Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 29.9.2009 20:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sva delala na , samo mi je FS narisal samo eno črtico. Nč bom jutri kupila še en testek, pa pol da vidimo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 30.9.2009 10:16:02
|
|
|
|
Bam Bam
|
Evo, pa so tukaj še zadnji izdihljaji septembra. No, nekaj borkic je pa le obrodilo sadove. Vsem tem iskreno čestitam in jim želim mirno nosečnost in zdrave bebije! Isabeaux, zate sem še posebej vesela, saj ti po 18 mesecih razočaranj res pripada en pošten +! Ostalim, taplavim, pa veliko optimizma, dobre volje in posteljnih aktivnosti v oktobru! Pri nas je danes 28. dan, tečka pa se s svojim špikanjem najavlja že dva dni. Tako da pričakujem, da se danes prikaže in da se preselim v oktober. Ki bo pa sigurno najbolj rozast mesec doslej! ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 30.9.2009 10:27:26
|
|
|
|
Lun1ca
|
zamuja že 8 dan. Test pa še kr negativen..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 30.9.2009 10:31:01
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo punce...joj...pa tako malo rozik Ampak oktober pa bo vaš mesec ...ziher... držim pesti za vsako posebej Kalija čestitke tudi tebi..... No jaz pa čakam na prvi pregled, da vidimo če je vse ok...občasno me pika kot hudič v desnem jajčniku...al jajcevodu...ne vem točno....ampak ko sem klicala g. pravi, da naj počakam do pregleda naslednji teden, za ktirga pa še sploh nimam datuma Ok bomo počakali...sam upamo da je vse ok...vam poročam... In kot sem rekla...za vse vas bo oktober najbolj roza mesec kar jih je kdaj bilo Držim pestke.... Bam bam...hvala tudi tebi in vsem ostalim za čestitke
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 30.9.2009 11:09:59
|
|
|
|
junij naj bo
|
Pozdravljene! Sem nova na portalu, čeprav vas že kar lep čas spremljam... Več kot 16 mesecev sem zaman čakala, da ne bo, pa ni bilo nič iz tega...do tega magičnega septembra ... Čeprav sem nekatere znake čutila že pred prihodom (pogost obisk WC-ja, zelo, zelo boleče in napete prsi, utrujenost...), sem vseeno čakala do konca, saj sem bila že velikokrat razočarana.. Toda splačalo se je , test sem naredila, ko mi je zamujala en dan!!! po dolgem čakanju se je le prikazal Sedaj čakam na prvi pregled... moram priznati, da me je zelo strah, saj imam nekaj dobrih prijateljic, ki niso imeli sreče, saj sta dve že na prvem pregledu izvedeli, da ni vse ok - sledil je splav, prav tako je prijateljica izvedela na nuhalni, da ni vse ok z in je žal morala na splav Prav zares me je pošteno strah in komaj čakam, da grem na pregled, da vidim če je z mojo vse ok!!!! Povedala bi vam samo, da nikar obupat, ker vsako od nas nekje čaka sreča in .. Lepo se imejte, uživajte, pa čim več in v letu 2010!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 30.9.2009 11:30:43
|
|
|
|
Bam Bam
|
IZVIRNO SPOROČILO: junij naj bo Sedaj čakam na prvi pregled... moram priznati, da me je zelo strah, saj imam nekaj dobrih prijateljic, ki niso imeli sreče, saj sta dve že na prvem pregledu izvedeli, da ni vse ok - sledil je splav, prav tako je prijateljica izvedela na nuhalni, da ni vse ok z in je žal morala na splav Prav zares me je pošteno strah in komaj čakam, da grem na pregled, da vidim če je z mojo vse ok!!!! Joj, grozne zgodbice tehle nesrečnih nosečnosti... me kar srh spreleti... Ampak junij naj bo - optimizem velja! Nič grdega razmišljat, saj usoda ne more biti tako kruta, da bi zdaj pa kar vsem po vrsti spodletelo. S tvojo pikico bo vse OK, saj je sigurno prava mala borka, ki bo čez 8 mesecev postala en velik zakladek! Verjemi v to in vse črne misli brcni v rit! Zmenjeno ;) Pa dobrodošla med nami! Isabeaux, a ti imaš pa drugi teden že pregled? No, le dobro opravi in pridi še nas razveselit z dobrimi novičkami! Tole špikanje je pa menda normalno, kajne, saj se rodila pripravljajo na največji življenjski biznis... pridelati en mali veliki čudež, ki vam bo pestril življenje... Dobro opravi! Lun1ca, a pri tebi po 8 dneh zamude še kar negativni test?!?! To je pa res čudno... katerega pa si delala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 30.9.2009 19:04:08
|
|
|
|
evatisa
|
živjo spet malo časa da si naberem malo pozitivne energije in upanja na tej naši strani. pri meni nič novega še vedno ni ,čakam pa da mi drug teden povej G al bo al bo pa . čeprav imam samo malo upanja ker je test CB neg.nekje sem zasledila d tud ti testni niso zmeraj sigurni. no vrjetno pa me čaka oktober in upanje da nama v 6KROGU uspe lepo se imejte in mislite na pozitivno( čeprav sama vem da je včasih težko)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 30.9.2009 19:18:39
|
|
|
|
tejči28
|
