim. Pol bi se itak mogli vsi okrog mene, pa še to vprašanje, če bi pomagalo, ker lahko še vedno kdo kaj od kod drugod prinese...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3719
9.12.2009 9:27:35   
Angel_Tian
emibu - jaz imam tudi kar stalno malo povečan beli tok, ampak nič ne zdraviva. Je rekla G, da če nič ne srbi ali peče, da ni panike.
Lepo, da ste tako uživali na pregledu in da je vse ok user posted image

Zdaj grem pa na drugi zajtrk, ker se mi želodec nonstop oglaša user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
9.12.2009 9:44:29   
Melia
jutro!

kako ste kaj? jaz danes vredu....saj veste kaj to pomeni....wc školjka me NI poklicala v svoj objemuser posted image ...ju-hu-huuser posted image

zivepo stokrat hvala za te informacije....bom se malo pozanimala kdo bi me lahko zaposlil za kak mesec preden nastopim s porodniško....sem vse razumela....in še enkrat HVALA!

danes sem pa jaz imela take čudne sanje....da sva z mojim naročila voziček preko interneta....novega in cel komplet in sva ga šla iskat na pošto in sem ga kar tam odprla in voziček noter je bil star, umazan, raztrgan in še to povrhu samo športni del! groza! jaz pa kar v jok, da kaj pa bomo zdaj....pa tako drag je bil....in še povrhu vsega je bil z motivom SPIDERMANA...haloooo???? skratka me je voziček preganjal kar celo noč.....user posted image

danes zjutraj sem se vagala ker se tolko govori o teh KG in naj vam povem da imam sedaj +3kg od samega začetka nosečnosti....sem kar zadovoljnauser posted image

želim vam lep dan....pri nas je oblačno....glavno pa je, da ne dežuje ker včeraj je cel danuser posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 9:59:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 10:00:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3723
9.12.2009 10:14:53   
emibu
glede cepljenja tudi s tistim cepivom se temeljito pozanimaj ker kolk js to spremljam so ta cepljenja pahorja in te smetane potekala za zaprtimi vrati tako da vprašanje je če so se sploh cepli???user posted image user posted image
tudi jaz nisem omenjala tega belega toka ampak je pri pregledu ugotovila...raje takoj pozdravimuser posted image
sem gledala malo kak ste tiste ki hodite v šolo pridne jaz pa imam še počitek ker je ta praznični decemberuser posted image user posted image user posted image
no morem še povedat da sem že dvakrat sanjala da bomo imeliuser posted image user posted image user posted image
hjooi kguser posted image user posted image jaz sem se od začetka zredila za 2 kg pa so me G in sestra tako ošteli user posted image user posted image user posted image sedaj pa še zanalašč bol jemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3724
9.12.2009 10:33:31   
knorbalbo
emibu: jaz sem sicer proti cepljenju,sm napisala da če mi ponudijo to drugo cepivo bom šele začela ornk razmišlat o tem, za Pahorja itak nikol ne bomo vedl al se je ali ne in s kakšnim cepivom cepil, je pa res da majo to drugo cepivo v Avstriji na razpolago, pri nas pa je samo za alergikeuser posted image Pri cepljenju je toliko različnih strokovnih mnenj in sem čisto razvojena komu verjeti.user posted image
Mene je samo strah za mojega otročka, če ima cepivo stranske učinke nanj ali pa če zbolim in bo tako v stiski, ni optimalne rešitveuser posted image

Sej tut če se izogibamo velikim množicam to nekak ni prava rešitev ker potem lahko partner prinese ko še sploh ne kaže znakov bolezni pa je že kužen. Virus se prenaša kapljično, se pravi da bi te moral nekdo pljunit ali kihnit da bi dobila neposredno od njega. Če si roke rednu in temeljito umivamo je večja verjetnost da te okuži nekdo s katerim si "intimen". Pa je spet dilemauser posted image

Kg: tolk se govori o tem, ene se tehtajo zjutrej in zvečer, jaz samo pred pregledom, meni je dokler je vse v merah normale vseeno ali je 1kg gor al dol, važno da je otrok zdrav. Pišuka ne se tolk obremenjevat no, noseče smo, a ste res mislne da boste rodile z 3kg več kot je vaša idelana teža?? Brez zamere sam ene se res preveč obremenjujete. Jejte zdravo, gibajte se po svojih zmožnostih in vse bo ok, po porodu pa zarad mene hujšajte kolkr čteuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ime
daisy87

Katero ime za deklico bi vi izbrali?

Mia (25%)

Ema (42%)

Tereza (6%)

Kaja (27%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!