Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 11:40:40
|
|
|
|
anadejka
|
Ejjjj Pika sej se lohk enkrat zmenve pa greve skup iz Logatca s kolesi,jest sam do Vrhnke v službo ti pa pol v Lj.v službo. Sam ne vem kdo me bo pol domov pelu:)-:)-:)-
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 11:56:20
|
|
|
|
pika74
|
Andrejka jutr - zmenjen :bravo::bravo::bravo::bravo: za nazaj greva pa štopat :)-:)-:)-
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 11:59:20
|
|
|
|
Gina
|
Andrejka, a ti si tud iz Logatca?:zmeden2: A vidve to resno o bicikliranju do Lj.? Pa meni se v riti zmeša do Jarš. Dobri sta!:)
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 12:12:46
|
|
|
|
pika74
|
v rit zmeša :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 12:17:10
|
|
|
|
metuljček
|
Ne boste verjele punce vendar nič več kolone na tržaški vsaj mimo Dragomerja je ni več kako je pa na Brezovici pa ne vem samo ta del tržaške vidim.:)
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 12:59:52
|
|
|
|
pika74
|
a pol gremo lohk z avtom tam mim zdele - zrak čist :)-:)-:)-
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 13:02:14
|
|
|
|
GoYa
|
andrejka, pika, za nazaj se boste lahko prilepile za moj avto in vaju bom vlekla. sej vem, pika se ne bo strinjala :hudicek:, ker ona rajši nažiga kolo. al uživa v tem, a ne ;)
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 13:06:06
|
|
|
|
anadejka
|
Uffffff GoYa jest sm pa takoj za to k sm full gnila in imam drgač kolo tko bl za do knižnce pa nazaj,pol se pa bl prah gor nabira.Pika je pa itak čist divja.Jest bi po moje kumi spelala k bi mi ona že z vrhnke mahala. Pika pa ne ne morm jutr k grem v dat kri v Lj.pa hormončke pregledat in če bom gonila s tabo do Lj.pol.....ne vem no po moje bi mela čist podivjane hormone pol:)-:)-:)-
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 13:07:50
|
|
|
|
metuljček
|
lahko greste mimo z avtom ni panike več:bravo:.Ne bo treba z kolesom.Je pa res da vidim samo tukaj mimo dragomerja kaj se pa dogaja na brezovici pa ne vem ampak mislim da je vse O.K.:kuza:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 13:17:54
|
|
|
|
pika74
|
babnce :)-:)-:)-:)- avto - a se lohk pol kr zmenmo - predn grem zjutrej od doma, ti pošljemo en post, ti pa daš signal al je gužva al ni in pol se glede na to odločmo, kako gremo v LJ 8)8)8)8)8) Sej se bomo oddolžile - bomo enkrat pršle na obisk :)-8)8):)- GoYa a maš vlečno kljuko naštelano - dej zrihtej, za vsak slučaj, da se pršraufamo za v klanc na tvoj avto ;);););) andrejka, ti pa pazi na hormončke, da ne bo pol atomik harmonik :sloncek::sloncek: :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 13:22:16
|
|
|
|
aljča
|
Pika tole je zate in tvojega angela varuha :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: me je kar streslo ko sem prebrala tvoj post. Želim ti veliko sreče po dolgi prašni cesti.:miska::miska::miska::miska::miska::miska: Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 13:40:04
|
|
|
|
anadejka
|
:)-:)-:)-:)-Pika
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 14:04:03
|
|
|
|
metuljček
|
vas bom obveščala o vseh zastojih. jaz sam upam da jutri ne bo zastojev da ne zamudim izpita nebi blo fajn.:( Lohk vas potolažim da se bližajo počitnice in s tem tudi manj zastojev:):)
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 14:05:44
|
|
|
|
pika74
|
ja avto, ker bomo mi na dopustu :)-:)-:)- drgač pa hvala, da nas boš obveščala - evo eno tortico tkoj pošljem :torta::torta::torta:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 14:19:36
|
|
|
|
metuljček
|
seveda vas bom obveščala, če bo pa predolga kolona boste pa k men na :kava: pršle dokler se kolona ne spuca:)-:)- hvala za :torta: ampak me je že tko preveč tud brez sladic:)
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 15:16:36
|
|
|
|
pika74
|
a dej dej :)-:)- če ne boš šla pa z nami na en điro z bicikli8)8)8)8) pa bo hitr kila dol :)-
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......