|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
25.11.2009 15:11:37   
malamami
ja izbira imena je kar težavno opravilo k jih je tok...
midva sva prejšnji teden našla 2 ki sta nama bila všeč, pol sva pa ugotovila da imajo sosedje par hiš naprej ki imajo punčko in fantka ravno ti dve imeni, tko da morava začeti spet od začetka user posted image

mogoče bova pa še kakšna lepša imena izbrala user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
25.11.2009 15:16:58   
malamami

za zobe pa jest jem tablete koralni kalcij, jih dobiš v lekarni, pa mi zaenkrat kar pomagajo.
mleka pa odkar sem user posted image ne prenesem, moram it pol takoj na wc, tko da sem
s tabletkami čist zadovoljna

me pa tudi špikne kej včasih, še posebno če kaj čudno sedim, se bom mogla navadit da moram bolj lepo sedet... sam jest bi skoz noge gor mela, pol je pa to mal težje user posted image

(odgovor članu malamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
25.11.2009 15:19:01   
Tiaraaa
midva sva že izbrala ime za fantka, oziroma ga je kr moj izbral že pred leti, ko je reku da najin sin bo pa Mark in pri teb bo ostalo user posted image user posted image ime mi je zeloooo všeč in sem vesela da imava enak okus.
če bo pa punčka, pa po moje do konca ne bom sigurna user posted image

všeč so mi pa: Tia, Lia, Julija, Maša user posted image

http://www.facebook.com/group.php?gid=174926976959&ref=ts

(odgovor članu malamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
25.11.2009 15:26:00   
MiniMiska
Ojla!
Najprej kratka, še tukaj: user posted image user posted image user posted image user posted image vse za srečo, verjamem, da boš izvedela, da je z user posted image tako kot mora bit. Pogumno!

Zobje: trkam, da nimimam problemov, se bom pa naročila na preventivni pregled, saj itak bom šele drugo leto na vrsti user posted image

Hrana: jaz včasih res ne vem, kaj so včasih jedli, ker zdaj za kar nekaj stvari pravijo, ne to pa ne... ali pa enkrat odsvetujejo, drugič je OK... jaz jem res vse razen tatarskega biftka, pršuta, plesnivih sirov ... drugo pa kar mi paše, v bistvu pojem enkrat na dan (kosilo) več, pa zajtrka ne pozabim, vmes pa kakor je, včasih še kaj zbašem vase, večinoma pa mi ne paše, edino kak kakav, čaj, bela kava mi spet paše user posted image No, dober tek, tudi mene čaka kosilo, ko moj pride domov.

Imena: enkrat sva na list napisala izbor, jaz sem svojega vmes že osvežila, ... na koncu pa se mi zdi, da bo user posted image dobilo ime v porodnišnici, ker se prej ne bova uskladila user posted image

Oprema: še nič, čakam izvide. In hvala za pikapoke, kakšna je bila tudi meni namenjena user posted image

Lep dan vam želim še naprej, uživajte!

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
25.11.2009 15:59:43   
Anonimen
Zakaj pa jetrc ne bi smele jesti? Joj, šit, jaz sem pa jedla zajčje... Še ena stvar več, da se sekiram... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3130
25.11.2009 17:28:51   
Melia
tudi jaz sem jedla jetrca (piščančja in svinjska),,....pa se ne sekiram.....tak da mislim, da se tud ti ne bi rabla sekirat.....jaz res jem tisto kar mi zapaše....res pa ne bom jedla bifteka in domačih salam,....pa sem imela kri zaenkrat vredu in tud ostalo zaenkrat vse vredu.....po mojem si naredimo več škode s tem ko se sekiramo kaj ne smemo pa kaj lahko.....

vse kar preberem in slišim....če bi vse upoštevala bi se seznam živil ki jih nosečnice lahko jemo zelo, zelo skrčil.....tako da ne vem kako bi potem naše pikice sploh rasle.....

ve kar uživajte ob hrani in se ne sekirajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
25.11.2009 17:39:34   
emibu
Živijouser posted image

a res nesmemo jesti domaih salam? jaz sem jih pa skos jedlauser posted image
mislim da res pretiravamo učasih s tem kaj lahko jemo kaj pa ne..
če bi poslušali usa navodila bi jedli samo solato še to neslano in brez ojla zraven pa se nacejali s sojinimi napitki...
mislim da je otrok veliko bolj zdrav če mamica je use potrebno meso solato sadje...seveda v mejah slanosti saj le to zadržuje vodo v telesu kar ni dobro za bebico...
kakšno pa je vaše mnenje?
papa in božajte bušijeuser posted image

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
25.11.2009 18:02:33   
fiška33
Jaz se glede prehrane zaenkrat ne sekiram. Mislim, da bo huje, ko bomo dojile in niso priporočljive določene stvari zaradi krčkov. Naše otročičke bo šraufalo, mi pa ne bomo vedle, al je to od naše prehrane user posted image .

