Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:30:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem vidla v vrtcu (ko sem delala) veliko otrok s kakšno alergijo. Pa jim niti ni bilo tako hudo. Po moje je lažje otroku, ki ima alergijo od začetka in itak odrašča s tem, da neke hrane ne sme. Predstavljajte si sebe zdaj (bože ne daj!), da nekaj ne bi smele na enkrat jest. To je ziher huje. No in otrok, ki ni smel jest npr. čokolade, mi je to sam povedal in rekel, da za njega je pa nekaj druga. ja, tak kot sem bila jaz boga, ko sem bila in sem imela NS Ubijala bi za košček torte pa beli kruh Samo, ti si vedela, da bo enkrat mimo....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:30:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Najaa kaj je zdej s to tvojo znanstveno ugotovitvijo?? a nisi rekla, da je Nika že zaspala? Ja... a naj povem? No, ugotovila sem, da se je hotla leže hranit. Kaki bizgec sem bla! Jaz sem jo pa sede hranla in ji očitno bolj paše leže. Da pol sam zadremucka v sanje. JAAAAAAAA! To midva že skoz prakticirava...tudi čez dan....tudi v vozičku....vedno....ful pomaga...res!!!! Se samo obrne na bok in zaspi... ja sej zdej boste vse rekle, da že skoz tako prakticirate! MaJaLe tud ponoči tako uspava malega. LAHKO BI KEJ PREJ REKLE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:31:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Najaa kaj je zdej s to tvojo znanstveno ugotovitvijo?? a nisi rekla, da je Nika že zaspala? Ja... a naj povem? No, ugotovila sem, da se je hotla leže hranit. Kaki bizgec sem bla! Jaz sem jo pa sede hranla in ji očitno bolj paše leže. Da pol sam zadremucka v sanje. JAAAAAAAA! To midva že skoz prakticirava...tudi čez dan....tudi v vozičku....vedno....ful pomaga...res!!!! Se samo obrne na bok in zaspi... tudi midve se leže hranima. Nekam nama bolj steče, je pa velik problem, ko sva na sprehodu in jo hočem podojit pa nje ni. Pol pa revica od lakote zaspi .. ampak samo do doma, ko prideva v hodnik v bloku se že smeji, ker ve da jo še samo dvigalo čaka in bo že na postelji in bo dobila svoj obrok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:31:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem vidla v vrtcu (ko sem delala) veliko otrok s kakšno alergijo. Pa jim niti ni bilo tako hudo. Po moje je lažje otroku, ki ima alergijo od začetka in itak odrašča s tem, da neke hrane ne sme. Predstavljajte si sebe zdaj (bože ne daj!), da nekaj ne bi smele na enkrat jest. To je ziher huje. No in otrok, ki ni smel jest npr. čokolade, mi je to sam povedal in rekel, da za njega je pa nekaj druga. ja, tak kot sem bila jaz boga, ko sem bila in sem imela NS Ubijala bi za košček torte pa beli kruh Se spomneš? Sam je hitro minilo... Jaz še zdaj za nazaj not spravljam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:31:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Najaa kaj je zdej s to tvojo znanstveno ugotovitvijo?? a nisi rekla, da je Nika že zaspala? Ja... a naj povem? No, ugotovila sem, da se je hotla leže hranit. Kaki bizgec sem bla! Jaz sem jo pa sede hranla in ji očitno bolj paše leže. Da pol sam zadremucka v sanje. JAAAAAAAA! To midva že skoz prakticirava...tudi čez dan....tudi v vozičku....vedno....ful pomaga...res!!!! Se samo obrne na bok in zaspi... ja sej zdej boste vse rekle, da že skoz tako prakticirate! MaJaLe tud ponoči tako uspava malega. LAHKO BI KEJ PREJ REKLE! te bom pa tiho...samo jaz že sigurno 3 mesece tak delam...sem pa taščo videla, da ga je enkrat tak hranila, pa sem si takrat mislila, da se mu bo ja zaletelo...pa se mu ne...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:33:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem vidla v vrtcu (ko sem delala) veliko otrok s kakšno alergijo. Pa jim niti ni bilo tako hudo. Po moje je lažje otroku, ki ima alergijo od začetka in itak odrašča s tem, da neke hrane ne sme. Predstavljajte si sebe zdaj (bože ne daj!), da nekaj ne bi smele na enkrat jest. To je ziher huje. No in otrok, ki ni smel jest npr. čokolade, mi je to sam povedal in rekel, da za njega je pa nekaj druga. ja, tak kot sem bila jaz boga, ko sem bila in sem imela NS Ubijala bi za košček torte pa beli kruh Se spomneš? Sam je hitro minilo... Jaz še zdaj za nazaj not spravljam. Kaj ti si tudi imela NS?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:33:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo, ti si vedela, da bo enkrat mimo.... KOKICA upala sem, da mi ni ostala ja.. Ampak ne vprašaj, kak sem šla cela p*o*s*r*a*č*k*a*n*a* na glukozni test. Se mi zdi, da dva dni prej spat nisem mogla, ko nisem vedela če je vse ok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:33:25
