|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
22.11.2009 11:34:12   
milena2222
Dobro jutro, souser posted image !
Vsem želim en lep sončen dan,jaz grem zdej na en sprehod pred kosilom,sem sama tako da sem se kar mami povabila na kosilo...

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
22.11.2009 11:56:34   
carly
Ojla dober dan,
no jaz sem pa spet pokonci že od pol šestih, tamala noče dalj spat mami si pa tko želiuser posted image .Smo bili že na jutranjem sprehodu s user posted image mal čez osem pa prejle spet eno urco zuni no zdej jo je pa zmanjkal, pa smo se tudi kar k mami na kosilo povabili tako da imam čas za rač.

Slingi, kengirujčki imamo oboje, v slingu ni bilo šans da bi se nosila, v kengirujčku pa je zelo uživala, smo ga še do pred kratkim uporabljali.Sicer sem pa jaz ko sem v materinsko hodila fizioterapevtko vprašala kako je kej s temi slingi k so zdej tak hit pa je rekla, da za naše otroke in naš način življenja niso preveč primerni, je otrok not ves sključen in da je v Afriki od koder izvirajo drugače ker imajo čisto drugačen način življenja, se niti z otroci ne ukvarjajo kej dosti, tako da se prenašajo potem po teh rutah in se ful kasnej razvijejo.Sicer pa itak noben pripomoček za nošenje ni priporočila, sploh ne za daljši čas, edino potem ko je otrok že malo večji, tisti nahrbtnik za na rame, ampak mora biti kvaliteten.

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
22.11.2009 12:03:20   
Melia
Hej,

joj, vse ste že tak pridne in skoraj vsaka je že kaj kupila za svoje pikice....jaz pa še nič...imam kar slabo vest, ko vas tako berem....pa še niti ne mislim nič kupit,.....komaj tam nekje okrog marca bom začela kupovat....mogoče malo prej....ampak kaj dost pa neuser posted image ....ne vem, se mi zdi da je še veliko časa....vse kar sem si do zdaj ogledovala so bili vozički in tega bom mogoče malo prej kupila zaradi dolgih dobavnih rokov....

Glede slingov in kengurujčkov....ne vem, nisem se nič kaj o tem informirala....ampak mi ni preveč simpatičnouser posted image ....se moram malo bolj pozanimat, ker moj pravi da kengurujčka bi lahko imeli....jaz pa mislim, da ne bo potrebe....ne vem...bomo videli....bom pač kupli ko bomo, če bomo res potrebovaliuser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
22.11.2009 12:05:19   
Snovalka
Pozdravljene souser posted image ,
moram vas pohvalit ker vedno izbrskate koristne info.
Jaz grem  na smučanje, ampak za kuharco user posted image  in to s takim veseljem, sej imajo bazene pa savne, v tem trimesečju nam je dovoljeno 10 min savne.
Drugače se tudi jaz prijavljam na tekmovanje v strijah, sicer sem počla po hrbtu pred 7 leti ko sem nehala kadit pa sem se v pol leta za 10kg zredila. Komaj letos pred zanositvijo sem jih spravla na normalno stanje. No zdej mam pa že 5 kg novih in to jih z veseljemuser posted image  sprejemam za svoje, moji zobje so jih pridelali (ha,ha).
A ja za seznamček: mislim da je tam nekaj narobe, torej to je moja prva nosečnost in nimam še nobenih otrok. NP je morfologija 17.12., takrat zvemo ali bomo kupovali modro ali roza.
Želim vam lepo nedeljsko popoldneuser posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
22.11.2009 12:12:17   
chicitita
Pozdravljene, user posted image !

Joja, hvala za lepe želje in namene.. sej jst sm v seb čisto prepričana da je vse ok, sam napotnce še nism dobila.. zdej v torek mam kontrolni UZ in bom zvedla kako in kaj... upajmo na najboljše.. user posted image user posted image

Nč, zdej pa na sončka mal uživat.. lepo se mejte.. user posted image

(odgovor članu Snovalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
22.11.2009 12:23:45   
Melia
vidi, da povsod sije sonček, samo pri nas neuser posted image ,.....že od jutra megla, da bi jo lahko rezal...user posted image

(odgovor članu chicitita)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
22.11.2009 12:51:59   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Melia

jaz pa še nič...pa še niti ne mislim nič kupit,.....komaj tam nekje okrog marca bom začela kupovat....mogoče malo prej....ampak kaj dost pa neuser posted image

user posted image  sva že dve

S tamalim sva že s sprehoda (al naj raje rečem dirkanja user posted image - on in njegova prijateljica na poganjalcih, me mame pa peški), čveka in kavice. Pasalo je. Tale sonček res sede user posted image . Zdej grem pa kuhat (repa, matevž, krvavice in ocvirki user posted image )  - se mi zdi, da bomo kmalu jedli, ker prestolonaslednik nekako noče zaspat...

