|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
10.12.2009 7:49:43   
m_o_i
aha, barvar se je malo skrila in celo torto pojedla samauser posted image  
zelim ti, da bi bil vsak dan boljsi od prejsnjega user posted image  user posted image  user posted image  in da cimprej mine se teh sest mesecevuser posted image

kreme za presredek? masaza presredka!? spet nekaj, brez kterega so se pred leti prav lepo shajali user posted image  tudi jaz bom user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
10.12.2009 8:22:47   
knorbalbo
Dobro jutro moje souser posted image !

Kako ste kaj danes?

masaža presredka: sem slišala od ene babice ki je rekla da to smao škodi, ker punce pretiravajo in se vse skup vname. user posted image

beli tok: je v nosečnosti povečan normalno, tako kot je normalno povečano izločanje skozi nosno sluznico in potenje, mislim da dokler nič ne peče ali boli je vse ok.

kg: ne vem, bom vidla v ponedeljek ko grem na pregled.

spanje: zadnje čase imam težave kakšno noč ker res ne najdem udobnega položaja, najbolj mi itak paše ne bušiju spat, pa se tega izogibam, sem si že povšter vzela in ga tlačla med noge, za hrbet ampak kakšno noč me boli vse od kolkov do kolenuser posted image Kaj šele bo ko bom mela ogromen trebuh???

brcike: jaaaaa, čutim jih že od ponedeljka in je res super, najprej sm mislna da se samo mišica trese al kaj, ker pa se je skos ponavljalo zdaj vem kaj to jeuser posted image user posted image user posted image Se mi pa zdi da je vsak dan bolj živahen, prej sem ga čutla ko sem ležala na hrbtu čisto pri miru, zdaj pa že ko sedim in nisem skoncentriranauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
10.12.2009 8:30:04   
m_o_i
spanje: do nosecnosti nisem vedela, kaj je to zbudit se neprespana! kr ni pravega polozaja, stalno zabit nos (in ko si ga spiham-same neke kepe krviuser posted image ), zbujam se cela zlomljena...ja res, z vecjim trebuhom bo spanje se vecji podvig-a nismo neverjetne, kaj vse zmoremo user posted image  in ceprav je danes taaakiii lep soncek, grem jaz zaj eno kitico oddremat-moram!

brcike: dva, tri tedne jih se ne pricakujem; kar zdaj zacutim, predvidevam, da je crevesjeuser posted image

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
10.12.2009 8:40:19   
Angel_Tian
Dobro jutro, dober dan in user posted image za današnjega sončka.

Imam tule v pisarni že spet zelo tečnega šefa (res ne vem, kaj mu je zadnje čase, ampak briga me). Jaz si še bom lepo pisarno okrasila in en kapučino spila, potem pa grem prebrat, o čem vse ste včeraj čvekale...

user posted image user posted image user posted image
Pridne bit!

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
10.12.2009 8:42:34   
j.b.
Pozdravljene sonosečke!!!

Glede presredka se strinjam z m_o_i, če se bo strgalo bo pa pač kšn teden malo bolelo, minilo bo pa upam da hitrouser posted image

Danes ponoči sem sanjala grozne sanje, in sicer da sm splavila našega črmrla. Od takrat ko mi je G rekel da je moj materični vrat nekoliko krajši kot bi moral biti, me neki daje. Imam kar občutek da me nekaj tišči, da je stalno nekaj narobe... Mislim da je vse to le v glavi, ampak nemorem si pomagat. Še kakšna noč, pa bo mogoče kaj boljeuser posted image
No, in za nameček ma dans vse neki boli in špika tam spodi. Saj vem da bo minilo, ampak nekomu se morem potolažit, in ve me najbolje razumeteuser posted image

Trebuščka pa še ne mažem pa mislim da bi ga lahko počasi začela s kakšnim mlekom za telo, ker mi je začel trebušček rasti!!! Se mi zdi da me je zdaj v enem tednu pa kar malo "napihnilo"user posted image  Kar naenkrat. Sicer je pa skrajni cajt glede na to da rinem v 18 teden.