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim? NE! Lahko jo dobi tudi v srednji šoli. no pol... v čem je fora da čakaš do 5., 6. al 7. mesca? (koker kdo) mislim... kaj ni isto?? Ker pšenica lahko izzove alergijo takoj. Lahko pa nosiš v sebi in se razvije kasneje. Ne vem, jaz ne bi reskirala. Saj pa bo še celo življenje imel čas jest piškote. MaJaLe, sej se ti nikamor ne mudi; lepo počasi in povrsti; jaz bom še počakala; jed za jedjo; kasneje ko dobi kako alergeno živilo je kao manj možnosti da bi postal alergik; čeprav jaz v to ravno ne verjamem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:33:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo, ti si vedela, da bo enkrat mimo.... KOKICA upala sem, da mi ni ostala ja.. Ampak ne vprašaj, kak sem šla cela p*o*s*r*a*č*k*a*n*a* na glukozni test. Se mi zdi, da dva dni prej spat nisem mogla, ko nisem vedela če je vse ok. Bi rekla, ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:34:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te bom pa tiho...samo jaz že sigurno 3 mesece tak delam...sem pa taščo videla, da ga je enkrat tak hranila, pa sem si takrat mislila, da se mu bo ja zaletelo...pa se mu ne... Ne ne bit tiho! Niki se tud ne zaleti, prej me je vedno skrbelo da se ji bo. No sej, važno da sem ugotovila tole.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:34:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
Zaspana sem...grem... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:35:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj ti si tudi imela NS? V prejšnji nos. V tej pa sem morala pazit, kaj jem, da se ne bi razvila NS.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:35:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Se spomneš? Sam je hitro minilo... Jaz še zdaj za nazaj not spravljam. jaz tud še zdaj not spravljam. Se pa spomnim, kak sem tebi težila pa spraševala če lahko to in ono.. Hvala ti še nisem rekla..HVALA LEPA za vse odgovore!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:37:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem sedaj slučajno kliknila Tasin podpis in videla, da Tjaša vodi že za več kot 1000 glasov. Hekerji eni!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:37:19
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, drage moje jaz vas zapuščam. Gospodična v spalnici se že nekaj oglaša..si je plenico čez glavo potegnila in je začela jokat, ker ni šlo tak hitro dol, kot je ona mislila da bo. Lahko noč in prijetne sanje vam želim..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:37:23
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ker pšenica lahko izzove alergijo takoj. Lahko pa nosiš v sebi in se razvije kasneje. Ne vem, jaz ne bi reskirala. Saj pa bo še celo življenje imel čas jest piškote. MaJaLe, sej se ti nikamor ne mudi; lepo počasi in povrsti; jaz bom še počakala; jed za jedjo; kasneje ko dobi kako alergeno živilo je kao manj možnosti da bi postal alergik; čeprav jaz v to ravno ne verjamem ne ne.. sej nism misnla ga filat že zdej... samo nism razumela razlike... ker sm tonto
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:37:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Se spomneš? Sam je hitro minilo... Jaz še zdaj za nazaj not spravljam. jaz tud še zdaj not spravljam. Se pa spomnim, kak sem tebi težila pa spraševala če lahko to in ono.. Hvala ti še nisem rekla..HVALA LEPA za vse odgovore!!! Si že takrat rekla hvala. In ponavljam - malenkost.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:38:24