Lepo se imejte, izkoristite sonček!!!

Kati

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.11.2009 12:54:51 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
22.11.2009 17:37:28   
JB007
Živjo!

Mi smo bili včeraj v živalskem vrtu, danes pa na sprehodu. Tako da  mi je vikend kar prehitro minil. Pa malo sem še pospravila, tisto za kar med tednom nimam energije. Meni se raven energije ni še čisto nič dvignila, tako da me vsa večja deča čakajo na vikend.
Midva sva pri prvem otroku imela kar samo plika, pa sem kar prevozila z njem na različnih terenih. Na makadamu sem malo več porivala in se ob tem tolažila, da se to pozitivno pozna na stegnih in riti. Večjega nisva zaradi pomankanja placa. Sem pa opazila, da so vse kolegice z vecjimi vozički-kolesi si prej ali slej omislile še eno marelo za po mestu. So se navaličale teže, ko ga dviguješ iz prtljažnika.  Tudi ena ki ima Mutsy-a je rekla da je edina slaba stvar teža. Drugače je super štirikolesnik, lepo zložljiv in čudovite gume.
Midva sva imela za prvega kengurujčka in dokler je otrok lahek je super.
Lep večer želim.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
22.11.2009 18:20:49   
carly
No naj vas potolažim, mi tudi še nismo nič kupovali, no sej večino imam tako od prve par malenkosti pa oblačil če bo fantek še rabimo.Pa pri prvi tudi nisva tolk naprej kupovala, nekje dva meseca pred rokom, sva zrihtala sobico potem pa šla dvakrat v malo večji šoping in nabavla vse kar sem mislila da rabim, itak se potem pokaže kaj še rabiš, ko imaš enkrat otročka doma.

(odgovor članu JB007)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
22.11.2009 21:38:10   
biba88
hello!
jest bi se popravla PDP 30.5.2010 na nuhalni so mi spremenil  to je moja 1 NOSEČNOST user posted image NP 24.11 sam tok sem sporočila user posted image  drugač mamo pa punco (vsaj tko so rekl na nuhalni) vse je zdravo in super user posted image  lepo nosečnost vam želim še naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
22.11.2009 22:17:54   
Melia
Pozdravljene,

kako ste? upam, da je za vami lepa nedelja,....no, pri nas je bila cel dan megla....zelo grdo vreme skratka...upam, da bo jutri kaj lepše....

ne vem, če smo se že kaj pogovarjale o tem, kje in kako namestiš lupinico za v avto....midva imava forda in na nobenem fordu se ne da izklopit Airbag....edino če greš na servis in ti računalniško odklopijo...seveda tud voznikovega avtomatsko....in potem tam podpišeš da na lastno odgovornost....no, skratka mene zanima kako ste ve, ki že imate otroka vozile svoje bejbije? meni se zdi naboljše spredaj in tak da mene gleda seveda....ampak, pri nama zarad Airbagov to ne bo možno....tak da avto menjat???
kaj pa je katera vozila otroka zadaj v lupinici....in kako je bil obrnjen? kolk sem seznanjena morajo biti obrnjene lupinice v nasprotni smeri vožnje zaradi raznih pritiskov ob bremzanju....ne vem, morda pa se motim....
skratka tiste, ki imate izkušnje z vsem tem...svetujte namuser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
22.11.2009 22:33:26   
fiška33
Dober večer user posted image

Verjamem, da se vam nekaterim še ne da nakupovat, ampak dojenček je za mene popolnoma nekaj novega user posted image . Do treh let nazaj sem itak mislila, da ne bom mela otrok in je bilo vse v zvezi z dojenčki za mene španska vas user posted image . Nisem imela niti pravega stika z nobenimi mamicami, oziroma sem ga z frendicami - mamicami, kar malo izgubila. Sama osebno sem pa taka, da ko me nekaj začne zanimat, naštudiram skoraj v nulo. In zdaj je toliko novega za raziskat, da mi bo še ostalih 5 mesecev premalo user posted image .

Glede kengurujčkov in slingov,... Jaz mislim, da smo proti našim mamam, ki so nas ves čas z eno roko nosile, z drugo pa pospravljale, full v prednosti. V slingu se da celo istočasno enega otroka dojit in se z drugim, starejšim igrat. Dokazano je tudi, da se nošeni otroci manj prejočejo, kot pa nenošeni. Nošenje v slingu pa primerjajo celo z podaljševanjem nosečnosti user posted image . Da ne govorimo o prednostih pri dejavnostih, ki jih brez vozička in z dvema prostima rokama veliko lažje opravimo - nakupovanje, opravki v mestu, raziskovanje terena na sprehodu, kamor z vozičkom ne moremo, itd....

