pika74 -> danes so me angeli čuvali.... (2.6.2005 8:08:20)
|
Grooza grooooooooooooza (a je kšn smajli za obup) Zdele sm šla po AC (smer Vrhnika - Lj) in doživela skoraj nesrečo. Tik pred mano se je naenkrat zgodilo, da je avto imel 4 žmigavce in skoraj stal in potem sem samo pritisnila na vse bremzzzzzzzzzzzzzze in si mislila, tole se ne bo sešlo :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::(:(:(:(:(. Ampak mi je uspelo - hvala :angel::angel::angel: al ne vem kdo me je merkou. Pa ni bilo nesreče - le stoječa kolona zaradi del na cesti. Mi je šlo prav na bruhanje od šoka in še zdaj komaj tipkam, ker se cela tresem...:( GoYa, nate mislim že ves čas, kako se je tebi sešlo. Zdaj je pa sodelavc pršu v službo,ki je vozil 10 min za mano in mi povedal, da je bilo na tistem mestu (izvoz Brezovica) vse črno - 3!!!! nesreče , en obrnjen na streho... :(:(:(:(:(:(:(:(:( ene 8 avtov, rešilci...:((:((:((:(( GoYa prosim, javi se, ker vem, da tak čas voziš tam mimo. Upam, da si imela tako srečo, kot jaz:rozica::angel::rozica:. Jutri ne grem z avtom v službo - grem s kolesom, ne morem še en tak dan dat skoz. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Sej vem, da ne paše sem, sam sm mogla dat ven iz sebe, ma sm še zmer v šoku :(:(:( Držte se punce,pa počas vozte in previdno!!!
|
|
|
|