Teja K
|
Dobro jutro ! Prvo za Kratko, Minimiško in Kitty! tudi za ostale, ki jih želite! Dobrodošle nove majčice!!! SEdaj pa se vam bom potožila... Včaraj sem spet zgubiljala moj dragoceni čas, ker je pralni stroj zatrokiral in je nehal prat kar sredi programa, tako da sem črpala vodo iz stroja, imela vso kopalnico mokro, ko sem mokre cunje ven jemala... nato sem stroj izklopila iz elektrike in je začel normalno delat, ampak sem potem v sušilcu sušila do 23. ure in potem še zlagala , učenje je spet šlo v maloro Danes zjutraj se je prvi sine zmrdoval nad zajtrkom, ker ni bilo nutele ampak sirni namaz, sem skor popenla, ker se vstanem 30 minut prej, da pripravim zajtrk in popoldansko malico za v šolo, ker je zmeraj nosil malico domov in potem bil lače in sem rekla, da je potem brezveze plačevat in boljše da mu dajem zraven... me je tako pogrelo... kaj ima za izbirčen glede hrane bit... nakar se odpravljava v šolo in je včeraj pozabil na treningu čevlje (nove, zimske čevelje!!! in to že druge letos), ker je šel moj dragi ponj in on ni pozoren, da je v teniskah šel domov... joj sem besna Ma naj še dodam, da je zadnje čase sine čisto nemogoče, totalno raztresen, kot da bi bil star 3 leta, ne pa 7. Lani je bil čisto priden v šoli, skrbel za svoje stvari, letos grozzzzaaa vse pozablja, zgubi, kar naenkrat nima... joj ne vem kaj naj naredim ... Nakupovala še nisem nič in mislim, da še nekaj časa ne bom, ker bom prvo kupila pralno sušilni stroj novi, da se več ne zajebavam s temi starimi stvarmi grrrr... sem jezna danes... Ampak jutri imam pregled in bom slišala srček , pa med vikendom bom se šla postričt, ker bom končno imela čas, ker grem v hotel Mama , in bo babi spet okrog sina skakala ... No toliko za sedaj, se oglasim spet ko se ohladim
|