Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 7:20:22
|
|
|
|
mediuhec
|
dobro jutrooo! kokica, zadnja slika od valentina je Fenomenalna! pa pa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 7:48:01
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV TIMON OD YANIE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 7:49:58
|
|
|
|
Najaa
|
dOBRO JUTRO. Spala bolj slabo, ker je mož ponoči komarja lovil. Kaj boste kaj danes delale?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 8:23:11
|
|
|
|
pocka
|
dobro jutro, spali smo presentljivo dobro, edino zvečer pa ne in ne spat, ne vem kaj ga je matralo, mogoče to,da sem hruške jedla ...zdaj pa zajtrk jemo in kavico pijemo...pol pa še ne vem kaj bomo,bo treba malo ven, pa ne vem kam, sem brez idej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 8:32:44
|
|
|
|
pocka
|
piruri - ne vem,če si dobila na FB odgovor,sem napisala,pa ga zdaj nikjer ne vidim , v glavnem čaka se od 3 do 10 dni+ vikend, čisto odvisno, to rundo so rabili od ponedeljka do naslednjega torka, torej 9 dni
< Sporočilo je popravil pocka -- 12.8.2009 8:33:02 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 11:33:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV TIMON OD YANIE! vse najboljše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:08:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro Kokica a nisi včeraj rekla da greš spat že pred mano? Tvoj post pa je le zadnji bil. Kje pa se je Felix skrivala včeraj? je še bilo zanimivo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:09:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec dobro jutrooo! kokica, zadnja slika od valentina je Fenomenalna! pa pa HVALA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:09:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV TIMON OD YANIE! ČESTITAM!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:11:33
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV TIMON OD YANIE! ČESTITAM!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:12:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
Midva sva iz sprehoda...Sedaj čakam, da zaspi... Ima pa Valentin že 3. dan drisko! Je normalno, pije tudi, je živahen! Kaj bi to bilo? Jedel ni nič novega, oz. takega, da bi mu jo povzročilo. Kaka nenormalno veliko za njega, včeraj cca 6x. Danes že 3x...tudi ponoči...Kaj mu lahko dam? Včeraj sem mu dala 3/4 banane, pa ga ni zaprlo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:21:11
|
|
|
|
Najaa
|
Zdaj pa vse, ki bi rade imele recepte od takrat, ko smo noseče čvekale, mi pošljite svoje e-mail naslove. Dali mi jih je poslala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:21:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva sva iz sprehoda...Sedaj čakam, da zaspi... Ima pa Valentin že 3. dan drisko! Je normalno, pije tudi, je živahen! Kaj bi to bilo? Jedel ni nič novega, oz. takega, da bi mu jo povzročilo. Kaka nenormalno veliko za njega, včeraj cca 6x. Danes že 3x...tudi ponoči...Kaj mu lahko dam? Včeraj sem mu dala 3/4 banane, pa ga ni zaprlo... Kaj pa korenček? Ga zapira?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:33:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva sva iz sprehoda...Sedaj čakam, da zaspi... Ima pa Valentin že 3. dan drisko! Je normalno, pije tudi, je živahen! Kaj bi to bilo? Jedel ni nič novega, oz. takega, da bi mu jo povzročilo. Kaka nenormalno veliko za njega, včeraj cca 6x. Danes že 3x...tudi ponoči...Kaj mu lahko dam? Včeraj sem mu dala 3/4 banane, pa ga ni zaprlo... Kaj pa korenček? Ga zapira? ne vem...ga kuham, pa kolerabo in sl. krompir...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:33:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zdaj pa vse, ki bi rade imele recepte od takrat, ko smo noseče čvekale, mi pošljite svoje e-mail naslove. Dali mi jih je poslala. sem ti poslala na zs
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:47:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zdaj pa vse, ki bi rade imele recepte od takrat, ko smo noseče čvekale, mi pošljite svoje e-mail naslove. Dali mi jih je poslala. sem ti poslala na zs tudi jaz
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:53:22
|
|
|
|
dana
|
Kokica, od Hippa obstaja ena stvar (ORS 200), ki zavira drisko in nadomešča izgubljeno tekočino in elektrolite. Jaz sem to že pri Tilnu uporabljala in je pomagalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:55:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uffff, komaj sem prebrala za nazaj, pa me samo od 14h ni blo gor...Čveke čvekaste! Samo ste pa vseeno moje!!! iiiiiiiiiiiiiiii aha, morem mojemu povedat, da nisem samo njegova
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:55:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem sedaj slučajno kliknila Tasin podpis in videla, da Tjaša vodi že za več kot 1000 glasov. Hekerji eni! Kokica, jaz sem se že nehala sekirat...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:56:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kje pa se je Felix skrivala včeraj? o, si me pogrešala? Niste mele nobene, ki bi neumnosti klatila? ja, moj se je vsedel na računalnik, jaz pa nisem hotla na svojem laptopu viset, ker se mi neki pregreva. Pa sem za spremembo šla urejat albume
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 12:56:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV TIMON OD YANIE! Čestitamo Timončku
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 13:15:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Kokica, od Hippa obstaja ena stvar (ORS 200), ki zavira drisko in nadomešča izgubljeno tekočino in elektrolite. Jaz sem to že pri Tilnu uporabljala in je pomagalo. Kje pa se kupi? Pa kaj je to? Za spit ali pojest ali kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 13:15:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uffff, komaj sem prebrala za nazaj, pa me samo od 14h ni blo gor...Čveke čvekaste! Samo ste pa vseeno moje!!! iiiiiiiiiiiiiiii aha, morem mojemu povedat, da nisem samo njegova samo, to je drugačna ljubezen!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 13:17:50
|
|
|
|
yania
|
Hvala za čestitke.....kak žur bo to danes Najaa, tudi jaz bi recepte...imaš mejl...no bom na ZS.... Driska, ravno ugotavljam, kaj mojemu škodi, ko tudi že 3 dni kaka rumeno in tekoče.....in ugotovitev: domača kisla jabolka ko mu jih skuham v kompotu....ma to je tak kislo, da mi rit skup vleče, Timon pa to obožuje, in še toplo pije...itak...samo jaz nisem pogruntala...soseda je bila prej na kavi, in mi je dala idejo...no zdej sem vrgla stran, ravno svež kompot, in mu novega kuham, s kupljenimi jabolki, bomo videli, če bo kaj boljš... aja, glede banane, pusti jo malo stati ko jo pretlačiš, da zapira, drugače ne deluje... timon jo je prej pojedel celo, natrgano, samo je bila majčkena, pa sveže je jedel, nisem nič pustila stati....tako da to ne bo učinka...sem pa ravno prej stran zlila hipp korenček in jabolko sok, ker NO GO... evo, grem kuhat, miškotu....danes bo cvetačka, korenček in krompirček....njami bi rekel timon....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 13:18:24
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zdaj pa vse, ki bi rade imele recepte od takrat, ko smo noseče čvekale, mi pošljite svoje e-mail naslove. Dali mi jih je poslala. sem ti poslala na zs tudi jaz pa še jaz
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?