Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 27.9.2009 13:01:43
|
|
|
|
kago
|
Lun1ca: dokler je ni ostaja upanje pravijo držim pesti. Če pa sklepam po sebi... ni m. ni ... pol počakaš pa enkrat že pride. sam jest sm res SKRAJNI PRIMER
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 27.9.2009 14:16:15
|
|
|
|
Anonimen
|
tri dni prej, tako da bo spet problem ugotavljat O, več uspeha drugim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 27.9.2009 14:41:11
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Bi se vem še jaz pridružila če me sprejmete Tudi jaz čakam ali bo ali ne bo...M moram dobit 8.10, zdaj sem imela O in upam, da smo kaj pričebelčkali... Na dojenčki delava od junija, pa vendar sem imela avgusta ss kar me je čisto podrlo... Jaz upam, da nam vsem uspel pričebelčkat sončke...brez komplikacij in zapletov.. Ste si pa ene res boge...mene bi pobralo...ampak bo, verjemte da bo, čeprav se človek včasih sprašuje, zakaj hudiča, moraš tako trpet.. Lep dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 28.9.2009 8:11:04
|
|
|
|
mala biba
|
Dobro jutro vsem skupaj.... Oglašam se z žalostno novico....moja je prišla 4 dni prezgodaj, ne danes ampak že v petek popoldne .....zjutraj sem se še oglasila in komaj čakala ta teden da naredimo testek.....in spet je upanje šlo nekam u tri krasne.....res sem bila žalostna.....ker je bla prej skos na 28 dni in tak hiter še nikoli ni prišla.....tečka smotana.....al se je kej dogajalo pa se ni prijelo....ne vem....nič ne moremo pa gremo v nove zmage v oktober.....vsem ki še čakate resnično privoščim pluske.....ker vem kaj preživljate.......ja nč gremo naši v 10 krog......pa lep pozdrav.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 28.9.2009 8:35:20
|
|
|
|
dini
|
Jutro punce, čestitke vsem ostalim pa Hvala tecnobica in MiniMiska za čestitke, ja res je zakon to ko je ena stvar mimo
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 28.9.2009 8:43:29
|
|
|
|
evatisa
|
pozdravljene no pa sem se vam pridružla še jaz. mi tud delamo in delamo za noM bi morala dobiti 23.9 pa je še kar ni, test je bil neg prejšni teden. sm bla prehitra?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 28.9.2009 9:17:39
|
|
|
|
chloe
|
ZanaTaja midve sva bile skupaj pri Aprilcicah. Tudi jaz sem imela 1.9. abrazijo po SS v 9.tednu. Kako si? Mene je cisto vrglo iz ravnovesja, na forume sploh pogledala raje nisem... Najbolj grozno pa je (ceprav sem za njih vesela), da so vse moje kolegice okoli nosece... Jaz pa studiram v katerem tednu bi bila zdaj, itd. HB, da imam doma mojo 14.mesecno pupiko, ki me razveseljuje. Po kolikem casu si dobila prvo ? Meni je G rekel, da lahko probam ze po prvi , pa tebi? Vsem, ki pricakujete septembra, VELIKO srece!!!! Dini, ne morem verjeti, da se kar ni... sem mislila nate!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 28.9.2009 9:30:30
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Sem se kar zjokala, ko sem videla, da si tudi ti med temi oz nami ki čakamo ponovni plusek.. K aprilčicam sploh več ne grem pogledat, ker sem bila čisto podrta in ja, HB, da imam tudi jaz doma 4 letnega sončka in se je dalo nekako lažje prebolet...no če se temu lahko tako reče..itak se mi še vedno poraja tisoče vprašanj, ampak, če je bilo tako, potem je že moralo biti.. Tudi men je rekel, da lahko takoj delamo po M naprej, da ne bo nič narobe.. No, zato srčno upam, da se je kaj prijelo, ker sem že čist obsedena s tem ali bo ali ne bo... Chloe- boš videla, da bo tudi nama uspelo, in upam, da bova spet skupaj in tokrat do konca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 28.9.2009 9:30:32
|
|
|
|
dini
|
oj chloe kaj ne moreš verjeti da še ni česa? Jst sm tudi misnla na vas in takoj ko lahko pridem gor. Še služba bo prej kot pa , jst bi rajši vidla da bi blo obratno
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 28.9.2009 10:43:44
|
|
|
|
pilotina
|
hejla moja je prišla danes držim pesti za vse in da bo seznam čimbolj roza obarvan
< Sporočilo je popravil pilotina -- 28.9.2009 10:44:02 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 28.9.2009 13:41:18
|
|
|
|
tejči28
|
ojla, jaz mojo pričakujem te dni,do srede.Upam,da tetka ne bo prišla.Imam napade sladkega in kar skozi bi nekaj jedla,verjetno pa je to PMS,ker za znake je še prehitro.To je spet vse v moji glavi.Pol pa ni čudno,da tetka zamuja,ko mislim samo na to.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 28.9.2009 14:59:06
|
|
|
|
hrchy
|
