|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2009
23.9.2009 15:29:24   
isabeaux
majalina...po vsakem takem posegu po laparo in histero torej se ciklus spremeni...telo pa potrebuje nekaj časa, da spet vzpostavi ravnovesje...lahko pa da se ti je sreča nasmehnila in si user posted image  saj poskusiti ni greh a ne...si pa predobro predsatavljam kako je ko je test bel user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.9.2009 16:16:50   
majalina
isa, hvala!

saj ne vem... razumela bi zamudo tecke... ne pa neke izcedke brez repa in glave :-) ... ampak verjetno se res vse skupaj celi ali kakorkoli se temu ze rece.

no, prav gotovo bo kmalu vse ok in se bo zlila... malo me nervira le to, da po tolkem casu, ko sem cakala na laparo... najprej na napotnico pol leta.... pa na poseg pol leta... pa se prej ne vem kok cajta... zdej, ko pa koncno lahko delamo na otrocku s tem da obstaja tudi upanje, da koncno kaj rata... me se tecka nekaj zeza...

sej vem... jst ze trudim le eno leto... ostale veliko vec... zavedam se tega in se ne pritozujem. malo moram pojambrat, to je vse!

VSEM ZELIM VSE NAJBOLJSE!!!

isa, s tabo bo pa itak vse super. CUTIM!!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 402
23.9.2009 18:13:48   
isabeaux
majalina...glej a misliš da nisem jaz po hsc bila prepričana da je v 1. krogu uspelo....heh...pa še kako sem bla ziher, da je....pa ni...zgodil se je še en ss....user posted image  no ampak...a veš vztrajnost je potem prav fajn poplačana...saj bo...glej eno leto je tudi že pismo najmanj 12 krat upanja da pa je ratalo...in to ni malo...ne rečem da se ene sekirajo ker v prvem mesecu ne rata...ampak po enem letu, je pa čisto logično, da te le še upanje naprej žene...ampak bo...enkrat bo ni hudič...boš videla...

Pa hvala za dobre želje user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 403
24.9.2009 9:21:04   
DIANE
No pa je začelo curljati. zakaj je to tak teško iz meseca v mesec sm manj močna. Ko zagledam pikico krvi jast v strašen jok. Me kar spominja na mojo pikico, ki me je v 9T zapustila.
Sploh pa nama je ko sva prvič začela ratalo v prvo zej pa ne in ne.user posted image user posted image user posted image user posted image
Se sprašujem kaj če so me kej pokvarli na abraziji, pa take mi gredo po glavi. Sej sem bila na pregledu 2X samo ne samoplačniško. Kaj menite da bi šla še kam samoplačniško na kak pregled?

Se opravičujem malo sem morala vn spravit iz sebe.

Drugim ko še čakate iz srca želim +,

lp

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.9.2009 9:33:54   
Lun1ca
Zdravo punce!

No danes je že 2. dan ko moja user posted image zamuja.. Testka še nisem delala.. se zadržujem še, da nebi bila prehitro razočarana, tak še mam zdaj vsaj upanje user posted image sicer pa mislim da ga bom danes šla kupit, pa jutri nardila če user posted image še ne bo.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.9.2009 9:45:54   
majalina
Glavo gor!!!

Vse bo ok, boš videla!!!

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.9.2009 12:09:22   
Lun1ca
Ah problem je to da mi zdaj že vsak mesec zamuja in dejansko ni nič druga kot to da se moji cikli podaljšujejo.. ampak na koncu vedno pride user posted image user posted image
Sej mi še ni take panike.. je komaj 2. krog to zdaj (taki bol od resnih poskusov). Drugače sem pa tako ali tako naročena na pregled oktobra in se bom pač malo pogovorila s svojim G, kakšna je kaj situacija user posted image

Držim pesti za vse, ki še čakate na user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 407
24.9.2009 12:45:56   
kallia
Se bolj malo oglašam, mi kar ne znese.
Moja M naj NE bi prišla v soboto. No, bomo videli če smo uspeli ta mesec kaj pridelati, da se na seznamu pobarvam v roza user posted image

Čestitke vsem novim nosečkam, žal pa mi je za tiste, ki boste morale v novi krog.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 408
24.9.2009 14:50:14   
MalaRoža
Nažalost se tudi jaz poslavljam od vas in se selim v oktober... Tečka je prišla celo malo prej kot sem pričakovala.user posted image user posted image
Tistim ki ostajate, pa želim da zagledate magičen plusek! user posted image Nosečkam pa mirno in zdravo nosečnost! papa

Everything is possible...Impossible just takes a while longer

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 409
24.9.2009 14:55:19   
pilotina
MalaRoža user posted image
naj bo oktober tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaRoža)
Neposredna povezava do sporočila: 410
24.9.2009 14:58:25   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE
No pa je začelo curljati. zakaj je to tak teško iz meseca v mesec sm manj močna. Ko zagledam pikico krvi jast v strašen jok. Me kar spominja na mojo pikico, ki me je v 9T zapustila.
Sploh pa nama je ko sva prvič začela ratalo v prvo zej pa ne in ne.user posted image user posted image user posted image user posted image
Se sprašujem kaj če so me kej pokvarli na abraziji, pa take mi gredo po glavi. Sej sem bila na pregledu 2X samo ne samoplačniško. Kaj menite da bi šla še kam samoplačniško na kak pregled?