Oh, ta služba, zunaj pa tak lep sonček. Upam da ga bo popoldne še kaj ostalo zameuser posted image
Se tipkamo, papa

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
10.12.2009 8:44:09   
m_o_i
eh, ti ne ves user posted image
za sefe se vprasas, kaj je narobe z njimi, ko so DOBRE volje user posted image  slabo voljo imajo ocitno v opisu del haha

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
10.12.2009 8:58:57   
bela vrtnica
Halouser posted image !

Vidim, da ste pridne in čvekaste. Mene pa mal daje prehlad. Mam nos zamašen, pa mal sem začela kašljat. Vročine ni in upam, da ne bo huje. Imamo jutri zvečer službeno novoletno fešto pa je ne bi rada zamudila.

Drugače sem kar ok. Slabosti so še samo zjutraj, čez dan pa je bolje. V torek imam pregled pri svoj G, ampak žal ne bo uz.

Glede presredka pa se mi zdi, da je veliko odvisno od babice. Meni ga je med samim porodom tako čuvala, da nisem bila nič razpokana in ne rezana. Res sem imela super babico, upam da bom drugič tudi.

Jaz sem tudi,čeprav imam kar nekaj parov hlač od prve nosečnosti zadnjič še šla malo po trgovinah, da si nabavim kavbojke na korenček, tako da lahko imam škornje. Vendar,  ko sem videla cene od 50 EUR naprej, mi je bilo slabo. Tako sem mami dala ene stare in mi jih bo preuredila v nosečniške. Samo upam, da kmalu, ker mi čuva tamalo in nima ravno veliko časa. Je pa tudi moja Zara malo bubana tako, da se žal te dni nič ne sprehajamo in smo skoz notri.

Kar se vozičkov tiče, pa mislim, da bom kar Zarinega uporabila. Imamo vse komplet jajčko, košaro in športni del. Je pa rdeče barve in se mi zdi primeren tako za punčko kot fantka. Čeprav me mika, da bi zamenjala sam kaj ko za starega ne dobim veliko, novi so pa tako dragi. Na koncu pa potem košaro in velik voziček uporabljaš tako malo in kar kmalu zamenjaš z marelo, ki zasede manj prostora v avtomobilu. To pa tudi imamo in mi je res škoda denarja. Ker na koncu koncev se mi zdi, da starši malo pretiravamo in kupujemo neke dodatke in opremo za otroke, oni pa to dejansko niti ne opazijo oz. ne potrebujejo. No, to je samo moje mnenje. Razumem pa prvorodke, ki si želijo vse naj, naj za svoje malčke. Ampak jaz sem na splošno bolj praktičen tip in gledam s te strani.

Sem se razpisala. Nič toliko za zdaj. Se beremo in tipkamo.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
10.12.2009 9:22:50   
Melia
dobro jutro!

vidim, da ste že pridne in že pridno tipkate....

spanje: tud jaz vedno težje spim....čeprav še vedno vztrajam na trebuhu, je pa res da se vedno večkrat zalotim da spim na boku....in je taaaak neudobno....ma bo že....si moram jaz tud kak pojšteršek umislituser posted image

j.b.-si pa imela res grozne sanje in verjetno je res vplivalo to, da ti je G rekel za krajši maternični vrat.....mislim, da ni to nič tako hudo narobe, ker če bi bilo bi ti tak tam povedal.....če pa nisi mirna pa ga raje pokliči in se posvetuj.....povej mu da bi rada vedela kaj več o tem da boš bolj mirna...

