|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
6.9.2009 7:40:04   
gemina
Dobro jutro punce,

se opravičujem, da gnavim že navsezgodaj, vendar imam namen naročat cotke od Next, pa me zanima, če ima katera izkušnje s številkami.....ne vem, ali naj vzamem 9-12 ali 12-18.
Matija je težek 9,5 kg in velik 77 cm......

Sem gledala po njihovi tabeli in če mu kupim 9-12, ne bo mogel nositi celo zimo; če pa 12-18, mu bo pa zaenkrat preveliko.....ne vem, kaj najuser posted image

Vsake info bom vesela......ker cotke so pa res kjutuser posted image

Lepo nedeljo!

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 251
6.9.2009 9:47:57   
pike
Dobro jutro,

Gemina, jaz bi na tvojem mestu raje vzela večjo številko, jesen je namreč pred vrati zima pa za njo in verjetno mu bo večja številka dlje časa prav.

Vreme se zdaj tako spreminja, jutra in večeri so že prav hladni medtem, ko je podnevi prijeten sonček. Jaz naši zdaj ob jutrih in zvečer oblečem pegice. Sem pa včeraj nakupila tudi že nogavice.

Kje boste kaj kupovale prve čeveljčke. Jaz razmišlam, da grem v akcijo čez kak teden ali dva in nabavim čeveljčke za jesen zimo.

< Sporočilo je popravil pike -- 6.9.2009 9:48:11 >

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 252
6.9.2009 10:06:57   
**NiNa**
IZVIRNO SPOROČILO: pike

Kje boste kaj kupovale prve čeveljčke.

Ja to se tudi jaz sprašujem. Naša ima trenutno velikost 17, zato bom z nakupom še malo počakala, prav dolgo pa nebom mogla, ker samo v nogavičkah in coparkih ji je vzunaj že hladno v nogice.  Se pa že sama postavlja na nogice in se premika ob opori (omara, mizica,..), tudi, če jo držim že prav lepo dela korake in stopa na celo stopalo, tako, da ja, treba bo kupit čeveljčke samo katere user posted image
Eni hvalijo cicibanke, drugi pravijo da so pretrde. Mal sem gledala pa našla kompromis Ciciban softy
http://www.ciciban.je.to/ContentDetails.aspx?gcgid=9e71c6f3-ef22-4582-a6ea-813a843ae966&gcid=40d881ff-a41d-473e-84bb-6c9ccbd94d50&uui=128564638504985000

Al pa od deichmanna elefanten.
http://www.elefanten.de/catalogue/catalogueSearchByProperty.do?act=search&action=start&oid=webroot&lang=en&catId=EN

Vsak nasvet bo prav prišel, je pa res, da ne bomo mogle imet enih malih nizkih čeveljčkov.
Všeč so mi tudi teli pedipedovi škorenjčki  http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1&p_id=114
samo nikjer ne najdem, ali lahko podplatek premoči user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 253
6.9.2009 12:06:31   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**

[Všeč so mi tudi teli pedipedovi škorenjčki  http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1&p_id=114
samo nikjer ne najdem, ali lahko podplatek premoči user posted image

Men so tut te ful všeč, samo so samo za suho vreme, imamo že en njihov model doma in so super, jaz bom šla kar v njihovo trgovino v Staro Ljubljano in bomo tam izbrali.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 254
6.9.2009 14:34:22   
pike
Ojla,

sem malce pogledala tole stran z čeveljčki in copatki mala maša. Zelo rada bi ji naročila tele copatke
http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=9&p_id=115

pa ne vem ali bi vzela velikost od  6-12 mes ali od 12 - 18. Naša bo zdaj septembra 10 mesecev stara in potem bi bili copatki za samo 2 meseca. Imajo pa lepe stvari.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 255
6.9.2009 14:38:59   
martka
zdravo, saj nimam časa...
KM zmešam z vodo pol-pol, tako delajo tudi v bolnicah za dojenčke od 6m dalje. jaz pa sem po 8.m. nič ji ni. nobene reakcije.
sojinega nočem, je za otričke pretzežko.
jogurt lahko jejo po 7.m in gaja ga obožuje!! poje 150 jogurta brez da bi stran pogledala. samo ne sme bit z ničemer zmešan. najprej poje 200g sadja in nato še jogurt. no, včasih samo 100 sadja in se že steguje proti jogurtu.
začela je plazit po kolenih in seveda se dviguje na noge, če le pride do kakšne opore.

in prava lumpa je!

lepo nedeljo in dober teden!

aja, ena je vprašala o menstruaciji in dojenju in ...zanositvi se mi zdi.
jaz je še nimam.
bo ež.
po prvem porodu sem jo dobila, ko je bil sin star 22 mesecev.

čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.9.2009 15:13:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pike
pa ne vem ali bi vzela velikost od  6-12 mes ali od 12 - 18. Naša bo zdaj septembra 10 mesecev stara in potem bi bili copatki za samo 2 meseca. Imajo pa lepe stvari.

Pike, pomoje, če ji bod 2 meseca prav bo že pravi uspeh ... jaz bom tut naši naročila v kratkem copatke nba www.copatki.si, pa bom gotovo vz3ela 6-12 oz. 9-12, ker se mi zdi, da je zdajle pomembno, da so jim copatki čim bolj prav, ko še niso sigurni na nogicah in bi jih preveliki samo ovirali in padali dol z nogic ... tak da ji bom pa čez 2 meseca kupila nove ... to spada k teritoriju user posted image

Aja pa pri Nextu bova tut midva naročala zdejle pa ji bom vzela vse 9-12, ker po njihovih tabelah naša paše še v skupino 6-9 (8,4kg in 72cm) ... no upam, da sem se prav odločila ... kaj menite? Sem pa v dilemi glede čevljev ... sem si sprintala on mušter z neta, pa se sploh ne morem odločit kolk številko naj vzamem ... 4 al 5?

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
6.9.2009 18:19:37   
tasa.m
Copatke ji bom pa tudi jaz naročila pri copatki.si (jih imam že ogledane user posted image ), bom pa vzela št. 12 m - 18 m, ker jih bo potrebovala konec novembra za vrtec (ima pa tudi malo večjo nogico). Od Pedipeda imamo št. 6-12 m, pa so ji zdaj čisto prav.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.9.2009 20:16:23   
pišapela
Mi smo ravno prejšnji teden dobili prvo pošiljko (drugo še čakamo) od Nexta. Naročili smo velikost 9-12 in ji je še malo preveliko, tako da bo lahko nosila par mesecev. Smo pa veliki tam okrog 76 cm in težki 9500g.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.9.2009 21:17:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČIL-O: pišapela

Mi smo ravno prejšnji teden dobili prvo pošiljko (drugo še čakamo) od Nexta. Naročili smo velikost 9-12 in ji je še malo preveliko, tako da bo lahko nosila par mesecev. Smo pa veliki tam okrog 76 cm in težki 9500g.

No super ... potem bo naši še toliko dlje prav vse ... hvala, da si tole povedala, ker jaz sem že cincala če bi ji 12-18 naročila ... pa bi najbrš tisto lahko nosila šele spomladi enkrat user posted image .

(odgovor članu pišapela)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
6.9.2009 23:05:03   
nanaa
Čer,

Pike veš, da sem se jaz ravno včeraj spraševala kdaj gremo po prve čeveljčke?:)

super linke ste pripopale:) men so pa teli ful luškani http://www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=163694 samo jih ne moreš naročit preko neta, mogoče jih imajo pa v deichmanu.
Tiste copatke, ko gledate so pa res ful dobre, men jih je prijateljica prinesla (oz. Hani:) jaz ji jih sedaj obuvam kar za ven, ko je malo bolj mrzlo.

Drugače pa je imela pregled in je velika 72cm in ima 8880g, sem mislislila, da je težja.. zgleda ima samo bolj okrogla lička:).

Danes pa sva ji namontirala tudi sedeža v avta in je že imela poskusno vožnjo, ji zgleda kar paše, ko ni več v lupinici je v momentu zaspala:))

Martka pri nas tudi Hana obožuje jogurt, včasih ji dam še malo kruha notr pa je:).

Kaj jim ve kaj pripravljate za zajtrk?

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
7.9.2009 9:32:36   
arupnik3
živjo
v soboto bli na poroki smo se imeli super tamala je uživala doma pri moji mami  je še vedno bolna zdravniki ne vedo kaj bi bilo dobla je še ene izpuščaje  sitna je....
grem mala me kliče

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.9.2009 14:59:37   
patkapatatka
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

Kaj jim ve kaj pripravljate za zajtrk?

To pa tudi mene zanima, ker imam vedno manj idej. Naša pupa za zajtrk ponavadi noče nič kar ji ponudim. Od jogurta, skute, sadnih kašic, kruha,...  nič
Zdi se mi, da ji najbolj pašejo zelenjavne kašice.
Predvsem pastinak. Tega bi pa imela pri vsakem obroku user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 263
7.9.2009 20:27:50   
december28
Ja, našemu je poleg vsega zgoraj naštetega (sploh skute!) zelo všeč grisolino (narejen z adaptiranim mlekom seveda) - potem mu pa povrhu grisa dam še kakšne 2-3 žlice pretlačene banane al pa breskve al pa slive (hippova sadna kašica iz sliv).

