|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2009
21.9.2009 19:49:50   
portorož

Pozdravljen punce user posted image

Berem vas skoraj vsak dan (redko kateri mi pobegne), a se sama nekak težko vključim v debato..., saj veste-razočaranja, razočaranja iz meseca v mesec, ko nam naše sanje podre user posted image ...

Zadnje dni, pa me tako močno tišči, da se moram nekomu izpovedati... zadnjo M sem imela 23.8, cikli na 26-28 dni, redno..., ta mesec pa kaos..., 16.9 se je pojavil rjavi izcedek z nekaj hudimi krči, 1. dan je izcedek bil kar obilen, a še zmeraj ne za količino m, naslednje 3 dni ga je bilo lih toliko, da se je nekaj poznalo... user posted image , to še zdaleč ni user posted image ...., ne po videzu, ne po količini, še najmanj pa po vonju....

Ali je mogoče, da bi lahko upala na user posted image ? Znakov nekih posebnih nimam, no, vsaj ne upam se preveč obremenjevat s tem, ker sem potem vedno čist na tleh, ko se izkaže, da me je psiha spet izigrala user posted image

Rahlo me špika v jajčnikih, vmes me zbode v križu, wc obiskan (itaq), pa nožnico mam non stop vlažno, neke vrste izcedek...

Vsem, ki ste zagledale user posted image želim veselo in zdravo user posted image , vsem nam ostalim pa: kot je moj dragi rekel: tako dolgo bova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ni vrag, da enkrat ne bi ratalo .... user posted image

Bodite pozitivne, z menoj vred user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 376
21.9.2009 21:40:07   
LUNA83
OJLA punce,..kako ste kaj?

Moja tečka naj ni prišla vceraj pa je na sreči še ni! Predvčerajšnjim zjutraj se nisem mogla zadržat in sem nardila BC mini ker sem ga imela doma in je kazal rahlo ma res rahlo rahlo drugo črtico in pol ja z koza grem nardit včeraj zvecer še Clear Blue DIGITAL in mi napiše da NISEM noseča,... Koliko hormona zazna CB mini in koliko Clkear blue? Tisti bc mini mi je dal malo upanja,..ker mi dosedaj ni še nikoli kazal dveh črtic za razliko od FS ki me je že pošteno nateg....

Prsa me bolijo kot me niso še nikoli v življenju!Niti hodit hitro ne morem tako boliuser posted image . Niti nekih bolečin kot pred tečko nimam,.. pa nožnica ki se mi je prej posušila se je sedaj spet navlažila,... Nevem kaj ve menite?

Čakamo +

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 377
22.9.2009 7:33:21   
mala biba
Dobro jutro....kako ste kaj?

DIANE.......ss sem imela decembra in od takrat nič ne....bomo zdej vidl kaj bo....upajmo da bouser posted image ....čeprav mam M na 28 dni, še nismo zagledali pluskauser posted image

LUNA83.......priporočam, da greš na preiskavo krvi ali urina v najbližji ZD, da ne bos več v dvomih.....vem kaj preživljaš.....držim pesti, da bo kot si želiš....

Portorož.......sama sem že zelo dolgo prijavljena na teh straneh, zato vem kako se počutiš ko lahko samo bereš, se pa težko vključiš.....tudi jaz sem čisto podobna tebiuser posted image ....ampak zdej sem si pa rekla, se bom oglasla in se malo pogovarjala, tu so vsaj dekleta ki vse to kar preživljam razumejo....hvala DEKLETAuser posted image

Pri meni nič novega....v jajčnikih me seka, do datuma je še 7 dni.....včeraj me je obšla nekakšna slabost....ne vem od česa.....upam, da spet ni moja psiha.....upanje umre zadnje.....pa čeprav je težko čakati iz mesca v mesec.....vsem ki čakate želim mirne dni in ČIM VEČ PLUSKOVuser posted image ......lep pozdravček in lep dan