mazanje: jaz si trebušček in kar celo telo mažem z mlekom za telo....in to s čisto različnimi.....včasih pa se namažem z oljem, in sicer od afrodite, je pa masažno olje makadamija, čisto naravno in brez vonja saj včasih nobene vonjave ne prenesem, je pa za nego proti strijam in suhi koži....zaenkrat strij nimam, niti od prej in upam, da tak ostane....če pa kakšna bo...pa kaj....to je del mene in bo vedno lep spomin na prvo nosečnostuser posted image

lepo bodite, je tak lep dan zunaj, da me sonce kar kliče na en sprehod.....ampak prej še zajtrk, potem pa že bo nekaj energije tud za sprehoduser posted image

uživajte!user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 9:35:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bela vrtnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
10.12.2009 10:04:06   
Melia
spet jazuser posted image

mene pa zanima, če se je kateri že naredila tista črta od popka navzdol-linea negra mislim da se ji reče....meni se vidi čisto na rahlo, res je potrebno dobro pogledat....

kaj pa popek? se je kateri že izbočil navzven?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 10:09:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3786
10.12.2009 10:16:49   
Angel_Tian
U ja točno, še trebuščke moram pregledat, da ne bom kakega slučajno spregledala J   Zivepo – ja hahahaha, izdelava voščilnic ali kakih čestitk za rojstne dneve zna bit kar »težava«, sploh če imaš ti drugačno predstavo o končnem izdelku od otroka hahahahaha. No, na srečo se midva s Tianom vedno nekako uskladiva. Za material pa samo stopiš v kako fajn založeno papirnico ali pa kako trgovino, kjer imajo material za ustvarjanje in hitro kaj najdeš – kake barvne papirje, posušeno sadje, perlice, razna pisala z barvo, ki nabrekne, trakovi za izdelavo mašn… vse polno je stvari, ki jih imaš doma in jih lahko uporabiš. Pa čestitke – vidim, da si dosegla že ogromen napredek pri izbiri vozička J)))))))   _katja_ - lepo, da si tako pridna z voščilnicami, jaz s tem vedno do zadnjega momenta čakam   Sabri – občudujem vsako, ki ima kdaj čas zase hehehehehe   Carly – glede poslovnih voščil se vedno bolj prakticira tudi pošiljanje voščil preko maila. No, to se splača po moje. Ampak mi se tega ne koristimo tolk, ker stranke in poslovni partnerji »ne smejo« zvedet eden za drugega pa še mailov nimajo vsi…   Farina – če so babice vredu, tak kr hitro vidijo, če bo šlo na paranje (kar pa tak sploh ni rečeno, saj je veliko takih, ki so brez šivov) tako da niti tega paranja ne počakajo, ampak raje sami prej malo prerežejo (tako so pri meni naredili in sem imela samo 4 šive, čutla pa itak nisem nobenga rezanja, ko je blo tam spodaj že vse razbolelo).   Uuuuuuuuuu, sem zamudla, ampak kak dan kasneje še mnda tudi velja – VSE NAJBOLJŠE barvar   Farina – saj boš začutila, ko bo tako daleč. Meni je to nekak tak, kot da bi pač nekaj iz noter ven tiščalo, kaj pa vem hahahahaha, težko je opisat J   HAHAHAHAHA ženske, če imate že zdaj take težave s spanjem, jao vam pol hehe. A lahk kateri za kak popoldan moja dva moška posodim – spanje garantirano pa magari kar v sedenju hehe   j.b. – saj bodo take grozne sanje minile, ne se obremenjevat. Saj mene tudi »zdela«, če kaj takega sanjam (kot zadnjič recimo, da sem tamalega ful tepla, joj meni, ki sem totalno proti temu). Kaj pa vem, kaj se nam mota po glavi, da lahko take grozote sploh sanjamo…   m_o_i – moj šef je mnda dobre volje sam takrat, ko večer prej dobi J)))))))   bela vrtnica – ja, glede vozičkov sem čisto tvojega mnenja,da se tu okrog tega čist preveč pretirava, pa še drago je vse skup. Ampak po drugi strani pa razumem novopečene bodoče mamice, da bi rade imele vse najboljše in da bodo na sprehodih uživale in da jih bodo vsi opazli J Jaz si zdaj v drugo ne mislim novega kupovat, ker je še prvi skoraj kot nov in mi je vseeno, če ni najnovejši po modi. Je pa zato praktičen ;)   zivepo – ajde, lepo se nauči in vse potem lahko držimo pesti za jutri J   melia – črte nisem imela niti prvič, pa tudi zdaj je ni. Popek pa je prvič tudi lepo notri ostal, pa če tudi tokrat ne bom imela tako velikega trebuha, mislim, da zopet ne bo izbočen. Jupiiiiiii   Tak, sem nekaj spacala skupaj hihi, zdaj še samo bušije pogledam, potem pa bom verjetno mogla še kaj narest, da ne bo šef začel kaj noret.   Pa pa do kasneje J

