|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2009
19.9.2009 15:14:55   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

jutrooo user posted image user posted image

Urši držim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala aqui, še 16 dni,  pol pa na servis  user posted image user posted image user posted image
če si pa mislna moj tikerček, pol jih pa ne rabiš držat, ker nisva bla ta mesec nič pridna user posted image

jaz jih pa zate stiskam tristo na uro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ursa30 -- 19.9.2009 15:17:25 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 351
19.9.2009 21:13:01   
tejči28
Jaz še mam 10 dni do user posted image ,pa me že nekaj boli v jajčnikih.Pa sma bla pridna ta mesec.user posted image Očitno ko načrtno delaš na tem,ne gre glih po planu.No,bom tak mogla počakat in bom pol vidla,nič drugega mi ne preostane.

Čestitam vsem user posted image in držim pesti za vse,ki še čakate na user posted image ali user posted image ta mesec. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 352
19.9.2009 21:20:08   
baby1978
Moja tečka že prišla. čeprav samo še v rahli obliki, žalostnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 353
19.9.2009 22:20:34   
tejči28
user posted image baby 1978 verjamem,da si žalostna. mene pa jezi,da mam user posted image tak neredno,da si sploh ne morem izračunat plodnih dni in pol pač delamo in upamo,da bo. 

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 354
19.9.2009 22:35:37   
LUNA83
oJLA punce,..moja tečka naj nebi prišla jutri,.. Nevem nakazala se na srečo še ni vendar mislim, da bo kar prišla,...upanje umre zadnje in upam, da je ne bo,..bi bila najsrečnejša na svetu! Joojj kako je težko iz meseca v mesec,..

Čakamo +

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 355
20.9.2009 9:27:39   
ursa30
moja user posted image tudi prišla, pričakovano in točno user posted image
sem se malo bala, da bo zamujala zaradi stresa. po laparo počakam še eno user posted image , ki upam, da bo tudi zadnja user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 356
20.9.2009 9:30:07   
hanna80
Isabeaux, MiniMiska in ička ČESTITKE!!! user posted image user posted image

No, pa je le uspelo! 

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 357
20.9.2009 12:09:24   
Anonimen
Dan punce!

Včeraj zjutraj sem naredila test (FS, ki mi je že lagal 2x) in se je takoj pokazala rahla črtica. No danes ponovim in se je zgodilo isto. Ampak jaz kar ne verjamem, da bi bilo lahko to to, samo zato, ker mi je test že lagal...

(odgovor članu hanna80)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
20.9.2009 14:26:27   
Anonimen
včeraj mi je bilo za pop... slabo, pa bubisi so boleči, da se jih dotaknit ne smemuser posted image , zdaj pa ne vem al je to kukr PMS al kakšna druga uverturauser posted image  upam, da bom 30. vesela

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
20.9.2009 15:40:38   
ička
Ojla, bejbe!
Držim pesti - močno, močno za vse, ki čakate in upate na user posted image !!!!user posted image user posted image
Jaz sem naredila FS 3x in mu kar verjamem (čeprav ste me malo prestrašile tukaj gor), ker mi user posted image zamuja 7 dni...in je verjetno kar prav imel - user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
21.9.2009 8:19:42   
milabe
Hellow
vse do sedaj, ki imate + vam iz srca čestitam!!!
Meni se že najavlja menstruacija. Nekako sem se že sprijaznila s tem dejstvom, da nam ne bo uspelo po 'talažji' poti.
Oktobra imam pregled pri G in bom malo omenila moje težave, upam da bo G kaj ukrepala.
Se selim v Oktober za vse ki še čakate na + pa želim veliko sreče!!!!

lp

(odgovor članu ička)
Neposredna povezava do sporočila: 361
21.9.2009 11:04:59   
Loni76
Moja user posted image se je po rahli rahli zamudi prikazala. user posted image user posted image user posted image
Tako, da se poslavlam. Vsem, ki še čakate želim user posted image /user posted image .

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 362
21.9.2009 11:30:19   
DIANE
Dan,

vsem iz srca čestitam, ki ste ogledale +. Pr meni pomoje bo prišla kr tečka kajti že čutim tako, take pred M bolečine. Tk, da se bo na žalost pomoje v četrtek ulila ali že prej.
Žalostna!!

