|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 18 [19] 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2009
29.9.2009 20:19:45   
Anonimen
ja sva delala nauser posted image , samo mi je FS  narisal samo eno črtico. Nč bom jutri kupila še en testek, pa pol da vidimo

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
30.9.2009 8:01:11   
Tiki55

user posted image

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO SEPTEMBRA 2009

XX.09. - Blicka
XX.09. - BEBIII 
XX.09. - Anonimna
05.09. - Katra55 (1. krog po SS) user posted image v nove boje
05.09. - T.Z. (5.krog)
08.09. - Amoss (1. krog) user posted image v nove boje
09.09. - Limonita user posted image v nove boje
09.09. - kago user posted image  v nove boje
09.09. - anne31
10.09. - kammy (1. krog)user posted image v nove boje
11.09. - misk2
12.09. - MiniMiška - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
12.09. - Tejchy 25 (16. krog) user posted image v nove boje
13.09. - ička (2. krog ) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
14.09. - Loni 76 (2.krog)user posted image v nove boje
15.09. - inčika user posted image v nove boje
15.09. - S* (13.krog) user posted image v nove boje
18.09. - Arual (24. krog)
18.09. - Klikiuser posted image v nove boje
19.09. - Isabeaux (18. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
19.09. - Buska user posted image v nove boje
19.09. - baby1978user posted image v nove boje
20.09. - LUNA83 (9.krog)
20.09. - zebra 19.krog)
20.09. - Lun1ca (2. krog)
20.09. - Blicka
22.09. - milabe (6. krog)user posted image v nove boje
22.09. - doloressuser posted image v nove boje
23.09. - evatisa
24.09. - Sonce 81 (14. krog)user posted image v nove boje
24.09. - bilka
26.09. - Srčekgirll user posted image v nove boje
26.09. - DIANE (6. krog)user posted image v nove boje
26.09. - kallia (3. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
26.09. - hanna80
26.09. - MalaRoža (3.krog)user posted image v nove boje
28.09. - pilotina (26.krog)user posted image v nove boje
29.09. - mala bibauser posted image v nove boje
30.09. - Anonimen user posted image v nove boje
30.09. - Nikiy31
30.09. - LeJo user posted image v nove boje
30.09. - Tiki55 user posted image v nove boje
30.09. - hrchyuser posted image v nove boje
30.09. - Bam Bam
30.09. - tejči28

V SEPTEMBRU NAS JE: 44

Modrih :  24
Roza   :  4

Skupaj :44

user posted image

NAVIJAČICE:

Ursa30
Soncek85
Natasa35user posted image
Miklaromuser posted image
mucomuc
Chi_Pita user posted image

JANUAR..........................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR........................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC.........................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL.....................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ..................................................35,71% SREČK NOSEČK
JUNIJ.........................................26,60% SREČK NOSEČK
JULIJ.....................................16,66 % SREČK NOSEČK

AVGUST....................22,86%SREČK NOSEČK 
SEPTEMBER.............00,00% SREČK NOSEČK

user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 452
30.9.2009 10:16:02   
Bam Bam
Evo, pa so tukaj še zadnji izdihljaji septembra. No, nekaj borkic je pa le obrodilo sadove. Vsem tem iskreno čestitam in jim želim mirno nosečnost in zdrave bebije! Isabeaux, zate sem še posebej vesela, saj ti po 18 mesecih razočaranj res pripada en pošten +!

Ostalim, taplavim, pa veliko optimizma, dobre volje in posteljnih aktivnosti v oktobru!

Pri nas je danes 28. dan, tečka pa se s svojim špikanjem najavlja že dva dni. Tako da pričakujem, da se danes prikaže in da se preselim v oktober. Ki bo pa sigurno najbolj rozast mesec doslej! ;)

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 453
30.9.2009 10:27:26   
Lun1ca
user posted image zamuja že 8 dan. Test pa še kr negativen.. user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 454
30.9.2009 10:31:01   
isabeaux
Živjo punce...joj...pa tako malo rozik user posted image  Ampak oktober pa bo vaš mesec ...ziher...

držim pesti za vsako posebej user posted image

Kalija čestitke tudi tebi.....user posted image

No jaz pa čakam na prvi pregled, da vidimo če je vse ok...občasno me pika kot hudič v desnem jajčniku...al jajcevodu...ne vem točno....ampak ko sem klicala g. pravi, da naj počakam do pregleda naslednji teden, za ktirga pa še sploh nimam datumauser posted image  

Ok bomo počakali...sam upamo da je vse ok...vam poročam...

