|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2009
17.9.2009 14:34:27   
LUNA83
Ojla punce,.. kako ste kaj?

Jaz mam dan D 20.9 vendar mislim da spet ta mesec ne bo nič,..joj kako sem vsak mesec bolj žalostna,.. 9 krog pa nič! Sva mlada in "zdrava" in vedno sem mislial da bo takoj ratalo,..glej zdaj to! Res sem žalostna bolj in bolj iz meseca v mesec,..vmes mam dneve ko si pač rečem, da nama je tako tudi lepo in da ko bo bo,..ko pa pridejo tisti dnevi ko naj nebi prišla pa sem spet žalostna.

Vem da spet ne bo nič iz tega,ker se mi je nožnica spet posušila tako kot se mi vsak mesec preden se vlije. Pa glava me boli kot vedno preden pride ta smotana tečka. Eh

Čakamo +

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 301
17.9.2009 14:42:32   
NATAŠA35
luna 83 vem, da je hudo, ko pričakuješ, potem pa nič, samo ne obupaj in ne vrzi puške v koruzo...tu so punce, ki niso obupale - isa 18.krogov- pa so ugledale magični user posted image in tudi jih boš in to kmalu...zaupaj in verjemi, zaenkrat te pa lahko objamemuser posted image user posted image user posted image in ti pošljem pikapoke za srečouser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 302
17.9.2009 14:44:26   
Loni76
Živjo,

Pri nas ta mesec tud zgleda, da ne bo nič. Menstra mi zamuja že štiri dni, včeraj sem delala test in je bil -. Običajno mi nikol ne zamuja, tko da ne vem, kaj se dogaja. Psiha me tudi ne daje, ker smo itak komi začel delat na novem otročku.

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 303
17.9.2009 14:51:17   
isabeaux
Pozdravljene punce...še enkrat hvala vsem za čestitke...saj jaz še zdaj ne dohjameme...danes uradno zamuja en dan...drugače se počutim ok, sam mal sem utrujena...sam to bo verjetno krivo to, ker se mi mali ponoči na eno uroo zbuja in pije vodouser posted image ...tud to bo mim...

Tiste ki še niste dobile user posted image  upam da je tudi ne boste dobile...držim močno pesti...lahko da je bila kasneje ovulacija pa so še šanse....

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 304
17.9.2009 15:01:48   
patella
IZVIRNO SPOROČILO: Loni76

Živjo,

Pri nas ta mesec tud zgleda, da ne bo nič. Menstra mi zamuja že štiri dni, včeraj sem delala test in je bil -. Običajno mi nikol ne zamuja, tko da ne vem, kaj se dogaja. Psiha me tudi ne daje, ker smo itak komi začel delat na novem otročku.

Hej!

Jaz ti svetujem,da ponovi test čez en teden. Zakaj? Jaz sem tut delala test 4 dni po pričakovanem datumu M in je bil -. DOnes zjutraj sm ga ponovila še enkrat in sta se prikazali dve močni user posted image . In zdaj sem srečka user posted image . Vesela za znort, skačeva oba z dragim do neba!!!
No, probi čez kakšen teden , 14 dni. Pa srečno.

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 305
17.9.2009 16:53:12   
MiniMiska
patella, jeeee, čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 306
17.9.2009 17:48:38   
patella
ej, Minimiska, a ti si se ze naročila na pregled? Iz kje pa si?
jz jutr pokličem ginekologinjo. No, upam, da bova lepo pripeljali do koncauser posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 307
18.9.2009 0:31:34   
mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

mojca345 poskusi nekaj novega, če ne vidiš več zadovoljstva v tem, kar delaš sedaj...veš tam kjer je volja, je tudi pot, tako da imaš mojo podporo puncauser posted image user posted image user posted image

kaj bi pa zdaj študirala?

ja tam kjer je volja tam je pot...kar naprej ponavljam tudi mojemu :) zelo me zanima medijska produkcija....pa fotografija...toliko novih študijev je, da sploh ne morem verjet...zdajle pa zaključujem za vizažista, to se pravi bom potem profesionalno ličila...( se priporočam )user posted image

ta drugi svet v katerega stopam počasi, je čisto drugačen kot pa delo v vrtcu, z otroci, z starši.... če bi bili ljudje drugačni, mogoče taki kot so bili nekoč, bi povsej verjenosti bilo lažje. če bi država pomagala staršem in skrbela za otroke, bi bilo drugače...tako pa je težko za starše, otroe in vzgojitelje.ko delaš v vrtcu šele vidiš, koliko je staršev, ki IMAJO otroke, ampak jih gladko puščajo za praznike v vrtcu in počitnice.To največkrat taki, ki živijo preko socialne ali ki so noseče, pa se jim ne lubi z otrokom ukvarjat...itd Primerov takih in onakih..user posted image Po eni strani ženske, ki si strašno želijo otroka, po drugi strani pa potem neprimerna vzgoja,oskrba otroka in kup igrač.

Vse je tako zgrešeno, da bolj ne bi moglo bit v teh vrtcih...

