Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 19.9.2009 15:14:55
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 jutrooo Urši držim pesti!!!! hvala aqui, še 16 dni, pol pa na servis če si pa mislna moj tikerček, pol jih pa ne rabiš držat, ker nisva bla ta mesec nič pridna jaz jih pa zate stiskam tristo na uro
< Sporočilo je popravil ursa30 -- 19.9.2009 15:17:25 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 19.9.2009 21:13:01
|
|
|
|
tejči28
|
Jaz še mam 10 dni do ,pa me že nekaj boli v jajčnikih.Pa sma bla pridna ta mesec. Očitno ko načrtno delaš na tem,ne gre glih po planu.No,bom tak mogla počakat in bom pol vidla,nič drugega mi ne preostane. Čestitam vsem in držim pesti za vse,ki še čakate na ali ta mesec.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 19.9.2009 21:20:08
|
|
|
|
baby1978
|
Moja tečka že prišla. čeprav samo še v rahli obliki, žalostna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 19.9.2009 22:20:34
|
|
|
|
tejči28
|
baby 1978 verjamem,da si žalostna. mene pa jezi,da mam tak neredno,da si sploh ne morem izračunat plodnih dni in pol pač delamo in upamo,da bo.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 19.9.2009 22:35:37
|
|
|
|
LUNA83
|
oJLA punce,..moja tečka naj nebi prišla jutri,.. Nevem nakazala se na srečo še ni vendar mislim, da bo kar prišla,...upanje umre zadnje in upam, da je ne bo,..bi bila najsrečnejša na svetu! Joojj kako je težko iz meseca v mesec,..
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 20.9.2009 9:27:39
|
|
|
|
ursa30
|
moja tudi prišla, pričakovano in točno sem se malo bala, da bo zamujala zaradi stresa. po laparo počakam še eno , ki upam, da bo tudi zadnja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 20.9.2009 9:30:07
|
|
|
|
hanna80
|
Isabeaux, MiniMiska in ička ČESTITKE!!! No, pa je le uspelo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 20.9.2009 12:09:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan punce! Včeraj zjutraj sem naredila test (FS, ki mi je že lagal 2x) in se je takoj pokazala rahla črtica. No danes ponovim in se je zgodilo isto. Ampak jaz kar ne verjamem, da bi bilo lahko to to, samo zato, ker mi je test že lagal...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 20.9.2009 14:26:27
|
|
|
|
Anonimen
|
včeraj mi je bilo za pop... slabo, pa bubisi so boleči, da se jih dotaknit ne smem , zdaj pa ne vem al je to kukr PMS al kakšna druga uvertura upam, da bom 30. vesela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 20.9.2009 15:40:38
|
|
|
|
ička
|
Ojla, bejbe! Držim pesti - močno, močno za vse, ki čakate in upate na !!!! Jaz sem naredila FS 3x in mu kar verjamem (čeprav ste me malo prestrašile tukaj gor), ker mi zamuja 7 dni...in je verjetno kar prav imel - !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 8:19:42
|
|
|
|
milabe
|
Hellow vse do sedaj, ki imate + vam iz srca čestitam!!! Meni se že najavlja menstruacija. Nekako sem se že sprijaznila s tem dejstvom, da nam ne bo uspelo po 'talažji' poti. Oktobra imam pregled pri G in bom malo omenila moje težave, upam da bo G kaj ukrepala. Se selim v Oktober za vse ki še čakate na + pa želim veliko sreče!!!! lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 11:04:59
|
|
|
|
Loni76
|
Moja se je po rahli rahli zamudi prikazala. Tako, da se poslavlam. Vsem, ki še čakate želim / .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 11:30:19
|
|
|
|
DIANE
|
Dan, vsem iz srca čestitam, ki ste ogledale +. Pr meni pomoje bo prišla kr tečka kajti že čutim tako, take pred M bolečine. Tk, da se bo na žalost pomoje v četrtek ulila ali že prej. Žalostna!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 11:33:53
|
|
|
|
tejči28
|
Pozdravljene, moja bo tudi verjetno prišla,ker čutim bolečine in mozoljčki se mi delajo,pa nujno morem pojest kaj sladkega.Tipični PMS znaki. No,počakam še par dni in vse bo jasno.Testa ne bom delala,ker sem ga že prejšnji mesec in ko vidim - sem žalostna prehitro.Raje upam,do konca.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 13:33:21
|
|
|
|
mala biba
|
