|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
2.12.2009 9:14:10   
m_o_i
zivepo jaz sem ti zazelela, da koncno najdes pravi vozicek user posted image  pa nisem nic slabega mislila; samo tak mi je blo zanimivo brat tvoje komedije/drame okol vozickov hihi.

kar se pa zapitja tice, pa mene prav zanima, kak bo to pri mojemu to slo; namrec oba sva ze nekaj-letna abstinenta, oba tudi najsrecnejsa doma oz. na kaki popoldanski kavi, ponocevanja so za nama... meni se ze zdi, da bo moj prilepljen na naju v porodnisnici in kasneje doma, ce pa bo fante povabu kam zapit đuniorja, bom pa samo vesela user posted image  prisezem, da takrat pa se jaz za eno rundo dam user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 9:31:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3452
2.12.2009 9:35:51   
nusi
baby shower - tut men babe težijo za tole reč ene so jo tut imele, js nism navdušena nad tem ampak jim bom ustregla imate pa ful o tem napisanga tut igre in tko, mal poguglite pa mel nej bi jo 2 ali 1,5 meseca pred rokom

pitje naših bodočih očkov - kaj pa vem nej pije če mu paše sam pr ns se to tko dela, da povabjo prjatle od obeh - fante in punce. Ampak drug dan se bo mogu brez pardona naslikat v porodnišnici z mačkom ali brez user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
2.12.2009 9:35:54   
bubolin
Pozdravljene srečke nosečke.

Končnoooo sreda in moj pregled, tako da vas samo na hitrico pozdravim in že letim v ZD.

@mber vseee naaaj naaaj za rojstni dan. Želim ti čimlepšo nosečnost in zdravega user posted image , pa velik user posted image user posted image user posted image   user posted image
Sabri bravooo bravoo user posted image za brcike (joooj jaz jih tudi komaj že čakam, ampak mislim, da se bom še kar malo načakala user posted image )
Melia še enkrat čestitke za diplomco user posted image (joooj tudi jaz bi jo mogla že napisat-ahhh sej bo user posted image )

Nooo punce moje, zdej pa šibam na pregled,, pa vam potem sporočim kako je bilo.

Pa pa user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 9:43:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3455
2.12.2009 10:03:24   
Angel_Tian
Dobro jutro vsem user posted image

fiška33 - čestitam za "vidnost" user posted image (oz po tvoje - za pravo nosečko)

m_aja - zanimiv izbor imen :) ...še eno ime, ki mi je za fanta všeč, ampak ga je uporabila ena prijateljica za sina = Kilian

vsem celulitkam - brez tega ne moremo, tako kot ne moremo brez naših moških user posted image . Pa tudi suhice se mu ne moremo odrečt. In nekako se mi zdi, da smo vse zarad tega malo zakompleksane, ampak se pa tudi sprijaznemo s to nadlogo. Lahko pa svoje moške prepričate v masažo ritke in bedrc, tak lepo ob večerih. Pa veliko seksa tudi pomaga user posted image (moj dragi je tako masažo prakticiral med mojo prvo nosečnostjo, zdaj se mu na žalost ne da več).

milena2222 - glede kreme proti strijam se mi zdi, da niti ni tako pomembno, da je krema namenjena samo temu (jaz sem si sicer v prvi nosečnosti nekaj časa mazala z eno, ki sem jo kupila v DM, ampak se ne spomnim katero). Bolj mislim, da je važno le to, da koža dobi dovolj vlage pri vsem tem raztezanju. Vem, da so ene bolj nagnjene k strijam in si lahko ves čas mažejo trebuh, pa se jim kljub temu ne morejo izognit, ene imamo malo več sreče in se nam kljub nezadostni negi ne naredijo. Kaj pa vem, ne mi zamerit, ampak jaz vse te kremice jemljem bolj tak tak. Isto so mi kreme proti celulitu, ki jih je na milijone in so za spufat, ampak povejte mi, če katera res tako pomaga kot na reklamah user posted image