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 308
18.9.2009 7:56:32   
NATAŠA35
patella user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojca345 superca...ja verjamem, da je tako, samo jaz ga ne peljem v vrtec in če je mogoče da takrat ko je kak praznik ali pa počitnice, smo doma in nekam gremo...meni se ga ne da niti vozit v vrtec, če je vsaj eden od naju doma, čeprav takrat skoraj nič ne naredimo, ker se samo z nim ukvarjamo, pa tako hitro zrastejo, da ti je za marsikaj žal, da nisi mogel naredit...

tud sama sem hotela narediti tečaj za vizažista, pa sem se odločila za nohte - maniker, zdaj pa bom končala študij ekonomije, ki se že predolgo vleče( zaradi bolezni zadnjega sem opustila), naslednje leto pa se bom odločila za prekvalifikacijo v kozmetičnega tehnika...imam želje po svojem salonu, tako da bom to uresničila prej ali slej...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 309
18.9.2009 9:02:17   
Anonimen
Hej!
Joj ste pridne! No jaz sem čisto vesela, da je diploma že za mano. Sem rekla, da bom še šla magisterij narediti ampak zaenkrat ni prave želje in je potem brezveze, da ga plačam, ker me trenutno ne veseli in ne bom delala ok.

No moje M še ni, jutri ponavljam test. Vem, da ne bo ampak je rekla sestra pri G, da naj 1x/teden delam test in se bom tega držala.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
18.9.2009 9:18:24   
dini
Ojla punce, jst se tudi že dolgo nism javla, en kup skakanja pa učenje. Vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostalim pa ful objemčkov. T.Z. kako je šla diploma? Upam da je bla 10.:)

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
18.9.2009 9:31:39   
Anonimen
Je bla 10 ja :D

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
18.9.2009 9:37:25   
dini
In ful treme? Čestitkeuser posted image user posted image user posted image , mene to čaka drug teden, cela se bom treslauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
18.9.2009 9:38:47   
doloress
Evo da se se tukaj pofockam, v upanju na user posted image od 15-22.9, glede na utrujenost zadje dneve upam da mi rat, drzte pesti

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 314
18.9.2009 9:43:04   
NATAŠA35
oj dini, a med knjigami si se izgubila pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo šla diplomca, saj si že na koncu...

dolores držim pesti, da je ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 315
18.9.2009 9:45:42   
Anonimen
dini: ma niti ni blo treme, ker sem res obvladala področje, ki sem ga imela v diplomski (veliko bolj od mentorice celo) in so me samo poslušali. Tudi vprašati me v bistvu niso imeli kaj, ker sem v predstavitvi vse zajela tako da sem tudi tista vprašanja dobila iz tega kar sem v bistvu že povedala. Najhujših mi je bilo prvih 10sekund, potem sem pa zalaufala in "sfurala" tako kot je treba.
Res, zagovor ni noben bav-bav, samo pripravljena moraš biti in poznati temo, ki jo imaš. Itak tistih 15 (al kolk že) minut mine kot bi pihnil in si vsega rešena. Je pa tako, da pri vprašanjih lahko samo odgovoriš ali pa iz tega razviješ pravo debato - to drugo je definitivno bolje, ker s tem komisijo prepričaš, da res znaš. Pri meni je bilo celo tako, da sem se z enim članom komisije sprla, ker se nisva strinjala glede določene teme in je šlo tako daleč, da sem mu dokazala s primeri, da se konkretno moti. :D

(odgovor članu doloress)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
18.9.2009 9:55:04   
ička
Bravo, nove user posted image !!! Vse ostale pa - navijamo za vasuser posted image !! Dvakrat ponovila test in danes se je črtica pokazala - TAKOJ user posted image ! To je to...sej niti ne dojema/va...user posted image
Vidim, da nas je precej, ki se še s faksom ukvarjamo - fajn vedet, da nisem edinauser posted image .

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 317
18.9.2009 9:57:07   
dini
Vav pridna, joj ful me je strah da bom pozabla al pa use zmešalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
18.9.2009 9:58:09   
Anonimen
Ička: čestitke!

dini: prej enga kratkega pa bo ;)

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
18.9.2009 10:04:00   
dini
A ti si uzela kratkega? Če pomaga....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 320
18.9.2009 10:12:12   
Anonimen
2 sem šluknala prej :D sem prišla čist na izzy tja :P

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
18.9.2009 10:37:38   
dini
Joj kje nej staknem touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
18.9.2009 10:58:21   
Anonimen
Kaj? Enga kratkega? Ma ja v vsakem lokalu točjo :D

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
18.9.2009 11:01:54   
dini
Sej ne bo časa:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
18.9.2009 11:21:11   
baby1978
Ojla punce.......

Moje tečke user posted image še ni, morala bi po vseh pravilih danes prit, pa se nič ne najvlja, včeraj sem imela 1x bel gost izcedek, to pa je tudi vse.Pa tečna sem kot....user posted image user posted image

Ja moram povedat, da je moja diploma že uh, kje je že to 4 leta za mano :). Obvladat moraš to, pa nimaš kaj zamešat.

Držite pesti, da tečke ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.