Jaz še nisem dobila,naredila sem test in je -.Tak da se selim v oktober in upam,da nam v 4.krogu rata.Tečka bo pa prišla z zamudo spet,nikoli enako,tak da si težko izračunam plodne dneve.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 30.9.2009 19:52:19
|
|
|
|
Rakica_80
|
Sem dobila , selim pa se v december, saj takrat grem spet po pingvinčka.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 30.9.2009 22:58:02
|
|
|
|
Anonimen
|
tkole zgleda moj testek, pa ne vem al se lahko veselim al ne:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 1.10.2009 8:27:03
|
|
|
|
junij naj bo
|
bam bam hvala za lepe besede... se trudim, da ne bi veliko razmišljala o tem.. upajmo, da bo vse ok z mojo malo pikico.. anonimen....meni je na enem testu tudi bila ena črtica izrazitejša kot druga, zato sem naredila še dva, ki pa sta bila ok... priporočam, da narediš še enega.. pa vso srečo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 1.10.2009 8:41:50
|
|
|
|
Bam Bam
|
IZVIRNO SPOROČILO: junij naj bo bam bam hvala za lepe besede... se trudim, da ne bi veliko razmišljala o tem.. upajmo, da bo vse ok z mojo malo pikico.. No, danes pa zveniš že malo bolj optimistično Edino tisti "upajmo" še spremeni v vem... Anonimna, moje mnenje je, da če črtica je (tudi če je slabše vidna), potem tudi nosečnost je! Tako da čestitam! Lahko pa vseeno ponoviš testek čez kakšen dan ali dva, da ti bo res jasno Pri meni je pa že 29. dan ciklusa (M imam na 26-30 dni) in me že tretji dan ščipa, kot da se bo ulilo, pa še kar nič. Navadno me ščipa samo pol dneva, preden se prikaže, tako da mi ni nič jasno kje se obira. Nosečnost kar izključujem, ker nimam poleg špikanja nobenih nosečniških znakecov. V prvi nosečnosti pa sem že takoj po O čutila 1001 znak, da smo pridelali enega škrata. Se sprašujete zakaj ne delam testa - sem že enkrat napisala da imam tremo pred njim - raje rdečina v hlačkeh, kot pa belina na testeku. No, že nakladam, bolje da grem kaj počet ... Pa upam, da se tale septembrska statistika še kaj popravi...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 1.10.2009 10:01:40
|
|
|
|
Lun1ca
|
Bam Bam delala sem Seratek ali nekaj takega in bc mini.. vse negativno.. tudi danes je bil bc mini negativen pa je že 9 dan zamude.. Verjetno je kaj z mojo narobe, nosečka pa pač žal še nisem..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 1.10.2009 10:23:06
|
|
|
|
evatisa
|
Lun1ca pol sva že dve ,ki upava pa da tokrt mogoče le ne bo .tud moj test je bil neg a imam še kr malo upanja, da se bo končalo z drug četrtek mam G pa bomo vidl pri čem smo. joj do takrat pa živčna vojna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 1.10.2009 10:27:25
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, kje ste? Danes je 1. 10. pol mormo pa it v oktober
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 1.10.2009 10:30:45
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Ja bo potrebno it v oktober. Jaz je še nisem dobila, tako da sedaj jem tablete za sprožitev in se selim v november.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 1.10.2009 19:20:04
|
|
|
|
tejči28
|
anonimen,pri meni je tudi bil tako videt testek FS,pa sem naslednji dan dobila .Ti FS testi znajo bit malo varljivi.Sicer pa počakaj in boš videla. Jaz sem danes dobila rdečo in se selim v oktober.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 3.10.2009 14:29:17
|
|
|
|
Anonimen
|
naredila danes še en testek in je bil močen +, tako, da sem mal popravila statistiko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 3.10.2009 16:52:21
|
|
|
|
LUNA83
|
Oj punce se opravičujem ker se dolgo nisem javila,ma sem bla čisto na dnu! Obarvajte me modro, tečka je prišla! Se selim v oktober!
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 3.10.2009 22:30:04
|
|
|
|
tejči28
|
Čestitam anonimen za plusek! Sem vesela za tebe!
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 4.10.2009 16:45:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen tkole zgleda moj testek, pa ne vem al se lahko veselim al ne: o ja je
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 5.10.2009 8:48:34
|
|
|
|
Bam Bam
|
No ženskice, jaz lahko september zaključim z dobro novičko. Namreč razveselil nas je en konkreten +, tako da pričakujemo enega junijskega razgrajačka. In smo presrečni... Vso srečo vsem, ki še čakate tale magični + in da vas kmalu razveselijo prve slikice z UZ, prve brcike, okrogli trebuščki in na koncu ena čudovita, zdrava štručka. Pa hvala vsem, ... ker ste!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 5.10.2009 9:10:37
|
|
|
|
pilotina
|
BEBIII vsem nosečkam v septembru čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 5.10.2009 9:41:55
|
|
|
|
tecnobica
|
No, lepo, da nas na koncu meseca (no, na začetku naslednjega) še kdo razveseli s pluskom.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.