Se opravičujem malo sem morala vn spravit iz sebe.

Drugim ko še čakate iz srca želim +,

lp

user posted image

ne vem kaj bi ti napisala glede abrazije...jaz sem jih imela tri in k sreči niso nič poškodovali
lahko res poskusiš še samoplačniško pri kakem dobrem G

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 411
24.9.2009 16:03:20   
Srčekgirll
PO treh dneh čudnih izcedkov se je le prikazal. Hudiča! Nč, selim se v oktober.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.9.2009 9:07:14   
Tejchy25
Ojla punce, s te me kej pogrešale? :)
Ja, mal sm bla odsotna, problemi kamor sm se obrnila...
Ampak zdej pa veselo naprej, bomo vidl kaj prinese oktober...
Aja, tečka je prišla, tko da grem v oktober, ja :)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.9.2009 10:21:11   
kallia
Testek zjutraj narejen, nisem zdržala da bi počakala še kakšen dan in takoj sta se pokazali dve debeli močni črtici user posted image
Wiiiii, uspelo nama je, nosečka sem user posted image

Za sigurno ga še enkrat ponovim naslednji teden, ampak zdaj že vem da tečke jutri NE bo.

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.9.2009 11:01:06   
DIANE
user posted image  kallia lepo nosečnost ti želim, drži pa pestke za nas v oktobru!

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 415
25.9.2009 11:10:35   
mala biba
KALLIA ČESTITAM.......kak fajnuser posted image ......jaz bom pa še mogla malo počakat.....kje je šele torek:).....kak sem neučakana ane?.....sam upam, da zastopite......5 mesecev in nato ss.....zdej pa 9 mesecev in upamo na plusek......vsem tistim ki pa ni ratalo zdaj pa v nove zmage v oktobru.....vem kaj preživljateuser posted image .....upajmo na najboljše.....lp

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.9.2009 11:43:34   
isabeaux
kalia ...čestitke....jehaaa....

Mala biba men so se črtice kazale že 3 dni pred m...tko da nisi neučakana...vse smo...hehe...držim pesti...

Tejchy25 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.9.2009 14:43:09   
MiniMiska
kalliauser posted image user posted image , pridruži se na majčice2010...
mala biba, zdrži do torka in držim pesti za plusek... tudi za ostale, ki še čakate v septembru.. sem pa tudi oktobrska navijačica ;)

tejchy25 user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 418
25.9.2009 15:14:02   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ojla punce, vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vedite da vsak mesec nekaj punc štorklja obišče, ene prej(ker so štorklji bliže)ene pa kasnej, sej veste da je Slovenija velika in da ima leto 12 mesecev tako da ima še časa.user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem ki ste držale pesti zame, sem naredila diplomo in se znebila velikegggggaaa stresa, zdej pa user posted image delatuser posted image user posted image user posted image

Dini. Tebe sem pa e prav pogrešala.

Čestitam k diplomi. user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.9.2009 15:17:18   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: majalina

draga dekleta!

tudi jaz zelim vsem same pluske.

bi pa rabila eno pomoc.

en mesec nazaj so mi opravili laparoskopijo, kjer so mi razpihali jajcevode.
vceraj bi morala dobiti tecko, imam pa ze dva dni le minimalni izcedek (komaj se pozna na dnevnem vlozku).

ali se cikel po laparo spremeni (prebrala sem vse mozne forume in povsod pise le, da laparo nima vpliva na tecko), zdaj pa res ne vem.

testa nocem delat, saj nimam nobenih znakov, ki bi lahko nakazovali nosecnosti in bi bila le slabe volje ob minusu.

zdaj me predvsem zanima, ce je vse skupaj normalno ali moram zacet kako paniko zganjat?

tecko mam ponavadi tocno na 30 dni...

Meni je laparo zmešala ciklus. Menstro sem dobila takoj po posegu in je trajala 7 dni.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 420
25.9.2009 15:19:24   
kallia
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska

kalliauser posted image user posted image , pridruži se na majčice2010...

Pridružila se bom junijčicam, saj spadam po junij

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 421
25.9.2009 15:44:44   
MiniMiska
aja, kallia, si že junijka... ;) pardon :)

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 422
26.9.2009 18:48:59   
tejči28
Čestitam kallia za user posted image ,jaz mojo user posted image še čakam,no jaz upam,da je ne bo,prit more čez 1 teden.Čestitam vsem nosečkam,ostalim pa želim,da ji čimprej uspe in zagledajo plusek.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 423
27.9.2009 10:59:50   
kago
hej dini čestitke za diplomo... je ful dober občutek, ko se znebiš enega bremena a ne :)
v sredo pa spet UZ, da vidimo PCO, klomifen... al pa kakšno vrečko user posted image user posted image

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 424
27.9.2009 11:09:13   
Lun1ca
Čestitke novim user posted image

Meni pa danes zamuja že 5 dan, sem pa naredila testek in je bil negativen user posted image Verjetno bo user posted image prišla v kratkem!

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.