Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:08:20
|
|
|
|
pika74
|
Grooza grooooooooooooza (a je kšn smajli za obup) Zdele sm šla po AC (smer Vrhnika - Lj) in doživela skoraj nesrečo. Tik pred mano se je naenkrat zgodilo, da je avto imel 4 žmigavce in skoraj stal in potem sem samo pritisnila na vse bremzzzzzzzzzzzzzze in si mislila, tole se ne bo sešlo :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::(:(:(:(:(. Ampak mi je uspelo - hvala :angel::angel::angel: al ne vem kdo me je merkou. Pa ni bilo nesreče - le stoječa kolona zaradi del na cesti. Mi je šlo prav na bruhanje od šoka in še zdaj komaj tipkam, ker se cela tresem...:( GoYa, nate mislim že ves čas, kako se je tebi sešlo. Zdaj je pa sodelavc pršu v službo,ki je vozil 10 min za mano in mi povedal, da je bilo na tistem mestu (izvoz Brezovica) vse črno - 3!!!! nesreče , en obrnjen na streho... :(:(:(:(:(:(:(:(:( ene 8 avtov, rešilci...:((:((:((:(( GoYa prosim, javi se, ker vem, da tak čas voziš tam mimo. Upam, da si imela tako srečo, kot jaz:rozica::angel::rozica:. Jutri ne grem z avtom v službo - grem s kolesom, ne morem še en tak dan dat skoz. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Sej vem, da ne paše sem, sam sm mogla dat ven iz sebe, ma sm še zmer v šoku :(:(:( Držte se punce,pa počas vozte in previdno!!!
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:11:05
|
|
|
|
larisa
|
JOOOOOOOJJJJ Pika, še dobro!!!!:bravo::bravo::bravo: Sem podobno doživela in vem da si kar v hudem šoku!!! Boga, poskusi se pomirit mal pejt na zrak,.... :angel:te čuva!!!!
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:13:29
|
|
|
|
tinkatonka
|
Pika dobro si skoz prisla..ocitno te res en :angel: cuva. Tudi jaz sem bila ze v podobnih situacijah, , nazalost udelezena v nesreci, zato vem, kaksen je obcutek, ko se ti ze skor celo zivljenje odvrti. Zdej pa lahko samo pozitivne misli posiljamo tistim, ki so bili v nesreci udelezeni. Pomiri se:rozica::rozica:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:15:46
|
|
|
|
emaa
|
dobro, da si v redu, moj sodelavec je pa klical 15 minut nazaj, da stojijo v koloni zaradi teh prometnih nesreč, je pa avtocesta zdaj popolnoma zaprta, je pa reku, da je tolk rešilcev in gasilcev, da mora biti res hudo :angel::angel::angel:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:16:13
|
|
|
|
tinkamiška
|
Oh Pika sem kr kurjo kožo dobila!!! Jojojojoj še dobro, da se je tako končalo:rozica::rozica::rozica: V takem trenutku se zaveš kako hitro se bi lahko vse obrnilo, Pika, vidiš, da imajo druge načrte s tabo:rozica: Jutri pa kr na kolo, da se malo strah poleže. Hvala:angel::angel::angel: in tvojim zavoram;) Drži se!:rozica: Tinka p.s. pa naj se Goya tudi javi:rozica:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:17:39
|
|
|
|
pika74
|
jst mam tud še zmer kurjo polt in kr solze mam v očeh:((... GoYaaaaaaaaaaa javi se (sm ji privat poslala)
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:19:33
|
|
|
|
anadejka
|
Oooo Grooooza!!!!:(:(:(Pika dej merkiiii!!!!Glejjj!!!! Pišuka veš kok je to lohk hitr!!!! Hudoooo kr mal si me zdej pretresla,morm poklicat mojga da se ni tam mim pelal na montažo:(
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:20:00
|
|
|
|
pupika
|
Pika sem zelo vesela zate da se je vse dobro izteklo. Imaš zelo dobrega :angel:. Vem kako ti je, ker sem jaz pred enim tednom doživela enako, ko sem se v trenutku morala ustavit, pa sem vozila po hitri cesti, pa kar naenkrat zagledam pred sabo avto, ki stoji. V tistem trenutku mi je prišlo samo na misel, ker sem res stopla na bremzo na menjalnik, in sem zelo hitro prestavljala v nižjo brzino. Sem pa bila takrat skoraj prepričana da se mi ne bo uspelo ustavit. Upam, da je imela Goya trudi tako srečo kot ti. Saj kdaj pa kdaj nam lahko prav pridejo take situacije, ker se jaz potem malo zamislim in vozim malo počasneje kot ponavadi. Poskusi se pomiriti! :rozica::rozica::rozica: :angel::angel::angel: Naj te še naprej čuvajo
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:21:44
|
|
|
|
PiaM
|
:angel: Hvla bogu da si vredu, upam da se Goya v kratkem javi in da njo tud en :angel: čuva!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:29:34