MiniMiska, seveda so pikapolonice tudi za tebe. Kratka ma jutri D day, pa jih je zato malo več pokasirala user posted image .

user posted image . Yay... Jaz sem danes dobila pošiljko naročenih Baby Legs oziroma Leg wormers iz Singapura. Na carini niso koplicirali in niso pošiljke odpirali, tak da sem resnično plačala samo 20$ s poštnino vred za 10 parov. Pri nas (v Evropi) jih prodajajo po 12 € en par. Se jih da pa tudi doma narest iz kakih luštnih štumpfkov, če odrežemo podplat (- na netu so video tutoriali), ki jih pa prodajajo za 2-3 €. Malo sem si tudi te ogledovala, ker sem čisto zaljubljena v njih user posted image .
Za osvežitev spomina prilagam slikico

user posted image

Pa še moj paketek, z obvezno kontrolo user posted image . Sem se trudila, da so neutralne, ampak so ene rozkaste. Če bo fant, bo te dobila sestrična.

user posted image

Tašča je pa menda že kupila tudi krožničke in pribor za bejbija. To bo njen prvi vnukec, pa se mi zdi, da se že zelo veseli user posted image .

LP

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
25.11.2009 18:11:41   
farina
jaz se glede hrane ne sekiram, je pa res da jem veliko sadja, skor preveč, vse ostalo mi ne diši, zadnje čase sm kar zaprta,pol si pa pomagam z suhim sadjem, nekih stvari še ne kupujem, za imena pa še tud ne veva, mal bi še rad mala počakala, enkrat po januarja se bo evforija začela.
vprašanja.
kako se kaj psihično počutite?jaz sem pred 3 tedni samo jokala in vsaka stvar me je full prizadela, verjetn tud glede službe ker me kar psihično obremenjuje.
kdaj se imate kaj namen vpisati v šolo za mame in očete?

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
25.11.2009 18:28:25   
K_a_t_i
Ne me narobe razumet, ampak sem prav vesela, da vse neki špika okol jajčnikov in da se to stopnjuje, le na hitro vstanete user posted image . Jaz sem namreč včeraj že razmišljala o slepiču user posted image . Torej - ales OK! user posted image

Materinska šola - tokrat ne bom šla. Se mi zdi, da se še spomnim dovolj od prvič user posted image .

Pozdravljene nove nosečke user posted image . Si raje ne predtavljam kaka gužva bo za vrtce user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
25.11.2009 18:33:34   
farina
zanimivo, mene v prvih dveh mesecih ni špikalo,ampak sem imela kot ene vrste krčov, sedaj je okej, bomo še vidl kaj vse bo....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
25.11.2009 18:33:38   
markicaa
hej punce!
joj imena... midva bova mela s tem še velik dela se posebi če bo fantek, ker mi res nobeno ime ni ušeč user posted image , edino ime od mojega nečaka,,, joj zakaj sm takrat tok navijala za ta ime user posted image zdej bi ga lahko moj mel... če bo pa punčka je pa itak veliko izbere in veliko lepih imen...
aja pa vidm da use ful nabavlate, js pa še čist nč nism kupila, samo ogledujem, sem pač vraževerna....

za materinsko se bom pa na naslednjem pregledu pozanimala pri sestri, ki je vedno na tekočem s tem, sam nevem kako bo s časom, ker se mi bojo začela obvezna predavanja oz vaje user posted image bomo že nekak

lep preostanek dneva punce

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
25.11.2009 18:35:16   
farina
jaz še tud nism ničesar nabavla, sma pa šla dans mal po trgovinah po gledat za bebike, pa vidm da bo kar veil dela glede šopinga;)

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
25.11.2009 19:11:26   
nanny.girll
hei hei

mi2 sva pa že izbrala imena. fantk bo Tian punčka pa Lina. no sej najbrž ni 100% hehe...mamo še pol leta da si premislimo user posted image user posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
25.11.2009 19:19:50   
markicaa
nanny user posted image naša tamala bejbika bo tud verjetno Lina... nekak se nama ful dopade, tak srčkan ime user posted image user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
25.11.2009 19:29:23   
markicaa
sam nč bat ... js itak mislm in čutm da bo fantk user posted image bomo vidli kako se obnese moja intuicija

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
25.11.2009 19:38:21   
frcefela
fiška kje si to točno naročila? Mi daš prosim link, jaz bi tudi user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
25.11.2009 19:51:57   
sabri
Oj, mi smo pa zboleli od včeraj na danes, včeraj še oba z mojim super, danes pa čist gotova. Tak da se cajtamo s čajčki, pa jaz kak lekadol lahko.
Sploh se ne oglasim tako poredko ampak vedno napišem dobrodošle nove majčice, user posted image kaj se bomo gužvale maja a.
imena: pri tamali sva vedela skoraj na začetku, zdaj pa ne vem no, nimam favoritov ali pa za fanta Tim, punco ne vem, gledam in zbiram predlgoe.Moram it, tamala barva s temperam, je prišla me popackatuser posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
25.11.2009 20:02:10   
frcefela
fiška nevermind, sem našla na Ebayu, so cca 14eur, tudi manj - za 10kom. Sem že naročila user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
25.11.2009 20:06:23   
kittyy
KRATKA,ves da bo vse vredu,neuser posted image user posted image
evo mene tkole sem sele zdej iz potle zlezla.po vcerjsnjem posegu res danes samo lezim.
tudi midva imava izbranih cev kup imen,ampak zdej pa cakava na rezultate,da vidiva spol pol pa akcija z imeni,....