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 363
21.9.2009 11:33:53   
tejči28
Pozdravljene,

moja user posted image bo tudi verjetno prišla,ker čutim bolečine in mozoljčki se mi delajo,pa nujno morem pojest kaj sladkega.Tipični PMS znaki. No,počakam še par dni in vse bo jasno.Testa ne bom delala,ker sem ga že prejšnji mesec in ko vidim - sem žalostna prehitro.Raje upam,do konca.user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 364
21.9.2009 13:33:21   
mala biba
Drage moje....sem tukaj nova,zato upam, da me sprejmeteuser posted image ...se pa že v naprej opravičujem vsem, ker sem zjutraj odprla novo temo z isto vsebino.Res priznam, da sem jo zgrešila - nisem vidla...Opozorila me je ursa30, za kar se ji zahvaljujem. Tudi jaz ta mesec ne pričakujem user posted image . Sem imela že en ss, tak da smo zdej spet ponovno v akciji:)...Znaki so in niso, ali pa je spet vse plod domišlije, ker je želja res velika...Bomo videli konec meseca....upam, da si bom lahko z vašo pomočjo krajšala čas za vsem ostalim pa želim da čimprej zagledate svoje pluske...lp

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 365
21.9.2009 13:43:09   
ursa30
pozdravljena in dobrodošla user posted image
sporoči še datum, kdaj je ne pričakuješ, da te bodo punce lahko dale na seznam user posted image

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 366
21.9.2009 13:48:35   
mala biba
Hvala za dobrodošlico...Upam, da ja ne bo 29.9., še malo pa bomo izvedeli, čeprav je še to dolgih 8 dni.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 367
21.9.2009 14:15:47   
DIANE
Pozdravljena mala biba,
tako kot jst si dala čez ss. Jst sm imela abrazijo januarja zej pa nvem kr ne morem zanosit. Kdaj si imela ti? Upam, da nam bo čimprej naklonjena sreča z pluski.

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 368
21.9.2009 14:28:16   
Anonimen
Zdravo punce!

Po dveh pozitivnih testih (rahla črtica na FS) sem šla danes na krvnega in je popolnoma negativen. Jutri imam pregled pri G, da vidi kaj je narobe. Prosim, če me date dol iz seznama tistih, ki čakajo na user posted image /user posted image in me vpišete med navijačice, saj bom še vedno za vse držala pesti. V nove boje se bom pa podala, ko bomo videli kakšno je stanje pri meni....

(odgovor članu DIANE)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
21.9.2009 14:28:55   
isabeaux
Diane...a si imela potem po abraziji uz...da niso slučajno pusil not kakega polipa...kot pr men...in je to lahko vzrok nezanositve...pr men je bil za ss - e user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 370
21.9.2009 14:31:03   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Zdravo punce!

Po dveh pozitivnih testih (rahla črtica na FS) sem šla danes na krvnega in je popolnoma negativen. Jutri imam pregled pri G, da vidi kaj je narobe. Prosim, če me date dol iz seznama tistih, ki čakajo na user posted image /user posted image in me vpišete med navijačice, saj bom še vedno za vse držala pesti. V nove boje se bom pa podala, ko bomo videli kakšno je stanje pri meni....

In potem se naj zaupa fs - u grrrr....kolk sem jezna...ker vem kolk je men povzroču gorja...je pa res da je sam fs bil + ostali pa vednop - ...do takrat ko je bil ss...al pa zdaj ko so bili vsi + ...tko da ti želim, da tudi ti ugledaš + ....

Čeprav če se ne motim se je Brvar isto zgodilo...in potem po več kot enem tednu je pa res imela tud krvnega +

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
21.9.2009 16:11:36   
Srčekgirll
Ž

Pr men tud ne vem če smo kaj pridelalai, kr mam filing da bom dobila M vsak čas. Mal je izcedka. Sicer naj, kao, (ne)prišla šele 26.9., sam k nimam rednih ciklusov, tko da se da zgodit da jo dobim, 4-5 dni prej. Bomo vidl kaj bo iz tega nastalouser posted image . Sporočim.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 372
21.9.2009 17:23:43   
DIANE
Zdravi isabeaeux,

ja po abraziji sem imela pregled pri g. Vogl se mi zdi,da se piše in potem še pri svoji in so rekli, da je vse kul. A misliš, da bi mogla še h komu na pregled? Pr teb so notr pust polip, mater so šlampasti ej.
[

quote]IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Diane...a si imela potem po abraziji uz...da niso slučajno pusil not kakega polipa...kot pr men...in je to lahko vzrok nezanositve...pr men je bil za ss - e user posted image
[/quote]oJ

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 373
21.9.2009 18:42:09   
Arual
Hey.
Kako kaj? Pri meni nič kaj rožnato stanje:) Tečke še ni, ampak prihaja so že znaki user posted image
Držim pesti za vse ostale.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 374
21.9.2009 18:45:45   
Kliki
Ne vem če sem tukaj sporočila da je moja M prišla.user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.