|
|
|
|
pika74
|
od GoYe še nič (jst sm že panična) po radiu so zdele povedal, da je že 8km dolga kolona na tistem konc :rozica::rozica::rozica:GoYa:rozica::rozica::rozica: upam da si OK
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:29:41
|
|
|
|
Špelka
|
Uh, dobro, da se je izšlo! Vem, kako je to na cesti, ker tud sama nardim vsak dan caa. 100 km.... In na izvozu za Novo mesto tud neki popravljajo in je prava štala vsak dan... Ja, tele ceste so grooooza! Sem zloooo vesela, da se je izšlo, Pika! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:31:31
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj, kaj nima nobena kašne GSM štvilke od Goye? :miska::angel::miska::angel::miska::angel:za Goyo. Tinka
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:33:14
|
|
|
|
GoYa
|
Uffff, kurjo kožo mam. Pika, hvala za skrb. :angel: In hvala bogu, da se ti je vse dobro izteklo. Smo lih še skozi prišli brez večjih problemov. Hvala bogu :bravo: Mal je bilo kolone, se je začela pri Brezovici in ni bilo hudega. Sem se lih usedla za rač. v službi, pa me kliče prijateljica, da je obtičala že na cestninski postaji. Kolona je zdaj dolga 8 km in AC je popolnoma zaprta. Sem pa ves čas pogledavala, če te bom kje videla. Pa te nisem :grrr: Sem pa zato tvojega :love:.... vsaj enega ;) Joj, groza so te naše ceste :( Kdaj se bomo lahko enostavno teleportirali nekam.
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:33:31
|
|
|
|
tinkatonka
|
Med aktivnimi uporabniki pise da je GoYa prijavljena od 8:27. Ocitno je srecno prispela.:angel::angel::angel:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:34:13
|
|
|
|
koala
|
Joj Pika, dobro, da ti je uspelo, GoYa zate pa pestke!Daj se nam javi, zdaj me pa ze res skrbi!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:35:30
|
|
|
|
pupika
|
GoYa mi smo bili že v skrbeh zate. Samo, da se je vse dobro izšlo.
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:35:54
|
|
|
|
GoYa
|
Tukaj sem punce. Hvala vsem za skrb :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:37:28
|
|
|
|
tinkamiška
|
O.K. Goya, samo da si tudi ti vredu:rozica::rozica::rozica: Lepo bodite:) Tinka
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:37:35
|
|
|
|
ZARA
|
DAN!!! Uh,punce samo da ste OK!!! LEP DAN,pa pazte na cesti... Ba-bay
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:39:07
|
|
|
|
hati
|
Ufffffff še dobro da te 9nebesa čuvajo. Sicer pa moram priznat, da sem jaz že parkrat imela srečo in da si popolnoma predstavljam kako se počutiš. Meni je včeraj ravno tako vse umrlo, ko mi je vozilo, ki je vozilo nasproti zapeljalo na moj pas in nisem imela kam... Sem že vidla kako bom s 100 km/h naravnost zapeljala vanj.... prtisnla sem sicer zavoro..ampak če se tip ne bi osvestu kje je in zavil nazaj na svojo stran...naju verjetno ne bi več zložili..niti mene..niti njega.... tako da, imam jaz tudi enega 9nebesa , ki me dobro čuva.... Upam da je z GoYo vse v najlepšem redu in ima recimo danes dopust pa še spančka in ni pogledala sem...če pa ima kjra telefon pa naj jo pokliče in nas obvesti... Naj vas vse 9nebesa 9nebesa 9nebesa čucajo...vedno in povsod...
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:40:04
|
|
|
|
pika74
|
GOYA :love::love::love::love::love: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :love::love::love::love::love:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:40:47
|
|
|
|
hati
|
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: o GoYa si že tukaj...lepo....:bravo: :bravo: :bravo:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:45:05
|
|
|
|
PiaM
|
:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: Uff!:bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:46:29
|
|
|
|
buškica
|
Joj, hvala bogu da je z vama vse ok.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo:
|
|
|
|
danes so me angeli čuvali.... 2.6.2005 8:49:20
|
|
|
|
pika74
|
Jutr bom pa namest z avtom rajš naredla 85km s kolesom8)8)8) po tastar cest - Pika74 ima jutr športni dan :)-:)-:)- GoYa, jutr me pol ne bo na AC, če boš okol gledala ;)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.