Imele bomo dojenčke, ki se ne bodo radi nosili in tudi take, ki se ne bodo radi vozili user posted image . Jaz si bom kupila vse. Voziček, ring sling (precej različnih možnosti uporabe - največ jih prikaže v tem videu http://www.youtube.com/watch?v=sUwGS0C8n9g , vendar trak ni tako dolg, kot pri klasičnem slingu) in kengurujčka. Bomo raje nekaj moškega izbrali za mojega, jaz pa bom uživala s pisanimi trakci user posted image . Že preučujem tudi blago, ki ga prodajaj v Ikei. Mslim, da bi se dalo sešit precej - kakšnih 8 - slingov, za isti denar, kot pa kupiti enega novega). Jaz tudi mislim, da niso vsi kengurujčki za v isti koš. Kolikor sem se sedaj naučila, je bolje, da je otrok v sedečem položaju, kot pa da mu nogice prosto bingljajo. Na internetu pa sem vidla tudi nekaj takšnih modelov.

Zdajle si grem pa še jaz probat sčistit nos s slano vodo. Jaz ga imam zaprtega že 2 meseca in ga bom imela verjetno do konca. Menda se odmaši, takoj ko se otrok rodi user posted image . Grdobija, jaz pa ne morem spat user posted image . Danes sem potegnila celo do 11:30, ker sem se celo noč prebujala. Hvala za nasvet.

LP

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
22.11.2009 22:41:55   
fiška33
Tudi vožnjo sem že preučila user posted image

Melia, jaz bom otroka vozila ves čas zadaj, obrnjenega nazaj, dokler bo v jajčki, oziroma do takrat, ko bo to potrebno. Da se kupit dodatna vzvratna ogledala, da ga lahko malo prečekiraš http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176893 . Če ga imaš pa na sopotnikovem sedežu, je pa nevarno, da preveč čekiraš bejbija, mu brišeš slino, pobiraš dudo in je velika nevarnost, da na cesti kaj spregledaš. user posted image

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 22.11.2009 22:45:14 >

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 8:04:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
23.11.2009 8:53:35   
m_o_i
bro jutro!

zabit nos ko je blo najhuje, sem si kr operil nakapala v nos zvecer-dihat je pa treba, madoncauser posted image , cez dan pa spirala s fiziolosko raztopino (porezana zlicka soli na liter vode; z bolj slano jaz nimam izkusenjuser posted image ). tole spiranje, o katerem govorim, je bolj preventiva kot kurativa; pri nas je full suh zrak v stanovanju in se mi nos dobesedno zasusiuser posted image  tak da s tem predvsem omocim, da lazje spiham nos
slingi in-kar-je-se-takega ma ne vem nooo-spet neka komercialna finta al kaj!? moram priznat, da sem o tem sele tu gor prebrala in morm povedat, da se nisem nbene vidla s tem okol vratuuser posted image
avtosedezi  ste vidle ono reklamo, v kateri povejo, da se najpomembnejsi ljudje vozijo zadaj (se ne spomnim, kaj je sploh reklamirala, vsec pa mi je bla poanta)?! nas bo definitivno zadaj (je sploh dovoljeno met lupinico na sprednjem sedezu???) in jaz z njim-ce ne bom vozlauser posted image  ce bom pa voznica in bova sama v avtu, bo pa sploh zadaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
23.11.2009 9:27:10   
Melia
Dobro jutro,

kako ste? jaz sem kar fajn....čeprav ga vreme spet fiksauser posted image

hvala za nasvete glede vožnje v lupinici.....bomo se že kak znašli.....ko bo otrok rojen bomo videli kako in kaj....vse je za mene in mojega prvič....pa boma pač sprobala potem različne variante....user posted image ....saj mame dobimo potem tak materinski čut da kar nagonsko vemo kaj je prav in dobro za našega otročka in upam, da bom čimprej pogruntala kaj paše našemu dojenčku...seveda potem ko bo se že veselo vozil z mano na kak kratki izletek do mesta, parka, in še kam.....user posted image

punce, kaj se že kaj pripravljate na praznike? naslednja nedelja je že prva adventna.....moram se spravit naredit adventni venček.....ga nikoli ne kupimo.....no, svečke in par okraskov imam že kupljenih....rabim še podstavek in še par malenkosti, da bo takšen kot sem si ga zamislilauser posted image ......bo pa letos v rjavo-zlati kombinaciji....in pa par naravnih okraskov kot so posušene pomarančne razine, janeževe zvezdice....upam, da bo vredu izpadlo....pa ve? boste same kaj ustvarile?
kaj pa voščilnice? lani sem tudi te sama delala....letos je material že nabavljen, ampak se nekak ne spravim zravenuser posted image ....eh, saj je še malo časa.

