|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2009
27.9.2009 13:01:43   
kago
Lun1ca: dokler je ni ostaja upanje pravijo user posted image držim pesti.
Če pa sklepam po sebi... ni m. ni user posted image ... pol počakaš pa user posted image enkrat že pride. sam jest sm res SKRAJNI PRIMER

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 426
27.9.2009 14:16:15   
Anonimen
user posted image user posted image  tri dni prej, tako da bo spet problem ugotavljat O, več uspeha drugim

(odgovor članu kago)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
27.9.2009 14:41:11   
ŽanaTaja
Bi se vem še jaz pridružila če me sprejmeteuser posted image

Tudi jaz čakam ali bo ali ne bo...M moram dobit 8.10, zdaj sem imela O in upam, da smo kaj pričebelčkali...

Na dojenčki delava od junija, pa vendar sem imela avgusta ss kar me je čisto podrlo...

Jaz upam, da nam vsem uspel pričebelčkat sončke...brez komplikacij in zapletov..

Ste si pa ene res boge...mene bi pobralo...ampak bo, verjemte da bo, čeprav se človek včasih sprašuje, zakaj hudiča, moraš tako trpet..

Lep danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
28.9.2009 8:11:04   
mala biba
Dobro jutro vsem skupaj....

Oglašam se z žalostno novico....moja user posted image  je prišla 4 dni prezgodaj, ne danes ampak že v petek popoldneuser posted image .....zjutraj sem se še oglasila in komaj čakala ta teden da naredimo testek.....in spet je upanje šlo nekam u tri krasne.....res sem bila žalostna.....ker je bla prej skos na 28 dni in tak hiter še nikoli ni prišla.....tečka smotana.....al se je kej dogajalo pa se ni prijelo....ne vem....nič ne moremo pa gremo v nove zmage v oktober.....vsem ki še čakate resnično privoščim pluske.....ker vem kaj preživljate.......ja nč gremo naši v 10 krog......pa lep pozdrav.....

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 429
28.9.2009 8:35:20   
dini
Jutro punce, čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala tecnobica in MiniMiska za čestitke, ja res je zakon to ko je ena stvar mimouser posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 430
28.9.2009 8:43:29   
evatisa
user posted image pozdravljene
no pa sem se vam pridružla še jaz. mi tud  delamo in delamo za user posted image noM bi morala dobiti 23.9 pa je še kar ni, test je bil neg prejšni teden. sm bla prehitra?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 431
28.9.2009 9:17:39   
chloe
ZanaTaja midve sva bile skupaj pri Aprilcicah. Tudi jaz sem imela 1.9. abrazijo po SS v 9.tednu. Kako si? Mene je cisto vrglo iz ravnovesja, na forume sploh pogledala raje nisem... Najbolj grozno pa je (ceprav sem za njih vesela), da so vse moje kolegice okoli nosece... Jaz pa studiram v katerem tednu bi bila zdaj, itd. HB, da imam doma mojo 14.mesecno pupiko, ki me razveseljuje. Po kolikem casu si dobila prvo user posted image ? Meni je G rekel, da lahko probam ze po prvi user posted image , pa tebi?

Vsem, ki pricakujeteuser posted image user posted image septembra, VELIKO srece!!!!

Dini, ne morem verjeti, da se kar ni... sem mislila nate!!! user posted image user posted image

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 432
28.9.2009 9:30:30   
ŽanaTaja
Sem se kar zjokala, ko sem videla, da si tudi ti med temi oz nami ki čakamo ponovni plusek..

K aprilčicam sploh več ne grem pogledat, ker sem bila čisto podrta in ja, HB, da imam tudi jaz doma 4 letnega sončka in se je dalo nekako lažje prebolet...no če se temu lahko tako reče..itak se mi še vedno poraja tisoče vprašanj, ampak, če je bilo tako, potem je že moralo biti..user posted image

Tudi men je rekel, da lahko takoj delamo po M naprej, da ne bo nič narobe.. No, zato srčno upam, da se je kaj prijelo, ker sem že čist obsedena s tem ali bo ali ne bo...

