Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:35:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je naša KOKICAAAAA ??? Na FB je nisem našla, tu pa je tud ni. Hmmm Tuuuuuuuuuuuu sem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:37:50
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, Nika pa že spi. Danes se je spet kopala. Kakšna kokica mala je v tem šlaufu! Čisto flegma je v njemu in uživa, ko si jo midva podajava sem in tja. Mi smo se danes tudi spet kopali in mala je uživala ... pol ure je bila v vodi pa sem jo imela samo tako na rokah malo na trebuščku malo na hrbtu, no pol sva mele mal pavze, pol smo jo pa še v Fredeka dali in je tudi uživala super so taki bavci mali zdaj pa tudi že spi kot bolha
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:38:56
|
|
|
|
trinity22
|
nič grem jest, pa pod tuš, pa če se mi bo še dalo pridem še kaj, drugače pa lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:39:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Punce... js sm pa danes dobila poziv!!! Kaj greš v vojsko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:39:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 PIŠKOTNA TORTA Nadev: zmešaj 1 maslo s 15 dag sladkorja in 4 rumenjaki, 20 dag stopljene jedilne čokolade (jo stopite v posodi z malo mleka, obvezno jo je treba shladit, da se maslo ne sesiri), 1 stepena smetana, rum, sneg. V posodi, kjer je bila stopljena čokolada, segrej mleko, namoči albert kekse, polagaj jih v pekač in vsako plast namaži. Jaz jih polagam v ta visok pekač od pečice. Dam 5 plasti piškotov in 3 plasti nadeva. Za tak pekač sicer naredim dvojno maso za nadev, ker je torta bistveno boljša, če je več mase. No, pa veselo packanje Mnajmi...dobro se čita...sem si shranila recept. Bom poskusila...sem obupala mad hujšanjem, ker sem ugotovila, da do morja tak ne bom šlaufov na trebuhu dol spravila, se bom jeseni mučila z dietami in miganjem, sedaj pa lahko papam... samo sladko, če hočem.... Tak!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:39:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, Nika pa že spi. Danes se je spet kopala. Kakšna kokica mala je v tem šlaufu! Čisto flegma je v njemu in uživa, ko si jo midva podajava sem in tja. Mi smo se danes tudi spet kopali in mala je uživala ... pol ure je bila v vodi pa sem jo imela samo tako na rokah malo na trebuščku malo na hrbtu, no pol sva mele mal pavze, pol smo jo pa še v Fredeka dali in je tudi uživala super so taki bavci mali zdaj pa tudi že spi kot bolha super,samo da uživa v vodi..to je najbolj važno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:39:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 nič grem jest, pa pod tuš, pa če se mi bo še dalo pridem še kaj, drugače pa lahko noč! no, če te več nebo ti želim Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:40:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti, da sem ugotovila, zakaj je vsak večer bil jok pred spanjem! bom držala pesti, ti pa nam čimprej poročaj tvoje ugotovitve, mogoče bodo tudi nam prav prišle A ima Tiana tudi žute minute pred spanjem?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:40:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Punce... js sm pa danes dobila poziv!!! poziv? no kakšen poziv? za v vojsko haha. si me prehitela....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:40:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnajmi...dobro se čita...sem si shranila recept. Bom poskusila...sem obupala mad hujšanjem, ker sem ugotovila, da do morja tak ne bom šlaufov na trebuhu dol spravila, se bom jeseni mučila z dietami in miganjem, sedaj pa lahko papam... samo sladko, če hočem.... Tak! tk se govori
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:41:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Eh kak me jezi ta fb! Take lepe slikce so od včeri, pa jih ne morem dat gor! Ful dolgo melje in melje in ko zmelje... začne mlet od začetka! Lepo na RR daj, pa zakleni album samo za nas pa je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:41:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnajmi...dobro se čita...sem si shranila recept. Bom poskusila...sem obupala mad hujšanjem, ker sem ugotovila, da do morja tak ne bom šlaufov na trebuhu dol spravila, se bom jeseni mučila z dietami in miganjem, sedaj pa lahko papam... samo sladko, če hočem.... Tak! tk