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3787
10.12.2009 10:20:23   
Angel_Tian
uh, je tole zdaj čudno prikazalo, ker sem kar v wordu pisala in pol sam na RR prilepla
jao, obljubim,d a ne bom več tako, ker je tole pol težko brat user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3788
10.12.2009 10:28:41   
Pingvinkica
Hoj punce!
Joooj sem jaz ena smotka... Pred 2 tedni sem se pofočkala še na vaš forum, potem sem pa imela ful gužvo na šihtu pa se nisem mogla nič oglašat (laptopa pa ne nosim domov, ker potem bi še cele popoldneve not gledala). Ta teden sem pa porabila par dni za to da sem mal prebrala tale vaš forum za nazaj... No, upam da bom zdaj imela več časa in bom lahko bolj sodelovala.
Sem v 16.tednu, PDP 30.5. Zaenkrat vse brez problemov, nisem imela nikoli nobenih slabosti in če se mi trebušček ne bi večal iz tedna v teden bi lahko rekla, da je vse isto, kot je bilo pred nosečnostjo.
Edino v 2. in 3. mesecu sem imela groooozno lakoto in sem skoz kaj jedla. V 4.mesecu pa se je tudi to umirilo, tako da spet lahko jem samo normalne količine. Se pa trudim med obroki tudi sadje jest in kak kozarec mleka spit. Naslednji teden imam 3.pregled in bomo videli kako in kaj. Upam da je vse ok.
Zaenkrat nisem kupovala še ničesar za dojenčka, ker želiva najprej uredit in opremit otroško sobo. Prebarvana je že, sedaj čakamo na omare in posteljo. Potem sledijo voziček, avtosedež, posteljica, previjalna in na koncu še oblačila in ostale drobnarije.
Za voziček še sama ne vem ali naj kupim 3- ali 4-kolesnik. Kaj priporočate?
Glede cepljenja mislim da delajo preveliko paniko le zato, da bi več zaslužili s prodajo cepiva. Jaz upam, da bomo zvozili brez gripe in zaenkrat se ne nameravam cepit. Bomo probali čim več sadja in solate jest...
Trebuh si že par tednov mažem 2x na dan s slezenovčevim mlekom znamke Just, ki je za suho kožo in tudi proti strijam. Je fajn ker vsebuje veliko različnih olj, se lepo razmaže in hitro vpije. Pa še paše si trebušček zmasirat zjutraj in zvečer. Ko ga bom porabila me pa že čaka eucerinovo olje proti strijam. Če bo pa kaj delovalo bom pa itak videla šele po porodu. Mislim da, če si nagnjen k strijam in če nimaš prožne kože že po naravi, da ti nobena krema ne pomaga in ne prepreči strij, je pa dobro, da si trebušček mažeš, da je koža bolj prožna in se lažje raztreza.
No, toliko za enkrat. Obljubim, da se bom pogosteje oglašala...
Lepo se imejte, pazite nase in na svoje bauhije!