Chloe- boš videla, da bo tudi nama uspelo, in upam, da bova spet skupaj in tokrat do koncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 433
28.9.2009 9:30:32   
dini
oj chloe kaj ne moreš verjeti da še ni česa? Jst sm tudi misnla na vas in takoj ko lahko pridem gor.user posted image Še služba bo prej kot pa user posted image user posted image , jst bi rajši vidla da bi blo obratnouser posted image

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 434
28.9.2009 10:43:44   
pilotina
hejla

moja user posted image je prišla danes

držim pesti za vse user posted image in da bo seznam čimbolj roza obarvan user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 28.9.2009 10:44:02 >

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 435
28.9.2009 13:41:18   
tejči28
ojla,

jaz mojo user posted image  pričakujem te dni,do srede.Upam,da tetka ne bo prišla.Imam napade sladkega in kar skozi bi nekaj jedla,verjetno pa je to PMS,ker za znake je še prehitro.To je spet vse v moji glavi.Pol pa ni čudno,da tetka zamuja,ko mislim samo na to.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 436
28.9.2009 14:59:06   
hrchy
ah, nic ne bo ta mesec... se selim v oktober... tistim nekaj, ki pa se kar cakate tukaj, zelim vso sreco!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 437
28.9.2009 19:31:20   
Buska
moja user posted image je prisla danes (36. dan) .... v cetrtek pricnem s klomifenom ....

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 438
28.9.2009 21:21:38   
Rina2
Nic punce, tudi jaz se selim v oktober. Tecka je prisla danes, to je 2 dni prej, kot sem pričakovala.
Vsem novimuser posted image iz srca čestitam! Držim pesti, da se vam ostale kmalu pridružimo!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 439
28.9.2009 22:19:30   
ŽanaTaja
Držim pesti, da vam v oktobru uspeuser posted image
Sem kar pesimistična da pa se bom tudi jaz selila v oktoberuser posted image user posted image user posted image
Ne vem zakaj, ampak imam občutek, da nismo nič naredili....M moram dobit šele 8.10...pa vendar....

Oh kaj bi dalla da bi imeli to moč in bi lahko sebi dali tisot kar si v danem trenutku zaželimo...user posted image

nočkauser posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 440
28.9.2009 23:28:52   
Lun1ca
No meni se pa bo počasi čist zmešalo.. zamuja mi že 6 dan.. sploh ni nobenga znaka, da ma user posted image namen prit počasi.. Prav nevem kaj se dogaja z mano user posted image če že user posted image ni, ko bi vsaj user posted image bla, da bi lahko pol šla pogumno v naslednji krog.. tak pa nič.. ne eno ne drugo user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 441
29.9.2009 8:09:22   
Tiki55

user posted image

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO SEPTEMBRA 2009

XX.09. - Blicka
XX.09. - BEBIII 
XX.09. - Anonimna
05.09. - Katra55 (1. krog po SS) user posted image v nove boje
05.09. - T.Z. (5.krog)
08.09. - Amoss (1. krog) user posted image v nove boje
09.09. - Limonita user posted image v nove boje
09.09. - kago user posted image  v nove boje
09.09. - anne31
10.09. - kammy (1. krog)user posted image v nove boje
11.09. - misk2
12.09. - MiniMiška - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
12.09. - Tejchy 25 (16. krog) user posted image v nove boje
13.09. - ička (2. krog ) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
14.09. - Loni 76 (2.krog)user posted image v nove boje
15.09. - inčika user posted image v nove boje
15.09. - S* (13.krog) user posted image v nove boje
18.09. - Arual (24. krog)
18.09. - Klikiuser posted image v nove boje
19.09. - Isabeaux (18. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
19.09. - Buska user posted image v nove boje
19.09. - baby1978user posted image v nove boje
20.09. - LUNA83 (9.krog)
20.09. - zebra 19.krog)
20.09. - Lun1ca (2. krog)
20.09. - Blicka
22.09. - milabe (6. krog)user posted image v nove boje
22.09. - doloressuser posted image v nove boje
23.09. - evatisa
24.09. - Sonce 81 (14. krog)user posted image v nove boje
24.09. - bilka
26.09. - Srčekgirll user posted image v nove boje
26.09. - DIANE (6. krog)user posted image v nove boje
26.09. - kallia (3. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
26.09. - hanna80
26.09. - MalaRoža (3.krog)user posted image v nove boje
28.09. - pilotina (26.krog)user posted image v nove boje
29.09. - mala bibauser posted image v nove boje
30.09. - Anonimen user posted image v nove boje
30.09. - Nikiy31
30.09. - LeJo user posted image v nove boje
30.09. - Tiki55
30.09. - hrchyuser posted image v nove boje
30.09. - Bam Bam
30.09. - tejči28