lep dan želim vsem nosečkam!!!!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
23.11.2009 9:46:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Tako pridno klepetate, da sem komaj vse prebrala.
Ali mogoče katera ve kje v Novem mestu ali bližnji okolici imajo telovadbo za nosečnice?

user posted image user posted image user posted image

včasih je bilo v NM, potem je vaditeljica zanosila

bilo tudi v Balnei

pa se mi zdi, da v akrobatu so tudi imeli

(odgovor članu Meemee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 11:37:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2968
23.11.2009 12:21:38   
m_o_i
aha, hvala za info; vem, da so potekale neke polemike glede lupinic in airbag/ov...samo takrat nisem polagala pozornosti, ker se ni blo treba user posted image

drugace sem pa zaj direkt iz babycentra-kaka zalost(vsaj tu v Velenju)! celih 10 vozickov premorejo na kupuuser posted image  pa take psihicne priprave sem mela, da sem se koncno spravla v ta nas novi velejapark; kolk bo to za pregledat, da bom rabla vsaj stiri ure casa...na, dve uri pa pol (od tega pol ure na kavi+mafinu+cveku) pa sem doma...
bo ocitno treba-kot pred desetimi leti-v Lj v shopinge hodituser posted image  vec ko je nakupovalnih centrov, manjsa je izbira...

juuuj, ne smem pa vec it v H&M na otroski oddelekuser posted image  tam pa res ni problem pustit 100 evrov po tamalem, ce gres mickene cotke gledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2969
23.11.2009 12:35:08   
Kratka
hej moi, kak je pa kaj s cotami za nas? Si kaj gledala? Pa cene??Meni se ne da hodit po trgovinah pa iskat...bi se rada prej prepričala, če je kaj za kupit.

In, poštar me je danes razočaral user posted image . Nisem nič pametnega dobila, razen iz zavoda, da morem it na razgovor za službo...HALOOOO, kdo me bo pa vzel?????? Kake majo, mene nič drugače ne obravnavajo, še vedno moram pisat prošnje in hodit na razgovore. user posted image

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
23.11.2009 12:37:39   
m_o_i
cote za nas: nekaj malega v C&A/ju, v H&M/u pa malo vec (nisem pa nasla farmerk, menda se to samo spomladi prodaja user posted image )
cene pa katastrofa!!! hlace (zametke, kavbojke) s povisanim pasom najcenejse 40 evrov!!! mene je kap,resno!

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
23.11.2009 12:44:33   
Kratka
Zato pa dvomim da si bom sploh kake hlače kupila, bom kr na pajkicah in štramplih pa oblekicah user posted image .

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
23.11.2009 12:45:18   
Teja K
Ojla bejbe!

Vidim, da pridno klepetate...

Kar se tiče vožnje bejbija, jaz sem mojega prvega zmeraj imela v lupinici na sprednjem sedežu če sem bila sama in sicer do 1 leta starosti... Čisto iz previdnosti, kaj če se mu slina zaleti, ali začne kaj pokašljevat, se dušit, itak da se vsaka obrne nazaj in v tistem se lahko povzroči prometna, tako sem jaz mela bebija odspredaj, pri roki in na očeh... - sem pa imela avto brez airbegov, bom pa tudi sedaj izklopila airbege in bebija vozila odspredaj.

Z vozički se pa še ne ukvarjam, ker so mi cene apsolutno preveč navite...!!!

NO konec malice, lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 13:01:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
23.11.2009 13:22:08   
san
živjo punce... ste pridne spet s čvekanjem....

lupinica je lahko spredaj ali zadaj, važno da je v kontra smeri od vožnje obrnjena. meni bi bilo ljubše spredaj, pa airbaga ne morem izklopit in mi je bilo pri zadnjem prav moreče, ker se je sovražil vozit in je posledično skoz jokal in mi je bilo še bolj grozno, ker ga nisme vidla in sm skoz nazaj pogledovala... no, to se itak odloči vsaka zase.

tko, to je bilo na hitro, sem na kratkem s časom

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

ivf
123nina

V katerem poskusu vam je uspelo?

v prvo (64%)

v drugo (12%)

v tretje (8%)

v četrto (3%)

v peto (4%)

v šesto (9%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!