In kot sem rekla...za vse vas bo oktober najbolj roza mesec kar jih je kdaj bilouser posted image user posted image user posted image

Držim pestke....user posted image

Bam bam...hvala tudi tebi in vsem ostalim za čestitke user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 455
30.9.2009 11:09:59   
junij naj bo
Pozdravljene!

Sem nova na portalu, čeprav vas že kar lep čas spremljam... Več kot 16 mesecev sem zaman čakala, da user posted image ne bo, pa ni bilo nič iz tega...do tega magičnega septembrauser posted image ... Čeprav sem nekatere znake čutila že pred prihodomuser posted image (pogost obisk WC-ja, zelo, zelo boleče in napete prsi, utrujenost...), sem vseeno čakala do konca, saj sem bila že velikokrat razočarana.. Toda splačalo se je user posted image , test sem naredila, ko mi je user posted image zamujala en dan!!! po dolgem čakanju se je le prikazal user posted image
Sedaj čakam na prvi pregled... moram priznati, da me je zelo strah, saj imam nekaj dobrih prijateljic, ki niso imeli sreče, saj sta dve že na prvem pregledu izvedeli, da ni vse ok - sledil je splav, prav tako je prijateljica izvedela na nuhalni, da ni vse ok z user posted image in je žal morala na splavuser posted image Prav zares me je pošteno strah in komaj čakam, da grem na pregled, da vidim če je z mojo user posted image vse ok!!!!

Povedala bi vam samo, da nikar obupat, ker vsako od nas nekje čaka sreča in user posted image ..

Lepo se imejte, uživajte, pa čim več user posted image in user posted image v letu 2010!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 456
30.9.2009 11:30:43   
Bam Bam
IZVIRNO SPOROČILO: junij naj bo

Sedaj čakam na prvi pregled... moram priznati, da me je zelo strah, saj imam nekaj dobrih prijateljic, ki niso imeli sreče, saj sta dve že na prvem pregledu izvedeli, da ni vse ok - sledil je splav, prav tako je prijateljica izvedela na nuhalni, da ni vse ok z user posted image in je žal morala na splavuser posted image Prav zares me je pošteno strah in komaj čakam, da grem na pregled, da vidim če je z mojo user posted image vse ok!!!!

Joj, grozne zgodbice tehle nesrečnih nosečnosti... me kar srh spreleti... Ampak junij naj bo - optimizem velja! Nič grdega razmišljat, saj usoda ne more biti tako kruta, da bi zdaj pa kar vsem po vrsti spodletelo. S tvojo pikico bo vse OK, saj je sigurno prava mala borka, ki bo čez 8 mesecev postala en velik zakladek! Verjemi v to in vse črne misli brcni v rit! Zmenjeno ;)

Pa dobrodošla med nami!

Isabeaux, a ti imaš pa drugi teden že pregled? No, le dobro opravi in pridi še nas razveselit z dobrimi novičkami! Tole špikanje je pa menda normalno, kajne, saj se rodila pripravljajo na največji življenjski biznis... pridelati en mali veliki čudež, ki vam bo pestril življenje... Dobro opravi!

Lun1ca, a pri tebi po 8 dneh zamude še kar negativni test?!?! user posted image  To je pa res čudno... katerega pa si delala?

(odgovor članu junij naj bo)
Neposredna povezava do sporočila: 457
30.9.2009 19:04:08   
evatisa
živjo
spet malo časa da si naberem malo pozitivne energije in upanja na tej naši strani. pri meni nič novega še vedno ni user posted image ,čakam pa da mi drug teden povej G al bouser posted image al bo pauser posted image . čeprav imam samo malo upanja ker je test CB neg.nekje sem zasledila d tud ti testni niso zmeraj sigurni. no vrjetno pa me čaka oktober in upanje da nama v 6KROGU uspeuser posted image
lepo se imejte in mislite na pozitivno( čeprav sama vem da je včasih težko)

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 458
30.9.2009 19:18:39   
tejči28
Jaz še user posted image nisem dobila,naredila sem test in je -.Tak da se selim v oktober in upam,da nam v 4.krogu rata.Tečka bo pa prišla z zamudo spet,nikoli enako,tak da si težko izračunam plodne dneve.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 459
30.9.2009 19:52:19   
Rakica_80
Sem dobilauser posted image , selim pa se v december, saj takrat grem spet po pingvinčka.

