|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
23.11.2009 14:13:34   
Meemee
Sončen dober dan.

Ravnokar sem prikorakala s pregleda pri G. Naredil mi je UZ in rekel, da je vse uredu. user posted image user posted image user posted image
Kaj več pa nisem zvedela.
Jutri imam NS. In me zato že 3 dni mora tlači user posted image Držite pesti, da bo vse ok.

Anonimen - hvala za podatke o telovadbi. Bom preverila.

Voziček, obleke ... - Tega tudi jaz še nisem kupovala. Niti gledala. No, zase sem ene hlače v H&M hotela kupit, pa mojemu niso bile všeč user posted image user posted image user posted image user posted image Bom šla naslednjič raje sama v shopping user posted image

Pozdrav in user posted image vsem.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
23.11.2009 14:15:31   
m_o_i
uuu se ni konec z nuhalnimi-meemee za dobre rezultate user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
23.11.2009 14:16:19   
Meemee
Še eno vprašanje.
Mi lahko katera pove, kdaj G. prvič posluša srček user posted image . Oziroma kdaj ga prvič kaj omeni.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
23.11.2009 14:18:10   
Meemee
m_o_i - ja, nuhalno imam v 15. tednu. Ker sem se prijavila šele prejšnji teden. In so mi komaj našli termin. Najprej pa sploh nisem hotla iti. Hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
23.11.2009 14:18:11   
m_o_i
men je srcek "predvajala" na drugem pregledu (ko sem bla v sestem al sedmem tednu)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
23.11.2009 14:19:49   
Meemee
Hmmm. Meni pa srčka sploh omenil ni. Jaz pa nisem vprašala user posted image Silly me.
Še dobro, da imam jutri NS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
23.11.2009 14:22:45   
Mubi
zivepo, res so vse te stvari drage, vendar se da dobiti tudi zelo poceni, če ne zastonj. Sam če nisi preveč zberčen. Jaz sicer hočem imeti določene stvari dosti kvalitetne, vendar glede na to da sem brez službe si vseh novih stvari z mojim ne moreva privoščiti. Tako se je moj dragi podal na internet in poiskal stvari, katere ljudje podarjajo. In tako sva dobila podarjen voziček letnik 2007, v redni prodaji več kot 600€, rabljen torej le dve leti, izgleda kot nov. štirikolesnik primeren od rojstva otroka pa vse do 3h let.... Dobila sva tudi posteljico z jogijem - čisto novo - zapirali so prodajalno in so kar podarjali user posted image . Ker v stanovanju nimava morje prostora, sva iskala zložljivo prevajalno mizo in tudi to sva dobila na strani podarim.si.....Omare posebne ne bova kupovala ker je ne rabiva...zakaj že user posted image user posted image ? Cunjice se dobi tudi na internetni strani podarim.si - res da je potrebno pogledati, saj so ene res grozne, dobiš pa tudi skoraj nove in lepo ohranjene. drugače pa na bolhi prodajajo komplete oblek od 0-3. let za pičlih 60€.
zdej se pa vprašam - zakaj bi vse kupovala novouser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Dobro, če ti finance omogočajo, potem si itak privoščiš, samo sedaj ko vidim, da se da resnično vse dobiti, če le malo pobrskaš, si ne predstavljam, da bi si sploh želela vse te stvari kupiti tuki če bi imela službo.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
23.11.2009 14:23:10   
m_o_i
js hodim k zdravnici in ginekologinji kr z listki; kje se pa spomnim vse, kar hocem vprasat!
na NS sem pa tudi cisto na koncu, ko sva ze za mizo sedeli in mi je tolmacla izvid, cist slucajno za spol vprasala, tak da mi je samo povedala, kaj bo, pokazat mi pa ni vec mogla...

