Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 23.9.2009 15:29:24
|
|
|
|
isabeaux
|
majalina...po vsakem takem posegu po laparo in histero torej se ciklus spremeni...telo pa potrebuje nekaj časa, da spet vzpostavi ravnovesje...lahko pa da se ti je sreča nasmehnila in si saj poskusiti ni greh a ne...si pa predobro predsatavljam kako je ko je test bel
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 23.9.2009 16:16:50
|
|
|
|
majalina
|
isa, hvala! saj ne vem... razumela bi zamudo tecke... ne pa neke izcedke brez repa in glave :-) ... ampak verjetno se res vse skupaj celi ali kakorkoli se temu ze rece. no, prav gotovo bo kmalu vse ok in se bo zlila... malo me nervira le to, da po tolkem casu, ko sem cakala na laparo... najprej na napotnico pol leta.... pa na poseg pol leta... pa se prej ne vem kok cajta... zdej, ko pa koncno lahko delamo na otrocku s tem da obstaja tudi upanje, da koncno kaj rata... me se tecka nekaj zeza... sej vem... jst ze trudim le eno leto... ostale veliko vec... zavedam se tega in se ne pritozujem. malo moram pojambrat, to je vse! VSEM ZELIM VSE NAJBOLJSE!!! isa, s tabo bo pa itak vse super. CUTIM!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 23.9.2009 18:13:48
|
|
|
|
isabeaux
|
majalina...glej a misliš da nisem jaz po hsc bila prepričana da je v 1. krogu uspelo....heh...pa še kako sem bla ziher, da je....pa ni...zgodil se je še en ss.... no ampak...a veš vztrajnost je potem prav fajn poplačana...saj bo...glej eno leto je tudi že pismo najmanj 12 krat upanja da pa je ratalo...in to ni malo...ne rečem da se ene sekirajo ker v prvem mesecu ne rata...ampak po enem letu, je pa čisto logično, da te le še upanje naprej žene...ampak bo...enkrat bo ni hudič...boš videla... Pa hvala za dobre želje
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 24.9.2009 9:21:04
|
|
|
|
DIANE
|
No pa je začelo curljati. zakaj je to tak teško iz meseca v mesec sm manj močna. Ko zagledam pikico krvi jast v strašen jok. Me kar spominja na mojo pikico, ki me je v 9T zapustila. Sploh pa nama je ko sva prvič začela ratalo v prvo zej pa ne in ne. Se sprašujem kaj če so me kej pokvarli na abraziji, pa take mi gredo po glavi. Sej sem bila na pregledu 2X samo ne samoplačniško. Kaj menite da bi šla še kam samoplačniško na kak pregled? Se opravičujem malo sem morala vn spravit iz sebe. Drugim ko še čakate iz srca želim +, lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 24.9.2009 9:33:54
|
|
|
|
Lun1ca
|
Zdravo punce! No danes je že 2. dan ko moja zamuja.. Testka še nisem delala.. se zadržujem še, da nebi bila prehitro razočarana, tak še mam zdaj vsaj upanje sicer pa mislim da ga bom danes šla kupit, pa jutri nardila če še ne bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 24.9.2009 9:45:54
|
|
|
|
majalina
|
Glavo gor!!! Vse bo ok, boš videla!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 24.9.2009 12:09:22
|
|
|
|
Lun1ca
|
Ah problem je to da mi zdaj že vsak mesec zamuja in dejansko ni nič druga kot to da se moji cikli podaljšujejo.. ampak na koncu vedno pride Sej mi še ni take panike.. je komaj 2. krog to zdaj (taki bol od resnih poskusov). Drugače sem pa tako ali tako naročena na pregled oktobra in se bom pač malo pogovorila s svojim G, kakšna je kaj situacija Držim pesti za vse, ki še čakate na
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 24.9.2009 12:45:56
|
|
|
|
kallia
|
Se bolj malo oglašam, mi kar ne znese. Moja M naj NE bi prišla v soboto. No, bomo videli če smo uspeli ta mesec kaj pridelati, da se na seznamu pobarvam v roza Čestitke vsem novim nosečkam, žal pa mi je za tiste, ki boste morale v novi krog.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 24.9.2009 14:50:14
|
|
|
|
MalaRoža
|
Nažalost se tudi jaz poslavljam od vas in se selim v oktober... Tečka je prišla celo malo prej kot sem pričakovala. Tistim ki ostajate, pa želim da zagledate magičen plusek! Nosečkam pa mirno in zdravo nosečnost! papa
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 24.9.2009 14:55:19
|
|
|
|
pilotina
|
MalaRoža naj bo oktober tvoj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 24.9.2009 14:58:25
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE No pa je začelo curljati. zakaj je to tak teško iz meseca v mesec sm manj močna. Ko zagledam pikico krvi jast v strašen jok. Me kar spominja na mojo pikico, ki me je v 9T zapustila. Sploh pa nama je ko sva prvič začela ratalo v prvo zej pa ne in ne. Se sprašujem kaj če so me kej pokvarli na abraziji, pa take mi gredo po glavi. Sej sem bila na pregledu 2X samo ne samoplačniško. Kaj menite da bi šla še kam samoplačniško na kak pregled? Se opravičujem malo sem morala vn spravit iz sebe. Drugim ko še čakate iz srca želim +, lp ne vem kaj bi ti napisala glede abrazije...jaz sem jih imela tri in k sreči niso nič poškodovali lahko res poskusiš še samoplačniško pri kakem dobrem G