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 460
30.9.2009 22:58:02   
Anonimen
tkole zgleda moj testek, pa ne vem al se lahko veselim al ne:
user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
1.10.2009 8:27:03   
junij naj bo
bam bam hvala za lepe besede... se trudim, da ne bi veliko razmišljala o tem..user posted image upajmo, da bo vse ok z mojo malo pikico..

anonimen....meni je na enem testu tudi bila ena črtica izrazitejša kot druga, zato sem naredila še dva, ki pa sta bila ok... priporočam, da narediš še enega.. pa vso srečo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
1.10.2009 8:41:50   
Bam Bam
IZVIRNO SPOROČILO: junij naj bo
bam bam hvala za lepe besede... se trudim, da ne bi veliko razmišljala o tem..user posted image upajmo, da bo vse ok z mojo malo pikico..

No, danes pa zveniš že malo bolj optimistično user posted image  Edino tisti "upajmo" še spremeni v vem... user posted image

Anonimna, moje mnenje je, da če črtica je (tudi če je slabše vidna), potem tudi nosečnost je! Tako da čestitam! Lahko pa vseeno ponoviš testek čez kakšen dan ali dva, da ti bo res jasno user posted image

Pri meni je pa že 29. dan ciklusa (M imam na 26-30 dni) in me že tretji dan ščipa, kot da se bo ulilo, pa še kar nič. Navadno me ščipa samo pol dneva, preden se prikaže, tako da mi ni nič jasno kje se obira. Nosečnost kar izključujem, ker nimam poleg špikanja nobenih nosečniških znakecov. V prvi nosečnosti pa sem že takoj po O čutila 1001 znak, da smo pridelali enega škrata. Se sprašujete zakaj ne delam testa - sem že enkrat napisala da imam tremo pred njim - raje rdečina v hlačkeh, kot pa belina na testeku. user posted image

No, že nakladam, bolje da grem kaj počet ...

Pa upam, da se tale septembrska statistika še kaj popravi...

(odgovor članu junij naj bo)
Neposredna povezava do sporočila: 463
1.10.2009 10:01:40   
Lun1ca
Bam Bam delala sem Seratek ali nekaj takega in bc mini.. vse negativno.. tudi danes je bil bc mini negativen pa je že 9 dan zamude.. Verjetno je kaj z mojo user posted image narobe, nosečka pa pač žal še nisem..

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 464
1.10.2009 10:23:06   
evatisa
Lun1ca pol sva že dve ,ki upava pa da tokrt mogoče le ne bouser posted image .tud moj test je bil neg a imam še kr malo upanja, da se bo končalo z user posted image drug četrtek mam G pa bomo vidl pri čem smo. joj do takrat pa živčna vojnauser posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 465
1.10.2009 10:27:25   
dini
Ojla punce, kje ste? Danes je 1. 10. pol mormo pa it v oktoberuser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 466
1.10.2009 10:30:45   
Arual
Hey.

Ja bo potrebno it v oktober. Jaz je še nisem dobila, tako da sedaj jem tablete za sprožitev in se selim v november.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 467
1.10.2009 19:20:04   
tejči28
anonimen,pri meni je tudi bil tako videt testek FS,pa sem naslednji dan dobila user posted image .Ti FS testi znajo bit malo varljivi.Sicer pa počakaj in boš videla. Jaz sem danes dobila rdečo in se selim v oktober.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
3.10.2009 14:29:17   
Anonimen
naredila danes še en testek in je bil močen +, user posted image user posted image  tako, da sem mal popravila statistiko user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
3.10.2009 16:52:21   
LUNA83
Oj punce se opravičujem ker se dolgo nisem javila,ma sem bla čisto na dnu! Obarvajte me modro, tečka je prišla! Se selim v oktober!

Čakamo +

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
3.10.2009 22:30:04   
tejči28
Čestitam anonimen za plusek! Sem vesela za tebe!

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 471
4.10.2009 16:45:41   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

tkole zgleda moj testek, pa ne vem al se lahko veselim al ne:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image o ja je

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
5.10.2009 8:48:34   
Bam Bam
No ženskice, jaz lahko september zaključim z dobro novičko. Namreč razveselil nas je en konkreten +, tako da pričakujemo enega junijskega razgrajačka. In smo presrečni...

Vso srečo vsem, ki še čakate tale magični + in da vas kmalu razveselijo prve slikice z UZ, prve brcike, okrogli trebuščki in na koncu ena čudovita, zdrava štručka.

Pa hvala vsem, ... ker ste!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 473
5.10.2009 9:10:37   
pilotina
BEBIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem nosečkam v septembru čestitke user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 474
5.10.2009 9:41:55   
tecnobica
No, lepo, da nas na koncu meseca (no, na začetku naslednjega) še kdo razveseli s pluskom.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 18 [19] 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 18 [19] 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.