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
23.11.2009 15:18:55   
MiniMiska
Ojla, čveke.
Ponedeljkove delovne obveznosti za mano, pred mano pa skušnjava: francoska solata - da ali ne? Eni jo odsvetujejo user posted image saj imam še meso zraven, samo se mi lušta tudi solate...
Ste spet pri nakupih vidim... jaz še nisem in še ne bom nič kupovala... si pa vsake toliko časa ogledam na spletu ponudbo, pa "obupam" pri vsej ponudbi, predvsem pa cenah... se mi zdi, da bom čakala do zadnjega, če bo kaka dobra duša se našla in mi kaj podarila user posted image
Kratka - jutri bo pošta, k bo ravno 1 mesec - mene pa še en teden ne smejo poklicat, pol pa vem, da je OK user posted image

Lepo popoldne želim, pa se mogoče še kaj javim zvečer.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
23.11.2009 15:27:05   
sabri
Oj spet po malo daljšem času in bolj slabem branjuuser posted image . Da ne pozabim, če je katera iz LJ ali kje blizu, jaz sem našla v Šiški trgovino Lumy na Vodnikovi za nosečke in otroke in dobila končno hlače, ki so mi bile prav in všeč, cena 39 eurov. Za razliko od ostalih so od 50 do 60 pa mi nikakor niso pasale. Rabljenih pa nisem dobila niti cifre, ali pa čisto iz drugega konca slo.
Voziček imam še od tamale ampak nujno rabim lupinico, ker sem imela sposojeno. Moj dragi pravi, da bi kar kupila voziček, ker mu oni ni bil všeč, bi pa tudi rabljenega. Nimam predsodkov glede rabljenih stvari, če so ok. Grem likat, vem da ste mi foušuser posted image , tako da vas berem in pišem kmalu. Lep dan.
Aja, tekmovanje v strijah, zaenkrat ne tekmujem, od prve nimam nič, potiho upam, da se ne bom udeležila tekmovanja. No vsaj tega ne, če bo pa v kakem "žretju" papice, potem pa. Čao.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 16:17:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2986
23.11.2009 16:41:52   
Mubi
zivepo a mi lohka pošleš stran od tega k si kupila postelnjino z obrobo? jaz to iščem vendar nikjer ne najdem :( hvala :)

Neposredna povezava do sporočila: 2987
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 17:02:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2988
23.11.2009 17:05:47   
Mubi
Super! Hvala!
se bova pa za tele stvari kar do Ikee zapelala :D hehe

Neposredna povezava do sporočila: 2989
23.11.2009 17:09:39   
MiniMiska
Punce, nova debata (spet): cepljenje proti novi gripi; ravnokar sem videla na TV, da predstojnik gin.klinike PRIPOROČA cepljenje, eno nosečnico iz SG so sprejeli v LJ user posted image Zdaj pa res ne vem, je to medijsko podkrepljeno ali bi se bilo res pametno cepit?

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
23.11.2009 17:20:45   
sabri
mini miška: jaz cepljenje NE, ne za normalno gripo niti za to.
zivepo: moram prečekirat, kakšen je že to, al imaš kako slikico za nalimat? Je lupinica tud?

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
23.11.2009 17:29:29   
mia3
Živjo!

Pridružuje se vam še ena nova majčica.Vas že skozi spremljam, vendar se še nisem opogumila za sodelovanje user posted image .To je moja prva nosečnost, stara sem 29 let. Prvi pregled sem imela 12.10 in nuhalno svetlino 19.11. Vse je super zaenkrat user posted image . Datum poroda pa je predviden 28.5, samo še ni dokončen. Naslednji pregled in morfologijo imam 11.1.

No toliko uradnih podatkov user posted image

Lep preostanek dneva vsem in se tipkamo user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
23.11.2009 18:36:07   
bubolin
Pozdravljene punce.

Nooo pa je ponedeljek za nami - HB user posted image Upam, da ste ga prživele dobro. Jaz sem se danes odpravila na en dolg sprehod in sem zdaj že kar zeloo utrujena, tako da počasi - tuš, pižama, večerja (brez te seveda ne gre user posted image ) in postelja.

Glede tekmovanja v strijah - se vam zaenkrat še ne pridružujem (nimam še nobene). Upam da tako tudi ostane.

Komaj čakam naslednjo sredo ko imam pregled - joooj joooj....ahhh saj bo hitro user posted image Vsem ki imate kakšne preglede eno user posted image (za vsak slučaj - škodit ne more) user posted image

Lep večer še naprej user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu mia3)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 18:38:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mia3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2994
23.11.2009 18:52:32   
nusi
Pozdravljene user posted image in še posebej lepo pozdravljene nove majčice user posted image .

