petruscha
|
Ojla punce! Sem samo zadnjo stran malce preletela in sem videla, da se pogovarjate o copatkih. Jaz sem mu prve kupila že 3 tedne nazaj št.18 (so malce višji, trši, na ježka, tako da se uči hoditi v njih ), so pa od dr.Hardey (nekaj takega) za visok nart. Pojutrišnjem grem že po nove, ker mu tile ne bodo več prav čez teden dni. Nimamo kaj, tako je ,...otroci rastejo in nogice tudi. Drugače pa sem nabavila tudi preko Malemaše Robeez mehke copatke (te ima gor v hiši in v stajci, da mu ne drsi in da lahkoplazi in se vstaja ) in sem zelo zadovoljna z njimi. So pa dovolj velike, tako da jih bo imel verjetno še kakšne 3 mesece. Hrana: zjutraj flaša AM 250ml (od 06.00- 06.30), potem ob 09.30 sadje(banano, breskev oz. sezonsko domače sadje, tudi fige ) in piškot , ob 11.30 skutica (ponavadi 2 veliki ali eno veliko in eno malo), ob 15.00 kosilo, ob 17.00 jogurt in kruh in ob 18.45 flaška za lahko noč AM 260 ml. Vseh tistih kosmičev še vedno ne mara, včasih poje kakšno žlico keksolina, zelenjavnih in sadnih kašic pa sploh ne kupujem več, ker sem čisto vse morala zmetati proč, ker jih sploh ne je. Tudi puding mu včasih dam namesto skutice, drugače pa pri kuhanju uporabljam samo KM. Hrano pa ne mara več pasirane ampak papa kar v koščkih, tudi banano in ostalo sadje. Sadje res obožuje; fig mi je zadnjič pojedel kar 6 naenkrat, pa grozdje tudi obožuje. Trip trap stolček STOKE: ali ga ima katera in ali ste zadovoljne z njim. Moj mali noče sedeti v tistem plastičnem, pa razmišljam da bi kupila lesenega. Vendar pa imajo ceno tako navito: HALO 189 EUR plus varovalo 43 EUR. NEXT: tudi jaz sem v maju naročila tam in sem zelo zadovoljna z vsem, razen bodijev ne bom več naročala, ker imajo samo 2 gumba spodaj, pa potem plenico kar nekam postran vleče. Konec meseca bom tudi jaz zopet nekaj naročila tam, velikost pa od 9-12 (naš ima okoli 9,5 kg). Ja, mal sem se razpisala,..
|