lepo vas pozdravljam moje souser posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
25.11.2009 21:02:41   
fiška33
Čer user posted image
Ravno sem odtelovadila na FitMama user posted image . Bo kar v redu, ko bom osvojila koreografije user posted image .
Ja, frcefela, ebay user posted image . Sem bidala in jih dobila ceneje user posted image . Ti si že dobila tiste pregnancy belts? Tisti 3 komadi za 15 € so bili nekje iz Evrope, ne? Jaz si jih še moram naročit, ampak tistega ponudnika več ne najdem user posted image . Bom danes spet pogledala, če je kje kaj pametnega.

Imena... še čakamo na potrditev spola. Ste kaj preverile numerologijo?
http://www.chinesefortunecalendar.com/luckyname12.htm
Na tem linku se da malo seštet črke imena in priimka, da mu že v štartu damo dobro popotnico user posted image . Jaz bom poskusila kakšnega "srečnega" izbrat. No, pač vem, da bi bilo v mojem primeru dobro, da ima otrok 5 črk v imenu. Midva z dragim sva oba srečneža, pa naj bo še ta mali. user posted image

LP

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
25.11.2009 21:08:01   
farina
fiška,kako ti to telovadiš, po vadbah za nosečnice?
midva se tud ne sekirama,kaj bo, samo da bo zdravouser posted image pa veselo sevedauser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
25.11.2009 21:13:25   
carly
user posted image user posted image user posted image za Kratko za jutri pa še za minimiško pa kitty, itak bo vse ok.

mene tudi na čase špika, je to običajno,pa če cel dan okol letam, kar itak vsak dan, me zvečer prov na mehur tišči pa mi je že gin.na pregledu rekla da leži z glavco na dol pa če me kej na dol tišči, tko da upam da se kmal okol obrneuser posted image .

Nočni sprehodi, vsaj ene dvakrat, najprej celo prvo nosečnost, potem sem dojila pa sem tudi mogla pit ponoči in posledično na wc hodt, zdej sem pa spet noseča.No pa naj vas potolažim, se boste vsaj navadle ponoči vstajat ko se bodo user posted image zbujali, je to zdej ene vrste navajanje na nočno vstajanjeuser posted image .

Pozdravljene nove, nas bo pa res veliko maja, fino fino.

Nič grem spat, ga je prejšnjo noč Taja celo noč biksala, vstala je pa že pred 6, tko da sem čist zombi že cel dan.Sem upala da bo začela ponoči spati ko je shodila, da se bom vsaj malo naspala, pa ni nobenega napredka, nisem celo noč spala že več kot leto dni pa zgleda da še nekaj časa ne bomuser posted image .

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
25.11.2009 21:41:33   
fiška33
Farina, na tem linku sem si zdownloadala.
http://download.f60s.com/forums/t/128725.aspx
Zaenkrat mi je najbolj všeč Yoga, se res fajn pretegneš user posted image
Za jutri imam pa še Jane Fonda's Pregnancy Workout(Eng) New.avi. Ta je pa z Mule.

LP

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
25.11.2009 21:43:18   
Melia
dober večer

ko se ravno pogovarjamo o spolu....tiste ki še ne vete kaj bo.....a vas kaj zanima??? mene fullll, pa po vsakem pregledu grem razočarana domov ker se ne vidi....user posted image  meni je itak vseeno kaj bo, ampak bi rada vedela....pač sem taka radovednicauser posted image

mene pa zanima kako kaj vožnjo prenašate na daljše poti? jaz komaj sedim zraven mojga v avtu....mi je veliko lažje če sama vozim.....
in kako kaj prenašate hojo po trgovinah in šoping??? jooooj, jaz zelo težko, ker mi je v vsaki trgovini  vroče, pa luči me motijo, pa sploh nimam volje kaj gledat, kaj šele it probat....tak da moram imet res fajn dan, da se mi vse to da.....še po tiste osnovne življenjske dobrine (kruh, mleko,...) mi je včasih prav muka it....pa kar glava se mi zdi me začne bolet....tak da se kar hitro spravim ven iz trgovin....kar je seveda več kot dobrodošlo za moj žep....in moj dragi je prav vesel ko ne rabi dolgo hodit z mano po trgovinahuser posted image

drugače pa bi lahko cele dneve po sončku hodila zdaj ko je tak fajn vreme...to mi je pa prav fino....mi paše svež zrak...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Nakup živil
JAPE

V katerih trgovina največ kupujete?

Spar (36%)

Mercator (20%)

Lidl (12%)

Hofer (18%)

Tuš (9%)

drugo (5%)

Število vseh glasov: 335

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!