snovalka - ti bom dala jaz "staro" user posted image
Joj, naj vam povem kr eno anekdoto na te "pre"mlade mamice. Pač moja mami starejša od mene teh bogih 17 let in seveda se v svoji mladosti ni tolk znorela ven, če ni blo časa. Kaj se je potem dogajalo? Ko sem jaz začela ven hodit s svojimi prijatelji, le koga smo povsod srečali (ja, tudi v diskotekah)? Bravo za točen odgovor - mojo mamico in njeno klapo seveda user posted image . Pa kaj je večji hec? Da so se ona in njena družba včasih tudi bolj zabavali kot pa mi hihihi. Ampak za pijačo je pa vedno dala user posted image .

barvar - enostavno ti moram čestitat za tvoje kg. Važno je, da se ti z njimi dobro počutiš in da je tvoj zadovoljen z njimi, četudi tabela pravi,d a imaš kak kg preveč. Te tabele so itak napisane za hmmmmm, ne vem koga. Za "večno lačne" mnda user posted image . Pa še pohvala glede tvoje telovadbe in vsem ostalim, ki ste tako pridne glede takega miganja.

K_a_t_i - tale tvoj prispevek me je v celoti nasmejal. Saj ni smešno to, da nimajo v ZD razkužila, ampak nekak način, kako si ti to vse napisala.

JB007 - triletnik je tudi moja telovadba, tako da se tudi s tem tolažim user posted image , nisi edina. Pa velik lepih podatkov danes na pregledu ti želim ;)

@mber - VSE NAJBOLJŠE in ne skrbi, na pregledu bo vse ok :)

sabri - čestitke za brcike še z moje strani. Počasi nas bo od teh nogic pa rokic itak vse bolelo user posted image

Melia - za danes ti želim prav lep dan in uživaj na podelitvi diplome. Moški morajo malo sodelovat pri redenju, ker bi se nam drugače preveč poznalo user posted image . Tudi moj se je zredil za kar 10 kg med najino prvo nosečnostjo, po njej pa še malo. Je pa tudi bil prej čisto preveč suh. Kot praviš, tapravi dec mora met nekaj mesa ne sebi in če je mal trebuščka, je za cartanje tudi lepo ;)
Da še ti glede party-a odgovorim. Jaz nisem nič takega imela in tudi tokrat nič ne bo. Itak otrok pol od vseh nekaj dobi, ko vsi tudi vejo, kake barve cotke recimo morjo kupit. Meni to nekak ni "in", tudi če je ameriško :P

Tak, zdaj sem pa na dolgo in široko zabluzla (ampak sem tole vse skupaj pisala dobro urco - presneta služba, ko je treba vmes kaj naredit user posted image )

Lepo mi bodite na ta sončen dan

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
2.12.2009 10:23:09   
Angel_Tian
Pa saj ne morem verjet user posted image
V tem času, ko sem jaz pisala svoje litanije, ste se spet tolk razpisale...

Samo naj dodam glede pijančevanja očetov. Moj je bil pri prvem porodu seveda zraven in potem, ko je bilo vsega konec, je bil tak nekak zmučen in šokiran in kaj vem kaj vse (nekak ni mogu realizirat, da ima res otroka), da se je domov po avtocesti iz MB peljal celih 80, vmes se je ustavil na enem soku, ker je bil zares zelo zelo vroč dan. No, kolegom je potem dal za pijačo, ampak ni bilo pijanščine, ker sva bila takrat bolj brez denarja in se nisva mogla kaj preveč izprsit :)
Se mi pa po eni strani zdi prav in celo lepo (čeprav sem proti pijanščini in osebnih družinskih razlogov), da očetje svoje otroke zapijejo user posted image
(našega Tiana so mogoče zato tako dolgo krči mučli, ker ni bil dovolj zalit user posted image )