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Najaa kaj je zdej s to tvojo znanstveno ugotovitvijo?? a nisi rekla, da je Nika že zaspala? Ja... a naj povem? No, ugotovila sem, da se je hotla leže hranit. Kaki bizgec sem bla! Jaz sem jo pa sede hranla in ji očitno bolj paše leže. Da pol sam zadremucka v sanje. JAAAAAAAA! To midva že skoz prakticirava...tudi čez dan....tudi v vozičku....vedno....ful pomaga...res!!!! Se samo obrne na bok in zaspi... ja sej zdej boste vse rekle, da že skoz tako prakticirate! MaJaLe tud ponoči tako uspava malega. LAHKO BI KEJ PREJ REKLE! kaj da delam?? js ga samo v temo dam pa lepo v naročje in papat... samo čaj sm mu dala danes ponoči leže..unih par žljukov, ker je bil žejen.. da ga nism celega premetavala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:39:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ker pšenica lahko izzove alergijo takoj. Lahko pa nosiš v sebi in se razvije kasneje. Ne vem, jaz ne bi reskirala. Saj pa bo še celo življenje imel čas jest piškote. MaJaLe, sej se ti nikamor ne mudi; lepo počasi in povrsti; jaz bom še počakala; jed za jedjo; kasneje ko dobi kako alergeno živilo je kao manj možnosti da bi postal alergik; čeprav jaz v to ravno ne verjamem ne ne.. sej nism misnla ga filat že zdej... samo nism razumela razlike... ker sm tonto ???? PREVOD!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:39:21
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj tvoj dragi pa ima na isti dan fantovščino? On bo pa imel slači punco? ja, on ma fantovščino na isti dan... HB.. ker če bi bla js doma, bi umrla od skrbi tako da bom na srečo zaposlena z ostalimi stvarmi ne vem pa če bo mel nago dečvo.. upam, da ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:40:02
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ker pšenica lahko izzove alergijo takoj. Lahko pa nosiš v sebi in se razvije kasneje. Ne vem, jaz ne bi reskirala. Saj pa bo še celo življenje imel čas jest piškote. MaJaLe, sej se ti nikamor ne mudi; lepo počasi in povrsti; jaz bom še počakala; jed za jedjo; kasneje ko dobi kako alergeno živilo je kao manj možnosti da bi postal alergik; čeprav jaz v to ravno ne verjamem ne ne.. sej nism misnla ga filat že zdej... samo nism razumela razlike... ker sm tonto ???? PREVOD!!! aja smotana, debil, cepec, idiot... neki od tega si zberi, ker ni direktnega prevoda
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:40:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj tvoj dragi pa ima na isti dan fantovščino? On bo pa imel slači punco? ja, on ma fantovščino na isti dan... HB.. ker če bi bla js doma, bi umrla od skrbi tako da bom na srečo zaposlena z ostalimi stvarmi ne vem pa če bo mel nago dečvo.. upam, da ne jaz mu ne bi niti dovolila...no, s tem, da potem tudi jaz ne bi imela nageca....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:40:45
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, drage moje jaz vas zapuščam. Gospodična v spalnici se že nekaj oglaša..si je plenico čez glavo potegnila in je začela jokat, ker ni šlo tak hitro dol, kot je ona mislila da bo. Lahko noč in prijetne sanje vam želim.. NOČKO...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:40:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ker pšenica lahko izzove alergijo takoj. Lahko pa nosiš v sebi in se razvije kasneje. Ne vem, jaz ne bi reskirala. Saj pa bo še celo življenje imel čas jest piškote. MaJaLe, sej se ti nikamor ne mudi; lepo počasi in povrsti; jaz bom še počakala; jed za jedjo; kasneje ko dobi kako alergeno živilo je kao manj možnosti da bi postal alergik; čeprav jaz v to ravno ne verjamem ne ne.. sej nism misnla ga filat že zdej... samo nism razumela razlike... ker sm tonto oooo, ti naša tontica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:41:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ker pšenica lahko izzove alergijo takoj. Lahko pa nosiš v sebi in se razvije kasneje. Ne vem, jaz ne bi reskirala. Saj pa bo še celo življenje imel čas jest piškote. MaJaLe, sej se ti nikamor ne mudi; lepo počasi in povrsti; jaz bom še počakala; jed za jedjo; kasneje ko dobi kako alergeno živilo je kao manj možnosti da bi postal alergik; čeprav jaz v to ravno ne verjamem ne ne.. sej nism misnla ga filat že zdej... samo nism razumela razlike... ker sm tonto ???? PREVOD!!! aja smotana, debil, cepec, idiot... neki od tega si zberi, ker ni direktnega prevoda sem predvidevala..ampak sem raje vprašala...
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?