Drage moje....sem tukaj nova,zato upam, da me sprejmete ...se pa že v naprej opravičujem vsem, ker sem zjutraj odprla novo temo z isto vsebino.Res priznam, da sem jo zgrešila - nisem vidla...Opozorila me je ursa30, za kar se ji zahvaljujem. Tudi jaz ta mesec ne pričakujem . Sem imela že en ss, tak da smo zdej spet ponovno v akciji:)...Znaki so in niso, ali pa je spet vse plod domišlije, ker je želja res velika...Bomo videli konec meseca....upam, da si bom lahko z vašo pomočjo krajšala čas za vsem ostalim pa želim da čimprej zagledate svoje pluske...lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 13:43:09
|
|
|
|
ursa30
|
pozdravljena in dobrodošla sporoči še datum, kdaj je ne pričakuješ, da te bodo punce lahko dale na seznam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 13:48:35
|
|
|
|
mala biba
|
Hvala za dobrodošlico...Upam, da ja ne bo 29.9., še malo pa bomo izvedeli, čeprav je še to dolgih 8 dni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 14:15:47
|
|
|
|
DIANE
|
Pozdravljena mala biba, tako kot jst si dala čez ss. Jst sm imela abrazijo januarja zej pa nvem kr ne morem zanosit. Kdaj si imela ti? Upam, da nam bo čimprej naklonjena sreča z pluski.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 14:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce! Po dveh pozitivnih testih (rahla črtica na FS) sem šla danes na krvnega in je popolnoma negativen. Jutri imam pregled pri G, da vidi kaj je narobe. Prosim, če me date dol iz seznama tistih, ki čakajo na / in me vpišete med navijačice, saj bom še vedno za vse držala pesti. V nove boje se bom pa podala, ko bomo videli kakšno je stanje pri meni....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 14:28:55
|
|
|
|
isabeaux
|
Diane...a si imela potem po abraziji uz...da niso slučajno pusil not kakega polipa...kot pr men...in je to lahko vzrok nezanositve...pr men je bil za ss - e
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 14:31:03
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Zdravo punce! Po dveh pozitivnih testih (rahla črtica na FS) sem šla danes na krvnega in je popolnoma negativen. Jutri imam pregled pri G, da vidi kaj je narobe. Prosim, če me date dol iz seznama tistih, ki čakajo na / in me vpišete med navijačice, saj bom še vedno za vse držala pesti. V nove boje se bom pa podala, ko bomo videli kakšno je stanje pri meni.... In potem se naj zaupa fs - u grrrr....kolk sem jezna...ker vem kolk je men povzroču gorja...je pa res da je sam fs bil + ostali pa vednop - ...do takrat ko je bil ss...al pa zdaj ko so bili vsi + ...tko da ti želim, da tudi ti ugledaš + .... Čeprav če se ne motim se je Brvar isto zgodilo...in potem po več kot enem tednu je pa res imela tud krvnega +
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 16:11:36
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ž Pr men tud ne vem če smo kaj pridelalai, kr mam filing da bom dobila M vsak čas. Mal je izcedka. Sicer naj, kao, (ne)prišla šele 26.9., sam k nimam rednih ciklusov, tko da se da zgodit da jo dobim, 4-5 dni prej. Bomo vidl kaj bo iz tega nastalo . Sporočim.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 17:23:43
|
|
|
|
DIANE
|
Zdravi isabeaeux, ja po abraziji sem imela pregled pri g. Vogl se mi zdi,da se piše in potem še pri svoji in so rekli, da je vse kul. A misliš, da bi mogla še h komu na pregled? Pr teb so notr pust polip, mater so šlampasti ej. [ quote]IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux Diane...a si imela potem po abraziji uz...da niso slučajno pusil not kakega polipa...kot pr men...in je to lahko vzrok nezanositve...pr men je bil za ss - e [/quote]oJ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 18:42:09
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Kako kaj? Pri meni nič kaj rožnato stanje:) Tečke še ni, ampak prihaja so že znaki Držim pesti za vse ostale.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 21.9.2009 18:45:45
|
|
|
|
Kliki
|
Ne vem če sem tukaj sporočila da je moja M prišla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.