|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
1.12.2009 17:07:42   
MiniMiska
Fiska: hvalaaaaaaaaaaaa za linke in opis vadb, super si! Fit mama se bo zdownloadala. Yoga (v skrajšani verziji) je pa že za mano, kosilo/večerja pred mano, sem danes malo zamenjala vrstni red.
Frcefela, tudi tebi hvala in prijetno vadbo ti želim.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
1.12.2009 17:16:36   
milena2222
Kaj bi napisale s čim si mažete trebušček,da bi ne bilo strijuser posted image ?Jaz uporabljam mandeljevo olje ( kupujem ga v lekarni ),pri zdravniku pa sem zadnjič dobila prav kremo za nosečnice proti strijam?

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
1.12.2009 17:18:19   
Snovalka
Oj emibu krasno men se zdi super če si toliko star in si želiš otroka jaz si ga pri teh letih nisem želela. Sem pa danes mnenja da otroci niso za stare mame kot sem jaz 31 (ha,ha) tebi bo ful lažje kar tako naprej pa še velik otrok ti želimuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
1.12.2009 17:33:26   
barvar
Čer majčice!
Sem vas na hitro prebrala in se moram prav nasmejat user posted image user posted image user posted image . Ste spet pri kg. Jaz sem velika 165cm in imam 60kg (prednosečniških)user posted image , zdaj sem pa na 63. Po vseh tistih razpredelnicah imam kakšno kg preveč, ampak jaz mislim, da je moja postava super, moj se pa strinja user posted image .
Sex - kondoma mi2 ne uporabljava. So nam pa na predavanjih o nosečnosti odsvetovali, da partner
svoj izliv opravi v nožnico med 28 in 36 tednom nosečnosti, saj prostaglandini povzročajo mehčanje materničnega vratu in lahko sprožijo prezgodnji porod.
Telovadba-jaz še vedno aktivno telovadim 4x tedensko, tako da nimam potrebe, da bi si še kakšno vadbo downloadalauser posted image .
Lep većer vam želim, jaz si bom zdaj privoščila eno vročo čokolado user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Snovalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
1.12.2009 17:33:52   
Snovalka
Milena2222 Elancyl od Galenic, Avene preverjeno najboljša ampak tudi draga 20eur, eno maš baje za 3 mesece, meni so se stare strije popravile, ful malo se jo nanaša, pa dost velika tuba je.

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
1.12.2009 17:37:52   
m_aja
meni tudi se zdi to čist ok mlajše mamice mamo več energije pa brez zamere pa meni naprimer zdaj ni za ven hodit pa ni mi blo nikoli bom pa potem ko bom moj otrok star 18 let začela sej pri 36 še nebom prestara za čage zdaj me pač ne mikajo sem bolj družinski človek in komaj čakam maj da bom mela svoje dete v rokah user posted image   drugače pa ema se mi zdi da sma si precej podobni kaj sma se menli na fb
no v glavnem ne obremenjujte se z starostjo meni vsi pravijo da sem premlada pa samo rečem da je moj problem to ne njihov pa ponavadi mi to reče nekdo ki je star 27  let al pa še več pa živi pri svoji  mamici

(odgovor članu Snovalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
1.12.2009 18:16:48   
milena2222
Snovalka-hvala za odgovor.Niti ni tk draga,to moje olje je cca 5 EUR sam ga pa ful porabljam,tk da če je tale krema za 3 mesece je v bistvu ceneje al pa vsaj nekje pri istem.Midve sva pa isto stare,tudi jaz 31 let,pa mi je žal,da nisem že prej zanosila,se mi res zdi,da je ko si mlad vse lažje...tk da se strinjam,otroke je treba imeti mlad če je le mogočeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
1.12.2009 18:43:45   
K_a_t_i
Babe, ubijate me z jogo!!! user posted image
Dejte zdej meni, LENOBI, napisat kak fajn film, ki ga naj dol potegnem. Kak fin romantičen film, lahko tud mal komedije vmes. Že 3 leta nisem bila v kino, tko da vse kar je "novejše" je zanimivo. Hvala, hvala, hvala!!! Zame bo dost joge, če se bom na kavču premetavala z levega na desni bok user posted image .