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 378
22.9.2009 8:54:36   
Tiki55

user posted image

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO SEPTEMBRA 2009

XX.09. - Blicka
XX.09. - BEBIII 
XX.09. - Anonimna
05.09. - Katra55 (1. krog po SS) user posted image v nove boje
05.09. - T.Z. (5.krog)
08.09. - Amoss (1. krog) user posted image v nove boje
09.09. - Limonita user posted image v nove boje
09.09. - kago user posted image  v nove boje
09.09. - anne31
10.09. - kammy (1. krog)user posted image v nove boje
11.09. - misk2
12.09. - MiniMiška - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
12.09. - Tejchy 25 (16. krog)
13.09. - ička (2. krog ) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
14.09. - Loni 76 (2.krog)user posted image v nove boje
15.09. - inčika user posted image v nove boje
15.09. - S* (13.krog) user posted image v nove boje
18.09. - Arual (24. krog)
18.09. - Klikiuser posted image v nove boje
19.09. - Isabeaux (18. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
19.09. - Buska
19.09. - baby1978user posted image v nove boje
20.09. - LUNA83 (9.krog)
20.09. - zebra 19.krog)
20.09. - Lun1ca (2. krog)
20.09. - Blicka
22.09. - milabe (6. krog)user posted image v nove boje
22.09. - doloressuser posted image v nove boje
24.09. - Sonce 81 (14. krog)
24.09. - bilka
26.09. - Srčekgirll
26.09. - DIANE (6. krog)
26.09. - kallia (3. krog)
26.09. - hanna80
26.09. - MalaRoža (3.krog)
28.09. - pilotina (26.krog)
29.09. - mala biba
30.09. - Anonimen
30.09. - Nikiy31
30.09. - LeJo
30.09. - Tiki55
30.09. - hrchy
30.09. - Bam Bam
30.09. - tejči28

V SEPTEMBRU NAS JE: 43

Modrih :  12
Roza   :  3

Skupaj :43

user posted image

NAVIJAČICE:

Ursa30
Soncek85
Natasa35user posted image
Miklaromuser posted image
mucomuc
Chi_Pita user posted image

JANUAR..........................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR........................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC.........................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL.....................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ..................................................35,71% SREČK NOSEČK
JUNIJ.........................................26,60% SREČK NOSEČK
JULIJ.....................................16,66 % SREČK NOSEČK

AVGUST....................22,86%SREČK NOSEČK 
SEPTEMBER.............00,00% SREČK NOSEČK

user posted image

< Sporočilo je popravil Tiki55 -- 22.9.2009 8:56:48 >

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 379
22.9.2009 9:56:40   
latka
isabeaux pozdravljena!Upam da se imaš lepo kot user posted image in držim pesti da bo vse v redu.
Glede tvojega levega jajcevoda bi te vprašala, ker si omenila da je zlepljen(poškodovan pri porodu) in zato nisi dolgo zanosila, a potem je bil desni čisto prehoden in pri tvojem dragem je tudi vse v redu, pa kakšno diagnozo si imela od ginekologa, koliko možnosti ti je dal za zanositev?Jaz imam tudi levi neprehoden,in med ovulacija med zelo boli na tej strani, pa drugače tudi včasih vmes, no desni bi naj bil bp, samo jaz ne verjamem(sem imela carski rez), ker hsg slika ni takšna, kot je možno zaslediti na netu, kjer je vse bp!Ginekologu ne verjamem ravno preveč, pa ta je že drugi!!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 380
22.9.2009 10:23:34   
Anonimen
Jutro punce!

Eto jaz sem od G, uredila nisem nič. Sploh ne vem zakaj mi je rekla, da naj pridem. Naredili sva samo test. Zgleda, da je popolnoma normalno, da je ženska v mojih letih 4 mesece brez normalne menstruacije. Še mesec ali mesec pa pol pa bomo mogoče karkoli ukrepali. Jezna sem kot hudič...