se govori Se čist strinjam s tabo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:42:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Eh kak me jezi ta fb! Take lepe slikce so od včeri, pa jih ne morem dat gor! Ful dolgo melje in melje in ko zmelje... začne mlet od začetka! Lepo na RR daj, pa zakleni album samo za nas pa je! To sem že pomisla, ampak ne znam zaklenit albuma tuki na rr. Me je že parkrat zaj.ebavalo, pa se mi ne da več ukvarjat s tem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:47:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec gluten (v kruhu npr.): naj ne bi dal do 6. meseca. bom šla v DM po kekse. hvala Še vedno nism dobila odgovora...ZAKAJ? Otrok lahko faše celiakijo....gluten se pa nahaja v rži, ovesu, pšenici, pa še nakje pa sem pozabila...zdravila ni, le izbiranje hrane, ki ga ne vsebuje...kak sem pametna..sem ravno včeraj to študirala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:49:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim? NE! Lahko jo dobi tudi v srednji šoli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:51:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim? NE! Lahko jo dobi tudi v srednji šoli. kaj pa je to mogoče dedno?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:52:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
Uffff, komaj sem prebrala za nazaj, pa me samo od 14h ni blo gor...Čveke čvekaste! Samo ste pa vseeno moje!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:53:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim? NE! Lahko jo dobi tudi v srednji šoli. kaj pa je to mogoče dedno? Tasa, mislim, da ni...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:55:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim? NE! Lahko jo dobi tudi v srednji šoli. Imam dve prijateljici, ki sta jo obe dobili okoli 30.leta. Dedno pa baje da je.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 11.8.2009 21:56:34 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:56:33
|
|
|
|
dana
|
Čer ! Kakor bereme, že kar probavate z GH. No jaz sem našemu zadnjič ponudila mlečno kašico - no go; včeraj korenček - spet ni šlo. Se mu je kar dvigovalo. Frutke pa pije kot za stavo Sam glede na to, da imam sadje in zelenjavo vse domače, se mi zdi brez veze kupovati. Drugače je pa Nejc priden; spi od 9 pa do 6 zjutraj. Včasih mu moram dati dudko ponoči, da zaspi nazaj. Čez dan spi 2x po dobro urco. Veliko smo zunaj, ker Tilen težko zdrži noter. Zato mi tudi zmanjka časa za RR. Potem pa zvečer ko že oba spita mal prečekiram. Pa fajn bodite !
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:57:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uffff, komaj sem prebrala za nazaj, pa me samo od 14h ni blo gor...Čveke čvekaste! Samo ste pa vseeno moje!!! iiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:57:29
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim? NE! Lahko jo dobi tudi v srednji šoli. Imam dve prijateljici, ki sta jo obe dobili okoli 30.leta. samo takim je včasih kr težko z prehrano; jaz tudi poznam osebo, ki jo ima, se je pač navadila; samo je rekla, da je včasih prav smotano
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:58:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim? NE! Lahko jo dobi tudi v srednji šoli. Imam dve prijateljici, ki sta jo obe dobili okoli 30.leta. Dedno pa baje da je. A da je? tudi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:59:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim? NE! Lahko jo dobi tudi v srednji šoli. Imam dve prijateljici, ki sta jo obe dobili okoli 30.leta. samo takim je včasih kr težko z prehrano; jaz tudi poznam osebo, ki jo ima, se je pač navadila; samo je rekla, da je včasih prav smotano Se navadijo, nimajo druga. Aja, dedno je predvsem po ženski strani. Če ima ženska, je ona prenašalka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:00:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim? NE! Lahko jo dobi tudi v srednji šoli. Imam dve prijateljici, ki sta jo obe dobili okoli 30.leta. samo takim je včasih kr težko z prehrano; jaz tudi poznam osebo, ki jo ima, se je pač navadila; samo je rekla, da je včasih prav smotano se strinjam...samo sedaj je malo lažje, ker je več teh supermarketov, pa baje je "najboljši sosed" najbolj osveščen an tem področju.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?