Zadeva je res zakon, še jaz si ga kdaj naredim - namesto čokolina seveda - ha ha.

P.S. : Evo me po dolgem času - tudi jaz v fazi nakupovanja jesenske obleke in obutve (za mladiča seveda! user posted image ).

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.9.2009 20:52:21   
Anonimen
Helow!!!!

Midve sva pa iz morja user posted image ... mojadva sta vzela danes dopust, da bi šla malo na obalo pogledat, pa sva z Nežo izkoristili priliko in šli zraven. Smo se imeli maksimalno lepo, Neži je bila pridna, morska voda (v bazenu v Bernardinu) ji je spucala nosek user posted image in je sedaj ok.

Glede Trojan ... kakor je iz zadnjega seznama razvidno, sta izenačena datuma: četrtek 24.9. in nedelja 27.9., obadva s po 8 glasovi. Zdaj glede na to da vas je kar nekaj reklo, da bi raje videla, da se dobimo med tednom, jaz predlagam četrtek 24.9. ... kaj menite?

... sedaj pa sledita 2 študijska dneva user posted image , ampak ni kaj, kar je treba je treba user posted image .

Aja ... danes smo dobili tudi 7. zobek ... spodnja desna dvojkica user posted image user posted image user posted image !!!

< Sporočilo je popravil Otika -- 7.9.2009 21:00:35 >

(odgovor članu december28)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
7.9.2009 21:26:09   
petruscha
Ojla punce!

Sem samo zadnjo stran malce preletela in sem videla, da se pogovarjate o copatkih. Jaz sem mu prve kupila že 3 tedne nazaj  št.18 (so malce višji, trši, na ježka, tako da se uči hoditi v njih ), so pa od dr.Hardey (nekaj takega) za visok nart. Pojutrišnjem grem že po nove, ker mu tile ne bodo več prav čez teden dni. Nimamo kaj, tako je ,...otroci rastejo in nogice tudi.
Drugače pa sem nabavila tudi preko Malemaše  Robeez  mehke copatke (te ima gor v hiši in v stajci, da mu ne drsi in da lahkoplazi in se vstajauser posted image ) in sem zelo zadovoljna z njimi. So pa dovolj velike, tako da jih bo imel verjetno še kakšne 3 mesece.

Hrana: zjutraj flaša AM 250ml (od 06.00- 06.30), potem ob 09.30 sadje(banano, breskev oz. sezonsko domače sadje, tudi figeuser posted image ) in piškot , ob 11.30 skutica (ponavadi 2 veliki ali eno veliko in eno malo), ob 15.00 kosilo, ob 17.00 jogurt in kruh in ob 18.45 flaška za lahko noč AM 260 ml.

Vseh tistih kosmičev še vedno ne mara, včasih poje kakšno žlico keksolina,  zelenjavnih in sadnih kašic pa sploh ne kupujem več, ker sem čisto vse morala zmetati proč, ker jih user posted image sploh ne je. Tudi puding mu včasih dam namesto skutice, drugače pa pri kuhanju uporabljam samo KM.
Hrano pa ne mara več pasirane ampak papa kar v koščkih, tudi banano in ostalo sadje. Sadje res obožuje; fig mi je zadnjič pojedel kar 6 naenkrat, pa grozdje tudi obožuje.

Trip trap stolček STOKE: ali ga ima katera in ali ste zadovoljne z njim. Moj mali noče sedeti v tistem plastičnem, pa razmišljam da bi kupila lesenega. Vendar pa imajo ceno tako navito: HALO 189 EUR plus varovalo 43 EUR. user posted image

NEXT: tudi jaz sem v maju naročila tam in sem zelo zadovoljna z vsem, razen bodijev ne bom več naročala, ker imajo samo 2 gumba spodaj, pa potem plenico kar nekam postran vleče. Konec meseca bom tudi jaz zopet nekaj naročila tam, velikost pa od 9-12 (naš ima okoli 9,5 kg).