Sicer pa sem bila danes na pregledu, morfologijo imam 15.1. ob 7h zjutraj user posted image . Praktično sredi noči... Sicer pa "vse OK" - srček bije, mam krčne žile, popkovno kilo, beljakovine v urinu zaradi dehidracije (no, to je od 1 meseca nazaj), una baba v laboratoriju me je nahrulila (ker so ji poslali naj dam kri in vodo, dohtarca mi je pa naročila naj ji rečem, da krvi ne rabi jemat - in pol je mela eno nalepko viška user posted image ). Pred laboratorijem je pa sedel en z masko... Ne rabim razlagat, da sem od wcja v laboratoriju do izhoda iskala razkužilo, ki ga v ZD Bežigrad NI! Pr nas na šihtu so ga namontirali v vse hodnike, v ZDju ga pa nimajo... Ah ja...

No, tokle od mene za dons. Neki sem lačna. Grem v hladilnik user posted image .

Čav.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
1.12.2009 20:22:52   
JB007
Živjo!

Jaz se včasih kar sama sebi smilim ko vas berem. Se mi zdite vse zelo pridne s telovadbo. Se malo tolažim, da te ki imamo majhne otroke telovadimo z njimi. Meni koker imam časa, ga vzame sin. Tudi zdajle, ko sem brala vse kar ste napisale od včeraj je skakal okoli mene in zahteval pozornost. Od osme naprej pa spim. Smo pa bili vsi trije danes pri zobarju. Jaz sem šla na dednosečniški pregled, da ne bi bilo kasneje presenečenja. Pa je še sina pregledala. Je bil zelo priden. Jutri imam ginekologinjo. Upam, da bo vse v redu.
Tista ki krvavi, bi ji pa svetovala naj proba čim več počivati. Sploh pa ne začeti s kakšno telovadbo. Pa vem , da je težko, samo če se prav spomnim naj bi nekje do dvajsetega tedna nehala.
Aja pa sem razmišljala o starosti. Po moje ni pomembno koliko je katera stara, samo da je ali bo dobra mama. Sebe si zelo zgodaj ne predstavljam kod mamo, do dvajsetega sem mislila, da bom jaz brez otrok. Zdaj sem pa zaljubljena v svojega sina. Nato sem mislila, da bom imela max. enega, zdaj pa komaj čakam na drugega. Je pa tudi res, da če hočeš imeti svoje stanovanje in redno službo  čas kar zbeži. Pa še z partnerjem se ti mora vse poklopiti.
Danes sem se pa nafilozofirala, pa brez zamere. Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 3434
1.12.2009 21:06:59   
@mber
Milena2222 jaz uporabljam Olje za reaktiviranje od Justa. So mi ga moje prijateljice priporočile, ki so nosečnost že dale skoz. Se namažem po tuširanje, pa se prav fajn vpije. Če bo pa še meni pomagal, bomo pa videli. Ponavadi je tako, da če si nagnjen k temu, ti verjetn ne uidejo. Je pa fajn vprašat mamo, lahk da boš imela isto. Moja jih ni imela, bomo pa vidl, če bom tud jst taka srečnica.

m_aja super, da tak razmišljaš, ti dam prav.. res je lažje, če si tak rosno mlad, verjetn se tud manj obremenjuješ...ker s starostjo se vedno bolj.. Ampak to za več stvari, ne mislim zdaj sam glede otrok... Vsaj pri meni je tako.. Je pa res, da če hočeš najprej doštudirat, pol služba, pol stanovanje, pa še pravi partner.. No, pri meni je trajalo do 30.leta... oz. bom rodila v 31. (jutri je že moj roj.dan)... :) leta pač letijo. Si pa star, toliko kot se počutiš. ;)

(odgovor članu JB007)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
1.12.2009 21:38:33   
sabri
Oj punce, bom jutri brala za nazaj, samo da povem, da sem včeraj zvečer čutila prve brcikeuser posted image user posted image user posted image . Saj sem 18 teden, ampak jih za zihr še nisem čutila prej. Pa še vprašanje, naslednji pregled imam 10.12. a je to še prekmalu za morfologijo? Ok grem ajat, sam pohvalit sem se hotla z brcikamuser posted image . Nočko-