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 10:37:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3458
2.12.2009 10:37:57   
san
joj, kolk ste natipkale, sploh ne uspem prebrat. vas samo na hitro pozdravim in komentiram celulituser posted image

men se naredi vsako nosečnost po stegnihuser posted image , prav grdo mi je, ampak potem spet zgine po porodu po ene pol leta. Hb!!! no ,nekaj ga ostane, sam ne tolikouser posted image

čestitke diplomiranki še uradnouser posted image user posted image user posted image

ostalo, ko bo čas...

kratka, če nas še bereš... upam, da je bilo vse uredu, če si že imela poseg in da je minilo hitro brez zapletov....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3459
2.12.2009 11:09:38   
Melia
hej

moj se bo tud ziher s kolegi malo napil ko se dete rodi.....malo se tak morajo.....da bo otrok zdrav!!!user posted image

moj dragi je rekel, da bo zraven pri porodu in sem zelo vesela da se je tako odločil....je rekel da se tega prav veseli in mu bo v veselje da mi stoji ob straniuser posted image  ....pa vaši partnerji? bodo zraven pri porodu?

hvala vsem za čestitke....ja, danes bo pa res uradno....čeprav je že kar lep čas minil ko sem diplomirala - meseca maja letos.....sem ugotovila da se mi vse pomembne stvari zgodijo meseca maja.....diplomirala sem meseca maja, rodila bom prvega otroka meseca maja, z mojim sva se spoznala meseca maja....hja, nekaj že je na temuser posted image .....aja pa še ime mi je tak....majauser posted image

lep dan še naprej....pri nas je še kar meglauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
2.12.2009 11:39:42   
barvar
Pa da rečem še kakšno glede pijančevanja. Jaz nisem ravno nek pristaš pretiranega uživanja alkohola, zaradi slabih izkušenj iz otroštva in ko je imel moj fantovščino celo noč nisem spala, ker sem samo čakala kakšen bo domov prišel user posted image user posted image user posted image . Tako, da upam, da bodo to naredili v mejah normale, pa da se komu kaj ne zgodi.
Melia lep dan ti želim, pa da bi te potem tvoji na kakšno fino večerjo peljali user posted image .
Aja, tudi pri nas je še kar megla user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
2.12.2009 11:52:22   
frcefela
Meni osebno je to pijančevanje pod pretvezo zapitja novega družinskega člana, totalna bedarija. Potem se pa foter naslednji dan ves skrokan, mačkast in smrdeč privali v porodnišnico, vzame otroka v roke in kaj je eden izmed prvih vonjev, ki jih otrok zavoha? ALKOHOL! user posted image In kaj otrok vidi? Eno ****jeno, dehidrirano faco. Nič čudnega, da se otroci jokajo, ko jih fotri prvič v roke vzamejo. ČE PA SMRDIJO! user posted image
Sovražim alkohol.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
2.12.2009 12:10:04   
j.b.
Ja pozdravljene sonosečke, ste tolk dopisale da vam komi sledim.
Tud jest le med službo spremljam tale forum, in ga lahko berem cel dopoldan po malem kar ste napisale od prejšnjega dne (sej veste - ko pride šef mimo se morm pridno narestuser posted image , pa sklopt forum)

Melia, čestitam, tudi sama komi čakam da se lotim diplome, vse izpite mam narejene, diploma mi pa precej slabi če samo pomislim nanjo. Na kermu faksu si pa diplomirala če loh vprašam?