Ja, mal sem se razpisala,..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.9.2009 21:32:02   
petruscha
Pa še nekaj sem pozabila napisat user posted image .................. midva sva z mojim user posted image pridno user posted image user posted image user posted image ,  no in test je danes že 2-krat pokazal user posted image . Sva z mojim tako zelo, zelo veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.9.2009 21:35:56   
mamabranka
user posted image za zobke. Mi smo stari 9mescev pa smo še brez zobkov. Je kr teško, ka ne more grizt hrane, pa mu moram pasirat.
Smo kupl prve copatke superfit št.18, smo pa prerastl že prve čevljčke št.18 (full majhne)pa mamo druge št.19. Jih uporabljamo na veliko. Vid se plazi, pride do primerne ovire pa takoj vstane in se premika (stopica) levo-desno ob oviri.
Pa čebja na veliko, mamama, papa, ama, dada, tata.... ko ga hranim govori 'mama ama'. Ko se igra čeblja (pogovarja se sam s sabo).
Z avtomobilčkom se igra ko velik fant: ga poriva po podlagi levo-desno, gor-dol, zanč pa ga je vozu po vratih omare (posnema tavelzga)user posted image

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.9.2009 21:39:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha
Trip trap stolček STOKE: ali ga ima katera in ali ste zadovoljne z njim. Moj mali noče sedeti v tistem plastičnem, pa razmišljam da bi kupila lesenega. Vendar pa imajo ceno tako navito: HALO 189 EUR plus varovalo 43 EUR. user posted image

Mi ga imamo, ker smo ga dobili za darilo ... če bi ga mogli sami kupit, ga verjetno zaradi navite cene nebi, kljub temu da je to zelo vredu stolček.
Imamo pa en problemček mi ... naša je namreč tolk suhica in gibčna, da vstane v njem tut če ji taspodnjo poličko dam tolk dol da do nje ne doseže ... pač enostavno je ona luknja med naslonjalom in varovalom malo prevelika zanjo. Smo pa potem problem rešili tako, da sem nanj namontirala on otroški povodec, ki sem ga naročila v E-paketu za novorojenčke ( http://www.recinko.si/proddetail.php?prod=31A-31B ) ... no pa je sedaj vse ok. Je pa drugače res ful fin stolček, ker zavzame malo prostora, se ga ne da prekucnit, blazno na komot ga je čistit pa otrok čisto pri mizi sedi.

Neposredna povezava do sporočila: 269
7.9.2009 21:40:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Pa še nekaj sem pozabila napisat user posted image .................. midva sva z mojim user posted image pridno user posted image user posted image user posted image ,  no in test je danes že 2-krat pokazal user posted image . Sva z mojim tako zelo, zelo veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 270
7.9.2009 21:42:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamabranka

user posted image za zobke. Mi smo stari 9mescev pa smo še brez zobkov. Je kr teško, ka ne more grizt hrane, pa mu moram pasirat.

Če nima zob še ne pomeni, da hrane ne more žvečit ... tut z dlesnimi otroček to fantastično počne ... tak da mu kar daj kake mehke koščke za žvečit ... kruhova sredica, borovnice, koščki banane, itd. ... če ne se ti bo navadil samo na pasirano hrano in boš imela kasneje težave.

< Sporočilo je popravil Otika -- 7.9.2009 21:43:22 >

(odgovor članu mamabranka)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
7.9.2009 21:43:01   
YOZIKA
Ooo, Petruscha, lepo in seveda čestitkeeee!!!

Meni pa moj user posted image že dva dni nekaj štrajka pri hranjenju in noče jest oz. zelo malo poje. Ponoči se je  pa začel ful zbujat.user posted image  Se kar na noge postavi in hoče ven iz posteljce, si malo poziza in spi dalje.user posted image  Dude pa več sploh noče. Da ne govorim kako si želim vsaj 1 noč prespati v enem kosu. Sanja svinja kukuruz.... al kako gre že to...??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 272
7.9.2009 21:44:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA
Sanja svinja kukuruz.... al kako gre že to...??user posted image

Tako nekako ja ... tut jaz sanjam te sanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu YOZIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
7.9.2009 21:48:24   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
Glede Trojan ...
Zdaj glede na to da vas je kar nekaj reklo, da bi raje videla, da se dobimo med tednom, jaz predlagam četrtek 24.9. ... kaj menite?

končno težko pričakovani krofi! user posted image
meni najbrž ne bo problem. se bom potrudla in prinesla svojo rit tja. pa gromkega tudi!user posted image
nas bo pa zanimivo videt skupaj z našimi veselimi decembri. - komaj čakam!!

sva bila pred dnevi v posvetovalnici: 77cm in 10140g. grom se je odločil rast še malo v širino. loluser posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.9.2009 21:51:46   
YOZIKA
Z avtomobilčkom se igra ko velik fant: ga poriva po podlagi levo-desno, gor-dol, zanč pa ga je vozu po vratih omare (posnema tavelzga)user posted image

Evo isto je pri nas.user posted image  Ravno danes je vozil avto in zraven delal brm, brm, user posted image

Pa na Nejčevem poganjavčku sedi in mu rata, da se malo nazaj premika .To se mu tako fajn zdi. Kar poskakuje od veselja.

Aha, pa včeraj je  začel plazit po vseh 4, do zdaj se je samo puzal po vojaško.

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?