Neposredna povezava do sporočila: 3436
1.12.2009 22:18:06   
Melia
dober večer

fiška33...eh, nimaš za kaj skrbet....saj pa prav da poveš svoje mnenje, konec koncev tud jaz svoje.....še dobro da nas je tolk različnih žensk na svetu, da smo lahko različnim moškim všečuser posted image  in da zadovoljimo različne okuseuser posted image ....jaz sem pač včeraj potem tud napisala, da smo tu gor pač tud take, ki pač imamo kar nekaj kil več in da se tistim z resnično manj kilami ni treba tolko obremenjevat....te pa čisto razumem ko praviš da kil nimaš enakomerno porazdeljenih....sicer pa vsaka za sebe ve kaj ji paše in kako se dobro počuti (s 5kg več ali pa s 5 kg manj)....fiška33, ti pa se res ne sekiraj....mene ni nič prizadelo....vse kar se tu gor piše jemljem le kot mnenje vsake posameznice in vsako mnenje spoštujem....user posted image

zdaj sem se tak smejala....moj je probaval kaj bo jutri oblekel za podelitev moje diplome in ugotovil, da se je tud sam kar zredil, saj mu nobene te bolj elegantne hlače niso več prav....razen enihuser posted image ....pa drugače je tak bil presuh....zdaj je ravno tapravi dec....ampak je bil prav hecen....kaj češ, se bo pa on tud zgleda z mano vred redil.....je dobil takega lepega bušija....kot da bi bil on noseč...user posted image

nosečke, lepo noč vam želim....pa čimmanj lulanjauser posted image

(odgovor članu @mber)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
2.12.2009 7:51:14   
m_o_i
bro jutro user posted image user posted image user posted image

user posted image @mber user posted image : spet si postala eno leto pametnejsa user posted image  zelim ti, da dobro vnovcis na novo dobljeno user posted image user posted image user posted image

melia : moj se je tudi zredil - lepo, da tak cutijo z nami,aneuser posted image  cestitam za diplomiranje (zdej je cist uradno tvojauser posted image )

K_a_t_i : za krohotanje ti priporocam stare jugoslovanske komedije ala "maratonci tecejo castni krog", "balkanski špijun", "ko to tamo pjeva", "žikina dinastija" itd (vsaj mene vsi tile nasmejijo se po x/tem gledanju user posted image  

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
2.12.2009 8:04:04   
emibu
JUtro,jutrouser posted image !!

takole še en nekam mrk dan se je začel vsaj tukaj pri nas..jedli smo že pa čez kake pou urce bomo spet...
user posted image user posted image user posted image
strije hjooj nevem jst jih prej nisem imela nikjer zdaj pa kar po prsih in po stegnih bog ne daj da jih fašem še po trebuščkuuser posted image user posted image hec hec bomo mogl potrpet tut to zgleda...
jutri imam pregled upam da bo use ureduuser posted image user posted image to me je vedno tak strah d bo rekla G. srček mu je nehal biti al pa kaj podobnegauser posted image user posted image user posted image ...
m_aja ja prau imaš zelo lepo se je tudi pogovarjati z eno ki je isto stara in v istem stanju..upam da se kaj kmalu tudi vidimo...čeprou mene ta šola še malo bolj muči kot tebe ti se je boš usj letos rešla user posted image user posted image

huh grem sem žejnaa fulfulfulful user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
2.12.2009 8:17:23   
nusi
Jutro nosečke user posted image

Vse najboljše @mber user posted image user posted image user posted image .  Evo pa smo na sredi tedna, v soboto imama predavanja in tot popoldne od 14-19 tko da nč od dneva, upam da se bo dalo vsaj nedeljo izkoristit.
Drugače pa vse po starem, trebuščka še ni, me že hecajo če sem zihr da sm noseča user posted image  in komi čakam da začutm prve brcike, po mojem jih bom bolj pozno, ker se nč ne umirim do trenutka ko dobesedno dol padem zvečer user posted image  tko da me bo moglo dete fajn s peto užgat, da bo kej efekta user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 8:22:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3441
2.12.2009 8:48:51   
barvar
Jutro srečkeuser posted image !
@mber vse najboljše in veeeliiiko daril user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz kar zraven računalnika kavo pijem in razmišljam kaj vse bi morala danes naredit, pa se mi ne da user posted image . Sicer pa je šele jutro in mogoče še dobim zalet user posted image .
Lep dan vam želim in pobožajte bušije...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
2.12.2009 8:55:31   
@mber
Najprej hvala za vse cestitke!!!user posted image

Imam povrh tega še dans G, upam, da bo vse v redu. Brcik še jst tud ne čutim...

