fiška33
|
Melia, glede močnejše postave bi rada dodala še tole (ker sem bila zadnjič mogoče malce groba in kar precej o tem razmišljam ) ... Jaz pri sebi vem, da si močnejše postave ne morem privoščiti. Imam takšno žensko postavo (hruška), da se mi vse začne nabirat na riti in jahalnih hlačah. Enim pa se vam tak lepo enakomerno porazdeli, da se kaka odvečna kilca al pa pet, deset, sploh ne pozna. Kljub temu, da sem bila celo OŠ precej dobra gimnastičarka, se mi je začel celulit vidno poznati (brez stiskanja kože) že pri 13 letih. To mi je javno in na glas povedala najboljša prijateljica med poletnim kopanjem v bazenu . In od takrat dalje sem malo zakompleksana, sploh če sem pretežka . Več kg kot mam na riti, večja teža pritiska na stegna, bolj se vidi celulit . Da o tem, da zelo težko dobim primerne hlače, ne govorim . Se opravičujem, če sem te takrat malo užalila. Upam, da me zdaj malo bolj zastopiš . Strije... Par dni nazaj je ena napisala, da se ji že delajo strije, ampak samo po prsih in stegnih. Jaz mislim, da tole še ni dovolj za zmago v kategoriji "Najhitrejši pojav strij" . Mislim, da bi upoštevale samo tiste strije, ki se bojo na novo naredile na trebuščku . m_aja, kmalu bo Petrusha spet updejtala naš seznam, pa bomo lahko vidle, koliko nas že ve za spol. Mislim, da nas je kakih 15-20, od cca 75, ko smo že dobile namig. Jaz naj bi imela fantka, ampak, do morfologije, ki jo imam 22.12. se še ne upam nič takega kupovati, da bi bilo samo za njega. Držim pesti, da te bolezen čim prej mine in da se boš lahko posvetila čemu drugemu. LP
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 1.12.2009 16:47:27 >
|