V SEPTEMBRU NAS JE: 44

Modrih :  23
Roza   :  4

Skupaj :44

user posted image

NAVIJAČICE:

Ursa30
Soncek85
Natasa35user posted image
Miklaromuser posted image
mucomuc
Chi_Pita user posted image

JANUAR..........................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR........................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC.........................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL.....................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ..................................................35,71% SREČK NOSEČK
JUNIJ.........................................26,60% SREČK NOSEČK
JULIJ.....................................16,66 % SREČK NOSEČK

AVGUST....................22,86%SREČK NOSEČK 
SEPTEMBER.............00,00% SREČK NOSEČK

user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 442
29.9.2009 8:11:07   
Tiki55
Ah punce, jaz bi rajši barvala v rozauser posted image

Vsem, ki vam ni uspelo, veliko sreče v oktobruuser posted image user posted image user posted image

kallia čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 443
29.9.2009 11:39:24   
chloe
user posted image user posted image Ah, Dini, jaz sem mislila, da bos ze na forumu Nosecnost!!! Ampak, vem, da bo kmalu. Sicer pa, tudi ce bo sluzba (sploh ce je ok sluzba), je to odlicna novica. V vsakem primeru, jaz drzim pesti!!!! :)

ZanaTaja, jaz tudi prav nic ne gledam k Aprilcicam... Imam kar en tak knedelcek v zelodcku, ko pomislim, da bi zdaj ze lahko imela nuhalno za seboj, mogoce vedela celo spol, ... Ves kaj, je treba mislit pozitivno (lazje reci, kot pa narediti, ampak vseeno). Jaz sicer se zdaj nisem dobila 1.user posted image , tako da ta mesec se ne pricakujem pluska, ampak od oktobra dalje pa grem v nove boje. Zadnjic sem te vprasala po kolikem casu priblizno (v kolikih dnevih) si dobila 1.user posted image  po SS? Meni je danes 29. dan pa se kar nic.

Drzim pesti za vse, ki se cakate!!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 444
29.9.2009 11:47:57   
dini
Ojla, hvala chloe, jst tudi ful ful zate držim pesti da bo vse ok s tabo in da se konča vse tako kot mora bit in da nikoli več ne pride ss.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 445
29.9.2009 11:52:04   
evatisa
ojli. še vedno ne vem pri čem sem al bo user posted image  aliuser posted image . M še ni. sem šla k G  pa je rekla da še en teden počakamo in če bo še neg test sprožimo M.ker je možnost endometrioze.joj jojuser posted image
držim pesti za vse nas

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 446
29.9.2009 19:10:06   
ŽanaTaja
Takrat ko sem imela ss sem potem po 28 dneh dobila M in ta mesec je bila tudi točna.

Kupila sem Elevit tablete in jih pridno papam, čebelčkamo skoraj vsak dan..ampak več kot to pa res ne vem...nazadnje se mo bo še čebelčkanje gor postavlouser posted image

Držim pesti, da ti bo ratalo in da boš nosečka kaj hitro...jaz tako zeeellloo močno upam, da se že kaj dogaja...je pa treba še počakat...do drugega tedna...

Chloe - boš videla, da nama bo uspelo in bova tudi midve kmalu žogiciuser posted image

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 447
29.9.2009 20:00:06   
tejči28
Jaz si nisem kupla testa,ker bi ga sigurno naredla,pol pa bi bil - in bi bla razočarana.Jutri bi jo mogla dobit.Kar imam občutek,da se nekaj dogaja in da mi no začelo tečt.Tak sem jezna,zdaj bi bili idealni pogoji še za eno štručko,ker službe nimam,sem ostala brez službe,ko se mi je porodniška končala.Zdaj pa glih ne rata,ko hočemo naret.No,zdaj sem se na vas spravla,ker sem jezna sama na sebe.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 448
29.9.2009 20:04:08   
Anonimen
punce eno, kaj bi to bilo ?. 27 se je napovedalauser posted image . Me je zvijalo in se začelo packat, ampak pol je bilo pa vsega skupi za en rjav flekec v velikosti oreha. Isto včeraj. Danes pa nič.  ponavadi prva dva dni lije kot iz škafauser posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
29.9.2009 20:13:52   
tejči28
Če je bila samo packa rjava,pol bi to lahko bila vgnezditvena krvavitev.lahko bi bila srečka nosečka.A pa sta delala na user posted image ?Čestitam,če vama je ratalo.Sporoči rezultat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.