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 24.9.2009 16:03:20
|
|
|
|
Srčekgirll
|
PO treh dneh čudnih izcedkov se je le prikazal. Hudiča! Nč, selim se v oktober.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 25.9.2009 9:07:14
|
|
|
|
Tejchy25
|
Ojla punce, s te me kej pogrešale? :) Ja, mal sm bla odsotna, problemi kamor sm se obrnila... Ampak zdej pa veselo naprej, bomo vidl kaj prinese oktober... Aja, tečka je prišla, tko da grem v oktober, ja :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 25.9.2009 10:21:11
|
|
|
|
kallia
|
Testek zjutraj narejen, nisem zdržala da bi počakala še kakšen dan in takoj sta se pokazali dve debeli močni črtici Wiiiii, uspelo nama je, nosečka sem Za sigurno ga še enkrat ponovim naslednji teden, ampak zdaj že vem da tečke jutri NE bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 25.9.2009 11:01:06
|
|
|
|
DIANE
|
kallia lepo nosečnost ti želim, drži pa pestke za nas v oktobru!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 25.9.2009 11:10:35
|
|
|
|
mala biba
|
KALLIA ČESTITAM.......kak fajn ......jaz bom pa še mogla malo počakat.....kje je šele torek:).....kak sem neučakana ane?.....sam upam, da zastopite......5 mesecev in nato ss.....zdej pa 9 mesecev in upamo na plusek......vsem tistim ki pa ni ratalo zdaj pa v nove zmage v oktobru.....vem kaj preživljate .....upajmo na najboljše.....lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 25.9.2009 11:43:34
|
|
|
|
isabeaux
|
kalia ...čestitke....jehaaa.... Mala biba men so se črtice kazale že 3 dni pred m...tko da nisi neučakana...vse smo...hehe...držim pesti... Tejchy25
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 25.9.2009 14:43:09
|
|
|
|
MiniMiska
|
kallia, , pridruži se na majčice2010... mala biba, zdrži do torka in držim pesti za plusek... tudi za ostale, ki še čakate v septembru.. sem pa tudi oktobrska navijačica ;) tejchy25
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 25.9.2009 15:14:02
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ojla punce, vsem novim ostalim pa vedite da vsak mesec nekaj punc štorklja obišče, ene prej(ker so štorklji bliže)ene pa kasnej, sej veste da je Slovenija velika in da ima leto 12 mesecev tako da ima še časa. Hvala vsem ki ste držale pesti zame, sem naredila diplomo in se znebila velikegggggaaa stresa, zdej pa delat Dini. Tebe sem pa e prav pogrešala. Čestitam k diplomi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 25.9.2009 15:17:18
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majalina draga dekleta! tudi jaz zelim vsem same pluske. bi pa rabila eno pomoc. en mesec nazaj so mi opravili laparoskopijo, kjer so mi razpihali jajcevode. vceraj bi morala dobiti tecko, imam pa ze dva dni le minimalni izcedek (komaj se pozna na dnevnem vlozku). ali se cikel po laparo spremeni (prebrala sem vse mozne forume in povsod pise le, da laparo nima vpliva na tecko), zdaj pa res ne vem. testa nocem delat, saj nimam nobenih znakov, ki bi lahko nakazovali nosecnosti in bi bila le slabe volje ob minusu. zdaj me predvsem zanima, ce je vse skupaj normalno ali moram zacet kako paniko zganjat? tecko mam ponavadi tocno na 30 dni... Meni je laparo zmešala ciklus. Menstro sem dobila takoj po posegu in je trajala 7 dni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 25.9.2009 15:19:24
|
|
|
|
kallia
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska kallia, , pridruži se na majčice2010... Pridružila se bom junijčicam, saj spadam po junij
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 25.9.2009 15:44:44
|
|
|
|
MiniMiska
|
aja, kallia, si že junijka... ;) pardon :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 26.9.2009 18:48:59
|
|
|
|
tejči28
|
Čestitam kallia za ,jaz mojo še čakam,no jaz upam,da je ne bo,prit more čez 1 teden.Čestitam vsem nosečkam,ostalim pa želim,da ji čimprej uspe in zagledajo plusek.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 27.9.2009 10:59:50
|
|
|
|
kago
|
hej dini čestitke za diplomo... je ful dober občutek, ko se znebiš enega bremena a ne :) v sredo pa spet UZ, da vidimo PCO, klomifen... al pa kakšno vrečko
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 27.9.2009 11:09:13
|
|
|
|
Lun1ca
|
Čestitke novim Meni pa danes zamuja že 5 dan, sem pa naredila testek in je bil negativen Verjetno bo prišla v kratkem!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.