Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:52:49
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jaz pa kličem svojga fanta, ker je šel ravno v tisti konc, pa ga ne dobim na telefon, ker ga je doma pozabil :(( In sem zdej čist živčna :zmeden::zmeden::zmeden: No sej upam da ni v tistem sranju udeležen....ampak skrbi me. A mi lahko samo poves GoYa kje se je to zgodilo, pred izvozom za Brezovico?
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:53:13
|
|
|
|
GoYa
|
Dobro da vem, pika. Bom lahko spala celo pot do LJ :)-:)-:)-
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:57:49
|
|
|
|
tinkatonka
|
ok moj dragi je doma!!!!:bravo::bravo::bravo: baje je pa kr hudo tm!!!
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:00:54
|
|
|
|
buškica
|
JA tud jest sem mojga poklicala, k je mel službeno pot tja. Pa se pše in odpravu in se tud ne bo . Bom bolj mirna. So pa sporočili zdele po radiu da že preusmerjajo promet na Logatec.
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:02:23
|
|
|
|
Gina
|
Uh, samo da je vse ok. Tam je velikokrat takšno sranje. A je bilo na ovinku najbrž, za Brezovico? Tudi prejšnji petek zvečer je bilo nekaj podobnega, samo ni bilo toliko rešilcev. Obup! :bravo:Vesela sem, da se je vse dobro izteklo!:bravo:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:03:18
|
|
|
|
Gina
|
A na Logatec preusmerjajo? Potem pa je bilo to najbrž višje od Brezovice ali kako?
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:03:43
|
|
|
|
biba77
|
No, lepo da nasi :angel::angel::angel: res skrbijo za nas. :bravo::bravo::bravo: Pazite na cestah, punce. Vrocina ljudi bolj "zdela" kot se zavedajo ali priznajo...:(
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:03:54
|
|
|
|
baguSka
|
gad tenk ju za angele!!!!!:bravo:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:05:04
|
|
|
|
cmokec
|
O, samo da sta dobro. :bravo::bravo::bravo::bravo: Najhuje je, da lahko vedno zelo paziš na cesti, pa se ti kdo drug zaleti vate. Tega se ne da preprečit, zato sem res vesela, da sta srečno prišli. Mi je pa neprijetno ob misli, da vsi niso imeli take sreče. :miska::miska: zanje.
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:09:22
|
|
|
|
anadejka
|
Ja naj tudi njih merkajo :angel::angel::angel::miska::miska::miska::miska::miska: upam da ni smrtnih žrtev:(:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:11:35
|
|
|
|
pupika
|
Za tiste, ki so biuli udeleženi v tej prometni nesreči, naj jih čuvajo :angel::angel::angel::angel:, ter da niso bili huje poškodovani. Upam, da je samo pločevina zvita. :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:12:11
|
|
|
|
tinkatonka
|
:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:12:28
|
|
|
|
buškica
|
Ne vem ampak sem samo slišala da usmerjajoi na Logatec, ne vem ..
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:15:59
|
|
|
|
anadejka
|
Ja tisti ki prihajajo po AC iz primorske jih usmerjajo v Logatcu na staro cesto,ker je full kolona na AC zarad nesreče.Pa še taka ura k gre folk in na tone pločevine v Lj.v službo.
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:19:05
|
|
|
|
pika74
|
Gina, to je blo tam na ravnini tik pred izvozom za Brezovico v smeri proti LJ. Ti povem, tam ti zjutrej glih sonce v glavo svet in je taka ravnina, da ne vidiš nič naprej, edin avto pred sabo. In jst se ponavad zanašam na to, da je vse OK in vozim za njim z normalno razdaljo ene 14km/h pol pa ustav hudiča:hudicek: v sekundi. Res je bil :angel: dons nad nami. Jutr me ne bojo vidl tm.8) Zihr je zihr:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:20:15
|
|
|
|
pika74
|
14=1408)8)8)
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:21:31
|
|
|
|
pika74
|
Aja, nesreča pa pol ne vem točn, kje je bla - mogoče še bolj nazaj proti mitnci:zmeden2:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 9:31:33
|
|
|
|
jožica-2
|
Ojoj, daj res se poskušaj umirit in zahvalit, da si ušla nesreči. Upam, da ni kaj preveč hudega :((. Saj se mi je zdelo malo čudno, ko sem danes okoli 7.50 šla na Brezovici na AC proti LJ. Ponavadi je veliko avtomobilov, danes pa kar prazno, potem pa vidim da po nasprotnem delu proti Primorski pelje policija z lučkami. Sem si takoj mislila, to ni nekaj v redu :(, no in zdaj zvem tole :((. Me vedno srh spreleti, ko slišim že sredi noči ali zjutraj policijo in rešilce... Samo upam, da ni kaj preveč hudo. Ljudje v koloni pa naj mirno čakajo, ker ni nič bolj pomembno, kakor to, da so ostali celi :rozica:. LP Joži
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 11:06:17
|
|
|
|
Tanyya
|
hvala :angel: za dobre bremze!Jaz pa enkrat nisem imela take sreče in sem se zabila v tistega pred mano.Saj sem bremzala,pa se mi ni izšlo,ker se je kolona v momentu ustavila,na števcu sem imela pa okol 100/h.Ampak ni bilo panike,jaz razbit sprednji odbijač(luknja),on pa skrivljeno kljuko zadaj,bili so pa z Nizozemske in dobro da je sin znal ang.Pol smo ugotovili da grejo na obisk v Bosno in smo se lepo po hrvaško zmenil.noben pa ni imel evropskega poročila,jaz pa tudi nisem hotla dati kupončka,čeprav je prišla policija.Na koncu so rekli da se jim mudi,meni se je takrat triglav odvalil s srca.Policistu je bilo tudi prav,kriva bi bila seveda jaz,ker nisem upoštevala varnostne razdalje.Od takrat vozim skoraj ulala:)- m za avtomobili,me je izučilo.Kaj če bi se v kak avto za 10 mio zagonila,jaoooo!
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 11:27:02
|
|
|
|
metuljček
|
Jaz pa gledam iz balkona in se sprašujem zakaj take kolone proti brezovici in si mislim da spet kaj koplejo na Brezovici zdej pa vem groza kaj takega pa tale tržaška je ratala full nevarna. Kolona je ševedno pri lokalu Šipca če poznate take kolone že dolgo ne.
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 11:29:46
|
|
|
|
pika74
|
Evo še en razlog, da grem jutr res z biciklom :bravo::bravo::bravo::bravo: bom vse avte prehitela8)8)8)
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 11:32:58
|
|
|
|
metuljček
|
To sem tudi sama že ugotovila da je najbolje s kolesom saj je vedno gužva na brezovici.Pa še zdravo je malo rekreacije meni nebi nič mankal če bi mal kolesarla:)):kuza:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 11:33:46
|
|
|
|
pika74
|
sej vreme bo pa najbrž tud, men se zdi, da je šele v soboto neki dežk napovedan;)
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 11:37:13
|
|
|
|
metuljček
|
V soboto naj bi bilo oblačno v nedeljo pa so že kaplice napovedane sem malo prej videla na TV-ju. Namesto da bi se učila ker mam jutri izpit pa tv gledam in kolono na balkonu.tako da če te še kaj zanima kar mene vpraši vse novice vem :)
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 11:38:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika tvoja srečna zvezda,je kljub svetlemu dnevu bdela nad tabo:angel: Hvalabogu,da si cela in čila :love: :love::love::love::love:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.