@mber - vse naj naj, čimlepšo in zdravo nosečnost, pa vsega najlepšga velik!!! No, pa poročaj ko prideš od pregleda!

k_a_t_i - hehe tvoja telovadba bo predvsem zabavna, sem se ti prav nasmejala. Mislim da mormo migat kolk nam pač paše, ane?user posted image

sabri - in kako je to ko čutiš brcike? Kako veš da to niso prebavne motnje al kaj podobnega??? Jaz namreč ne ločimuser posted image

Kar se pa tiče pijančevanja naših decov ob rojstvu otročka ... Jou kak se ga bo moj napiv! Pri nas itak vse novorojenčke ful zalijejo, da so pol tamali zdravi ko ribe. Upam da bo drug dan zmogu do mene na obisk user posted image . Glede prisotnosti pri porodu mi je pa že zdaj povedal da nenamerava bit prisoten. Že za nuhalno se je branil, pa mi ga je uspel prepričat, in je bil zelo zadovoljen ko je videl pikico na ekranu - bil je čisto blaženuser posted image . Pri porodu pa bo preveč "trpel" ko bo gledal kako se mučim, in ker bo potem verjetno tut kaj krvi ... Bo raje kar zunaj počakal, babca in sestra pa se bosta zato ukvarjali samo z mano, in ne še z njim. Sem se že sprijaznila s tem, in mislim da če ne prenesa pogleda na toliko krvi in drugih tekočin, da je bolje da je zunaj...
Drugače se je pa tut moj zredil čez poletje (za 10 kg), in ima trenutno večji trebuh kot jaz, se velikrat hecava de bova rodila otročička ter enga slončka (ker rilček že gleda ven)user posted image user posted image user posted image

Baby shower - prvič slišim za to! In kaj naj bi to bilo po ameriški tradiciji???

Tudi jest sm prejšnji teden šele povedala kolegicami, in so rekle da so me pogruntale že preden sem sama kaj vedla... Ja right! In to zato, ker sem enkrat jasno in glasno zavrnila borovničke, in tudi niso me več videle kadit in ob vikendih sem žulila le vodo ... Sicer pa so itak zelo veseleuser posted image

Jaz si bušija nič ne mažem zaradi strij še. Bi blo ok če se začnem mazat z navadnim mlekom za po telesu (sevede nism mislna kravjigauser posted image )? Deluje? Predlogi?

No, dost zaenkrat, moram tut jaz še kej nardit dns.
Ful uživajte, pa veliko se smejte - nkol ne škoduje.
lp!

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
2.12.2009 12:12:37   
fiška33
@mber, vse najboljše!!!

user posted image

Baby shower
, Melia, meni se zdi lepo, da imaš toliko prijateljic okoli sebe, ki so vesele zate in za tvojega bejbija. Kolker pa sem gledala po netu, ti ga pa lahko priredijo one, ti samo prideš user posted image

Moški pri porodu
. Mislim, da je danes že skoraj obvezno - vsaj ta prvič. Ta drugič al trečjič pa se celo zgodi, da ga zamudi, ker gre baje tak hitro user posted image . Moj bo zravem. Čeprav ravno včraj sem nekje zasledila naslov, da naj bi ženske rojevale same, ker moškim niti približno ni jasno, skozi kaj moramo takrat it in znajo celo ovirat user posted image .
Zapitje potomstva user posted image . Jaz ne bom komplicirala. Kar bo bo. Itak je glede tega full priden in pameten. Ima slabe izkušnje iz svojega otroštva in nima navade večernega popivanja po lokalih.

Pri nas je krasen sonček že od jutra, no vsaj od 10.30, ko sem jaz vstala user posted image . Zdaj počasi se bom spravila v BC, grem še malo vozičke in ležalnike pregledat. Če kupujem rabljeno robo, je fajn, da vsaj vem, kako deluje user posted image .