Neposredna povezava do sporočila: 3789
10.12.2009 10:32:58   
kjupi
VAV user posted image  tukaj ste pa precej bolj zgovorne kot na forumu s katerega sem "pribežala" user posted image
sej vidim da jih je še ene par z mame, zdej mi je bolj jasno zakaj tam tolikokrat zatišje user posted image  
no za tiste ki smo na obeh forumih, jaz sem soncnica drgac user posted image

eh sej sploh ne vem kje začet user posted image

evo kremce in mazanje.. jaz (še) ne pretiravam.. olivno olje kdaj za trebušček pa če imam suho kožo, mal sicer na solato pol spominjam ampak j**i ga user posted image

voščilnic nisem pisala že ohoho, ampak imam letos en tak občutek da jih bom user posted image  me namreč nekaj razganja tale december (že od konca oktobra) in komaj čakam da drevešček postaviva in vse kar paše zraven.. voščilnice bodo pa skromne, mogoče bolj v obliki pisem, in namenjene tistim s katerimi se res že dolgo nismo videli.. ostalim bom pa čestitala v živo user posted image

cepljenje in gripe user posted image  zaenkrat se še nisem cepila in se najbrž tudi ne bom. se bomo pač mal manj kušval za novo leto user posted image

popek je še kar isti, črta se mi pa mal pozna. ful je kriva user posted image

brca tut še ne. danes štartamo v 19. teden, tako da še dva tedna potem pa more začet!

nekje sem zasledila da bo srečanje? user posted image  vsekakor ZA! pa tiste ideje o tortici, sladoledu, čokoladi ipd so mi zelooo všeč!

Neposredna povezava do sporočila: 3790
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 10:44:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kjupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3791
10.12.2009 10:50:21   
Angel_Tian
pingvinkica - kadarkoli boš uspela kaj napisat, bomo vesele. Smo nekak tak narete (mnda kr vse user posted image ) da zelo rade pišemo in zelo rade tudi kaj preberemo user posted image
Lepo delo še te čaka s temle opremljanjem in nabavo. Meni je to tokrat prihranjeno :) Bomo tamalemu samo tobogan dali ven iz sobe in namesto tega pride postlca za detece. No, pa kolker se poznam, bo spet nekaj premikanja pohištva po sobi sem in tja user posted image user posted image user posted image

kjupi - ja kam pa te hodiš čvekat, če točno veš, da se tu največ dogaja? user posted image

ok, za srečanje vse navijamo, sam resno se bomo mogle zraven spravit, da se to res organizira user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
10.12.2009 10:51:55   
Angel_Tian
oj zivepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si že pogrešala moj smeh? user posted image

pa seveda ti držimo že kr od zdaj pa do jutri nekje do petih pesti, da bo šlo vse kot je treba user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3793
10.12.2009 10:56:59   
frcefela
Jutroooo,

presredka masirala ne bom, ker sem tudi jaz dobila info, da se lahko zadeva vname in se lahko zakomplicira.

Danes sem se naročila za morfologijo in jo imam že 12.1.2010 Takrat bom noseča 20t 3/7. A je to prekmalu za morfologijo? Vidim, da imate ene šele v 23t?

Danes grem k frizerju in razmišljam da svoje doooooolge laske ful skrajšam, ker me ful zafrkavajo in nočejo nikakor stat - imam bad hair day vsak dan user posted image Sem pa zelo navezana na svoje lase in me že zdaj zvija user posted image

Črta po trebuhu se bo pomoje tudi meni kmalu pojavila - so že zametki ... Ful seksi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3794
10.12.2009 11:31:40   
bubolin
Ojlaa čveke.

Frcefela - jaz sem bila v torek tudi pri frizerju in sem se tudi postrigla tako, da imam zdej lase tko do ramen.Če te tako zaj***** jih raje malo pokrajšaj pa malo oblike se naredi pa bo frizurca takoj boljše zgledala user posted image

Masaža presredka - jaz se še nisem odločila ali bom masirala ali ne?? Moram še malo govorit z mojo G o tem, potem se bom pa odločila. Drugače si pa bušija mažem z oljem za nosečnice od Welede in mi prav ustreza. Zdaj se mažem enkrat na dan, ampak bom počasi začela kar po dvakrat. Zaenkrat pa se mi še ne kaže nobena črta po bušiju. Bomo vidli, če sploh bo, ker je nimajo vse user posted image