Moj se tud redi skupaj z mano, verjetn zarad tega ker jst non stop neki glodam.. sm ko hrček...user posted image

A ste že kaj gledale opremo za dojenčka - vozičke.. No, zdaj je še mene prjel.. sem cel internet obrnala.. Sam bom še počakala na drugo leto..

Lep sončen dan vam želim...

Neposredna povezava do sporočila: 3443
2.12.2009 8:55:44   
Melia
jutro

barvar danes pa sva na istem....jaz tud kr zraven računalnika pijem kafe....uf, nam gre lepo, ne?user posted image

@mber vse naj, naj in naj se ti izpolnijo še tako skrite željeuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa imam jaz eno vprašanje za vas.....jaz ko sem prijateljicam povedala da sem noseča so itak vse bile zeeloooo vesele in vse v en glas: zdaj pa bo BABY SHOWER PARTY.....ne vem no......je to res treba nardit? je katera imela? in kdaj? v katerem mesecu? kako je to organizirala? jaz ne vem, če bi to sploh imela,....se mi zdi to tak "ameriško".....no, saj je lepo....ampak vseeno....raje potem naredim zabavo več ko bo dete že rojeno....

dajte se malo o tem razpisat in mi malo povedat kako in kaj in če katera bo to imela oziroma tiste ki že imate otroke ali ste to imele

lep danuser posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
2.12.2009 8:59:40   
m_o_i
melia : torej pravis, da je ta ameriska pogruntavscina prisla ze tudi k namuser posted image  zadevo poznam iz filmov, prisezem pa, da se nisem niti slisala, niti prebrala, da se to dogaja ze tudi v SLO...
no, me pa res zanima, kaj bojo druge majcice povedale na to temo user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
2.12.2009 9:05:39   
Melia
M_O_I.......meni je to tud tak čudno.....jaz do zdaj tud nisem vedela, niti nisem bila na nobeni takšni zabavi, ampak prijateljice pa kar: kdaj pa bo???? in nimam pojma kako stvar zgleda (razen iz filmov)...zato tiste ki to poznate malo povejteuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
2.12.2009 9:05:42   
@mber
mah, to je spet kr neki.. meni ta amerikanizacija sploh ni všeč.. Ti naredi po svoje. Po navadi so moje kolegice, ko so bile noseče, povable kam, da smo se še vidle, preden so šle rodit. Pa ne zarad Baby shower party, da bi kaj dobile, ampak, da smo mal počvekale, ker potem se ziher neki časa nismo vidle. Tak je moj predlog in verjetno bom tudi sama tako naredila.

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 9:07:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3448
2.12.2009 9:07:45   
barvar
Od mojih kolegic ni še nobena prirejala zabave za dojenčka, tako da ne vem. Po drugi strani pa če dobro pomisliš boš pred porodom vsaj imela čas. Verjetno ti potem ne bo ravno pasalo, da ti bo deset "bab" doma viselo in bejbija po rokah vlačilo. Vsaj meni ne bi user posted image .
Pa še ena stvar je ( pa ne me narobe razumet, ker nisem materialist), tako boš videla kaj boš dobila in ne boš preveč nekih stvari nakupovala, ki jih dojenček potem expres preraste.
Sicer pa odločitev je tvoja user posted image .

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
2.12.2009 9:11:53   
@mber
zivepo ta je bla dobra, da se končno odloči za vozičekuser posted image user posted image user posted image No, jst sem neki že našla in sicer sem ugotovila, da so na e-bayu.de veliko cenejši kot tu, sploh ABC design so mi všeč.. Ampak, to bo še dolga zgodba, ker sem si že glede sobice 5x premisla, si znam še tu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.