mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 mojca345 poskusi nekaj novega, če ne vidiš več zadovoljstva v tem, kar delaš sedaj...veš tam kjer je volja, je tudi pot, tako da imaš mojo podporo punca kaj bi pa zdaj študirala? ja tam kjer je volja tam je pot...kar naprej ponavljam tudi mojemu :) zelo me zanima medijska produkcija....pa fotografija...toliko novih študijev je, da sploh ne morem verjet...zdajle pa zaključujem za vizažista, to se pravi bom potem profesionalno ličila...( se priporočam ) ta drugi svet v katerega stopam počasi, je čisto drugačen kot pa delo v vrtcu, z otroci, z starši.... če bi bili ljudje drugačni, mogoče taki kot so bili nekoč, bi povsej verjenosti bilo lažje. če bi država pomagala staršem in skrbela za otroke, bi bilo drugače...tako pa je težko za starše, otroe in vzgojitelje.ko delaš v vrtcu šele vidiš, koliko je staršev, ki IMAJO otroke, ampak jih gladko puščajo za praznike v vrtcu in počitnice.To največkrat taki, ki živijo preko socialne ali ki so noseče, pa se jim ne lubi z otrokom ukvarjat...itd Primerov takih in onakih.. Po eni strani ženske, ki si strašno želijo otroka, po drugi strani pa potem neprimerna vzgoja,oskrba otroka in kup igrač. Vse je tako zgrešeno, da bolj ne bi moglo bit v teh vrtcih...