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
22.9.2009 12:54:28   
DIANE
Dan,

držim pesti za ostale, ki še čakate oz. želim da je ne dočakate user posted image . Mne že špika tako, da samo še čakam, da se ulije pa še neki me mehur matra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
22.9.2009 14:37:43   
LUNA83
Punce čaw,...kako ste kaj?

Jaz nimam znakov,da bo pišla,...čeprav se je danes malo pokazala na papirju,..res bledo bledo rozasto je blo,..skoraj belo,,...haha jaz se tolažim,..da je to vgnezditev,..hahaha, čeprav vem da bo čez kak dan na žalost prišla,... joooojjj

Čakamo +

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 383
22.9.2009 16:27:37   
majalina
Luna, sva na istem :-)

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 384
22.9.2009 16:32:03   
MiniMiska
dejmo punce, navijam za nove pluske!!! 

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 385
22.9.2009 19:10:24   
sonce81
živjo punce,

po doljšem času se spet oglašam..danes sem dobila user posted image ..in sem čist down...3. krog klomifena in spet ni uspelo user posted image user posted image ..

6.10. greva z mojim k Rešu..

sedaj pa se selim v oktober.
lp,

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 386
22.9.2009 21:09:26   
Srčekgirll
Pr men je vse neki čudno. Ta hudič rdeči ne ve al bi pršel al ne (bolje da ne). Mal mam na vložku čuden izcedek že z dni, kot pri prihodu M. Ne vem kaj naj si mislim. Upam na najboljše. 

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 387
22.9.2009 21:57:24   
Rina2
Hojla punce!

Malo se javim in napišem kaj dogaja. Najprej vsem ki imate znakce, da bi tokrat lahko bil plusek iz srca želim, da je res tako! Vsem ostalim pa en velik user posted image

Pa eno vprašanje imam: a mi katera lahko pove kdaj priblibžno se pojavijo tisti najbolj očitni znakci, kot so npr. boleče prsi? Jaz sem namrač čedalje bolj zmešana in sem se zalotila, da vsak dan pretipam svoje prsi da bi ugotovila ali se nakazuje kakšna bolečina v njihuser posted image .
Sem se očitno odločila, da bo to moj prvi znak nosečnosti. user posted image

Sicer pa čakam na 30.9. Tole čakanje je res mučno.... še pred letom dni se mi je zdelo, da M prihajajo ene za drugo kot po tekočem traku, sedaj pa se čes med njimi vleče za popi....*!!!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 388
23.9.2009 7:25:37   
patella
Hej!

no, jst sem zdej v 8.tednu, pa me prsa bolijo že skor 4 tedne - no, pa si izračunajuser posted image . Pa tut občutek napetosti je v njih. Sam glede na to, da je res pri vsaki drgač, se na to ne zanašat. Pa srečno!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 389
23.9.2009 13:04:30   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: latka

isabeaux pozdravljena!Upam da se imaš lepo kot user posted image in držim pesti da bo vse v redu.
Glede tvojega levega jajcevoda bi te vprašala, ker si omenila da je zlepljen(poškodovan pri porodu) in zato nisi dolgo zanosila, a potem je bil desni čisto prehoden in pri tvojem dragem je tudi vse v redu, pa kakšno diagnozo si imela od ginekologa, koliko možnosti ti je dal za zanositev?Jaz imam tudi levi neprehoden,in med ovulacija med zelo boli na tej strani, pa drugače tudi včasih vmes, no desni bi naj bil bp, samo jaz ne verjamem(sem imela carski rez), ker hsg slika ni takšna, kot je možno zaslediti na netu, kjer je vse bp!Ginekologu ne verjamem ravno preveč, pa ta je že drugi!!

Pozdravljena...zaenkrat je še ok...tko da upam da tko ostane...