Cepljenje - zame odpade, ker sem alergična na vsa cepiva, pa tut drgač se mi ne zdi preveč pametno v nosečnosti kaj tazga izvajat, rajši orenk preventiva pa  bomo že user posted image . Je pa seveda spet od vsake odvisno kaj ocenjuje kot večje tveganje.

Oblekce, vozički in ostale luštne stvari - še nič nisem kupila, rada bi si sicer kupovala ampak bom poskušala čimveč opreme tut dobit, razen vozička, tega pa hočem svojega. Načrtujeva selitev in res šparava kolkr se le da. Ampak neki bi si rada kupla, pa ne vem kaj naj bi človek kupil tako zgodaj

nosečniške obleke - kupila sem si hlače, žametne v pikapolonci, res luštne za 23 €, so od slo firme iz škofje loke, redna cena je 47 €, tut za kavbojke in se mi ne zdi predrago.

strije - nimam, sem se pa malo začela okroglit user posted image , bo treba počas konje ustavt, me skrbi, da bi me še G kej okregala
Kako je sedaj s temi kilogrami, za kolk nej bi se zredila, pa ne mi tistih linkov o priporočeni teži popat, ker bom v depresijo padla, ker tam imaš skor po gramih določeno kolk se lahko zrediš. Tko realno me zanima, od tistih, ki ste dale to čez ali kaj veste o tem. Imam 171 CM in štartala sm s 55 kg. Zelo bom hvaležna za odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 2995
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 19:08:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
23.11.2009 19:39:34   
JB007
Živjo!

Moje prijateljice-pa jih je kar nekaj se nobena ni uspela zrediti pod 12 kg. Vse okoli 15 in več. Res pa so vse normalno jedle, se niso držale nobene diete( med drugim odsvetujejo banane, hruške, grozdje-preveč sladkorja, sire, polnomastne jogurte-preveč maščobe.....da ne pridemo do pic...) .Pa so z mano vred vse te kile zgubile, razen ena v drugo ne. Jaz sem se prvič zredila malo čez 13, pa sem z dojenjem in gibanjem vse dol spravila. Pa se nisem nič šparala pri hrani. Drugače se me kile kar lepo držijo in se moram kar matrati da jih zgubim.

Neposredna povezava do sporočila: 2997
23.11.2009 19:43:58   
milena2222
Dober večer, souser posted image in še posebej ta nove souser posted image !
Mene je precej zagrabila panika glede gripe,ker prihajam iz Koroške ( SG ), kjer je gripa v polnem razmahu...Samo se ne upam iti cepit glede na to kaj vse pišejo o stranskih učinkih.
Glede kg pa se mi zdi,da jih jaz kar pridno nabiram ( sem pa jih imela že nakaj preveč pred nosećnostjo ), kljub temu da dokaj pazim pri hrani,no ja sladkemu se pa ne morem čisto odpovedatuser posted image se pa poskušam kontrolirat pri količini,da pojem res čim manj.
Strije-zaenkrat jih še ni kje videt,ampak kolegice mi pravijo,da se večinoma pokažejo po porodu!?
Lep večer vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2998
23.11.2009 19:45:12   
JB007
Aja pa za strije, sem poleti kar dosti hodila okoli dermatologov in sem vsakega spraševala o vplivu krem na strije, pa je povzetek tega kar so rekli, da kreme sicer ne škodijo, ampak če si temu podvržen ti nobena ne bo zalegla. Jaz sem jih pridelala v nosečnosti samo na trebuhu, je pa bila z mano ena v sobi ki jih je dobila samo na zunanjem delu stegna. Pa ni imela blazno debelih nog. Tako da je zgleda njena koža tam najmanj elastična. 

(odgovor članu JB007)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 20:06:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu JB007)
  Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ime za fantka
cukr07

Katero ime se najbolj poda k imenu Lenart?

Voranc (25%)

Erazem (23%)

Matija (51%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!