Morfologija - moja G raje vidi da je dopolnjen 21 teden za morfologijo.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
10.12.2009 11:33:18   
bubolin
Aja še to - zivepo seveda ti bomo držale pesti user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
10.12.2009 11:43:42   
j.b.
hello,

Evo me z malice, njamsi sva se napokala. Danes je bila piščanjčja solata. Res imam srečo da imamo tukaj v službi veliko izbiro dobrih malic, kar štiri različne menije.user posted image
Frcefela: jaz imam tudi dolge lase, in v primeru bad hair day, si jih dam kar v čop pa je user posted image . Jaz se nebi veliko strigla, bi si le spremenila obliko (v bolj ali manj stopničasto). Je pa to izbira vzakega posameznika seveda, in je to čisto tvoja odločitev.
Hm, jaz imam morfologijo 5.1., kar nanese točno 21 in 2/7. Mislim da po okrog 20.tedna ni prezgodaj, če bi bilo potem te nebi tako naročili?!
Glede mojih sanj, hja, res ne moramo vplivati na podzavest. Saj bo minilo, samo obremenjevat se nesmemo zarad takih sanj ane?
Kakšne črte pa jaz še nisem opazila. A ni baje tako da če jo opaziš je fantek, čene je pa punčka? A sm to nekje prebrala ali pa spet »sanjala«user posted image Je že kera slišala za to?

Ej punce, a se zavedate da smo že skoraj na polivici?? user posted image Pri meni še dobra 2 tedna po bo!!! Joooj kak šiba hitro tole …

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 11:53:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu j.b.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3798
10.12.2009 12:21:59   
Pingvinkica
kjupi - o potem te pa poznam. No ja, poznam soncnico user posted image  
Ja, tam na M*** je res bolj dolgčas... Nas že vse ostale prehitevajo v pisanju...

Angel_Tian, ja bo kar nekaj dela in stroškov, da vse pripravimo in nakupimo. Glede na to, da nimava nikogar ki nama bi kaj posodil, bodo stroški kar veliki - okvirno nekje 2000-2500 eur (skupaj s prenovo prazne sobe v otroško sobo ter nakupom pohištva, vključno z normalno posteljo)... Tako da imamo v planu vsak mesec nekaj kupit, da ne bo na koncu bankrot in panika... Cene so pa res previsoke...
Zanima me, če so tisti vozički za npr. 250 eur res toliko slabši od tistih za 700 eur...?

črta - o kakšni črti na trebuhu govorite? Kdaj se pa pojavi? Jaz je (še) nimam...

kje se lahko pogleda fotke vaših bušijev? Jaz sem čisti anti-tehnik in se mi sanja ne... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3799
10.12.2009 12:45:53   
milena2222
OJ,vas malo pozdravim.Za mano je neprespana noč,za večerjo sem jedla ržen kruh in me je celo noč strašno napihovalo ( nikoli prej še nisem imela težav,če sem jedla ržen kruh,zato sem kar presenečena ).
Bi vas vprašala,kako ste ve glede toksoplazmoze?Meni je g.naredil test na prvem pregledu in je ugotovljeno,da je nimam,da pa je tudi še nisem prebolela,piše da je potrebna kontrola v 2.tromosečju,zdej pa me g.noče več dati na test,pravi da ni potrebno.Malo čudno,a ne?
Drugače sem pa danes ponovno dobila odločbo komisije ter nadaljujem z bolniškouser posted image
Ko vas berem,se mi zdi,da sem jaz edina,ko še čisto nič nisem kupila za dojenčka...Danes si grem pa kupit nosečniške hlače,upam,da najdem kake pametne,najbrž bom kr v H&M vzela kavbojke...Javim.
Lep sončen dan vsem

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kje živite?
sashy

v stanovanju (26%)

v hiši (43%)

v najemu v stanovanju (9%)

v najemu v hiši (1%)

Pri njegovih/svojih straših (20%)

drugo (1%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!