Lep dan! user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
2.12.2009 12:50:44   
Melia
j.b. končala sem EPF v mariboru, in sicer univerzitetni program, smer marketing....user posted image

fiška33...to bi blo pa fajn ja, če bi mi kar prijateljice priredile....saj veš da se število prijateljic kar nabere....3 res dobre prijatelce iz faksa, pa najboljša prijateljca, pa sestrična, pa od mojga sestra (se res super štekama), pa moja svakinja, pa še 2 zelo dobro prijateljici....pa je to to....sama pa za sebe nasplošno mislim, da nimam ravno veliko prijateljic....prej manj, kot veliko....taka sem...raje imam manjši krog tistih tapravih in na katere se lahko vedno obrnem, kot pa zelo veliko bežnih kolegic...saj veš kaj mislimuser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
2.12.2009 12:54:08   
Angel_Tian
Punce, jaz res ne vem, kaj je meni.
Karkoli od vas preberem, se morm tolk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A hormoni slučajno tudi v smejalno smer delujejo? user posted image

Pa še en komentarček na moške, prisotne pri porodu. Baje so tudi taki, ki se jim potem seks zagravža, ko vse to tam spodaj vidijo. No, moj je na srečo vse dobro prenesel (ni blo nič kaj grdo pa še popkovino je lepo prerezal) in je še vedno zelo napaljen na mene user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
2.12.2009 13:08:01   
m_o_i
prisotnost pri porodu : cakam, da sam pove glede svoje prisotnosti user posted image  silila ga ne bom v nic; ce ne bo zelel, pac ne bo. o tem se nisva govorila, ker se ni nacel te teme.
se je pa ze pred enim mesecem pozanimal, kje bomo rodili-da bo vedel, kam peljat, ko bo treba user posted image  (sem pac iz takega konca, ko zbiramo med SG in CE). torej se malo ze pripravlja na porod hihi.
sem se pa spomnila, kak se je enkrat pomladi, ko se niti priblizno nisva govorila o otrocih, full zasekiral, kak bo, ko bo mogu tamale lovit. je reku, da bo pac tak, da bo govoril: pridi sem, ati ne more, je ze star user posted image user posted image

sem se pa ravnokar vrnila iz obiska pri sestricni: ena (danes tocnouser posted image ) 18 mesecna in ena (vceraj) 4 mesecna lepoticka sta tam doma. dva tedna nazaj tavecja pol tok ni govorila, kot je danes-jaz sem samo gledala, kak je komentirala knjigice (nazadnje sem jaz monologe zganjala, ona pa je poslusala)! tamicena pa en sam smeh in obcasni gugu/ji pa gaga/jiuser posted image
sej sem bla cist mehka v kolenih nooouser posted image  kaj sele bo, ko bom svojega mela v rokah...tiste, ki ste ze mamice, pa tak veste, kak feeling je touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3467
2.12.2009 13:10:15   
m_o_i
aja, zivepo - ce pa se tokrat ne bos nasla pravega vozicka, ti pa ze vnaprej obljubim, da ti naslednje leto zazelim spet enako user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 13:14:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 13:22:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3470
2.12.2009 13:39:49   
m_o_i
no, ce ze grozis, da se ta ne bo tapravi, potem ti pa lahko kr podelim diplomo za "uradno preiskusevalko vozickov" user posted image user posted image

fanfare prosim
user posted image
cestitkam, zivepo (za pijaco bos pa se ze dala user posted image )

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3471
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 13:41:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 13:42:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3473
2.12.2009 13:59:27   
Angel_Tian
zivepo - tale diploma je res čist zaslužena user posted image čestitke!

pia pa je vsaj po tehle slikcah zelo atiju podobna :)

uh, skrhane škarje? mi nismo meli takih težavc. največ smeha je bilo, ko se je moj tak čudno napravljal zraven, ko je prosu porodničarja, če ga lahko slika, kako on to popkovino prerezuje user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3474
2.12.2009 14:05:52   
barvar
Danes pa ste razpoložene za norije user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem si ravno eno skledo solate prinesla pred računalnik, zdaj pa jem in se trudim, da ne bi tipkovnice popacala. Da me moj vidi...
Glede poroda pa si bo moj do konca verjetno še najmanj 10x premislil. Ja kaj hočemo, je pač dvojček po horoskopu user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.