Ja moj levi jajcevod bi naj bil na enem uz sactosalping...na drugem več ni bilo videti tekočine in razširjenosti in potem so mi rekli da se je zlepil...torej se v njem nič ne nabira je pa fuč.....čeprav po tolikih ss- ih sem že dvomila v to da se nič v njem ne nabira, ker ravno ta sactosalping je problem, ko bi ga mogli odstranit, saj je toksična tekočina v njem problem pri zanositvi, ker dobesedno ubije zarodek....user posted image

No desni pa bi naj bil prehoden...me pa je ovulacija bolela na vsakem...ne samo na levem...tudi na desnem...tako da če ne bi imela o testov bi ravn tko vedela kdaj je o....

Sem ti pa res živ dokaz da gre z enim jajcevodom...čeprav je bil tole tudi moj 2. krog klomifena...moja g. je rekla, da bo kl. pomagal, da bodo jajčeca bolj zrela in dozorela...ne samo pri tem da bo ovulacija, ker ovulacije sem svoje tako imela....ampak zgleda da je kl. pomagal...sam upam sedaj da se obdrži....user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 390
23.9.2009 13:07:05   
isabeaux
sonce 81 user posted image user posted image user posted image user posted image

Lejo...no pr men pa je bilo v prvi nosečnosti tako...sedaj namreč...da so me prsi bolele za znoret...že tri dni pred zamudo m...ko sem delala prvi testek...slikce imaš v albumu....no in še danes bolijo tako, da si sploh ne upam dat modrca dol...ker prav zaskeli, če si ga ne dam dol počasi...pa lulat sem hodila...in še hodim tud kot zmešana...aja tudi tri dni pred m....user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 391
23.9.2009 13:57:06   
dini
Ojla punce, vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vedite da vsak mesec nekaj punc štorklja obišče, ene prej(ker so štorklji bliže)ene pa kasnej, sej veste da je Slovenija velika in da ima leto 12 mesecev tako da ima še časa.user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem ki ste držale pesti zame, sem naredila diplomo in se znebila velikegggggaaa stresa, zdej pa user posted image delatuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 392
23.9.2009 14:12:12   
isabeaux
vauuu...dini...čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 393
23.9.2009 14:13:51   
dini
Hvalauser posted image In kako ti?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 394
23.9.2009 14:27:57   
NATAŠA35
oooo dini čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to mene čaka naslednje leto

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 395
23.9.2009 14:40:34   
dini
Hvala NATAŠA35user posted image user posted image user posted image Jst pa upam da me čakauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 396
23.9.2009 15:04:13   
pilotina
dini...čestitke, bravo bravo user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 397
23.9.2009 15:11:42   
majalina
draga dekleta!

tudi jaz zelim vsem same pluske.

bi pa rabila eno pomoc.

en mesec nazaj so mi opravili laparoskopijo, kjer so mi razpihali jajcevode.
vceraj bi morala dobiti tecko, imam pa ze dva dni le minimalni izcedek (komaj se pozna na dnevnem vlozku).

ali se cikel po laparo spremeni (prebrala sem vse mozne forume in povsod pise le, da laparo nima vpliva na tecko), zdaj pa res ne vem.

testa nocem delat, saj nimam nobenih znakov, ki bi lahko nakazovali nosecnosti in bi bila le slabe volje ob minusu.

zdaj me predvsem zanima, ce je vse skupaj normalno ali moram zacet kako paniko zganjat?

tecko mam ponavadi tocno na 30 dni...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.9.2009 15:22:35   
dini
Hvala pilotinauser posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.9.2009 15:27:58   
isabeaux
dini tudi user posted image  bo...boš videla...sedaj manj stresno obdobje in bo user posted image

Jaz sem kar ok...čakam da me g. pokliiče in mi pove datum pregleda...do takrat se ne upam veselit....znaki pa so pr men isti kot so se začeli 3 dni pred predvideno m....torej 1 dni po ovulaciji...boleče prsi...zelo in non stop lulanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.