ah, nic ne bo ta mesec... se selim v oktober... tistim nekaj, ki pa se kar cakate tukaj, zelim vso sreco!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 28.9.2009 19:31:20
|
|
|
|
Buska
|
moja je prisla danes (36. dan) .... v cetrtek pricnem s klomifenom ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 28.9.2009 21:21:38
|
|
|
|
Rina2
|
Nic punce, tudi jaz se selim v oktober. Tecka je prisla danes, to je 2 dni prej, kot sem pričakovala. Vsem novim iz srca čestitam! Držim pesti, da se vam ostale kmalu pridružimo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 28.9.2009 22:19:30
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Držim pesti, da vam v oktobru uspe Sem kar pesimistična da pa se bom tudi jaz selila v oktober Ne vem zakaj, ampak imam občutek, da nismo nič naredili....M moram dobit šele 8.10...pa vendar.... Oh kaj bi dalla da bi imeli to moč in bi lahko sebi dali tisot kar si v danem trenutku zaželimo... nočka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 28.9.2009 23:28:52
|
|
|
|
Lun1ca
|
No meni se pa bo počasi čist zmešalo.. zamuja mi že 6 dan.. sploh ni nobenga znaka, da ma namen prit počasi.. Prav nevem kaj se dogaja z mano če že ni, ko bi vsaj bla, da bi lahko pol šla pogumno v naslednji krog.. tak pa nič.. ne eno ne drugo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 29.9.2009 8:11:07
|
|
|
|
Tiki55
|
Ah punce, jaz bi rajši barvala v roza Vsem, ki vam ni uspelo, veliko sreče v oktobru kallia čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 29.9.2009 11:39:24
|
|
|
|
chloe
|
Ah, Dini, jaz sem mislila, da bos ze na forumu Nosecnost!!! Ampak, vem, da bo kmalu. Sicer pa, tudi ce bo sluzba (sploh ce je ok sluzba), je to odlicna novica. V vsakem primeru, jaz drzim pesti!!!! :) ZanaTaja, jaz tudi prav nic ne gledam k Aprilcicam... Imam kar en tak knedelcek v zelodcku, ko pomislim, da bi zdaj ze lahko imela nuhalno za seboj, mogoce vedela celo spol, ... Ves kaj, je treba mislit pozitivno (lazje reci, kot pa narediti, ampak vseeno). Jaz sicer se zdaj nisem dobila 1. , tako da ta mesec se ne pricakujem pluska, ampak od oktobra dalje pa grem v nove boje. Zadnjic sem te vprasala po kolikem casu priblizno (v kolikih dnevih) si dobila 1. po SS? Meni je danes 29. dan pa se kar nic. Drzim pesti za vse, ki se cakate!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 29.9.2009 11:47:57
|
|
|
|
dini
|
Ojla, hvala chloe, jst tudi ful ful zate držim pesti da bo vse ok s tabo in da se konča vse tako kot mora bit in da nikoli več ne pride ss.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 29.9.2009 11:52:04
|
|
|
|
evatisa
|
ojli. še vedno ne vem pri čem sem al bo ali . M še ni. sem šla k G pa je rekla da še en teden počakamo in če bo še neg test sprožimo M.ker je možnost endometrioze.joj joj držim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 29.9.2009 19:10:06
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Takrat ko sem imela ss sem potem po 28 dneh dobila M in ta mesec je bila tudi točna. Kupila sem Elevit tablete in jih pridno papam, čebelčkamo skoraj vsak dan..ampak več kot to pa res ne vem...nazadnje se mo bo še čebelčkanje gor postavlo Držim pesti, da ti bo ratalo in da boš nosečka kaj hitro...jaz tako zeeellloo močno upam, da se že kaj dogaja...je pa treba še počakat...do drugega tedna... Chloe - boš videla, da nama bo uspelo in bova tudi midve kmalu žogici
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 29.9.2009 20:00:06
|
|
|
|
tejči28
|
Jaz si nisem kupla testa,ker bi ga sigurno naredla,pol pa bi bil - in bi bla razočarana.Jutri bi jo mogla dobit.Kar imam občutek,da se nekaj dogaja in da mi no začelo tečt.Tak sem jezna,zdaj bi bili idealni pogoji še za eno štručko,ker službe nimam,sem ostala brez službe,ko se mi je porodniška končala.Zdaj pa glih ne rata,ko hočemo naret.No,zdaj sem se na vas spravla,ker sem jezna sama na sebe.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 29.9.2009 20:04:08
|
|
|
|
Anonimen
|
punce eno, kaj bi to bilo ?. 27 se je napovedala . Me je zvijalo in se začelo packat, ampak pol je bilo pa vsega skupi za en rjav flekec v velikosti oreha. Isto včeraj. Danes pa nič. ponavadi prva dva dni lije kot iz škafa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 29.9.2009 20:13:52
|
|
|
|
tejči28
|
Če je bila samo packa rjava,pol bi to lahko bila vgnezditvena krvavitev.lahko bi bila srečka nosečka.A pa sta delala na ?Čestitam,če vama je ratalo.Sporoči rezultat.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.